Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για την μπουκα που εκαναν εχτες οι χατζηχριστινες το εκαναν γαργαρα τα τουρκακια..
ουστ σιχαμενες ψωλαρπαχτρες..

Επισκέπτης
πες μου ρε παπαρα,αφου λες οτι το καναν γαργαρα γιατι να μου πουνε
ο ψυχολογος τους ειμαι?
στειλε μου πμ τι εγινε?
τι να γινει???τα γνωστα..λειπει ο μακαρος & κανουν τους μαγκες..εκαναν ντου στην ερασιτεχνικη για τα γνωστα προβληματα..γηπεδο,προπονητηριο,γενικη ξεφτιλα που τρωνε παΝΤΟΥ..η μονοι τους θα πλακωνονται..η αναμεταξυ τους..η με κανα καναπε πλοιου,κανα σωσιβιο..μια ζωη ΚΟΤΕΣ..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι να γινει???τα γνωστα..λειπει ο μακαρος & κανουν τους μαγκες..εκαναν ντου στην ερασιτεχνικη για τα γνωστα προβληματα..γηπεδο,προπονητηριο,γενικη ξεφτιλα που τρωνε παΝΤΟΥ..η μονοι τους θα πλακωνονται..η αναμεταξυ τους..η με κανα καναπε πλοιου,κανα σωσιβιο..μια ζωη ΚΟΤΕΣ..
σωπα ρε και εγω νομιζα οτι ειναι ανωτερου επιπεδου αυτοι σαν φιλαθλοι κανανε τετοιες καφριλες???? :think:
δεν το πιστευω,σιγουρα ηταν ολυμπιακοι προβοκατορες οπως και τοτε που σπαγαν αυτοκινητα για να γλυτωσουν απο συμβολαια παικτων :grin: :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
σωπα ρε και εγω νομιζα οτι ειναι ανωτερου επιπεδου αυτοι σαν φιλαθλοι κανανε τετοιες καφριλες???? :think:
δεν το πιστευω,σιγουρα ηταν ολυμπιακοι προβοκατορες οπως και τοτε που σπαγαν αυτοκινητα για να γλυτωσουν απο συμβολαια παικτων :grin: :grin:
Κρύβε λόγια ρε μην ξεσκεπάσεις τους πράκτορες μας  ;) ;) ;) ;)
Γάτε, κάνε τον ανήξερο......
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να επισημανω οτι στο κ.λ.π. περιλαμβανονται και τα σκουλικια τα οποια ομως δεν τα εβαλα πρωτη μουρη, γιατι στον τελευταιο αγωνα εδειξαν να το απολαμβανουν...
Πουτανα σκηνοθετη... Ο Ζεβλακοφ το 2-0 και κοντινο στην εξεδρα των σκουλικιων...

[youtube=425,350]CbwUQsjRS50[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οταν θα βρεθειs μεσ'τη καταιγιδα
σηκωσε ψηλα το κεφαλι και μη φοβηθειs.
Οταν τελειωσει η καταιγιδα, ο ουρανοs θα ειναι και παλι χρυσοs.
Προχωρα μεσα απ'τον ανεμο,
προχωρα μεσα απ'τη βροχη.
Αν και τα ονειρα σου μπορει να χαθουν και να τα παρει ο αεραs
προχωρα,προχωρα με ελπιδα μεσ΄τη καρδια
και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα εισαι μονοs
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα προχωρασ μονοs.
Προχωρα,προχωρα με ελπιδα στη καρδια
και ΠΟΤΕ δε θα εισαι μονοs.
      Π Ο Τ Εδε θα προχωρησειs ΜΟΝΟΣ

Αφιερωμενο σ'αυτουs τουs 20 ανθρωπουs που αυριο το βραδυ'μονοι'θα κληθoυν να παλεψουν με 20.000και κοντρα σε ολοκληρο το γαμημενο συστημα.
            ΕΣΕΙΣ λοιπον... να ξερετε οτι δε θα εισαστε 'ΜΟΝΟΙ'........
                        8-2-1981[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;

Μονο ενασ βαζελοS θα μπορουσε να με φτιαξει ετσι.Πιστευω οι δικοι μου που κοζαρουνε και ειναι αλανια να πηρανε χαμπαρι.Δεν παιζοσαστε με τιποτα ροιδακο.ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ.ΟΥΣΤ. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μονο ενασ βαζελοS θα μπορουσε να με φτιαξει ετσι.Πιστευω οι δικοι μου που κοζαρουνε και ειναι αλανια να πηρανε χαμπαρι.Δεν παιζοσαστε με τιποτα ροιδακο.ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ.ΟΥΣΤ. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΩραίοS o παίχτηS... :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

kai επειδη με εφτιαξεs,σε ενδειξη 'διαμαρτυριαs" μεταφερομαι στισ ΜΟΥΣΕΣ.Ντροπη των οπαδων εισαστε ρεεεεεεεεεεεεε.........[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom