προ χριστου???
πολλα μικυ μαους βλεπεις..
τραβα ρε νουμερο στο λαγουμι σου λεμε μην αρχισουν οι μολοτωφ & τρεχετε παλι στα βουνα..
ΟΚΕΥ, δες τον εξολοθρευτη τωρα
προ χριστου???
πολλα μικυ μαους βλεπεις..
τραβα ρε νουμερο στο λαγουμι σου λεμε μην αρχισουν οι μολοτωφ & τρεχετε παλι στα βουνα..
Περαστικα.......Μη λέτε μαλακίες... Ο Μάτος έχει ρήτρα γύρω στα 4 εκατομύρια ευρώ... Αν μιά ομάδα του δίνει αυτά τα λεφτά δεν γίνεται να πεις όχι.. Άσε που ακούγεται για μεγαλύτερο ποσό. Σας θυμίζω το Σισκάουσκας στο μπάσκετ. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά δεν έμεινε λόγω ρήτρας..
φιλε σε παρακαλω μην μου ξενερωνεις τις αιωνιες πουτανες μου..Έλα ρε Θρύλε... γερά ρε μην σταματάς πουθενά...
παναθηναικάκια πάντα από κάτω θα είστε πάρτε το χαμπάρι δεν πάει να σας πάρει και ο μπιλ γκέιτς, το Θρύλο δεν τον φτάνετε... έχετε αρρωστήσει ψυχολογικά και ομάδα ακόμα να αλλάξετε τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή να το κλείσετε τελείως το ποδοσφαιρικό τμήμα;;;
ΘΑ ΣΑΣ γαμαμε μεχρι να χεστειτε, πουτανες της ευρωπηςφιλε σε παρακαλω μην μου ξενερωνεις τις αιωνιες πουτανες μου..
ετσι-ετσι..πες μας για την γιουβεντους γιατι εσυ εχεις να χαρεις με δικα σου αρχιδια απο του αγιου πουτσου τριδοδευτερε..φετος θα το κουνησεις το σεντονι λαγουδακι μου???ΘΑ ΣΑΣ γαμαμε μεχρι να χεστειτε, πουτανες της ευρωπης
ΤΣΟΥΚΑΛΑ , παρε φορα και κλασε μου τα @@ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ πρασιονοκιτρινες ψωλαρπαχτριτσες μου..
αρκετα μας διασκεδασατε & σημερα..
μια ζωη θα σας γαμαω,εντος-εκτος,απο πισω & απο μπρος..
Σωστοs.Εμειs ειμαστε μεγαλοκαρδοι.Εγω αμα το αποφασισουν ΜΠΟΡΩ ΟΠΟΙΟΝ θελει να τον βαφτισω δεν εχω προβλημα.Εξαλλου ειναι μαγκια και οχι ντροπη να αναγνωριζειs τα ΛΑΘΗ που εκανεs μικροs.Ποτε δεν ειναι αργα.........Έλα ρε Θρύλε... γερά ρε μην σταματάς πουθενά...
παναθηναικάκια πάντα από κάτω θα είστε πάρτε το χαμπάρι δεν πάει να σας πάρει και ο μπιλ γκέιτς, το Θρύλο δεν τον φτάνετε... έχετε αρρωστήσει ψυχολογικά και ομάδα ακόμα να αλλάξετε τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή να το κλείσετε τελείως το ποδοσφαιρικό τμήμα;;;
Ωχ ρε παλιπουστα[που θα ελεγε ο ξεδοντιαρηs ]η κοιλια μου απ τα γελια.ΕΛΕΟΟΟΣ.ΞΥΠΝΑΤΕρεεεεεε.....σασ δουλευουν...Aν και οχι τοσο επικαιρο.βελαξα στα γελια!
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
kai επειδη με εφτιαξεs,σε ενδειξη 'διαμαρτυριαs" μεταφερομαι στισ ΜΟΥΣΕΣ.Ντροπη των οπαδων εισαστε ρεεεεεεεεεεεεε.........
ετσι-ετσι..πες μας για την γιουβεντους γιατι εσυ εχεις να χαρεις με δικα σου αρχιδια απο του αγιου πουτσου τριδοδευτερε..φετος θα το κουνησεις το σεντονι λαγουδακι μου???
ΘΡΥΛΟΣ & ΜΑΝΤΣΕΣΤΑΡΑ & παρε μας μια πιπα..
Α μωρή πουστάρα και δεν σε είχα πετύχει ποτέ στο τηλέφωνο να σε αρχίσω στα γαμωσταυρίδια.........
Εσύ μωρή αδερφή θα το κουνήσεις το σεντόνι φέτο; Γιατί σε βλέπω απ το Σεπτέμβρη να λές πάλι
Θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά.......
περσονα ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ,μαζεψε τα σιχαμενα παρλιακα & τραβατε στο λαγουμοθρεντακι σας για τα υπολοιπα..ΔΕΝ γαμαμε στρακια λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Μη λέτε μαλακίες... Ο Μάτος έχει ρήτρα γύρω στα 4 εκατομύρια ευρώ... Αν μιά ομάδα του δίνει αυτά τα λεφτά δεν γίνεται να πεις όχι.. Άσε που ακούγεται για μεγαλύτερο ποσό. Σας θυμίζω το Σισκάουσκας στο μπάσκετ. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά δεν έμεινε λόγω ρήτρας..
Συγγνώμη αλλά αν μιά ομάδα προσφέρει περισσότερα από όσα κοστολογείται ένας παίχτης πως να τον κρατήσεις ; Ο Maradona είναι; Και τι θα πεις στην Πόρτσμουθ; Τον έχω κοστολογήσει για 4 εκατομύρια ευρώ αλλά δεν στον δίνω γιατί έτσι μου κάπνισε; Αν μια ομάδα σπάσει τη ρήτρα τότε όλα τελειώνουν εκεί...Kαι γιατί δεν κάνουν ένα ρεφενέ οι 3μιση σωματοφύλακες να χώσουν όσα χρειάζεται και να τον κρατήσουν;
Η ρήτρα ισχύει για όλους άλλωστε.
Λοιπον τελικα εμειs ειμαστε με πρωτο εμενα πολυ μαζοχεs.Αυτοι κοιμουντε και εμειs προσπαθουμε με το ζορι να τουs ξυπνησουμε.Αφου το γουσταρει το πετσι τουs το δουλεμα αφηστε τουs στη καρακοσμαρα τουs.Ο γατοs ο Τζιγγερ αυτοβαφτιστηκε πολυμετοχικοs, αυτοι [ωs συνηθωs]ψηθηκανε αμεσωs και ολα καλα.Του χρονου που θα πεσει παλι η τσαπου σε ποιον θα την πεσουν???Αφου ειναι ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ.σΤΟΝ πΑΥΛΟ?Στον Βγενο?Στον Πατερα?Kαι γιατί δεν κάνουν ένα ρεφενέ οι 3μιση σωματοφύλακες να χώσουν όσα χρειάζεται και να τον κρατήσουν;
Η ρήτρα ισχύει για όλους άλλωστε.