1386 σελιδα...το τελευταιο...![]()
Θέλω να πιστεύω οτι δεν υπαινίσσεσαι οτι κωλώνω να τα βάλω με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ όταν είναι παρών.
Και το έχεις δει νομίζω.
Αλλά μια τέτοια ..ομαδική απουσία τέτοια μέρα, δεν χρήζει σχολιασμού, λες;
1386 σελιδα...το τελευταιο...![]()
Θέλω να πιστεύω οτι δεν υπαινίσσεσαι οτι κωλώνω να τα βάλω με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ όταν είναι παρών.
Και το έχεις δει νομίζω.
1.Οντως δεν κωλωνεις...αλλα σου ειπα...ειναι μαλακια να μιλας οταν δεν ειναι εδω για ν'απαντησουν....το οτι εμεις ειμαστε αργοσχολοι,μαλακες κ οτιδηποτε αλλο για να μιλαμε 3.30 το ξημερωμα...δν σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει κ με τους αλλους...(οποιουσδηποτε)!Θέλω να πιστεύω οτι δεν υπαινίσσεσαι οτι κωλώνω να τα βάλω με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ όταν είναι παρών.
Και το έχεις δει νομίζω.
Αλλά μια τέτοια ..ομαδική απουσία τέτοια μέρα, δεν χρήζει σχολιασμού, λες;![]()
1.Οντως δεν κωλωνεις...αλλα σου ειπα...ειναι μαλακια να μιλας οταν δεν ειναι εδω για ν'απαντησουν....το οτι εμεις ειμαστε αργοσχολοι,μαλακες κ οτιδηποτε αλλο για να μιλαμε 3.30 το ξημερωμα...δν σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει κ με τους αλλους...(οποιουσδηποτε)!
2.Το εχω δει....
3.Δεν ασχολουμαι....στα παπαρια μου ειτε δν ειναι εδω τωρα οι θρυλιμπαν..ειτε δεν ειναι οι λαγοι παροντες την επομενη...ποτε δεν ασχολουμαι με κανεναν αλλο πλην του εαυτου μου!!!
αυτά τους λέω από εχθές. Αλλά οκ, λογικό, τους έχει πειράξει ρε συ το ποδόσφαιρο. Κι εμείς στη θέση τους μάλλον έτσι θα κάναμε.Υπομονή... Η ομάδα θα γίνει πάλι πρώτη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι άλλο. Γιατί τόσο τρελλά πανηγύρια κ χαρές από τα βαζελάκια?? Δεν έχουν υποτίθεται την καλύτερη ομάδα?? Δεν περμένανε ότι θα το παίρνανε?? Η με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον...
Και όσοι αναφέρονται ότι τα κοράκια βοηθήσανε τον θρύλο, είναι απλώς γραφικοί.
ρε μπας και το αλτερ ειχε τιποτα παιδικα βιντειλιπ με αυτες τις ασχημες μικρουλες και την εκανες πριν?για το μπασκετ δεν μιλησα μερες δεν μιλαω ουτε τωρα...τα χω πει μηνες πριν..το πολυ μεχρι σαββατοκυριακο θα ξερουμε αν ο παπαλουκας γυρισει στο λιμανι.κανονικα ειχε ρητρα αν εφευγε μονο για ελλαδα να απανταγε ως τελος μαη.αλλα λογω τελικων πηρε απο ρωσσους καποιες μερες.οι αγγελοπουλοι ειναι σκασμενοι γιατι ηξεραν πως χθες δεν νικαγαμε και περιμεναν αν σπαγαμε εδρα να το καναμε στο πρωτο η το τριτο ματς.ελπιζω να μην ξενερωσουν και να κανουν αυτα που πρεπει με τον θοδωρη να γυρναει με βασιλικο συμβολαιο γυρω στα 3,5 εκ το χρονο που παιρνει και εκει...ιδωμεν...και για να μην βγουν καποιοι να χλευασουν παλι και τι μας λες και που τα μαθες και τετοια καντε υπομονη και ολα θα τα δειξει ο χρονος....καλημερα Αρη
gio εχεις απόλυτο δίκιο...ρε κιαρατά...μήπως είσαι ο κλώνος μου; (που βάζεις και ωραίες φωτό);;
τι ρωτας δες τι ωρα μπαινει ο καθενας και θα καταλαβεις...αλλοι εχουμε οικογενειες δουλευουμε αλλοι κωλοβαρανε αλλοι ειναι πιτσιρικια αλλοι φοιτητες...εδω μπαινουν πολλοι στις 1 και στις 2 και λενε καλημερα...Πάντως έχει πολύ γέλιο ρε γμτ.
Πραγματικά δεν θα καθόμουνα με τίποτα μέχρι τις 3-4 το πρωί ξύπνιος, απλά και μόνο για να τη λέω σε οπαδούς της ανταγωνίστριας ομάδας...δεν ξέρω, εγώ τον ύπνο μου τον έχω ιερό (ίσως επειδή πέρασα μεγάλα διασ΄τηματα αυπνίας με τα παιδιά).
Τώρα ήθελα να ήξερα δουλεύουνε αυτοί ή κοιμώνται όλοι;;
Κι αν δεν δουλεύουνε...θέλω τη δουλειά τουςςςςςςςςςςς
Τέλος πάντως ο καθένας όπως βολεύεται φυσικά...