sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε τσιμπα μια ιταλιδα....τυπε δεν ειναι ευκολο να βρεις γκρανια
οποτε ριχνω τα στανταρντ μου τι να κανω
τυπε τσιμπα μια ιταλιδα....τυπε δεν ειναι ευκολο να βρεις γκρανια
οποτε ριχνω τα στανταρντ μου τι να κανω
πριγκιπικα κλαρινα
οχι ο σιννερμαν....εσυ εισαι τυπε?
φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....που εισαι ρε μαν???????????ελπιζω τωρα που χειμωνιασε να τα λεμε ....και εγω πριν καμια 20αρια μερες αρχισα να ξαναμπενω.....Πρόεδρε μας sin και λοιποι εργένιδες τα σεβη μου!!!
Ευτυχως χειμώνιασε να ξεκουραστουμε και λίγο !!!
οπως τα λες ρε κλαρινο..δουλεια..το σεπτεμβριο βαρεσα υπερωριες..με 3-4..Πως ήταν το καλοκαίρι στο Νησί? Υπερωρίες?? ή από την δουλειά δεν προλάβαινες και πολλά?
Καλα ητανε ρε κλαρινο....ειχε κοσμο ..ολα καλα....ολο και κατι θα πηδαμε...εχουμε ολα τα προσοντα σαν εργενιδες....sin, απο τις αρχες του καλοκαιριου άλλαξα εργασία και τρέχω σαν τον Πουστη , χτυπώντας 20 ωρα δουλείας την ημέρα, παλαιότερα τα απογεύματα έκανα παιχνίδι και έσμπροχνα τίποτα , τωρα που τα πράγματα είναι ευκολότερα λόγω κρίσης δεν βρήσκω χρόνο, πιστεύω ότι τώρα τον χειμώνα θα οργανώθώ καλύτερα, Πήγε τουλάχιστον καλά η σεζον ... για να έχουμε χρήματα να πηδάμε τον χειμώνα ?
Τυπε τωρα με την κριση εχουν αποθρανσυθει τελειως λεμε...γαμας με ενα κοματι ψωμι...Σκέφτομαι τις Κυριακές που έπρεπε με την σύζυγο να τρέχω για κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ τώρα κάνω ότι γουστάρω και είμαι και στο net μπας και βρω κανένα τρυφερούδι ...
Τυπε τωρα με την κριση εχουν αποθρανσυθει τελειως λεμε...γαμας με ενα κοματι ψωμι...
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread αλλα θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους σε ενα θεμα που με απασχολει.
Πως μπορω να βρω γκομενα που να γουσταρει μονο σεξ και οχι σχεση και μαλακιες? Ολες μα ολες που γνωριζω, αν δεν τους υποσχεθω σχεση κτλ, δεν μου καθονται με τιποτα. Εχω βαρεθει ρε σεις και δεν εχω και τη δυνατοτητα να δινω συνεχεια χρηματα για πουτανες. Για δωστε ρε σεις τα φωτα σας...
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread αλλα θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους σε ενα θεμα που με απασχολει.
Πως μπορω να βρω γκομενα που να γουσταρει μονο σεξ και οχι σχεση και μαλακιες? Ολες μα ολες που γνωριζω, αν δεν τους υποσχεθω σχεση κτλ, δεν μου καθονται με τιποτα. Εχω βαρεθει ρε σεις και δεν εχω και τη δυνατοτητα να δινω συνεχεια χρηματα για πουτανες. Για δωστε ρε σεις τα φωτα σας...
τι να σου πω ρε φιλε, εγω τους υποσχομε μεχρι και γαμο και δε μου καθονται
εχεις απολυτο δικιο τα αλλοδαπα μιλφ ειναι οτι πρεπει για τον φιλο μας...αν δεν εχει προβλημα ηλικιας....Απλά τόλμα , μην μασάς , οι περισσότερες γκόμενες είναι άρρωστες με το sex αρκεί να τους το βγάλεις ... χτύπα , ότι κινήται και σου αρέσει ... και θα φας καλά !!! Για την περίπτωση σου συστήνω MILF αλλοδαπά , δεν ξέρω τι ΄λέει και ο πρόεδρας
Φοράς το παπιγιόν σε λάθος σημείο !!