Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι ρωτας δες τι ωρα μπαινει ο καθενας και θα καταλαβεις...αλλοι εχουμε οικογενειες δουλευουμε αλλοι κωλοβαρανε αλλοι ειναι πιτσιρικια αλλοι φοιτητες...εδω μπαινουν πολλοι στις 1 και στις 2  και λενε καλημερα... :headbang: :headbang: στην εκπομπη για αρειους ρωσσους φιλε κρεταν εμεις ως ολυμπιακοι εχουμε πολλους φιλους....μας το χαν πει απο πανω...
ασε ρε..σημερα γιατι αργησες να ποσταρεις???τωρα σε αφησαν απο το ΑΤ γαλατσιου???γιατι δειρατε ΠΑΛΙ τους λαγους ρε αληταμπουρες???

Επισκέπτης
τι να σου κανω που θα πηγαιναμε και με εισιτηρια αλλα ..αλλα γαμω το κερατο μου ο συνδεσμος τους στους αμπελοκηπους πισω απο αμ.πρεβεια και σπιτι αμ.πρεσβη ηταν τη δευτερα τιγκα στους φιλους τους γιατι ειχε καποια εκδηλωση ο γιανκης... :headbang: :headbang:.καλα ρε με κατι ξανθες γκομενιτσες πανε στους συνδεσμους με κατι φλωρε βερμουδες και ροζ φανελλακια...ελεος...ασε που ειδαμε και που μενουν αρκετοι...για γαλατσι δεν ακουσα τιποτα αλλα φανταζομαι...
διαβασε την κλαψα του πουστρακου να καταλαβεις..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μπας και το αλτερ ειχε τιποτα παιδικα βιντειλιπ με αυτες τις ασχημες μικρουλες και την εκανες πριν?για το μπασκετ δεν μιλησα μερες δεν μιλαω ουτε τωρα...τα χω πει μηνες πριν..το πολυ μεχρι σαββατοκυριακο θα ξερουμε αν ο παπαλουκας γυρισει στο λιμανι.κανονικα ειχε ρητρα αν εφευγε μονο για ελλαδα να απανταγε ως τελος μαη.αλλα λογω τελικων πηρε απο ρωσσους καποιες μερες.οι αγγελοπουλοι ειναι σκασμενοι γιατι ηξεραν πως χθες δεν νικαγαμε και περιμεναν αν σπαγαμε εδρα να το καναμε στο πρωτο η το τριτο ματς.ελπιζω να μην ξενερωσουν και να κανουν αυτα που πρεπει με τον θοδωρη να γυρναει με βασιλικο συμβολαιο γυρω στα 3,5 εκ το χρονο που παιρνει και εκει...ιδωμεν...και για να μην βγουν καποιοι να χλευασουν παλι και τι μας λες και που τα μαθες και τετοια καντε υπομονη και ολα θα τα δειξει ο χρονος....
όχι ρε συ....είμαι ρουμανία....
αυτή τη μικρούλα πάντως την ξανθιά....την έχω βρει αδερφέ.....χεχε....
όσο για μεταγραφές...μακάρι να έρθει, αν και για να πω τη μαύρη μου αλήθεια....φέτος δεν ήτανε καλά ο Ντοντός.....δεν τράβηξε για κάποιο λόγο.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
όχι ρε συ....είμαι ρουμανία....
αυτή τη μικρούλα πάντως την ξανθιά....την έχω βρει αδερφέ.....χεχε....
όσο για μεταγραφές...μακάρι να έρθει, αν και για να πω τη μαύρη μου αλήθεια....φέτος δεν ήτανε καλά ο Ντοντός.....δεν τράβηξε για κάποιο λόγο.
ναι δεν πολυπηγε...μη ξεχναμε οτι εκει (στην τσσκα) μπαινει απο παγκο και μπαινει στα δυσκολα...δεν εχει και πολυ χρονοο και μου μοιαζε και πολυ ξενερωμενος γενικα...λογω μεσινα εμεινε εκει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημερα πρεζοχουλιγκανοι πρακτορες..
καλημερα πρασινοκοκκινες πουτανιτσες μου..

Υ.Γ παλι φαγανε ξυλο???ποτε θα σταματησουν να τους δερνουν οι δικοι μας???
έλα μωρέ μαλάκα κι εσύ....είναι σωστά πράγματα τώρα να πλακώνουνε κάποιους άσχετους στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή είναι άλλης ομάδας; Άσε τις μαλακίες. Όλα τα άλλα που γράφεις οκ, αλλά αυτό είναι πολύ φάουλ.

Επισκέπτης
έλα μωρέ μαλάκα κι εσύ....είναι σωστά πράγματα τώρα να πλακώνουνε κάποιους άσχετους στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή είναι άλλης ομάδας; Άσε τις μαλακίες. Όλα τα άλλα που γράφεις οκ, αλλά αυτό είναι πολύ φάουλ.
να μην φορανε κασκολ & μπλουζες του πουστη αμα δεν θελουν να τους πλακωνουν..δανεικα ειναι αυτα..εξαλλου εγω απλως αναπαρηγαγα την κλαψα του πουστρακου & τιποτα παραπανω..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι δεν πολυπηγε...μη ξεχναμε οτι εκει (στην τσσκα) μπαινει απο παγκο και μπαινει στα δυσκολα...δεν εχει και πολυ χρονοο και μου μοιαζε και πολυ ξενερωμενος γενικα...λογω μεσινα εμεινε εκει
να σου πω επίσης πως εχθές που ήμουνα σε μητινγκ στο ΜΑΡΡΙΟΤ στο Βουκουρέστι είχε εγκαίνια το Louis Vitton που είναι στο ισόγειο. Και μέσα είχανε μαζευτεί κάτι μούναροι άλλο πράγμα...
Γνώρισα και τη Νάντια Κομα΄νέντσι .... αυτή έχει γίνει τρελό milf....κάτι βυζάρες απίστευτες...
τεσπα...ζω για 10 μέρες μετά...τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαι Μολδαβία....αχχχχχχχχ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
να μην φορανε κασκολ & μπλουζες του πουστη αμα δεν θελουν να τους πλακωνουν..δανεικα ειναι αυτα..εξαλλου εγω απλως αναπαρηγαγα την κλαψα του πουστρακου & τιποτα παραπανω..
ας φορανε τα ροζουλια τους...ρε συ πλεζουρα εδω οταν γυρνανε απο ματς και περνανε απο τροκαντερο με μηχανακια βραδυ αραζουν και αλλαζουν...κατω απ την γεφυρα..τους εβλεπα τις προαλλες και γελαγα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ειναι δανεικα ρε πλέζουρα. Δηλαδή αν έχεις δείρει εσύ με άλλους πανήντα ένα φουκαρά με κασκόλ του ΠΑΟ και κυκλοφορήσω εγώ μια μέρα με κασκόλ του θρύλου και με βρουν άλλοι πενήντα, εγώ τι φταίω μου λες; τα παιδιά μου και η γυναίκα μου τη φταίνε;
Και πώς είναι "δανεικά" αφού λες πως διαρκώς οι κόκκινοι έχουν το πάνω χέρι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και στο κατω κατω...αν ειναι και ειναι θεμα κασκόλ, εγώ που έχω πάρει κασκόλ και μπλουζάκια του Ολυμπιακού στην κορούλα μου να κυκλοφορώ με θωρακισμένο μην την βρούνε και την πλακώσουνε παναθηναϊκοί;
Είσαι φάουλ σε αυτό από όπου και να το πιάσεις.
Μετά σε πειράζει που μιλάνε κάποιοι για ένα νεκρό ηθοποιό. Εδώ οπαδοί από ομάδες στέλλνουν στα νοσοκομεία χωρίς να σκέφτονται την αξία της ανθρώπινης ζωης.
Κι εγώ λοιπόν βγάζω μια νέα θεωρία. Τον σεργιανόπουλο τον έφαγε οπαδός της αντίπαλης ομάδας....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι δανεικα ρε πλέζουρα. Δηλαδή αν έχεις δείρει εσύ με άλλους πανήντα ένα φουκαρά με κασκόλ του ΠΑΟ και κυκλοφορήσω εγώ μια μέρα με κασκόλ του θρύλου και με βρουν άλλοι πενήντα, εγώ τι φταίω μου λες; τα παιδιά μου και η γυναίκα μου τη φταίνε;
αφου ρε συ οι αλλες ειναι χεστες ολο προκαλουν και απο κοκο τιποτα...η νομιζεις οτι αυτοι δεν βαρανε πενηντα εναν?για μαθε τι εκανε ο φιλοπουλος και ποσους ειχε σακατεψει ετσι...δανεικα ειναι φιλε...το πραγμα εχει ξεφυγει ομως...εδω σου δινουν πια μια μαχαιρια και ξερουν που θα στην χωσουν να σου κανουν ζημια να σου αφησουν κουσουρι...δυστυχως...οσοι ανακατευονται τα ξερουν αυτα..το πραγμα δεν εχει γυρισμο..επονται χειροτερα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
AΔΕΛΦΙΑ μην ασχολειστε με τα παιδια του
1reh1b.jpg

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
και στο κατω κατω...αν ειναι και ειναι θεμα κασκόλ, εγώ που έχω πάρει κασκόλ και μπλουζάκια του Ολυμπιακού στην κορούλα μου να κυκλοφορώ με θωρακισμένο μην την βρούνε και την πλακώσουνε παναθηναϊκοί;
Μετά σε πειράζει που μιλάνε κάποιοι για ένα νεκρό ηθοποιό. Εδώ οπαδοί από ομάδες στέλλνουν στα νοσοκομεία χωρίς να σκέφτονται την αξία της ανθρώπινης ζωης.
Κι εγώ λοιπόν βγάζω μια νέα θεωρία. Τον σεργιανόπουλο τον έφαγε οπαδός της αντίπαλης ομάδας....
αν την πεσουν και σε παιδακια τι να πουμε...τι ομαδα ηταν ο σεργιανοπουλος?λες?χωρια απ την πλακα φαινεται οτι κανεις δεν ασχολειται παντως και αν κανει και ο βαζελος το γηπεδο 5 χιλιομετρα απο ρεντη εκει να δεις....5?πολλα λεω διπλα ειναι ο ελαιωνας...

Επισκέπτης
1.δεν εχω δειρει ποτε κανεναν,γενικα δεν εχω εμπλακει σε τετοιες φασεις αλλα ποτε δεν ειναι αργα..
2.απο την στιγμη που ολοι ξερουν τι παιζεται,ας προσεχαν..
3.ποιος αλλος θα μπορουσε να ειχε το πανω χερι δηλαδη???εδω μεχρι & στην θεσ/νικη στον τελικο με τον αρη εδειραν καποια σκουληκια στην γεφυρα της σταυρουπολης..
4.δανεικα ειναι & ΔΕΝ προκειται να σταματησουν ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα σε ολους μας ειναι εμφυτο αλλα καποιοι απο εμας εχουν καταφερει & το χαλιναγωγουν..

Επισκέπτης
αν ρωτας εμενα για το που πρεπει & ποτε να φοραει η κορη σου αυτα που της εχεις αγορασει,μαλλον εχεις προβλημα..εξυπακουεται οτι απο την στιγμη που φερεις διακριτικα καποιας ομαδας,μπορει να πεσεις θυμα ξυλοδαρμου ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ..χρειαζεται να στο πω & εγω για να το καταλαβεις???& βεβαια με πειραζει να μιλανε απαξιωτικα για τον οποιονδηποτε δεν ειχε δημιουργησει προβλημα στο κοινωνικο συνολο..τι σχεση εχουν οσοι εμπλεκονται με ξυλικι λογω οπαδικων,με εναν ηθοποιο που ειχε καποια παθη???καμια σχεση με τα κερασια..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το εσύ πόυ είπα και το εγώ όπως κατάλαβες ήταν χάριν παραδείγματος για να βγει σωστά το επιχείρημα. Δεν ξέρω και ελπίζω να λες αλήθεια πως δεν έχεις εμπλακεί. Αλλά επί της ουσίας με ενδιαφέρει το συμπέρασμα που βγάζουμε περισσότερο από το τι έχεις κάνει προσωπικά εσύ ή κάποιος άλλος εδώ μεσα.
Αυτό το "ολοι ξέρουνε τι παίζεται" τι πάει να πει ρε συ; Δεν θα κυκλοφορούμε επειδή κάποιοι έχουνε βαλθεί να το κάνουνε ζούγκλα; Δεν θα υποστηρίζουμε την ομάδα μας για να μην βρεθούμε μαχαιρωμένοι ή με σπασμένες μέσες από τα ξυλίκια; Ή έχετε την εντύπωση πως οι κλωτσιές στη μέση στη σπονδυλική στήλη αφήνουνε λιγότερα κουσούρια από τα μαχαιρώματα;
και ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα το σε όλους μας είναι έμφυτο. Ποιο είναι έμφυτο ρε σύ; το να πλακώνεσαι;
Δεν μου λες πλέζουρα, πες μου σε παρακαλώ αν θέλεις...ηλικία και με τι ασχολείσαι (εννοώ αν σπουδάζεις, δουλεύεις κλπ.)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν ρωτας εμενα για το που πρεπει & ποτε να φοραει η κορη σου αυτα που της εχεις αγορασει,μαλλον εχεις προβλημα..εξυπακουεται οτι απο την στιγμη που φερεις διακριτικα καποιας ομαδας,μπορει να πεσεις θυμα ξυλοδαρμου ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ..χρειαζεται να στο πω & εγω για να το καταλαβεις???& βεβαια με πειραζει να μιλανε απαξιωτικα για τον οποιονδηποτε δεν ειχε δημιουργησει προβλημα στο κοινωνικο συνολο..τι σχεση εχουν οσοι εμπλεκονται με ξυλικι λογω οπαδικων,με εναν ηθοποιο που ειχε καποια παθη???καμια σχεση με τα κερασια..
μα τι λες τώρα; άσχετο το ένα με το άλλο! ο ίδιος που είναι χουλιγκάνος του κιαρατά, μπορεί να είναι αδερφή και να παίρνει ναρκωτικά και να είναι και ακροδεξιός και να ψηφίζει και καρατζαφέρη και να έχει και οικογένεια και να έχει και 10 γκόμενες και να δουλεύει και σε πολυεθνική και να μη σου πω πως μπορεί να έχει πάρει και ντοκτορά σε επιστήμη.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ μπορεί κάποιος να τα συνδυάσει, καένα δεν αναιρεί το άλλο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πολύ  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: για το τίποτα....

Boys, πάω να μου βγάλουν το φρονιμίτη........δεν με έδιωξε κανείς.
Τουλάχιστον για την ώρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σας χαλάει ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, κόψτε τον πρωινό γρόθο....

Επισκέπτης
το εσύ πόυ είπα και το εγώ όπως κατάλαβες ήταν χάριν παραδείγματος για να βγει σωστά το επιχείρημα. Δεν ξέρω και ελπίζω να λες αλήθεια πως δεν έχεις εμπλακεί. Αλλά επί της ουσίας με ενδιαφέρει το συμπέρασμα που βγάζουμε περισσότερο από το τι έχεις κάνει προσωπικά εσύ ή κάποιος άλλος εδώ μεσα.
Αυτό το "ολοι ξέρουνε τι παίζεται" τι πάει να πει ρε συ; Δεν θα κυκλοφορούμε επειδή κάποιοι έχουνε βαλθεί να το κάνουνε ζούγκλα; Δεν θα υποστηρίζουμε την ομάδα μας για να μην βρεθούμε μαχαιρωμένοι ή με σπασμένες μέσες από τα ξυλίκια; Ή έχετε την εντύπωση πως οι κλωτσιές στη μέση στη σπονδυλική στήλη αφήνουνε λιγότερα κουσούρια από τα μαχαιρώματα;
και ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα το σε όλους μας είναι έμφυτο. Ποιο είναι έμφυτο ρε σύ; το να πλακώνεσαι;
Δεν μου λες πλέζουρα, πες μου σε παρακαλώ αν θέλεις...ηλικία και με τι ασχολείσαι (εννοώ αν σπουδάζεις, δουλεύεις κλπ.)
δεν φιλοδοξω να σε ψησω για τιποτε ρε φιλε..ουτε & να αναλυω συνεχως τα αυτονοητα..αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφω,αστο..μιλα με αυτους που τους πιανεις & μιλας στην ιδια συχνοτητα μαζι τους..ποιο το νοημα να σου παραθεσω προσωπικα δεδομενα απο την στιγμη που οπως εγραψες πριν,μπορει & να μην τα πιστεψεις γιατι παντα παιζει να σου λεω παπαριες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom