Πιτσιρίκα , οικογενειακή φίλη ( ο πατέρας της και ο πατέρας μου συνάδερφοι ) ετών 21 , έχει σχέση με ένα καταπληκτικό παλικάρι 23 , τον οποίο τον ξέρω και πίνουμε και μπύρες. Η μικρή τον τελευταίο χρόνο πηδιέται με έναν άθλιο τύπο 40 φεύγα ... το οποίο μου το έχει πει, μου τον έχει γνωρίσει και της έχω προσφέρει και κάλυψη. Με τον πιτσιρικά μαλώνουν συνέχεια και τον έχω να τον παρηγορώ - μιλάμε για πολύ μπύρα. Η μικρή τον θεωρεί μαλάκα γιατί είναι πιτσιρικάς , φοιτητής με παπί και φτωχό παλικάρι... ενώ τον παντρεμένο κοιλαρά, μαλάκα τον θεωρεί άντρα , επειδή έχει ακριβό αυτοκίνητο , την πηδάει σε ακριβά ξενοδοχεία την πάει σε κυριλέ εστιατόρια και είναι και " έμπειρος " στο sex , επειδή απλά δεν κωλώνει και την έχει ξεσκίσει στο να απαιτεί να του ικανοποιήσει κάθε γούστο... Ενώ ο μικρός την αγαπάει και είναι τρυφερός.
Κάνα μήνα πριν , δεκαπέντε μέρες πριν φύγω δηλαδή, για χιλιοστή φορά έχει χωρίσει με τον μικρό, είναι κάθετη ότι δεν θα τα ξαναβρούν κ.τ.λ Στα πλαίσια της ειρηνευτικής προσπάθειας έχουμε βγεί έξω να τα πούμε για ποτό ( ο μικρός το ξέρει και τον έχω stand by). Την πήγα για ποτό Galaxy Hilton , όπου η μικρή έχει έρθει ντυμένη ξέκολο τελείως και όλη την ώρα μου μιλάει για γαμήσια και τι ανωμαλίες έκανε με τον Αρη κ.τ.λ... ( τον μεγάλο παντρεμένο γκόμενο). Δεν ακούει Χριστό για τον μικρό , έχει πιει και κάτι κυρ ρουαγιάλ και κατά τη μια θέλει Club και είναι κάθετη!! Επειδή ήταν ψιλομουνάροβα όπως είχε φτιαχτεί δεν χαλιόμουν να την κυκλοφορήσω για να κάνω σπάσιμο στην barwoman γκόμενα που έχω ανεβάσει στις τελευταίες φώτο.
Πάμε στο club ( ανοιχτό cabrio κ.τ.λ - ενα μήνα πριν είχε ζέστη) στο οποίο όλοι με γνωρίζουν και βαράνε προσοχές ... είχα κάνει τις καταθέσεις μου και τις γνωριμίες μου με όλους λόγω του προηγούμενου στόχου. ... και άκου συνέχεια