Επισκέπτης
για την μπουκα που εκαναν εχτες οι χατζηχριστινες το εκαναν γαργαρα τα τουρκακια..
ουστ σιχαμενες ψωλαρπαχτρες..
τι εγινε??????για την μπουκα που εκαναν εχτες οι χατζηχριστινες το εκαναν γαργαρα τα τουρκακια..
ρωτα κανα τουρκακι να σου πει..τι εγινε??????![]()
![]()
ρε τι απ' εξω???μεσα-εξω & απο παΝΤΟΥ..ο Ερυθρολευκος Στρατος...
πες μου ρε παπαρα,αφου λες οτι το καναν γαργαρα γιατι να μου πουνερωτα κανα τουρκακι να σου πει..
τι να γινει???τα γνωστα..λειπει ο μακαρος & κανουν τους μαγκες..εκαναν ντου στην ερασιτεχνικη για τα γνωστα προβληματα..γηπεδο,προπονητηριο,γενικη ξεφτιλα που τρωνε παΝΤΟΥ..η μονοι τους θα πλακωνονται..η αναμεταξυ τους..η με κανα καναπε πλοιου,κανα σωσιβιο..μια ζωη ΚΟΤΕΣ..πες μου ρε παπαρα,αφου λες οτι το καναν γαργαρα γιατι να μου πουνε
ο ψυχολογος τους ειμαι?
στειλε μου πμ τι εγινε?
σωπα ρε και εγω νομιζα οτι ειναι ανωτερου επιπεδου αυτοι σαν φιλαθλοι κανανε τετοιες καφριλες????τι να γινει???τα γνωστα..λειπει ο μακαρος & κανουν τους μαγκες..εκαναν ντου στην ερασιτεχνικη για τα γνωστα προβληματα..γηπεδο,προπονητηριο,γενικη ξεφτιλα που τρωνε παΝΤΟΥ..η μονοι τους θα πλακωνονται..η αναμεταξυ τους..η με κανα καναπε πλοιου,κανα σωσιβιο..μια ζωη ΚΟΤΕΣ..
Κρύβε λόγια ρε μην ξεσκεπάσεις τους πράκτορες μας ;) ;) ;) ;)σωπα ρε και εγω νομιζα οτι ειναι ανωτερου επιπεδου αυτοι σαν φιλαθλοι κανανε τετοιες καφριλες????
δεν το πιστευω,σιγουρα ηταν ολυμπιακοι προβοκατορες οπως και τοτε που σπαγαν αυτοκινητα για να γλυτωσουν απο συμβολαια παικτων![]()
![]()
τραβα να γαμησεις καμια παπια & μην ασχολεισαι με τους επιστημονες..ρε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλα με τη λαμπα ρερε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που να παρετε χαμπαρι ρε κακομοιρα υπολλειματα ΟΠΑΔΩΝ.ρε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο ενασ βαζελοS θα μπορουσε να με φτιαξει ετσι.Πιστευω οι δικοι μου που κοζαρουνε και ειναι αλανια να πηρανε χαμπαρι.Δεν παιζοσαστε με τιποτα ροιδακο.ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ.ΟΥΣΤ.ρε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποσα πετσινα και χαρτινα ειναι μεσα? πουτανα της ευρωπης36 απο 72 & κλαστε μας τ' αρχιδια..
ποσα πετσινα και χαρτινα ειναι μεσα? πουτανα της ευρωπης
τρεχα φιλα το κωλο του κασναφερη τωρα
ΩραίοS o παίχτηS...Μονο ενασ βαζελοS θα μπορουσε να με φτιαξει ετσι.Πιστευω οι δικοι μου που κοζαρουνε και ειναι αλανια να πηρανε χαμπαρι.Δεν παιζοσαστε με τιποτα ροιδακο.ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ.ΟΥΣΤ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να σε φτυνω με κουκουτσια εισαιΠάρε το αλεξίπτωτο και τρέχα μωρή χθεσινή τυρόπιτα
kai επειδη με εφτιαξεs,σε ενδειξη 'διαμαρτυριαs" μεταφερομαι στισ ΜΟΥΣΕΣ.Ντροπη των οπαδων εισαστε ρεεεεεεεεεεεεε.........[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="ρε μπας και είσαι ο μαλακίδης που παίρνει τηλέφωνο στον Μπάμπη το μεσημέρι και απαγγέλει τα ποιηματάκια του;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()