Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η δραση φερνει αντιδραση..οταν ο κροκους εχει στρατο,τι περιμενεις  να κανει το αντιπαλο στρατοπεδο?
τωρα θα μας πεις πως όλα ξεκινήσανε από τον κρόκους δηλαδή;...δεν είναι το γεγονός πως είναι τα κεφάλια ορισμένων καμμένα;;
θες να μου πεις πως η σωστή αντίδραση ομάδας έιναι να κάνει στρατό και όχι να μπουζουριάσει μέσα στη στενή τον στρατό της άλλης με καταγγελίες; Και εσύ γιατί τους υπερασπίζεσαι τους προέδρους; δικό σου είναι το μαγαζί; Στην εταιρία που δουλεέυεις έχετε στρατό για να σπατε στο ξύλο τον ανταγωνισμό;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.885
Πόντοι
42.697
όποιος θέλει ραντεβου για ξυλίκι μαζί μου ας στείλει πμ!!! :knuppel: :uzi:
απλά σας προειδοποιώ οτι η φώτο στο αβατάρ μου είμαι εγώ πριν ένα χρόνο ακριβώς...
απο τότε έχω κάνει τεράστια πρόοδο στο κουνγκ φου, οπότε λαβετε τα μέτρα σας και σκεφτείτε το καλά πριν με συναντήσετε....

Επισκέπτης
το αν έχει νόημα ή όχι...αφησε με να το κρίνω εγώ.
το να μην μπορείς να συζητήσεις για ένα απλό θέμα, τη βία, δεν νομίζω πως είναι και ό,τι καλύτερο. Προφανώς εσένα δεν σε νοιάζει αν σου χτυπήσουν μέλος της οικογένειάς σου μόνο και μόνο λόγω αθλητικού φρονήματος δικού σου.
Δεν θα κλάψεις, δεν θα πονέσεις. Μόνο οι αλλοι οι αλλόθρησκοι πονάνε. Εσύ απλά θα τους ξαναρχίσεις (καποιους ασχετους) στα μαπίδια επειδή θα είναι δανεικά...
τα μελη της οικογενειας μου δεν ζουν σε αλλο πλανητη ρε φιλε..αν εμπλακουν σε τετοια φαση,σημαινει πως πηγαιναν γυρευοντας,ειναι στοκοι..στα παπαρια μου λοιπον γιατι περισσοτερο απο ολα,δεν γουσταρω τους βλακες...τι σκατα προσπαθεις να μου πεις???οτι φταινε οι δρομοι επειδη σκοτωνονται σαν ζωα καθε ημερα???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα μελη της οικογενειας μου δεν ζουν σε αλλο πλανητη ρε φιλε..αν εμπλακουν σε τετοια φαση,σημαινει πως πηγαιναν γυρευοντας,ειναι στοκοι..στα παπαρια μου λοιπον γιατι περισσοτερο απο ολα,δεν γουσταρω τους βλακες...τι σκατα προσπαθεις να μου πεις???οτι φταινε οι δρομοι επειδη σκοτωνονται σαν ζωα καθε ημερα???
μα εδώ δεν μιλαμε να πηγαίνεις γυρεύοντας ρε πλέζουρα!!! Από την αρχή μιλάμε να είσαι αμέριμνος και να μην προκαλέις. Εσένα σε προκαλεί το γεγονός πως ο άλλος είναι ΠΑΟ!! Επομένως η οικογένεια σου προκαλεί μόνο και μόνο επειδή είναι ολυμπιακόι!!
μα σταμάτα να λες μαλακίες....δεν μπορείς να βαράς στα καλά του καθουμένου έναν οποιοδήποτε φίλαθλο αντίπαλης ομάδας επειδή εσύ θυμάσαι πως κάποια στιγμή είχαν δείρει κάποιο φίλο σου ΑΛΛΟΙ! Τράβα και βρες αυτούς που τον βα΄ρεσανε το φίλο σου και όχι έναν άσχετο!!

Αυτά...και φεύγω...έχουμε και δουλειά...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ειναι.η κατασταση εχει ετσι και δεν αλλαζει.καλο θα ναι ακομα και ια φανελλα αν φορας και δεν εισαι σε μερος που να νοιωθεις ασφαλης να εχεις κατα νου οτι μπορει και να στην πεσουν...φιλε λαστ καλα στα λεει ο πλεζουρ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν πάνε γυρεύοντας πάντα αυτοί που εμπλέκονται σε τέτοιες φασαρίες!Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν στόκοι που όλη τους η ζωή είναι να το παίζουν ψευτόμαγκες...

Επισκέπτης
μα εδώ δεν μιλαμε να πηγαίνεις γυρεύοντας ρε πλέζουρα!!! Από την αρχή μιλάμε να είσαι αμέριμνος και να μην προκαλέις. Εσένα σε προκαλεί το γεγονός πως ο άλλος είναι ΠΑΟ!! Επομένως η οικογένεια σου προκαλεί μόνο και μόνο επειδή είναι ολυμπιακόι!!
μα σταμάτα να λες μαλακίες....δεν μπορείς να βαράς στα καλά του καθουμένου έναν οποιοδήποτε φίλαθλο αντίπαλης ομάδας επειδή εσύ θυμάσαι πως κάποια στιγμή είχαν δείρει κάποιο φίλο σου ΑΛΛΟΙ! Τράβα και βρες αυτούς που τον βα΄ρεσανε το φίλο σου και όχι έναν άσχετο!!

Αυτά...και φεύγω...έχουμε και δουλειά...
τελικα εσυ σκας γαιδαρο ρε φιλε..
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..καταλαβε οτι πλεον το να φορας κασκολ ειναι προκληση..
τι σκατα να κανω για να το καταλαβεις???
και δεν ειναι θεμα δικης μου,δικης σου επιλογης..απλα ετσι εχει η κατασταση..
Υ.Γ ΠΟΣΟ  :jerking: εισαι τελικα???

Επισκέπτης
Δεν πάνε γυρεύοντας πάντα αυτοί που εμπλέκονται σε τέτοιες φασαρίες!Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν στόκοι που όλη τους η ζωή είναι να το παίζουν ψευτόμαγκες...
το ΞΕΡΟΥΜΕ ομως ρε πρακτορα..ΑΡΑ εχουμε ευθυνη οταν βγαινουμε αμεριμνοι στον δρομο φορωντας τα διακριτικα μας..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΤΕ & δεν μου δινετε???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αν εισαι στοκος και το παιζεις μαγκας σε κανα νοσοκομειο θα ναι η καταληξη...γνωστα αυτα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
το ΞΕΡΟΥΜΕ ομως ρε πρακτορα..ΑΡΑ εχουμε ευθυνη οταν βγαινουμε αμεριμνοι στον δρομο φορωντας τα διακριτικα μας..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΤΕ & δεν μου δινετε???
Μπορεί και να μην τα φοράμε!Δεν έχετε πάει ποτέ με τον ηλεκτρικό στο γήπεδο?Να στην πέφτουνε 2-3 άτομα για να δούνε αν έχεις εισιτήριο της ομάδας που παίζει εκείνη την ώρα?Και άλλα πολλά παραδείγματα...χθες πέσατε με αλεξίπτωτο στο Ελλαδιστάν?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η χούντα της βίας δηλαδή; ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ρε φίλε να μην μπορώ να κυκλοφορήσω όπως θέλω όπου θέλω. Δεν μιλάω να πάω σε ώρα αγώνα να κυκλοφορήσω. Αλλά σήμερα Πέμπτη ή αύριο παρασκευή που δεν έχει αγώνα να μην βάλω μια μπλούζα;; Ο χριστός και η παναγία.
Κράτος είναι αυτό;
Όσο για το μαλάκας, είμαι πολύ μαλάκας αδερφέ, μου αρέσει να ζω ασφαλώς και να μην κοιτάω πίσω από την πλάτη μου αν με κυνηγάει κανείς χωρίς λόγο.
Και μακάρι να ήσουνα τόσο μαλάκας κι εσύ.

Επισκέπτης
Μπορεί και να μην τα φοράμε!Δεν έχετε πάει ποτέ με τον ηλεκτρικό στο γήπεδο?Να στην πέφτουνε 2-3 άτομα για να δούνε αν έχεις εισιτήριο της ομάδας που παίζει εκείνη την ώρα?Και άλλα πολλά παραδείγματα...χθες πέσατε με αλεξίπτωτο στο Ελλαδιστάν?
οχι ρε δεν παμε με τον ηλεκτρικο..μας στελνει λιμουζινα ο θειος σπιτι..οτι παραδειγμα & αν μου φερεις,δεν μου λει τιποτε..το ΞΕΡΕΙΣ???ναι..πηγαινεις εν γνωση σου λοιπον..αν σου κατσει σου εκατσε..αν οχι εχει καλως..αν φοβασαι οτι μπορει να εισαι ο τυχερος κατσε σπιτι σου & πρηζε μας τα παπαρια γιατι δεν πας στο γηπεδο..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αν κυκλοφορεις με τρενα κλπ τις ωρες αγωνων την ηπιες αν σου κατσει στραβη....ναι ρε λαστ η χουντα της βιας.αφου ετσι ειναι.αυτο σου λεμε τοση ωρα.α ν εσυ πας με φανελλα ομαδας και στην πεσουν μη ψαξεις γιατι...εχεις ευθυνη εκεινη την ωρα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αρη, σου είπα...δεν μιλάω την ώρα του αγώνα ρε σύ.
Τέσπα...δεν θεέλτε να καταλάβετε...μπορεί και να πληρώνεστε για αυτά, πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω να πω και καμιά μαλακία που να μην στέκει. Όμως μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο να παίζουν κάποιοι με ζωές άλλων όταν δεν είναι κατευθυνόμενοι και πληρωμένοι δολοφόνοι.
Αυτά και έφυγα...
πείτε τα...

Επισκέπτης
η χούντα της βίας δηλαδή; ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ρε φίλε να μην μπορώ να κυκλοφορήσω όπως θέλω όπου θέλω. Δεν μιλάω να πάω σε ώρα αγώνα να κυκλοφορήσω. Αλλά σήμερα Πέμπτη ή αύριο παρασκευή που δεν έχει αγώνα να μην βάλω μια μπλούζα;; Ο χριστός και η παναγία.
Κράτος είναι αυτό;
Όσο για το μαλάκας, είμαι πολύ μαλάκας αδερφέ, μου αρέσει να ζω ασφαλώς και να μην κοιτάω πίσω από την πλάτη μου αν με κυνηγάει κανείς χωρίς λόγο.
Και μακάρι να ήσουνα τόσο μαλάκας κι εσύ.
δεν το δεχεσαι???και μου σπας εμενα τα παπαρια τοση ωρα αντι των υπευθυνων???τραβα κλαψε αλλου ρε..το δεχεσαι & το παραδεχεσαι γιατι εισαι κοτα & το μονο που ξερεις ειναι να μυξοκλαις στο νετ..αν δεν το δεχοσουν θα ησουν εξω & θα ξηλωνες πεζοδρομια..εσυ ομως εχεις επιλεξει να πηγαινεις στα εγκαινεια του λουι βουιτον & απλα να πρηζεις τα παπαρια οποιου κανει το λαθος να σου εξηγησει τα αυτονοητα..τι το ηθελα πρωι-πρωι ο μαλακας & σου απαντησα???
τραγουδα μονος σου..
κακομοιρε..
που θα μου πεις οτι δεν το δεχεσαι..
κο-κο-κο..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
οχι ρε δεν παμε με τον ηλεκτρικο..μας στελνει λιμουζινα ο θειος σπιτι..οτι παραδειγμα & αν μου φερεις,δεν μου λει τιποτε..το ΞΕΡΕΙΣ???ναι..πηγαινεις εν γνωση σου λοιπον..αν σου κατσει σου εκατσε..αν οχι εχει καλως..αν φοβασαι οτι μπορει να εισαι ο τυχερος κατσε σπιτι σου & πρηζε μας τα παπαρια γιατι δεν πας στο γηπεδο..
Και εγώ με λιμουζίνα πάω...αλλά ξέρω τι γίνεται!  :cool2:
Πάντως δεν σημαίνει ότι κάποιος που έχει διακριτικά της ομάδας του , προκαλεί!Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο ΣΤΟΚΟΣ που θέλει να πουλήσει ψευτομαγκιά!Τέλος πάντων...δεν βρίσκουμε άκρη...

Επισκέπτης
Τέσπα...δεν θεέλτε να καταλάβετε...[size=20pt]μπορεί και να πληρώνεστε για αυτά[/size], πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω να πω και καμιά μαλακία που να μην στέκει. Όμως μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο να παίζουν κάποιοι με ζωές άλλων όταν δεν είναι κατευθυνόμενοι και πληρωμένοι δολοφόνοι.
Αυτά και έφυγα...
πείτε τα...
ε εισαι τελειως χαζομαλακας τελικα..
αει γαμησου ρε στοκε..
επειδη εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τα αυτονοητα,οσοι τα γραφουν μηπως & σε ξυπνησουν απο τον ληθαργο σου,πληρωνονται..
ρε αει γαμησου..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Τέσπα...δεν θεέλτε να καταλάβετε...μπορεί και να πληρώνεστε για αυτά, πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω να πω και καμιά μαλακία που να μην στέκει. Όμως μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο να παίζουν κάποιοι με ζωές άλλων όταν δεν είναι κατευθυνόμενοι και πληρωμένοι δολοφόνοι.
Αυτά και έφυγα...
πείτε τα...
μα ποιος ειπε μονο για ωρα αγωνα ρε συ?ε αν δεν τα δεχεσαι οταν ερθεις μη κυκλοφορεις με διακριτικα η τραβα σε κανα ερημονησι να ζεις αποστειρωμενα

Επισκέπτης
Και εγώ με λιμουζίνα πάω...αλλά ξέρω τι γίνεται!  :cool2:
Πάντως δεν σημαίνει ότι κάποιος που έχει διακριτικά της ομάδας του , προκαλεί!Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο ΣΤΟΚΟΣ που θέλει να πουλήσει ψευτομαγκιά!Τέλος πάντων...δεν βρίσκουμε άκρη...
ρε ποιος διαφωνει για το ποιος ειναι το προβλημα???και???το ΞΕΡΕΙΣ ομως..αρα εισαι συνυπευθυνος..οσοι δεν το ξερουν,ζουν στην κοσμαρα τους,αρα στα παπαρια μου αφου ειναι ζωα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ε εισαι τελειως χαζομαλακας τελικα..
αει γαμησου ρε στοκε..
επειδη εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τα αυτονοητα,οσοι τα γραφουν μηπως & σε ξυπνησουν απο τον ληθαργο σου,πληρωνονται..
ρε αει γαμησου..
:2funny: :2funny: :2funny: μη τα παιρνεις ρε συ αφου ειπε ζει αλλου  αστον να ρθει να φαει καμμια μαπα να τα δει αλλοιως μετα..εμεις φταιμε που παμε να σου ανοιξουμε τα ματια και μας τη λεει και απο πανω...ρε συ πληρωνεσαι με το κεφαλι η με την ωρα?ελεος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom