Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mikri_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για εμάς τους εργένηδες αυταρχικό είναι να ακούς γκρίνια δυο ώρες το βράδυ και μία το πρωί , προκειμένου να κάνεις ένα διεκπεραιωτικό  γαμήσι  κάθε δεκαπέντε μέρες και αν.

rotao giati lene orismenes kopeles apo ta studio den kanoun autarxiko kai thelo na ksero ti einai, episis poses ores kathome me thn kopela an dialekso full programa 100 - 120 pou anagrafoun, poses?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
rotao giati lene orismenes kopeles apo ta studio den kanoun autarxiko kai thelo na ksero ti einai, episis poses ores kathome me thn kopela an dialekso full programa 100 - 120 pou anagrafoun, poses?

Επειδή εδώ όμως γράφουμε εργένηδες που δεν πολυπάμε σε studio , γράψε τις απορίες σου στο Ημερήσια ενήμερωση για studio     που γράφουν studiaκιδες για να σε κατατοπίσουν καλύτερα.  Καλό θα ήταν να γράφεις και εσύ με ελληνικά όπως όλοι μας.

Το εν λόγω forum θα το βρεις στην αρχική σελίδα του sait

mikri_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτό μου το έχουν πει και άλλοι, γιατί πρέπει να γράφω στα ελληνικά και όχι στα greeklish?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Ρε παιδιά,θέλω να αλλάξω ονοματεπώνυμο,που να απευθυνθώ; :think:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Στέλνει το μέλος πούστικη κιθάρα πμ στον administrator και του ζητά να αλλάξει το όνομα του... ο admin του λέει παράτα  με δεν γίνεται ο κάθε ένας να αλλάζει το nick του όταν του έρθει.  Ο φίλος μας επιμένει ... καλά του λέει ο admin  πες μου πως είναι το nick ?  Poustiki kithara  του απαντά .  Τί λες ρε φιλαράκο του λέει ο admin ... sorry δεν ήξερα ότι ήταν τόσο τραγικό το nick , ακους πούστικη !!  βεβαίως και θα σου το αλλάξω.  Πες μου Πως θες να το κάνεις ??
-  GAY Kithara

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Καληνύχτα σας συναγωνιστές
Πάω για ύπνο πανευτυχής που είμαι εργένης, το μεσημέρι βρέθηκα για καφέ με την πρώην σύζυγό μου και μου τα έκανε τσουρέκια, μετά με μια πρώην γκόμενα μπας και χαλαρώσω :tits: , αλλά αυτή μου επιδείνωσε την κατάσταση , τέλος πέρασα από το σπίτι της μάνας μου, όπου με αποτελείωσε. Γύρισα σπίτι μου , είμαι ευτυχισμένος που κλείνω το κινητό και το σταθερό μου , που μένω μόνος μου και μπορώ να έχω όλες όσες θέλω,  γραμμένες κανονικά. 
Είναι καταπληκτική αίσθηση να μπορείς να απομονωθείς και να αποξένωθεις για όσο καιρό θες από όσους θες.  Τελικά οι εργένηδες είμαστε πολλές φορές κοντά στην ελευθερία ...

Viva la Liberta

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάω για ύπνο πανευτυχής που είμαι εργένης, το μεσημέρι βρέθηκα για καφέ με την πρώην σύζυγό μου και μου τα έκανε τσουρέκια, μετά με μια πρώην γκόμενα μπας και χαλαρώσω :tits: , αλλά αυτή μου επιδείνωσε την κατάσταση , τέλος πέρασα από το σπίτι της μάνας μου, όπου με αποτελείωσε. Γύρισα σπίτι μου , είμαι ευτυχισμένος που κλείνω το κινητό και το σταθερό μου , που μένω μόνος μου και μπορώ να έχω όλες όσες θέλω,  γραμμένες κανονικά. 
Είναι καταπληκτική αίσθηση να μπορείς να απομονωθείς και να αποξένωθεις για όσο καιρό θες από όσους θες.   Τελικά οι εργένηδες είμαστε πολλές φορές κοντά στην ελευθερία ...

Viva la Liberta
σκυλο εχεις?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είναι καταπληκτική αίσθηση να μπορείς να απομονωθείς και να αποξένωθεις για όσο καιρό θες από όσους θες.  Τελικά οι εργένηδες είμαστε πολλές φορές κοντά στην ελευθερία ...

Viva la Liberta
respect....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν και μου αρέσει πολύ δεν παίρνω γιατί φοβάμαι ότι θα μου γαβγίζει τα σκυλιά που μπαίνουν που και που στο σπίτι.
να παρεις ειναι πολυ καλη παρεα.και εκτος αυτου,οταν θα ειναι κουταβι θα ειναι μουνομαζωχτρα.εγω γαμησει πολλα καλα μουνακια χαρη στον δικο μου.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
να παρεις ειναι πολυ καλη παρεα.και εκτος αυτου,οταν θα ειναι κουταβι θα ειναι μουνομαζωχτρα.εγω γαμησει πολλα καλα μουνακια χαρη στον δικο μου.

Μια φόρα είχα μια γκόμενα η οποία είχε σκύλο, από τις πρώτες φορές που πήγα σπίτι της το ζωντανό με συμπάθησε αφού αρκετή ώρα ασχολούμουν με αυτό. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν το δείπνο με την κοπέλα πήρε λίγο πιο άγριες διαστάσεις καθώς την πήδαγα στην τραπεζαρία ήρθε ο σκύλος και μου έγλυφε μια τα αρχίδια μια το μουνί της γκόμενας, προσπαθούσα να τον διώξω αλλά αυτός τίποτα,  φοβόμουν να τον αγριέψω κιόλας μην δάγκωνε κανένα μεζέ... φρίκη ούτε γαμήσι ευχαριστήθηκα πλενόμουν και με betadin μετά. Υστερα από αυτό,  με την κοπέλα, μόνο σε ξενοδοχείο  :grin:  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο με τον σκυλο μετραει για παρτουζα; :think: :think: :grin: :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αντιπροεδρε χαθηκες,πρεπει να το εχεις ξεφτιλησει το θεμα :fuck1: εχεις πεσει με τα μουτρα στο μουνι.
Τι να πω και εγω,3 εβδομαδες τωρα :jerking: γαμησετα επαρχεια βλεπεις,αντε να ερθουν και οι γιορτες να παμε στα εξωτερικα στις γυναικες μας....δεν παλευεται.. :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Γεια σου πρόεδρε , ετοιμάζω να ανεβάσω φώτο ελεηνίδας 24 χρονης κορασίδας , που μου γνώρισε μια κοινή γνωστή...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γεια σου πρόεδρε , ετοιμάζω να ανεβάσω φώτο ελεηνίδας 24 χρονης κορασίδας , που μου γνώρισε μια κοινή γνωστή...
Κλαρινο βαλτος εισαι?εχω να το μυρισω 3 εβδομαδες... >:(

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Έλα ΑΘΗΝΑ !!!!!   Έχουμε διοικητικό συμβούλιο   :2on1:  ξέχασες ????

Το χειμώνα η ολομέλεια συνεδριάζει Αθήνα,  το καλοκαίρι Κεφαλονιά  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom