sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ΟΚ απλα δεν ξερω ημερομηνια ακριβως,παντως σιγουρα πριν τις γιορτες...Σάββατο μάλλον, επιστρέφω , εάν είσαι από Δευτέρα Αθήνα χτύπα τηλ. να κυκλοφορήσουμε !!
ΟΚ απλα δεν ξερω ημερομηνια ακριβως,παντως σιγουρα πριν τις γιορτες...Σάββατο μάλλον, επιστρέφω , εάν είσαι από Δευτέρα Αθήνα χτύπα τηλ. να κυκλοφορήσουμε !!
Κλαρινο την ευχη μου την εχεις ετσι και αλλιως,αλλα νομιζω δεν την χρειαζεσαι γιατι απλα το εχεις..Το Σάββατο εάν βρω πτήση , από Πράγα ( αμαρτάνω συνεχώς πρόεδρε... να με επιπλήξεις και να μου κρούσεις τον κώδωνα του κινδύνου !) επιστρέφω Αθήνα και βγαίνω με ένα 21 ετών ( αυτό που έλεγα 19 ... είναι 21 τελικά). Θέλω την προεδρική σου ευχή να είναι καλοφάγωτο γιατί προς τα εκεί το βλέπω να πηγαίνει... με έχει πρήξει στα μηνύματα
Τελεια κλαρινο,πανω απο ολα φυσικη καταστασηγια να μπορουμε να
Το Σάββατο εάν βρω πτήση , από Πράγα ( αμαρτάνω συνεχώς πρόεδρε... να με επιπλήξεις και να μου κρούσεις τον κώδωνα του κινδύνου !) επιστρέφω Αθήνα
ΟΚ 422 !! Θα εισαι Αθηνα γυρω στις 3.
Viva la liberta
Κρύβε λόγια , εάν κανένας γνωστός, υποψιάζεται ποιος είμαι και βρεθεί τυχαία στο αεροδρόμιο , πάει το Low profile της προσωπικής μου ζωής
ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ?Καλημέρα Εργένηδες !!!!
ΠΡΟΕΔΡΕ που είσαι , έχω ΝΕΑ !!!!!!
ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ? :2 funny:
ΠΕΡΙΕΡΓΕ !!!!!Kαλημερα κλαρινο,καλημερα εργενηδες....κλαρινο ειμαι ολο περιεργεια.....