Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αν αξιζει το μιλφ δεν εχω προβλημα... εχω βαρεθει με τις χαζογκομενιτσες που μου λενε συνεχεια τις ιδιες μαλακιες οτι και καλα ειναι σοβαρες και γουσταρουν σοβαρα πραγματα... η αλλη προχθες μου ελεγε οτι η μανα της, της ειπε οτι πρεπει να τους ψηνει τους αντρες...
την επομενη φορα την πιπα της..και πισω στην μανα της..
Αλλα που τα βρισκουμαι ρε παιδια τα αλλοδαπα μιλφ?? Μη μου πειτε σε τιποτα παρακμιακα μαγαζια/καφενεια γιατι λογω ιλικιας δεν μπορω να παω εκει.
βρωμαει η ελλαδα απο αλλοδαπα μιλφ...με μια κολωνια δωρο σοθ κανει την καλυτερη πιπα της ζωης σου...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Όλες , όταν έρχονται διακοπές μόνες του ( γυναικοπαρέα εννοώ) δεν χαλιούνται να φάνε κανέναν πούτσο made in Greece , αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίζουμε να τους δίνουμε και στο πακέτο τον Greek lover myth ... μετά τα πράγματα είναι εύκολα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Μην ανοίξω το θέμα οικονομικές μετανάστριες ( ΡΩΣΣΙΔΕΣ, ΡΟΥΜΑΝΕΣ, ΠΟΛΩΝΕΣ κτλ) εκεί την κολόνια την παίρνεις από το ψιλικατζίδικο , ούτε  καν από τον Hondo

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μην ανοίξω το θέμα οικονομικές μετανάστριες ( ΡΩΣΣΙΔΕΣ, ΡΟΥΜΑΝΕΣ, ΠΟΛΩΝΕΣ κτλ) εκεί την κολόνια την παίρνεις από το ψιλικατζίδικο , ούτε  καν από τον Hondo
ετσι.....τυπε ειχα παει μολδαβια πριν 4 χρονια....ακομα ποναει η πουτσα μου..... :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
ετσι.....τυπε ειχα παει μολδαβια πριν 4 χρονια....ακομα ποναει η πουτσα μου..... :grin:

Σήμερα μίλαγα μετην Τατιάνα , ( την γνωστή από το mamba) , μου ζάλιζε τα  αρχίδια να πάω και θα μου έκανε κονέ, εκτός του ότι θα με φιλοξενούσε...  εάν δεν είμουν εργένης ούτε  για πλάκα τέτοιες σκέψεις.
Έλεγα να πάω Ουκρανια μεριά , αλλά τώρα με προβλημάτισες. 

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγω στην θέση σου , όταν μου έλεγε αυτά εάν είμασταν στο αμάξι ή στο σπίτι ( κάπου χωρις ιδαίτερο κόσμο)  θα την τον πέταγα στην ψύχρα , με την ατάκα ... καλά , πάρε μου τωρα μια  :pipa1: και με ψήνεις μετά.   Οσο καφρίλα και αν σου φανεί... ακόμα και εάν σε βρίσει και φύγει... μετά στο τέλος την  :pipa1: θα στην πάρει
Χαχα.. Ωραιος! Σ'ευχαριστω για τη συμβουλη! Την επομενη φορα θα το δοκιμασω αν και οντως μου φαινεται καπως αυτο... αλλα δεν εχω να χασω κ τιποτα.. ;)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σήμερα μίλαγα μετην Τατιάνα , ( την γνωστή από το mamba) , μου ζάλιζε τα  αρχίδια να πάω και θα μου έκανε κονέ, εκτός του ότι θα με φιλοξενούσε...  εάν δεν είμουν εργένης ούτε  για πλάκα τέτοιες σκέψεις.
Έλεγα να πάω Ουκρανια μεριά , αλλά τώρα με προβλημάτισες.  
οπου πιο φτωχα τοσο πιο καλα..ειμαι σιγουρος οτι και στην ουκρανια θα περασεις τελεια...το κατεχεις το θεμα οποτε.....εχω να σου κανω και κονε στην ουκρανια χαρκοφ μερια...αδελφη μιας πρωι....μουναρος ετων 23.....καυλα λεμε,................

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
οπου πιο φτωχα τοσο πιο καλα..ειμαι σιγουρος οτι και στην ουκρανια θα περασεις τελεια...το κατεχεις το θεμα οποτε.....εχω να σου κανω και κονε στην ουκρανια χαρκοφ μερια...αδελφη μιας πρωι....μουναρος ετων 23.....καυλα λεμε,................

Είσαι πολύ πρώτος sin, όντως με την αδερφή δεν σε παίρνει γιατί με την πρώην θα γίνεις εχθρός μετά  :grin: 

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είσαι πολύ πρώτος sin, όντως με την αδερφή δεν σε παίρνει γιατί με την πρώην θα γίνεις εχθρός μετά  :grin: 
etsi einai ayta...και η πρωην ειναι μονιμα ελλαδα..ενω η αδελφη ουκρανια...ανα πασα ωρα και στιγμη τηλεφωνο...και βγηκε το πηδιμα...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
etsi einai ayta...και η πρωην ειναι μονιμα ελλαδα..ενω η αδελφη ουκρανια...ανα πασα ωρα και στιγμη τηλεφωνο...και βγηκε το πηδιμα...

Το καλό με όλες τις πρώην ανατολικές είναι ότι πάντα είναι εν δυνάμει νυν...  το τηλέφωνο που λες.  Το άσχημο είναι ότι κάποιος που για πάρτι τους δεν είναι πια εργένης,  αισθάνεται ένα βάρος πίσω στο κεφάλι του.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κανα δυο φορες πανω στο πηδιμα και στην καυλα της το ειχα πει..της λεω πουτανιτσα γουσταρω να μου τον γλυφεις παρε με το καριολακι την αδελφη σου και μετα να σας γαμαω εναλαξ...ναι καυλα μου μου ελεγε...στο μουνι της.... :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κανα δυο φορες πανω στο πηδιμα και στην καυλα της το ειχα πει..της λεω πουτανιτσα γουσταρω να μου τον γλυφεις παρε με το καριολακι την αδελφη σου και μετα να σας γαμαω εναλαξ...ναι καυλα μου μου ελεγε...στο μουνι της.... :2funny: :2funny: :2funny:
Ψιλογουστάρουν να τους λες διάφορα , αλλά εαν σε γουστάρουν είναι τελείως κτητικές, μόλις όμως τους περάσει και απλά γουστάρουν για τους δικούς του λόγους να τα έχουν καλά μαζι σου και να σε έχουν ευχαριστημένο, δέχονται να κάνουν τα πάντα

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ψιλογουστάρουν να τους λες διάφορα , αλλά εαν σε γουστάρουν είναι τελείως κτητικές, μόλις όμως τους περάσει και απλά γουστάρουν για τους δικούς του λόγους να τα έχουν καλά μαζι σου και να σε έχουν ευχαριστημένο, δέχονται να κάνουν τα πάντα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κλαρινο...αναψα το τζακι..εφτιαξα διπλο εσπρεσσο και ειμαι αραχτος στον καναπε μπροστα στο τζακι...και δεν εχω κανεναν να μοθ ζαλιζει τα παπαρια...πως σου ακουγεται?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θυμαμε 2-3 γκομενες που ειχα μια ψιλοσχεση..οταν χωρισαμε μου ειχαν πει..εσυ δεν κανεις για σχεση και για οικογενεια...το μονο καλο που εχεις ειναι οτι γαμας παρα πολυ καλα...και καλα να μου την πουνε οτι ειμαι αχρηστος για τα υπολοιπα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Και εγώ πρόεδρε αν και δεν έχω τζάκι, την έχω αράξει μπροστά από τους υπολογιστές μου, στον ένα τα φορολογικά που είπα σήμερα να φτιάξω , στον δευτερο mamba, μπας και τσιμπίσει τίποτα και στην άλλη οθόνη μπουρδέλα. Περιμένω και την Ρωσίδα καθαρίστρια ( την έχω πηδήξει και δυο φορές , όταν ήταν σε φάση, αλλά τώρα έχει σχέση και μου κάνει την δύσκολη) ... απόλαυση ηρεμία , περισυλλογή και βεβαιότητα , ότι τα καλύτερα έρχονται.  Ο παντρεμένος ξέρει τι θα κάνει αύριο , μεθαύριο ...στο τέλος του μήνα.  Εμείς ότι βρέξει ας κατεβάσει .. θα δείξει, εκεί είναι η γοητεία !!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εγώ πρόεδρε αν και δεν έχω τζάκι, την έχω αράξει μπροστά από τους υπολογιστές μου, στον ένα τα φορολογικά που είπα σήμερα να φτιάξω , στον δευτερο mamba, μπας και τσιμπίσει τίποτα και στην άλλη οθόνη μπουρδέλα. Περιμένω και την Ρωσίδα καθαρίστρια ( την έχω πηδήξει και δυο φορές , όταν ήταν σε φάση, αλλά τώρα έχει σχέση και μου κάνει την δύσκολη) ... απόλαυση ηρεμία , περισυλλογή και βεβαιότητα , ότι τα καλύτερα έρχονται.  Ο παντρεμένος ξέρει τι θα κάνει αύριο , μεθαύριο ...στο τέλος του μήνα.  Εμείς ότι βρέξει ας κατεβάσει .. θα δείξει, εκεί είναι η γοητεία !!!
τα ειπες ολαααααααααα...δεν εχω να προσθεσω......το ευαγγελειο του εργενη....ο ορισμος του εργενη..................... :rockon: :rockon:

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες...χωραω στη παρεα..?χωρισμενος πριν 3 χρονια με γιο στα 7...εγω στα 38....πιανιστας -τραγουδιστης...αφου ξεπερασα το χωρισμο γαμαω αβερτα εδω και ενα μιση χρονο...και λογω δουλειας...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα μαγκες...χωραω στη παρεα..?χωρισμενος πριν 3 χρονια με γιο στα 7...εγω στα 38....πιανιστας -τραγουδιστης...αφου ξεπερασα το χωρισμο γαμαω αβερτα εδω και ενα μιση χρονο...και λογω δουλειας...
kalispera newbie και καλως ηρθες...κανα κοματι elton john paizeis?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom