Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί άραγε σήμερα χαίρεται όλη η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ Ελλάδα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πλακώσαν και τα καρακώλια.
Δεν την παλεύεις την ανακωχή???
Γουστάρεις να τα ακούς τα πουστουλούκια σου τόσο καιρό που είσαι γραμμένος εδώ και αν δεν σου δώσει σημασία κανείς γίνεσαι χειρότερος κι απο τον Εθνικό πουστάρ.....

Χτες που ήσουνα μικρό μου, να μας τα πεις αυτά;
Γιατί σήμερα μιλούσατε για τον ...Πούτιν, όχι για το καβλί του Μπατίστ.

Εννοείται φυσικά πως αν θέλεις όντως ανακωχή, δεν έχεις παρά να την ζητήσεις και θα την έχεις.
Περιμένω!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σας τσουζει η ψωλαρα μου πουτανιτσες μου..
καυλωστεμε & αλλο..
σας εχω κανει την σουφρα μπουγαδοκοφινο μουνακια..
στον υπνο σας με βλεπετε..
ξυπνατε-κοιμοσαστε με την πουτσα μου στο στομα..
συνεχιστε πουστρακια..
εχω πεθανει στο γελιο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σας τσουζει η ψωλαρα μου πουτανιτσες μου..
καυλωστεμε & αλλο..
σας εχω κανει την σουφρα μπουγαδοκοφινο μουνακια..
στον υπνο σας με βλεπετε..
ξυπνατε-κοιμοσαστε με την πουτσα μου στο στομα..
συνεχιστε πουστρακια..
εχω πεθανει στο γελιο..

Για την κωλοτρυπίδα σου χτες το βράδυ δεν μας είπες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάω για μπυρόνι.
Εσείς καθίστε εδώ και κλάψτε, γλυκά μου.

Πλέζουρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κούκου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μου την εγλυφε αυτη που γαμαει ο υπουργος..ξερεις εσυ ποια λεω..αληθεια τι ωρα εφτασε σπιτι???

Αμ δεν στην έγλυψε μόνο, όλη η Ελλάδα το είδε σε λάϊβ μετάδοση.
Σε αφήνω στην κλάψα σου και πάω για μπύρα να χαρώ τη λιακάδα.
Μείνε εσύ, συνέχισε το κλάμα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Αφού σε τρώει ο κώλος σου διάβασε τα χθεσινά μου καμώματα παλιομαλάκα για να ηρεμήσεις.
Το βράδυ κάθισα και είδα λίγο απο τον αγώνα μέχρι τις 10 που ξεκίνησε ο Έξαντας. Στις διαφημίσεις της εκπομπής γυρνούσα να δω το σκόρ.
Τι κατάλαβα όμως απο αυτό? Τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει το μπάσκετ. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το σπορ.
Οτι και να μου λές λοιπόν δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί είμαι παντελώς άσχετος. Το κατάλαβες ή θέλεις κι άλλα??

Στην συνέχεια, όταν τελείωσε ο Έξαντας, με περίμεναν κάτι βυζάκια στο κρεβάτι και πήγα να ασχοληθώ με αυτά.
Την ταπεινή μου συγνώμη που δεν κάθισα εως το πρωί στο bourdela.com να μου ζαλίζεις τον μπούτσο.
Τράβα γαμήσου τώρα.
Άκρως επιστημονική τοποθέτηση, δεν μπορείς να πείς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αφού σε τρώει ο κώλος σου διάβασε τα χθεσινά μου καμώματα παλιομαλάκα για να ηρεμήσεις.
Το βράδυ κάθισα και είδα λίγο απο τον αγώνα μέχρι τις 10 που ξεκίνησε ο Έξαντας. Στις διαφημίσεις της εκπομπής γυρνούσα να δω το σκόρ.
Τι κατάλαβα όμως απο αυτό? Τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει το μπάσκετ. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το σπορ.
Οτι και να μου λές λοιπόν δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί είμαι παντελώς άσχετος. Το κατάλαβες ή θέλεις κι άλλα??

Στην συνέχεια, όταν τελείωσε ο Έξαντας, με περίμεναν κάτι βυζάκια στο κρεβάτι και πήγα να ασχοληθώ με αυτά.
Την ταπεινή μου συγνώμη που δεν κάθισα εως το πρωί στο bourdela.com να μου ζαλίζεις τον μπούτσο.
Τράβα γαμήσου τώρα.
Άκρως επιστημονική τοποθέτηση, δεν μπορείς να πείς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κ λ ά ψ ε !

Επισκέπτης
Αμ δεν στην έγλυψε μόνο, όλη η Ελλάδα το είδε σε λάϊβ μετάδοση.
Σε αφήνω στην κλάψα σου και πάω για μπύρα να χαρώ τη λιακάδα.
Μείνε εσύ, συνέχισε το κλάμα.

τελικα δεν μου ειπες τι ωρα εφτασε σπιτι..μηπως περασε & απο φυλης για κανα δυορακι στο πεταχτο???πες μας ρε γιαννακη..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Εννοείται φυσικά πως αν θέλεις όντως ανακωχή, δεν έχεις παρά να την ζητήσεις και θα την έχεις.
Περιμένω!

Αφού πρόσθεσες κι άλλα ξαναπάμε απο την αρχή....

Η ανακωχή πανηλίθιε ή χαζοχαζέ πάπιε πάει σε άλλους.
Που δεν αντέχουν την ηρεμία ή τον διάλογο και πάνω απο όλα δεν την παλέυουν όταν τους γράφουν στα αρχίδια τους....

Επισκέπτης
μωρη καριολα παπια παλι εδω ειναι η δικια σου..
τι θα γινει επιτελους???
εσυ κανεις τις δουλειες του σπιτιου & αυτη γαμιεται συνεχως απο δω & απο κει???
αντε μεζεψε την πατσαβουρα σου καμια φορα..
μας εχει ξεπουτσιασει λεμε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολυθεσιτης λεμε..
ο θειος με πληρωνει με την ωρα & ο αντισθενης με τα ποστ στα τσοντοθρεντς..ρε με κατι μαλακες που εχουμε μπλεξει..δεν το δεχεται λεει ο κωλοτρυπιδουλης γραφοντας απο το laptop των 1.500 ευρω απο την σουιτα στην ρουμανια..σιγα ρε..προσεχε μην σου φυγει κανας ποντος απο το καλτσονακι..ΞΟΥ ρε τρυπα..
απαντάω εντέλώς στο ξεκάρφωτο, γιατί δεν μπορώ να μπω τώρα για περισσότερη ώρα, απλά με έτρωγε και δεν ήθελα να το αφήσω αναπάντητο.
Δεν σου μίλησα προσωπικά σε καμία περίπτωση και το τόνισα, αλλά μια και απαντάς προσωπικά και βρίζοντας άκου λοιπόν μαλακάκο.
Ελπίζω να είσαι μικρούλης και μεγαλώνοντας να πήξει το μυαλό σου.
Προς το παρόν μάθε πως ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει ΜΟΝΟΣ μου και όχι τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά και της μανούλας όπως κάνεις εσύ ξοδεύοντας περιουσίες για μια ομάδα που όπως λες δεν σε πληρώνει. Το λέω για σενα με την επιφύλαξη να κάνω λάθος, παρόλο που εσύ με έβρισες χωρίς καν να με ξέρεις.
Βλέπεις εγώ σε ρώτησα πρώτα με τι ασχολείσαι. Εσύ έβγαλες αυθαίρετα συμπεράσματα.
Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με τα δικά μου χέρια, και στρώνοντας κώλο στην καρέκλα και διαβάζοντας πολλές ώρες.
Αν εσύ δεν τα καταφέρνεις και νιώθεις αδηικημένος προλεταριάτος, τράβα κλάψε αλλού και όχι σε μένα. Εγώ ξέρω πώς μπορείς να τα καταφέρεις. Βγες στην Τατιάνα και κλάψε τη μοίρα σου που δεν μπορεσες.
Όταν σπουδάσεις όσα σπούδασα εγώ τ΄τοε έλα να σου δώσω και δουλειά παλιοπαπάρα.
Δεν είμαι πλούσιος ούτε και ψωμολυσσάω. Αλλά όπως και να έχει δεν είμαι μια κατατρεγμένη καρακάξα που κλαίει τη μοίρα της όπως εσύ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αστον τώρα ,μην τον απασχολείς γιατί κοιμάται το μεσημεράκι,επειδή είναι ΄΄κομμένος΄΄ από την δουλειά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
απαντάω εντέλώς στο ξεκάρφωτο, γιατί δεν μπορώ να μπω τώρα για περισσότερη ώρα, απλά με έτρωγε και δεν ήθελα να το αφήσω αναπάντητο.
Δεν σου μίλησα προσωπικά σε καμία περίπτωση και το τόνισα, αλλά μια και απαντάς προσωπικά και βρίζοντας άκου λοιπόν μαλακάκο.
Ελπίζω να είσαι μικρούλης και μεγαλώνοντας να πήξει το μυαλό σου.
Προς το παρόν μάθε πως ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει ΜΟΝΟΣ μου και όχι τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά και της μανούλας όπως κάνεις εσύ ξοδεύοντας περιουσίες για μια ομάδα που όπως λες δεν σε πληρώνει. Το λέω για σενα με την επιφύλαξη να κάνω λάθος, παρόλο που εσύ με έβρισες χωρίς καν να με ξέρεις.
Βλέπεις εγώ σε ρώτησα πρώτα με τι ασχολείσαι. Εσύ έβγαλες αυθαίρετα συμπεράσματα.
Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με τα δικά μου χέρια, και στρώνοντας κώλο στην καρέκλα και διαβάζοντας πολλές ώρες.
Αν εσύ δεν τα καταφέρνεις και νιώθεις αδηικημένος προλεταριάτος, τράβα κλάψε αλλού και όχι σε μένα. Εγώ ξέρω πώς μπορείς να τα καταφέρεις. Βγες στην Τατιάνα και κλάψε τη μοίρα σου που δεν μπορεσες.
Όταν σπουδάσεις όσα σπούδασα εγώ τ΄τοε έλα να σου δώσω και δουλειά παλιοπαπάρα.
Δεν είμαι πλούσιος ούτε και ψωμολυσσάω. Αλλά όπως και να έχει δεν είμαι μια κατατρεγμένη καρακάξα που κλαίει τη μοίρα της όπως εσύ.

Μοϊκάνε respect!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
KAΛHMΕΡΑ αδερφια.Ηρεμια.Ακουστηκε τιποτα για καμμια μεταγραφη?.Οσο για το μπασκετ ειμαι περηφανοs που εχω προεδρο τον ΑΓΓΕΛΟ και οχι εκεινο το γραφικο τυπο που φτιαχνει ασπιρινεs.Φαινεται οτο το ατομο ειναι κομπλεξικο και ψαχνει για προβολη.Εξαλλου οσοι βλεπουν ΠΙΣΩ απο την κουρτινα σιγουρα πηρανε χαμπαρι τι εγινε με τον ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.Απο τη στιγμη που βγηκε ο προεδροs του βολλευ και τουs τα εχωσε φανταστειτε για τι σοι λαμογια μιλαμεΚαι ο Σταθοκωστοπουλοs οταν τα εχωνε ηξερε οτι τα εχωνε σε ατομα που ειχαν αμεριστη συμπαρασταση απο τα Μ.Μ.Ε.ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ δεν κολωσε.Αποδειξη οτι το θεμα πνιγηκε σα κουνελι.Ειπε χοντρα πραγματα,Οτι τουs ενδιαφερει μονο η προβολη τουs και αλλα .Δεν τα λεω εγω αυτα,Οπρωην προεδροσ τουs στο βολλει τα ειπε.ΑΡΑ???????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άρα, είσαι ακόμα κλαμένος απο χτες.
Και φαίνεται πολύ, πίστεψέ με.

Φέρε την ομάδα πάλι πρώτη
Παναγιώτη / Παναγιώτη!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τελικα εσυ σκας γαιδαρο ρε φιλε..
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..καταλαβε οτι πλεον το να φορας κασκολ ειναι προκληση..
τι σκατα να κανω για να το καταλαβεις???
και δεν ειναι θεμα δικης μου,δικης σου επιλογης..απλα ετσι εχει η κατασταση..
Υ.Γ ΠΟΣΟ  :jerking: εισαι τελικα???

Λοιπόν άκου εγώ πόσο μαλάκας είμαι.... Θα φορέσω τη φανέλα του Τζόλε, θα έρθω να σε βρω και θα σου πω .... Πλέ είμαι ο περσόνας............
Εσύ θα αρχίσεις να με πλακώνεις στις μάπες, τότε θα έρθουν έτεροι πράκτορες και θα σε αρχίσουν στις μάπες που δέρνεις γαύρο.....
Μιλάμε η μέγιστη πρακτοριά....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ. Οτι ότι ρε λούγκρα θα μπορέσεις να μου ρίξεις και καμμιά........ Θα σε πάρω χωρίς σάλιο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άρα, είσαι ακόμα κλαμένος απο χτες.
Και φαίνεται πολύ, πίστεψέ με.

Φέρε την ομάδα πάλι πρώτη
Παναγιώτη / Παναγιώτη!

Φυσικα και στενοχωρηθηκα που εχασα το πρωταθλημα.Εχω μαθει παντα να λεω την αληθεια.Περα ομωs απο αυτο ,εσυ θα παρειs θεση σε αυτο που ειπα?Τα ειπε η οχι αυτα ο ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟ?????AΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΥΑ .Στειλε παλι κατι του στυλ¨ποσο ποναει¨και τετοια....... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

Περιμένω!

ειδες καταρχην τι λεγαμε?εχετε φαει τρελλη πικρα αν δεν σας κραξουν δεν μπορειτε.ναι μιλαγαμε για τον πουτιν και τα αδελφια μας στη σερβια και τους ρωσσους εθνικιστες.θα σε ρωτησουμε τι θα πουμε δεν καταλαβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom