μαλακα μοικανε στα παπαρια μου αν εισαι πλουσιος η φτωχος,αν εισαι αυτοδημιουργητος η τρως τα χρηματα του μπαμπα σου..ενα ειναι δεδομενο..εισαι εντελως στοκος οποτε παραιτουμαι..μιλα με τ' αρχιδια μου τωρα & κορνιζωσε το respect της παπιας να εχεις να πορευεσαι..
πουστρακια(παπια-φωτεινουλα),δεν σας γαμαω οτι & να λετε..& επιτελους μαζεψτε τις πουτανες σας γιατι με εχουν ξεπουτσιασει(ξερετε για ποιες λεω,να μην επαναλαμβανομαστε)..
σεσημασμενε φλωροπουστα δεν σε γαμαω γιατι κατα βαθος εισαι καλη λουγκρα..
εσύ τελικά πρέπει να είσαι ο γαμιάς του σάιτ. όλους τους γαμάς αδερφέ. Ομοϊδεάτες σου, αντίπαλους φιλάθλους, την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τους εχθρούς σου, τις πουτάνες και τις κανονικές...
ναι, τελικά στο αναγνωρίζω....έχεις τη μεγαλύτερη δεξαμενη χυσιού στο σάιτ μέσα...αυτό πια δεν είναι δεξαμενή...βόθρος ολόκληρος είναι με χύσια...
μόνο που το έχεις σε λάθος σημείο. το έχεις εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είχες κεφάλι.
πάντως δεν μπορείς να πεις. γαμάς κι έτσι. μόνο που όταν γαμάς με το κεφάλι...αυτό λέγεται κατα φαντασίαν εραστής.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Κρίμα μόνο γιατί γενικώς δεν βλέπω να έχω να χωρίσω με κανέναν τίποτα. Αν εσύ έχεις συσσωρευμένα τραύματα και θες να μαλλώνεις με όλους χωρίς λόγο...δικαίωμά σου.
όσο για τα παπάρια σου που τους γράφεις όλους...δεν πα να τα κάνεις και πίνακα ζωγραφικής; δικά σου είναι, πίστεψέ με δεν έχω καμία όρεξη να μάθω αν τα αρχίδια σου τα έκανες μπλε, κόκκινα ή πράσινο στο γράψιμο. Μόνο πρόσεχε μην είναι πράσινα από τη μούχλα. Αυτό θα ήταν κρίμα...τόσο μεγάλα που είναι να πάνε χαμένα ...τιμημένε γαμιά του σάιτ.
και ξαναλέω: αριστερό χαφ πότε θα πάρουμε;;
Πλάκα θα έχει να πάει τώρα ο Βγενό που πέφτει η τιμή του Κλέιτον και να πάι να του δώσει του Πηλαδάκη περισσότερα από όσα του έδινε η ΑΕΚ. χααχχαχα, τι παζάρι είναι αυτό που έχει στηθεί ρε γμτ; ούτε στην αίγυπτο δεν κάνουνε τέτοιες αγορές.χαχαχαχ