Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1386 σελιδα...το τελευταιο...:P

Θέλω να πιστεύω οτι δεν υπαινίσσεσαι οτι κωλώνω να τα βάλω με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ όταν είναι παρών.
Και το έχεις δει νομίζω.
Αλλά μια τέτοια ..ομαδική απουσία τέτοια μέρα, δεν χρήζει σχολιασμού, λες;          :)

Επισκέπτης
Θέλω να πιστεύω οτι δεν υπαινίσσεσαι οτι κωλώνω να τα βάλω με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ όταν είναι παρών.
Και το έχεις δει νομίζω.
Αλλά μια τέτοια ..ομαδική απουσία τέτοια μέρα, δεν χρήζει σχολιασμού, λες;          :)
1.Οντως δεν κωλωνεις...αλλα σου ειπα...ειναι μαλακια να μιλας οταν δεν ειναι εδω για ν'απαντησουν....το οτι εμεις ειμαστε αργοσχολοι,μαλακες κ οτιδηποτε αλλο για να μιλαμε 3.30 το ξημερωμα...δν σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει κ με τους αλλους...(οποιουσδηποτε)!

2.Το εχω δει....

3.Δεν ασχολουμαι....στα παπαρια μου ειτε δν ειναι εδω τωρα οι θρυλιμπαν..ειτε δεν ειναι οι λαγοι παροντες την επομενη...ποτε δεν ασχολουμαι με κανεναν αλλο πλην του εαυτου μου!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1.Οντως δεν κωλωνεις...αλλα σου ειπα...ειναι μαλακια να μιλας οταν δεν ειναι εδω για ν'απαντησουν....το οτι εμεις ειμαστε αργοσχολοι,μαλακες κ οτιδηποτε αλλο για να μιλαμε 3.30 το ξημερωμα...δν σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει κ με τους αλλους...(οποιουσδηποτε)!

2.Το εχω δει....

3.Δεν ασχολουμαι....στα παπαρια μου ειτε δν ειναι εδω τωρα οι θρυλιμπαν..ειτε δεν ειναι οι λαγοι παροντες την επομενη...ποτε δεν ασχολουμαι με κανεναν αλλο πλην του εαυτου μου!!!

1. Αν δεν ήταν ο περσόνα να με ..ερεθίσει λίγο, ούτε που θα το συνέχιζα. Αλλά ..παρασύρθηκα.

2. Είσαι μικρός και δεν έχεις ακόμα πρεσβυωπία σαν και μένα, γαμώτο. Σε μισώ!    :)

3. Άσε τις παπαριές και τα μεγάλα λόγια. Μια χαρά παιδί είσαι και όχι άρρωστος εγωπαθής, όπως ισχυρίζεσαι.

4. Την κάνω με ελαφρά για ύπνο. Καληνύχτα, και σε σένα και σε όλους τους σώφρονες παρευρισκόμενους, αλλόθρησκους η μη.       

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια [glow=red,2,300]ΜΑΓΚΕΣ[/glow] οπαδοι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στον ΚΟΣΜΟ.
Στασιμοτητα στα μεταγραφικα ….και θα συνεχισει να υπαρχει αν δεν συναντηθούν ο Βαλβερδε με τον Προεδρο !!!!
Όλα θα πανε καλα (όπως παντα)
Οσο αφορα το μπασκετ ……Συγχαρητήρια στην [glow=red,2,300]Ομαδα[/glow] και τον Παναγιωτη που συνεχιζουν να μάχονται κατω από αντίξοες συνθηκες
815crow.jpg
monkeys.gif
rats_lake_mary_fl.jpg
και με αντιπαλους με 6 η 7 παιχτες……
Κανε την ομαδα παλι Πρωτη Παναγιωτη.
100 (Ψευτικα) Χρονια με Γυναικειο Βολευ και Μπασκετ.....Πραγματικος.....Συλλογος .....Μεγαλος....
Α ξεχασα και τους τιτλους του Πινγκ Πονγκ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταρχάς...τζένγκά-τζένγκά...να συγκεντρωθούμε λιγάκι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μια και ειμαι μέσα εγώ αλλά δεν είναι κανείς από τους άλλους ... να βροντοφωνάξω πως είναι κότες λυράτες επειδή μπαίνουν άλλες ώρες από αυτές που μπάινω εγώ.
Κοτε λυράτη λοιπόν όποιος δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, στις 8:18...αχαχαχαχαχαα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επίσης, μια και αναφέρθηκα σε κάποιο ποστ σαν κύριος, να προσθέσω πως εδώ μέσα έχω γίνει εκτός από κύριος, αδερφή, φλύαρος, άμπαλος και πολλά άλλα....
Γενικώς έχω μια αλλοτρίωση ως ανθρωπος...πως να το κάνουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διαβάζοντας νομιίζω 6-7 σελίδες πιο πίσω, παρατήρησα πολλά οφ τόπικ.
Σας επαναφέρω στο σωστό δρόμο λοιπόν και παραθέτω σκόρπιες απόψεις που τις ανέφερα και εχθές αλλά προ της 12ατης νυχτερινής.
1. Προφανώς είχατε καλύτερη ομάδα. Από τα μέσα της χρονιάς κιόλας λέγαμε πως ο Γκέρσον την έκανε την ομάδα σαν τα μούτρα του.
2. Ακριβώς αυτό το γεγονός δικαιολογεί όμως και την ικανοποίηση μας για την τελική έκβαση που σας κοντράραμε μέχρι τον 5ο τελικό. Ήσαστε το φαβορί όπως και να έχει. Και αν σας το παίρναμε θα κλαίγατε γοερά. Εμείς πραγματικά δεν κλαίμε. Το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, το είχα πει και πριν το ματς, ήταν να χάσουμε.
3. Αυτό που έκανε το Μαρούσι με εμάς ήταν επίσης απίστευτο και τρομερά κολακευτικό για την ομάδα τους, το να φτάσουν τα παιχνίδια σε 5 ματς. Τα εύσημα προφανώς και ανήκουν στον προπονητή τους που τους μεταμόρφωσε σε λίγο καιρό, όπως έκανε και ο Γιαννάκης σε εμάς.
4. Θυμίζω στους σύγγαυρους πως με το Γιαννάκη καταφέραμε να πάρουμε πρόκριση στην Ευρώπη φέτος και παραλίγο να πετάξουμε την ΤΣΣΚΑ έξω. Φέτος όλα έγιναν παραλίγο. Ελπίζουμε και πιστεύουμε του χρόνου να γίνουν κανονικά.
5. Ο ΠΑΟ μπορεί να έπαιξε καλύτερα από εμάς και να το πήρε δίκαια, αλλά αν θέλετε να είστε όπως λέτε αντικειμενικοί, πρέπει να βάλετε κάτω το κεφάλι και να δείτε πως φέτος ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΤΕ καλά γενικότερα. Γιατί για μας λέτε πως πήραμε το χάρτινο, αν δεν κάνω λάθος, επειδή δεν παίξαμε καλά στο πρωτάθλημα και θεωρητικά το άξιζε η "καλύτερη" (που δεν ήταν) ΑΕΚ. Και εγώ σας λέω λοιπόν πως φέτος ο ΠΑΟ έπαιξε χάλια και απλά επειδή ήταν καλύτερος του κάκιστου Ολυμπιακού ο πήρε. Του χρόνου πρέπει να αλλάξετε πράγματα, αλλά δυστυχώς για σας...οι κοντοί την κάνουνε για το ποδόσφαιρο και μάλιστα με τις εθλογίες σας, όπως κι εμείς τις είχαμε δώσει τότε στον Κρόκους.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Υπομονή... Η ομάδα θα γίνει πάλι πρώτη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι άλλο. Γιατί τόσο τρελλά πανηγύρια κ χαρές από τα βαζελάκια?? Δεν έχουν υποτίθεται την καλύτερη ομάδα?? Δεν περμένανε ότι θα το παίρνανε?? Η με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον...
Και όσοι αναφέρονται ότι τα κοράκια βοηθήσανε τον θρύλο, είναι απλώς γραφικοί.

Συνημμένα

• OSFP.jpg
    OSFP.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για να μη λέτε πως λείπω και δεν απαντάω...πάω για πρωινό ...και επανέρχομαι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπομονή... Η ομάδα θα γίνει πάλι πρώτη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι άλλο. Γιατί τόσο τρελλά πανηγύρια κ χαρές από τα βαζελάκια?? Δεν έχουν υποτίθεται την καλύτερη ομάδα?? Δεν περμένανε ότι θα το παίρνανε?? Η με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον...
Και όσοι αναφέρονται ότι τα κοράκια βοηθήσανε τον θρύλο, είναι απλώς γραφικοί.
αυτά τους λέω από εχθές. Αλλά οκ, λογικό, τους έχει πειράξει ρε συ το ποδόσφαιρο. Κι εμείς στη θέση τους μάλλον έτσι θα κάναμε.
Απίστευτη φοτο αδερφέ...μόνο που δεν έπρεπε το ένα παιδάκι να έχει μπλούζα με το σήμα του ανύπαρκτου...δεν του έβαζες της Λάρισας ή του Άρη;;;

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ δεν μπορώ την καφρίλα.
Μεγάλη μαλακία αυτά που κάνανε οι δικοί μας στο 4ο, αλλά απο την άλλη,
αυτοί (λίγο-πολύ) επικροτούν τις δικές τους παπαριές στο χθεσινό. Να μην ξεχάσουμε βέβαια κ τα περσινά στο ΟΑΚΑ, με τα αεροβόλα, τα βγαλμένα μάτια κ.λ.π.
Και η αντικειμενική ΕΤ1, χτές δεν έκανε ούτε ένα πλάνο στις ρίψεις πάσης φύσης αντικειμένων.... Προχτές έκανε πλάνα από κοντά, από το πλάι, γκρο...

Ηρεμείστε ολοι, μπας και φτιάξουν τα πράγματα και δούμε καλύτερες ημέρες.
Καλά τα οπαδικά, αλλά κάποιοι ξεφεύγουν από τα όρια και εδώ μέσα.

Συνημμένα

• gauroi.jpg
    gauroi.jpg
    106,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημερα Αρη
gio εχεις απόλυτο δίκιο...ρε κιαρατά...μήπως είσαι ο κλώνος μου; (που βάζεις και ωραίες φωτό);;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως έχει πολύ γέλιο ρε γμτ.
Πραγματικά δεν θα καθόμουνα με τίποτα μέχρι τις 3-4 το πρωί ξύπνιος, απλά και μόνο για να τη λέω σε οπαδούς της ανταγωνίστριας ομάδας...δεν ξέρω, εγώ τον ύπνο μου τον έχω ιερό (ίσως επειδή πέρασα μεγάλα διασ΄τηματα αυπνίας με τα παιδιά).
Τώρα ήθελα να ήξερα δουλεύουνε αυτοί ή κοιμώνται όλοι;;
Κι αν δεν δουλεύουνε...θέλω τη δουλειά τουςςςςςςςςςςς
Τέλος πάντως ο καθένας όπως βολεύεται φυσικά...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα Αρη
gio εχεις απόλυτο δίκιο...ρε κιαρατά...μήπως είσαι ο κλώνος μου; (που βάζεις και ωραίες φωτό);;
ρε μπας και το αλτερ ειχε τιποτα παιδικα βιντειλιπ με αυτες τις ασχημες μικρουλες και την εκανες πριν?για το μπασκετ δεν μιλησα μερες δεν μιλαω ουτε τωρα...τα χω πει μηνες πριν..το πολυ μεχρι σαββατοκυριακο θα ξερουμε αν ο παπαλουκας γυρισει στο λιμανι.κανονικα ειχε ρητρα αν εφευγε μονο για ελλαδα να απανταγε ως τελος μαη.αλλα λογω τελικων πηρε απο ρωσσους καποιες μερες.οι αγγελοπουλοι ειναι σκασμενοι γιατι ηξεραν πως χθες δεν νικαγαμε και περιμεναν αν σπαγαμε εδρα να το καναμε στο πρωτο η το τριτο ματς.ελπιζω να μην ξενερωσουν και να κανουν αυτα που πρεπει με τον θοδωρη να γυρναει με βασιλικο συμβολαιο γυρω στα 3,5 εκ το χρονο που παιρνει και εκει...ιδωμεν...και για να μην βγουν καποιοι να χλευασουν παλι και τι μας λες και που τα μαθες και τετοια καντε υπομονη και ολα θα τα δειξει ο χρονος....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Επ, τι έγινε??? Το πήρε ο βάζελος τελικά??
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Χθές πάντως είχε άλλη μια καταπληκτική εκπομπή ο Αυγερόπουλος. Μπράβο ρε Γιώργο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως έχει πολύ γέλιο ρε γμτ.
Πραγματικά δεν θα καθόμουνα με τίποτα μέχρι τις 3-4 το πρωί ξύπνιος, απλά και μόνο για να τη λέω σε οπαδούς της ανταγωνίστριας ομάδας...δεν ξέρω, εγώ τον ύπνο μου τον έχω ιερό (ίσως επειδή πέρασα μεγάλα διασ΄τηματα αυπνίας με τα παιδιά).
Τώρα ήθελα να ήξερα δουλεύουνε αυτοί ή κοιμώνται όλοι;;
Κι αν δεν δουλεύουνε...θέλω τη δουλειά τουςςςςςςςςςςς
Τέλος πάντως ο καθένας όπως βολεύεται φυσικά...
τι ρωτας δες τι ωρα μπαινει ο καθενας και θα καταλαβεις...αλλοι εχουμε οικογενειες δουλευουμε αλλοι κωλοβαρανε αλλοι ειναι πιτσιρικια αλλοι φοιτητες...εδω μπαινουν πολλοι στις 1 και στις 2  και λενε καλημερα... :headbang: :headbang: στην εκπομπη για αρειους ρωσσους φιλε κρεταν εμεις ως ολυμπιακοι εχουμε πολλους φιλους....μας το χαν πει απο πανω...

Επισκέπτης
καλημερα πρεζοχουλιγκανοι πρακτορες..
καλημερα πρασινοκοκκινες πουτανιτσες μου..
απ' οτι ειδα ξεσαλωσαν εχτες οι γνωστες ψωλαρπαχτρες & επανεμφανιστηκαν η φαλαινα & ο σας..
ρε μιζερια..
βγηκαν τα κομπλεξικα στην επιφανεια για κατι που ηταν αναμενομενο..
α ρε πικρα..
ετρεμε η κωλοτρυπιδα τους μεχρι το τελος & αυτο ειναι που μετραει καθως & η εκφραση στο προσωπο του θεου των κοντοπιθαρων οταν περασαμε με ενα ποντο μπροστα..
τι καυλα εισαι μωρη παναθα τελικα???

Υ.Γ παλι φαγανε ξυλο???ποτε θα σταματησουν να τους δερνουν οι δικοι μας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom