Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Έλα ΑΘΗΝΑ !!!!!  Έχουμε διοικητικό συμβούλιο  :2on1:  ξέχασες ????

Το χειμώνα η ολομέλεια συνεδριάζει Αθήνα,  το καλοκαίρι Κεφαλονιά  ;)
Θα βρεθουμε δεν υπαρχει θεμα,μολις ξεμπερδεψω με κατι δουλειες θα ανεβω αθηνα..
Ετοιμασε κανα πιπινη για εξοδο..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Θα βρεθουμε δεν υπαρχει θεμα,μολις ξεμπερδεψω με κατι δουλειες θα ανεβω αθηνα..
Ετοιμασε κανα πιπινη για εξοδο..

Πρόεδρε Καλημέρα, να με ενημερώσεις τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα γιατί πρέπει να σου οργανώσω προεδρική υποδοχή !!!

Εκτός εάν έρθεις Incognito , οπότε θα βολευτείς με ότι έχουμε πρόχειρο, καμιά ξέμπαρκη φίλη φίλης και με τις φίλες των πελατισσών.   

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πρόεδρε Καλημέρα, να με ενημερώσεις τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα γιατί πρέπει να σου οργανώσω προεδρική υποδοχή !!!

Εκτός εάν έρθεις Incognito , οπότε θα βολευτείς με ότι έχουμε πρόχειρο, καμιά ξέμπαρκη φίλη φίλης και με τις φίλες των πελατισσών.   
Κλαρινο θα ενημερωσο δικε μου και οτι παιξει...η ουσια ειναι να περασουμε ομορφα....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΗΟ ΗΟ ΗΟ...Αντιπροεδρε δεν ξερω τι αλλα με επιασε το χριστουγεννιατικο μου και αρχιζω να σκεφτομαι που θα την βγαλω τα χριστουγεννα...
Αρχισα να σκεφτομαι χριστουγενιατικα δεντρα,μαλτ μπροστα απο το τζακι, χριστουγεννιατικες αγορες,ΓΑΛΛΟΠΟΥΛΕΣ :fuck1:...
Μαλλον θα την κανω για u.k τουλαχιστον εκει καταλαβαινεις γιορτες...i ll get down to my local for a pint or two :grin: η προην πεθερα μου θα μου πλεξει κανα ζευγαρη γαντια....και παει λεγοντας...
Τυπε μου εσυ τι λεει το πργραμα?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
ΗΟ ΗΟ ΗΟ...Αντιπροεδρε δεν ξερω τι αλλα με επιασε το χριστουγεννιατικο μου και αρχιζω να σκεφτομαι που θα την βγαλω τα χριστουγεννα...
Αρχισα να σκεφτομαι χριστουγενιατικα δεντρα,μαλτ μπροστα απο το τζακι, χριστουγεννιατικες αγορες,ΓΑΛΛΟΠΟΥΛΕΣ :fuck1:...
Μαλλον θα την κανω για u.k τουλαχιστον εκει καταλαβαινεις γιορτες...i ll get down to my local for a pint or two :grin: η προην πεθερα μου θα μου πλεξει κανα ζευγαρη γαντια....και παει λεγοντας...
Τυπε μου εσυ τι λεει το πργραμα?

5 με 20  Θα απουσιάσω .  Βουδαπέστη και κατευθείαν με το μωρό στην Βιέννη ένεκα Χριστουγέννων, μετά Πράγα στο άλλο μωρό και Ντορτμουντ για την Χριστουγεννιάτικη αγορά , κουλούρες , κλουβάιν κ.τ.λ  Έχω κλείσει εισιτήριο με malev με 140 €  και θα πληρώσω μόνο το Hotel στην Βιέννη, στο Ντορτμουντ  παίζουν φίλοι που θα μας φιλοξενήσουν.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Αυτά είναι τα καλά θα κάνουμε διακοπές στας Ευρώπας , με ελάχιστα χρήματα αμφότεροι... 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτά είναι τα καλά θα κάνουμε διακοπές στας Ευρώπας , με ελάχιστα χρήματα αμφότεροι...   

Ρε φιλε εχω λιωσει στα γελια.
Φανταζομαι τη φαση να σου γλειφει το σκυλι τ αρχιδια και με πιανει νευρικο γελιο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όχι φίλε μου είναι αφενός αηδία , αφετέρου επικίνδυνο !!
καλα και εσυ δεν ειχες μια καποτα να του βαλεις του σκυλου ρε στην γλωσσα?φαντασου τωρα ο σκυλος ειχε καυλωσει,εγλυφε εσενα,εγλυφε τον πουτσο του και μετα εγλυφε και την γκομενα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κlarino we keep in touch γιατι παιζει να πεταξω και εγω βιεννη πριν χριστουγεννα για να παω λιγες μερες μπρατισλαβα,βιεννη μπρατισλαβα περιπου καμια ωριτσα...και απο εκει αγγλια...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
κlarino we keep in touch γιατι παιζει να πεταξω και εγω βιεννη πριν χριστουγεννα για να παω λιγες μερες μπρατισλαβα,βιεννη μπρατισλαβα περιπου καμια ωριτσα...και απο εκει αγγλια...

Εάν κάτσει να είμαστε την ίδια περίοδο εκεί,  θα οργανώσουμε το 1ο International Meeting  :rockon: 

Σου στέλνω εντός της εβδομάδας Pm με informations και τηλέφωνα ...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Ρε φιλε εχω λιωσει στα γελια.
Φανταζομαι τη φαση να σου γλειφει το σκυλι τ αρχιδια και με πιανει νευρικο γελιο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ έχω λιώσει σκεπτόμενος το πιλάφι, ο οποίος ίσως διαβάζει το Bou τώρα ,  που πριν καμιά εικοσαετία είχε έναν Ναύτη από Κεφαλλονιά και έναν από Παξους και τον ήπιε τον φραπέ !

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ έχω λιώσει σκεπτόμενος το πιλάφι, ο οποίος ίσως διαβάζει το Bou τώρα ,  που πριν καμιά εικοσαετία είχε έναν Ναύτη από Κεφαλλονιά και έναν από Παξους και τον ήπιε τον φραπέ !
Klarino ναι τυπε ετσι εγινε με ενα πιλαφι θυμαμε και το ονομα του του μαλακα μουρατιδις λεγοταν ο παπαρας... :2funny: :2funny: :2funny:
Κλαρινο περιμενω πμ...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
ΚΑΛΗΜΕΡΑ πρόεδρε , ΚΑΛΗΜΕΡΑ εργένιδες , ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους ...
και καλή εβδομάδα...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Πρόεδρε με λαμβάνεις ?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Πρόεδρε και λοιποί εργένηδες σας στέλνω τους σεξοαγωνιστικούς μου χαιρετισμούς  - VIVA LA LIBERTA -

Κάτι τέτοια βλέπω στα καλά καθούμενα και χαίρομαι που είμαι εργένης και έχω όλο τον καιρό να ασχοληθώ,  προκειμένου να τα φάω...

Συνημμένα

• lili.JPG
    lili.JPG
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 18

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Πρόεδρε πρόεδρε ... που είσαι πρόεδρε?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Σάββατο μάλλον, επιστρέφω , εάν είσαι από Δευτέρα Αθήνα χτύπα τηλ. να κυκλοφορήσουμε !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom