Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τι να σου πω ρε φιλε, εγω τους υποσχομε μεχρι και γαμο και δε μου καθονται

Τα κλειδια της μπεμπας τα εχεις παντα να φαινονται?

Απλά τόλμα , μην μασάς , οι περισσότερες γκόμενες είναι άρρωστες με το sex αρκεί να τους το βγάλεις ... χτύπα , ότι κινήται και σου αρέσει ... και θα φας καλά !!!    Για την περίπτωση σου συστήνω MILF αλλοδαπά ,  δεν ξέρω τι ΄λέει και ο πρόεδρας

Ρε συ τυπε που τα βρισκεις τα αλλοδαπα μιλφ? Εγω δε βρισκω ουτε αλλοδαπα ουτε μιλφ  :dunno:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
εχεις απολυτο δικιο τα αλλοδαπα μιλφ ειναι οτι πρεπει για τον φιλο μας...αν δεν εχει προβλημα ηλικιας....

'Οπως ξέρεις πιο καλά από εμένα , τα αλλόδαπά γερνάνε αργότερα  ( μάλλον από τα χιόνια   :dancing: ή από την περιορισμένη χρήση που τους κάνουν στο :knockinb:)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Τα κλειδια της μπεμπας τα εχεις παντα να φαινονται?

Ρε συ τυπε που τα βρισκεις τα αλλοδαπα μιλφ? Εγω δε βρισκω ουτε αλλοδαπα ουτε μιλφ  :dunno:

εννοειτε ρε φιλε. παω καπου για καφε. διαλεγω ενα τραπεζι που να εχει κοζι. αφηνω τα κλειδια σε εμφανες σημειο, βγαζω και μια εφημεριδα οικονομικη (πχ ισοτιμια, κεφαλαιο) για να δειχνω οτι ασχολουμε με τα οικονομικα, εστιαζω στο <<θυμα>> μου και αρχιζω το καμακι. το οποιο καμακι ομως δεν εχει επιτυχια γιατι πεφτω ολο σε ελεεινιδες :headbang: :headbang: :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γειααα  :cheesy:

κλαρινος τι γινεσαι ?  :cheesy:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Παίρνεις από τον πρόεδρο πρόγραμμα, διατροφής και άσκησης και μόλις τελειώσεις την βασική προετοιμασία , αναχωρείς ... δεν γυρίζεις πίσω εάν δεν βρεις τουλάχιστον 4 με  τα οποία συντηρείς την σχέση σου με τηλέφωνα και τα λοιπά ... έτσι τον χειμώνα πας για σκι και να τα γαμήσεις και το καλοκαίρι τα φέρνεις εδώ να τα σκίζεις στις παραλίες...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
'Οπως ξέρεις πιο καλά από εμένα , τα αλλόδαπά γερνάνε αργότερα  ( μάλλον από τα χιόνια   :dancing: ή από την περιορισμένη χρήση που τους κάνουν στο :knockinb:)
ετσι..μια ελληνιδα 30αρα ισον μια  αλλοδαπη μιλφαρα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εννοειτε ρε φιλε. παω καπου για καφε. διαλεγω ενα τραπεζι που να εχει κοζι. αφηνω τα κλειδια σε εμφανες σημειο, βγαζω και μια εφημεριδα οικονομικη (πχ ισοτιμια, κεφαλαιο) για να δειχνω οτι ασχολουμε με τα οικονομικα, εστιαζω στο <<θυμα>> μου και αρχιζω το καμακι. το οποιο καμακι ομως δεν εχει επιτυχια γιατι πεφτω ολο σε ελεεινιδες :headbang: :headbang: :headbang:

Με Ναυτεμπορικη εχεις δοκιμασει  :think:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παίρνεις από τον πρόεδρο πρόγραμμα, διατροφής και άσκησης και μόλις τελειώσεις την βασική προετοιμασία , αναχωρείς ... δεν γυρίζεις πίσω εάν δεν βρεις τουλάχιστον 4 με  τα οποία συντηρείς την σχέση σου με τηλέφωνα και τα λοιπά ... έτσι τον χειμώνα πας για σκι και να τα γαμήσεις και το καλοκαίρι τα φέρνεις εδώ να τα σκίζεις στις παραλίες...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

Λάθος ...   βγάζεις τον εδικό στυλό και ελέγχεις την δεσμίδα με τα πεντακοσάευρα , ένα ένα ότι είναι γνήσια  ... έτσι κάτι κάνεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παίρνεις από τον πρόεδρο πρόγραμμα, διατροφής και άσκησης και μόλις τελειώσεις την βασική προετοιμασία , αναχωρείς ... δεν γυρίζεις πίσω εάν δεν βρεις τουλάχιστον 4 με  τα οποία συντηρείς την σχέση σου με τηλέφωνα και τα λοιπά ... έτσι τον χειμώνα πας για σκι και να τα γαμήσεις και το καλοκαίρι τα φέρνεις εδώ να τα σκίζεις στις παραλίες...

Τα αλλοδαπα που λετε τα φερνετε απο εξω δηλαδη? Ρε σεις αν ειναι ετσι θα μου στοιχισει ο κουκος αηδονι, μια χαρα ειμαι κι εδω στα μπαζακια μου και στις πουτανες!

Λάθος ...  βγάζεις τον εδικό στυλό και ελέγχεις την δεσμίδα με τα πεντακοσάευρα , ένα ένα ότι είναι γνήσια  ... έτσι κάτι κάνεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Με Ναυτεμπορικη εχεις δοκιμασει  :think:

ρε φιλε δεν κανουν τον παπα τα ρασα. δηλαδη εσυ λες οτι φταιει η εδημεριδα? δοκιμασα και με ναυτεμπορικη, αλλα δε μου αρεσει γιατι δεν εχει πολλες γελιογραφιες. εγω μονο τα σκιτσα διαβαζω στις εφημεριδες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ρε φιλε δεν κανουν τον παπα τα ρασα. δηλαδη εσυ λες οτι φταιει η εδημεριδα? δοκιμασα και με ναυτεμπορικη, αλλα δε μου αρεσει γιατι δεν εχει πολλες γελιογραφιες. εγω μονο τα σκιτσα διαβαζω στις εφημεριδες

:2funny: :2funny: :2funny:  εισαι μορφη τελος  :rockon: :rockon: 

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο τα αλλοδαπα μιλφ ειναι οτι πρεπει για τον φιλο μας...αν δεν εχει προβλημα ηλικιας....

αν αξιζει το μιλφ δεν εχω προβλημα... εχω βαρεθει με τις χαζογκομενιτσες που μου λενε συνεχεια τις ιδιες μαλακιες οτι και καλα ειναι σοβαρες και γουσταρουν σοβαρα πραγματα... η αλλη προχθες μου ελεγε οτι η μανα της, της ειπε οτι πρεπει να τους ψηνει τους αντρες...

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα που τα βρισκουμαι ρε παιδια τα αλλοδαπα μιλφ?? Μη μου πειτε σε τιποτα παρακμιακα μαγαζια/καφενεια γιατι λογω ιλικιας δεν μπορω να παω εκει.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
αν αξιζει το μιλφ δεν εχω προβλημα... εχω βαρεθει με τις χαζογκομενιτσες που μου λενε συνεχεια τις ιδιες μαλακιες οτι και καλα ειναι σοβαρες και γουσταρουν σοβαρα πραγματα... η αλλη προχθες μου ελεγε οτι η μανα της, της ειπε οτι πρεπει να τους ψηνει τους αντρες...

Εγω στην θέση σου , όταν μου έλεγε αυτά εάν είμασταν στο αμάξι ή στο σπίτι ( κάπου χωρις ιδαίτερο κόσμο)  θα την τον πέταγα στην ψύχρα , με την ατάκα ... καλά , πάρε μου τωρα μια  :pipa1: και με ψήνεις μετά.  Οσο καφρίλα και αν σου φανεί... ακόμα και εάν σε βρίσει και φύγει... μετά στο τέλος την  :pipa1: θα στην πάρει

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Αλλα που τα βρισκουμαι ρε παιδια τα αλλοδαπα μιλφ?? Μη μου πειτε σε τιποτα παρακμιακα μαγαζια/καφενεια γιατι λογω ιλικιας δεν μπορω να παω εκει.

Τα αλλοφαπά τα βρήσκεις στην αλλοδαπή, μαζεύεις χρήματα και τα μπαγάζια σου και αναχωρείς ... για μέρη που οι γυναίκες είναι Μουνάρες

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω στην θέση σου , όταν μου έλεγε αυτά εάν είμασταν στο αμάξι ή στο σπίτι ( κάπου χωρις ιδαίτερο κόσμο)  θα την τον πέταγα στην ψύχρα , με την ατάκα ... καλά , πάρε μου τωρα μια  :pipa1: και με ψήνεις μετά.   Οσο καφρίλα και αν σου φανεί... ακόμα και εάν σε βρίσει και φύγει... μετά στο τέλος την  :pipa1: θα στην πάρει
ποσα ξερεις δασκαλε........ :grin: :s&m_3:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τα αλλοφαπά τα βρήσκεις στην αλλοδαπή, μαζεύεις χρήματα και τα μπαγάζια σου και αναχωρείς ... για μέρη που οι γυναίκες είναι Μουνάρες
εγω ειμαι τυχερος σε αυτο ..τα γνωριζω και κανω τισ καβατζες μου το καλοκαιρι... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom