Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Πρόεδρε μένω on line μέχρι να μπεις !!!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!  Άκου... ( δηλαδή διάβασε !!)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κλαρινω βγαινω και ξαναμπαινω σε ενα τεταρτο...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Πιτσιρίκα , οικογενειακή φίλη ( ο πατέρας της και ο πατέρας μου συνάδερφοι ) ετών 21 , έχει σχέση με ένα καταπληκτικό παλικάρι 23 , τον οποίο τον ξέρω και πίνουμε και μπύρες. Η μικρή τον τελευταίο χρόνο πηδιέται με έναν άθλιο τύπο 40 φεύγα ... το οποίο μου το έχει πει, μου τον έχει γνωρίσει και της έχω προσφέρει και κάλυψη. Με τον πιτσιρικά μαλώνουν συνέχεια και τον έχω να τον παρηγορώ - μιλάμε για πολύ μπύρα. Η μικρή τον θεωρεί μαλάκα γιατί είναι πιτσιρικάς , φοιτητής με παπί και φτωχό παλικάρι... ενώ τον παντρεμένο κοιλαρά, μαλάκα τον θεωρεί άντρα , επειδή έχει ακριβό αυτοκίνητο , την πηδάει σε ακριβά ξενοδοχεία την πάει σε κυριλέ εστιατόρια και είναι και " έμπειρος " στο sex , επειδή απλά δεν κωλώνει και την έχει ξεσκίσει στο να απαιτεί να του ικανοποιήσει κάθε γούστο...  Ενώ ο μικρός την αγαπάει και είναι τρυφερός.
Κάνα μήνα πριν , δεκαπέντε μέρες πριν φύγω δηλαδή,  για χιλιοστή φορά   έχει χωρίσει με τον μικρό, είναι κάθετη ότι δεν θα τα ξαναβρούν κ.τ.λ  Στα πλαίσια της ειρηνευτικής προσπάθειας έχουμε βγεί έξω να τα πούμε για ποτό ( ο μικρός το ξέρει και τον έχω stand by). Την πήγα για ποτό Galaxy Hilton ,  όπου η μικρή έχει έρθει ντυμένη ξέκολο τελείως και όλη την ώρα μου μιλάει για γαμήσια και τι ανωμαλίες έκανε με τον Αρη  κ.τ.λ... ( τον μεγάλο παντρεμένο γκόμενο). Δεν ακούει Χριστό για τον μικρό , έχει πιει και κάτι κυρ ρουαγιάλ και κατά τη μια θέλει Club και είναι κάθετη!!  Επειδή ήταν ψιλομουνάροβα όπως είχε φτιαχτεί δεν χαλιόμουν να την κυκλοφορήσω για να κάνω σπάσιμο στην barwoman γκόμενα που έχω ανεβάσει στις τελευταίες φώτο.
Πάμε στο club ( ανοιχτό cabrio κ.τ.λ - ενα μήνα πριν είχε ζέστη) στο οποίο όλοι με γνωρίζουν και βαράνε προσοχές ... είχα κάνει τις καταθέσεις μου και τις γνωριμίες μου με όλους λόγω του προηγούμενου στόχου.   ... και άκου συνέχεια      

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πιτσιρίκα , οικογενειακή φίλη ( ο πατέρας της και ο πατέρας μου συνάδερφοι ) ετών 21 , έχει σχέση με ένα καταπληκτικό παλικάρι 23 , τον οποίο τον ξέρω και πίνουμε και μπύρες. Η μικρή τον τελευταίο χρόνο πηδιέται με έναν άθλιο τύπο 40 φεύγα ... το οποίο μου το έχει πει, μου τον έχει γνωρίσει και της έχω προσφέρει και κάλυψη. Με τον πιτσιρικά μαλώνουν συνέχεια και τον έχω να τον παρηγορώ - μιλάμε για πολύ μπύρα. Η μικρή τον θεωρεί μαλάκα γιατί είναι πιτσιρικάς , φοιτητής με παπί και φτωχό παλικάρι... ενώ τον παντρεμένο κοιλαρά, μαλάκα τον θεωρεί άντρα , επειδή έχει ακριβό αυτοκίνητο , την πηδάει σε ακριβά ξενοδοχεία την πάει σε κυριλέ εστιατόρια και είναι και " έμπειρος " στο sex , επειδή απλά δεν κωλώνει και την έχει ξεσκίσει στο να απαιτεί να του ικανοποιήσει κάθε γούστο...  Ενώ ο μικρός την αγαπάει και είναι τρυφερός. Αυτη την μαλακια να μην καναμε.....
Κάνα μήνα πριν , δεκαπέντε μέρες πριν φύγω δηλαδή,  για χιλιοστή φορά   έχει χωρίσει με τον μικρό, είναι κάθετη ότι δεν θα τα ξαναβρούν κ.τ.λ  Στα πλαίσια της ειρηνευτικής προσπάθειας έχουμε βγεί έξω να τα πούμε για ποτό ( ο μικρός το ξέρει και τον έχω stand by). Την πήγα για ποτό Galaxy Hilton ,  όπου η μικρή έχει έρθει ντυμένη ξέκολο τελείως και όλη την ώρα μου μιλάει για γαμήσια και τι ανωμαλίες έκανε με τον Αρη  κ.τ.λ... ( τον μεγάλο παντρεμένο γκόμενο). Δεν ακούει Χριστό για τον μικρό , έχει πιει και κάτι κυρ ρουαγιάλ και κατά τη μια θέλει Club και είναι κάθετη!!  Επειδή ήταν ψιλομουνάροβα όπως είχε φτιαχτεί δεν χαλιόμουν να την κυκλοφορήσω για να κάνω σπάσιμο στην barwoman γκόμενα που έχω ανεβάσει στις τελευταίες φώτο.
Πάμε στο club ( ανοιχτό cabrio κ.τ.λ - ενα μήνα πριν είχε ζέστη) στο οποίο όλοι με γνωρίζουν και βαράνε προσοχές ... είχα κάνει τις καταθέσεις μου και τις γνωριμίες μου με όλους λόγω του προηγούμενου στόχου.   ... και άκου συνέχεια      

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δωσε συνεχεια στο στορυ κλαρινοοοοο...η μονη ενσταση στα πιο πανω ειναι ο τυπος ο αρης ο 40 φευγα.... η ηλικια δηλαδη δεν εχει τιποτα το κακο...και εγω 40 φευγα ειμαι....  :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Αφού με έχει χαιρετήσει όλος ο κόσμος κ.τ.λ για να κάνω σπάσιμο της δικιάς μου λέω στην μικρή να το παίξουμε ότι με φλερτάρει λίγο κιόλας... Ε αυτή χόρευε σαν πουτάνα και τριβόταν όλη την ώρα πάνω στον πούτσο μου, ξεκίναγε κάτι γλωσσόφιλα ( εγώ αντιστεκόμουν και πήγαινα μάγουλο) , όλη την ώρα αγγαλιές κ.τ.λ  Όταν φύγαμε είχαμε πιει και οι δύο σκοπός ήταν να την γυρίσω σπίτι και να επιστρέψω να πάρω την δικιά μου να κοιμηθεί  :knockinb: σπίτι μου. Μέσα στο αμάξι μου ζητάει να σταματήσω μόλις βγήκαμε απο το πάρκιν κάπου γιατί δεν ήταν καλά ... μάλλον για να ξεράσει , όντως σταματάω κάπου - άνετα για να κατέβει - και αυτή αντί να πάει κάτω μου ανοίγει το φερμουάρ και τον βουτάει ... Εγώ δεν ήμουν κόκκαλο , είχα και τον μικρό στο μυαλό μου και προσπαθώ να την σταματήσω ... τελικά δεν έγινε τίποτα γιατί εγώ δεν άφηνα , αν και μέχρι να πάμε σπίτι μου έλεγε ότι θέλει να την γαμίσω , να τα πιει όλα να της κάνω τον κωλό ποτηράκι κ.τ.λ Με τα χίλια ζόρια την άφησα και κατακαυλώμένος παίρνω την δικιά μου ( την bar woman) , όπου για να ξεκαυλώσω την πηδάω σαν μανιακός μέχρι να ξημερώσει.   ... και άκου τέλος ...      

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Δωσε συνεχεια στο στορυ κλαρινοοοοο...η μονη ενσταση στα πιο πανω ειναι ο τυπος ο αρης ο 40 φευγα.... η ηλικια δηλαδη δεν εχει τιποτα το κακο...και εγω 40 φευγα ειμαι....  :grin:
Το ξερω αλλά δεν είσαι κοιλαράς και παντρεμένος ... συνεχίζω !!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Χωσεεεεεεεεεεεεεεεεε Δωσσσσσσσσσσσσσσεεεεεεεεεεεεεεεε

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Από την επόμενη έχω την μικρή να με παίρνει κάθε μέρα 10 φορές τηλέφωνο και η συζήτηση να είναι πολύ κοντά στο τηλεφωνικό σεξ ... πχ με έχει καβλώσει το πόσο μετράς στη νύχτα, τι ωραία η κοπέλα σου θα κάνει φοβερά τσιμπούκια , τώρα καταλαβαίνω τι σου βρίσκουν όλες κ.τ.λ  Και κάθε απόγευμα σπίτι επίσκεψη για καφέ κάτι μίνι μέχρι τον κώλο , στριγγάκια να φαίνονται κ.τ.λ   Στον πιτσιρικά , είπα τι έγινε γιατί είναι φίλος και να την παρατήσει ... ΚΑΙ αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ τα έριξε σε εμένα, είπα να του πω και για τον άλλο που του την ξεκωλίαζει εδώ και ενά χρόνο αλλά επειδή είχα δώσει στην μικρή τον λόγο μου δεν του τα είπα. ( κατά τον μικρό έφταιγα εγώ γιατί δέχτηκα να βγούμε  :jerking:)

Η μικρή κάθε απόγευμα που ερχόταν για καφέ απρόσκλητη, αφού με κάβλωνε και μερικές φορές αυτό ήταν φανερό μου έπαιζε ένα παιχνιδάκι ότι θέλω να την πηδήξω κάτα βάθος και κωλώνω, ότι είμαι κότα κ.τ.λ  Μέχρι που βάλαμε και στοίχημα 50 € , αυτή ότι θα την πηδήξω , εγώ ότι δεν πρόκειται.  Φεύγω εν το μεταξύ εξωτερικό , όπου με την μικρή παίζει τρελό παιχνίδι , κάθε μέρα skype , chat , μηνύματα... όπου μια μέρα της λέω στο skype σε κλείνω γιατί έρχεται η Olena να την πηδήξω και μου λέει κάτι κουλά όπως άσε με να βλέπω , είμαι καυλωμένη και θέλω να χαϊδεύομαι καθώς θα σε βλέπω να πηδάς κ.τ.λ  Μη στα πολυλογώ της αφήνω ανοιχτό το skype και τραβάω κάτι ξεγυρισμένα στην άλλη.  Η επικοινωνία και το παιχνίδι συνεχίστηκε όλο τον καιρό που έλειπα , μέχρι που εχθές ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο !!!

Και να το αποτέλεσμα ...

Συνημμένα

• liz6.jpg
    liz6.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 23

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Οι υπόλοιπες φώτο αύριο στο γνωστό θρέντ , αφού μπουν οι πεταλουδίτσες στο πρόσωπο !!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Σήμερα το απόγευμα που είχαμε τον επαναληπτικό , εξού και οι φώτο της έδωσα και το 50 αρικο . ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οι υπόλοιπες φώτο αύριο στο γνωστό θρέντ , αφού μπουν οι πεταλουδίτσες στο πρόσωπο !!!
wooooowwwwww κλαρινο σε βρισκω  μεγαλο παιχτη...παντως ειναι γαματη η φαση που περιεγραψες.... σε κατι αναλογη φαση βρισκομουν το καλοκαιρι και περασα γαματα...αλλη φαση οταν παιζουν γυρο σου 3-4 μουνακια που γουσταρουν να γαμηθουν μαζη σου...αλλη διασταση.... :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κανονισε παρασκευη να παμε για ποτο....τα υπολοιπα με πμ και θα σε παρω και τηλ.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Φαντάζομαι όταν ήμουν 20 χρονών πιτσιρικάς τι κέρατο θα είχα φάει και εγώ από τις καριόλες που τραβιόμουν τότε!!!!   Γιαυτό χαίρομαι που είμαι εργένης - έτσι για να παίρνω την εκδίκηση μου - να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom