Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
σου πα και το πρωι κατι δεν ξερω αν πηρες γραμμη αυτοι η καποιοι απ αυτους που εδειχνε ο αυγεροπουλος φοραγαν φανελλες πολυ γνωστες στην θυρα 7.καποιοι απ αυτους εχουν ερθει ελλαδα αρκετες φορες νομιζω...και επειδη το χαζευα ειναι αλλη ιστορια εκει
Δεν το είδα, σόρρυ.
Πάντως, επειδή τις έχω αρπάξει και εις τας Αγγλίας απο αγέλη κωλοπαιδαράδων, έχω καταλάβει το εξής.....
Όταν κυκλοφορείς στον δρόμο για το τίποτα μπορεί να φάς καμιά μπούφλα. Γιατί λοιπόν να κρατάς κασκόλ και φανέλες (και να φοράς και το στρίνγκ της ομάδας σου αν είσαι βάζελος).
Δεν γαμιέται....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το είδα, σόρρυ.
Πάντως, επειδή τις έχω αρπάξει και εις τας Αγγλίας απο αγέλη κωλοπαιδαράδων, έχω καταλάβει το εξής.....
Όταν κυκλοφορείς στον δρόμο για το τίποτα μπορεί να φάς καμιά μπούφλα. Γιατί λοιπόν να κρατάς κασκόλ και φανέλες (και να φοράς και το στρίνγκ της ομάδας σου αν είσαι βάζελος).
Δεν γαμιέται....
εδω λεει οι συγκεκριμενοι φαγανε αντιφα γιατι προκαλουσε με τραγουδια και μοιραζε φαγητο σε συσσιτια φτωχων...και ανηκε λεει και στο μη βιαιο κομματι της οργανωσης...ειδες το σκηνικο που παιζανε ξυλο μεταξυ τους για προπονηση και οταν βαφτιζαν νεα μελη? :2funny: :2funny: :2funny: ρε τους κακκομοιρους τους τσετσενους και λοιπους μια με τις μποτες τους κανανε...

Επισκέπτης
εδω λεει οι συγκεκριμενοι φαγανε αντιφα γιατι προκαλουσε με τραγουδια και μοιραζε φαγητο σε συσσιτια φτωχων...και ανηκε λεει και στο μη βιαιο κομματι της οργανωσης...ειδες το σκηνικο που παιζανε ξυλο μεταξυ τους για προπονηση και οταν βαφτιζαν νεα μελη? :2funny: :2funny: :2funny: ρε τους κακκομοιρους τους τσετσενους και λοιπους μια με τις μποτες τους κανανε...
καλοι μαλακες..το ειδα & εγω & αηδιασα με τα παρλιακα..το θεμα ειναι οτι ολα γινονται με την ενθαρυνση του πουτιν..ΑΙΣΧΟΣ..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλοι μαλακες..το ειδα & εγω & αηδιασα με τα παρλιακα..το θεμα ειναι οτι ολα γινοντια με την ενθαρυνση του πουτιν..ΑΙΣΧΟΣ..
Ο καιρός θα δείξει αν πρόκειται για ενθαρυνση ή δεν έχει δυνάμεις να τους αντιμετωπίσει.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλοι μαλακες..το ειδα & εγω & αηδιασα με τα παρλιακα..το θεμα ειναι οτι ολα γινοντια με την ενθαρυνση του πουτιν..ΑΙΣΧΟΣ..
γιατι ο πουτιν τι ειναι του κατηχητικου?παντου γινονται αυτα και θα γινονται ολο και πιο πολυ...ειδικα τωρα που οι μεταναστες ειναι πιο πολλοι απ τους ντοποιους...και αν σημερα που οι μεταναστες ειναι η πρωτη γενια που ρθε μαζικα στην ελλαδα δεν εχουμε προβληματα τρομοκρατιας κλπ θα χουμε πιθανως με τα παιδια τους...η επομενηγενια η γενια που γεννιεται εδω και ολοι τους θεωρουν ξενους αυτοι αντιδρουν...

Επισκέπτης
Ο καιρός θα δείξει αν πρόκειται για ενθαρυνση ή δεν έχει δυνάμεις να τους αντιμετωπίσει.
ελα ρε φιλε..χωριο που φαινεται,κολαουζο δεν θελει..τον εξυπηρετει η ολη ιστορια..εξαλλου εχει φτιαξει & επισημα την νεολαια του κομματος του η οποια εκπαιδευεται σε στρατιωτικα προτυπα & εχει σαν παντιερα τον εθνικισμο..μην ξεχνας οτι ειναι ο πρωτος ρωσος προεδρος στην ιστορια της ρωσιας & υπερ του δεοντος εθνικιστης..εκει στηριζει ολη την δυναμη του..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν κάνω παραθέσεις γιατί πάει και για τους δυο σας.

Η όλη κατάσταση στην Ρωσία θυμίζει Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του ΄20 και αρχές ΄30. Απο τις ίδιες συνθήκες, πάνω κάτω, ξεπήδησε ο ναζισμός.
Για αυτό νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε αν αυτές οι ομάδες "υποστηρίζονται" απο την επίσημη εξουσία. Σίγουρα οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια, για την ακρίβεια κουκουλώνουν πολλά, αλλα δεν ξέρουμε ακόμα εαν υποστηρίζουν τους ακροδεξιούς και σε τι βαθμό...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ελα ρε φιλε..χωριο που φαινεται,κολαουζο δεν θελει..τον εξυπηρετει η ολη ιστορια..εξαλλου εχει φτιαξει & επισημα την νεολαια του κομματος του η οποια εκπαιδευεται σε στρατιωτικα προτυπα & εχει σαν παντιερα τον εθνικισμο..μην ξεχνας οτι ειναι ο πρωτος ρωσος προεδρος στην ιστορια της ρωσιας & υπερ του δεοντος εθνικιστης..εκει στηριζει ολη την δυναμη του..
ετσι ειναι και φυσικα το ιδιο ισχυει και για σερβους αδελφους μας...αλλωστε ποσες και ποσες φορες ειδαμε ειδκα με σερβους πανο...orthodox brothers kai delije...ο εθνικισμος ακομα και εδω ειναι προ των πυλων...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι αλλά, άλλο πράμα ο εθνιμισμός και άλλο οι νεοναζί.
Γνώμη μου...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Δεν κάνω παραθέσεις γιατί πάει και για τους δυο σας.

Η όλη κατάσταση στην Ρωσία θυμίζει Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του ΄20 και αρχές ΄30. Απο τις ίδιες συνθήκες, πάνω κάτω, ξεπήδησε ο ναζισμός.
Για αυτό νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε αν αυτές οι ομάδες "υποστηρίζονται" απο την επίσημη εξουσία. Σίγουρα οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια, για την ακρίβεια κουκουλώνουν πολλά, αλλα δεν ξέρουμε ακόμα εαν υποστηρίζουν τους ακροδεξιούς και σε τι βαθμό...
μα αναρωτιεσαι αν τους υποστηριζει η επισημη εξουσια?ξεχνας που οι χρυσαυγιτες ακομα και εδω κανανε ντου σε αριστερους πισω απ τις γραμμες των ματ?η τηλεοραση τα δειξε...αν θελανε σε οποιαδηποτε χωρα τους διαλυανε σε μια μερα.αλλα δεν θελουν.

Επισκέπτης
greekcupfinalaris76jc8.jpg

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλά, άλλο πράμα ο εθνιμισμός και άλλο οι νεοναζί.
Γνώμη μου...
τα ιδια σχεδον ειναι.και εγω ωρες ωρες ειμαι ψιλοεθνικιστης.εχω πιασει τον εαυτο μου να αντιδρα ασχημα σε μεταναστες.απο εκει και περα αν κουρευομουν γουλι και επαιρνα ενα ματσουκι και βαραγα αλλο καπελο.θυμασαι κατα το 92 με 95 στο ηρακλειο που ειχαν βιασει καμμια δεκαρια αλβανοι και τι εγινε μετα?που μαζευτηκαν στο τει ομαδες και βαραγανε ασυστολα και υπηρχε αλβανος στη χανιωπορτα κανα 2μηνο?πολυ θελει νομιζεις?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξέχασες κάτι δίπλα στα πρωταθλήματα και τα κύπελλα....τις πορείες στην Ευρώπη!!!

Επισκέπτης
τα 15 καλυτερα γκολ της περιοδου 07-08
[youtube=425,350]w_VIoG5RObs[/youtube]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άρη και σήμερα γίνονται αυτά, με την πιτσιρικαρία κυρίως.
Επιμένω όμως άλλο ο εθνικισμός και άλλο να οργανωθείς και να κυνηγάς αλλοδαπούς, αλλόθρησκους, Εθνικούς Σταρ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom