sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εχεις 10 μερες διορια...να το ξανασκεφτεις..εργένης που μόλις δάγκωσε την λαμαρίνα σου κάνει?
Εχεις 10 μερες διορια...να το ξανασκεφτεις..εργένης που μόλις δάγκωσε την λαμαρίνα σου κάνει?
δε γίνεται δυστυχώς.Εχεις 10 μερες διορια...να το ξανασκεφτεις..
Δικε μου περαστικα σου...δε γίνεται δυστυχώς.
είμαι πολύ άσχημα και το χειρότερο ... το έχει καταλάβει και φοβάμαι ότι θα με χορέψει στο ταψί.
ευχαριστώ...Δικε μου περαστικα σου...
Ετσι ειαι αυτα...μπελαδες...ευχαριστώ...
μια χαρά ήμουν. τι την πέτυχα μπροστά μου...
εργένης που μόλις δάγκωσε την λαμαρίνα σου κάνει?
Μικρος θα ειναι ακομη...εχει δρομο..OXI ΦΙΛΕ ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!
όχι και τόσο...Μικρος θα ειναι ακομη...εχει δρομο..
όχι και τόσο...
απλά είναι κάπως περίεργα τώρα.
τι να κάνω ρε παιδιά? ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η κεραμίδα.
θα πέσει όμως...
Φιλε μου.
Ριξε της καμια εικοσαρια πηδηματα, απανωτα.
Κάνε μετα καμια δεκαρια κρυα ντους και καμια τριανταρια καυτα.
Πηγαινε με τους κολλητους σου για ποδοσφαιρο και μετα σε στριπτιζαδικο.
Σιγουρα στη συνεχεια θα νιωσεις καλυτερα και θα σου φυγουν οι τασεις αυτοκτονιας.
Kαλα..εμεις εδω ειμαστε κα σε περιμενουμε...
λες ε? κάτσε να πέσει το πρώτο και βλέπουμε μετά...
ρε ολοι παντρεμενοι και μαμακηδες ειναι στο μπουρδελλοσαιτ..... ειπα να ξεθαψω το παλιο μου θρεντ για αντιπερισπασμο....ολο για παντρεμενους ...γυναικες και γκομενες...ποσ θα γαμησεις κρυφα..πως να δικαιολογηθεις κτλ..δεν γαμιομασται λεω..... Ποθ ειναι ο κλαρινος ρεεεεεεεεε..ο μονος οριγιναλ εργενης..
ελα μην γαμησωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τυπε μην αναφερεις τετοια πραγματα στο θρεντ και το μαγαριζεις....λογω κρισης φιλε ολοι το ριξανε στις σχεσεις και στους γαμους, ασε που εχουν αυξηθει κ οι γεννες κατακορυφα
μια ζωη ονειρευομουν να μεγαλωσω, να βρω μια γυναικα, να παντρευτω, να κανω παιδια, να μεγαλωσω και εχω μια ηρεμη ζωη...τυπε μην αναφερεις τετοια πραγματα στο θρεντ και το μαγαριζεις....