Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ισχύει ,μόνο για τους εργένηδες φίλε , εάν είσαι παντρεμένος και η γυναίκα σου δεν γουστάρει κάποιον φίλο σου , αργά ή γρήγορα θα σου χαλάσει την επαφή.  Εκτός εάν και ο φίλος είναι παντρεμένος και γίνει φίλη με την γυναίκα του.
Δεν εχω παντρευτει και δεν ξερω, αλλα πολυ μπερδεμα μου φαινεται και τσατιζομαι και μονο
που το ακουω...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Από τη στιγμή που είσαι εργένης,πρέπει να φάει σουτ η μάνα σου....ένας εργένης πρέπει να είναι και καλός μάγειρας,αλλιώς μάπα το καρπούζι :sunglasses:
Σουτ να ριξεις στη δικια σου... μενω μονος, μαγειρευω αλλα αυτο που λες ειναι ΑΣΧΕΤΟ...
Μουσακας, παστιτσιο, λαχανοντολμαδες... αυτα ειναι πιο δυσκολα και απο PHD.
ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΟΚ?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ναι αλλά εμείς είμαστε το μοναδικό θρεντ , που έχει Πρόεδρο Λόρδο
Klarino οχι μονο απο την μακρα διαμονη μου εισ το ενωμενο βασιλειο,αλλα και απο αρχαιοτατων χρονων οι κατακτητες της κεφαλονιας ησαν μονο λορδοι και διανοουμενοι,αγγλοι ιταλοι....οχι τουρκοι

Επισκέπτης
Σουτ να ριξεις στη δικια σου... μενω μονος, μαγειρευω αλλα αυτο που λες ειναι ΑΣΧΕΤΟ...
Μουσακας, παστιτσιο, λαχανοντολμαδες... αυτα ειναι πιο δυσκολα και απο PHD.
ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΟΚ?

ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ φίλε......η μάνα σου δεν είναι ούτε υπηρέτρια,ούτε σεφ για να σου μαγειρεύει....έχεις χεράκια να φτιάξεις :)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Klarino οχι μονο απο την μακρα διαμονη μου εισ το ενωμενο βασιλειο,αλλα και απο αρχαιοτατων χρονων οι κατακτητες της κεφαλονιας ησαν μονο λορδοι και διανοουμενοι,αγγλοι ιταλοι....οχι τουρκοι

Πρόεδρε , μην αναπτύξουμε τοπικιστικές διαφορές , ας ενστερνιστούμε μέσω εσού που είσαι γεννημένος στην πατρίδα της κουλτούρας και της διανόησης, τις ιερές αρχές της κατάκτησης της κάθε εγχώριας και αλλοδαπής κορασίδας  !!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

πσσσσσσσσ...σ  :jerking:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Είναι γνώστη η άποψη του προέδρου για ανεξάρτητη δημοκρατία των Ιονίων Νήσων ,  άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε , ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ !! Όπως και ο πρόεδρος  καλό θα ήταν να μην μας στεναχωρεί λέγοντάς μας ότι στις δίκες μας γενέτειρες είχαμε την ατυχία οι κατακτητές μας να είναι Οθωμανοί.   Όλα αυτά κύριοι είναι Ιστορία ...Ας έρθουμε στο προκείμενο ... τα πιπινοmilfάκια !!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
Είναι γνώστη η άποψη του προέδρου για ανεξάρτητη δημοκρατία των Ιονίων Νήσων ,  άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε , ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ !! Όπως και ο πρόεδρος  καλό θα ήταν να μην μας στεναχωρεί λέγοντάς μας ότι στις δίκες μας γενέτειρες είχαμε την ατυχία οι κατακτητές μας να είναι Οθωμανοί.   Όλα αυτά κύριοι είναι Ιστορία ...Ας έρθουμε στο προκείμενο ... τα πιπινοmilfάκια !!!!
οσοι δε νιωθουν ελληνες καλη τους επιτυχια,ας κανουν δημοψηφισμα και ας αποφασισουν αν θελουν να ανηκουν στο ελληνικο κρατος η οχι,αλλα να μη ξεχναμε οτι θα πρεπει να χασουν ολα τα δικαιωματα,εργασιακα στο δημοσιο δημιουργια αυτονομου στρατου και αστυνομιας και οτι αλλο συνεπαγεται.
αλλα μηπως ολη η ιστορια δεν ειναι η ανεξαρτησια αλλα η συνεργασια με το ιταλικο κρατος.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736

Για εμάς τους εργένηδες αυταρχικό είναι να ακούς γκρίνια δυο ώρες το βράδυ και μία το πρωί , προκειμένου να κάνεις ένα διεκπεραιωτικό  γαμήσι  κάθε δεκαπέντε μέρες και αν.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
οσοι δε νιωθουν ελληνες καλη τους επιτυχια,ας κανουν δημοψηφισμα και ας αποφασισουν αν θελουν να ανηκουν στο ελληνικο κρατος η οχι,αλλα να μη ξεχναμε οτι θα πρεπει να χασουν ολα τα δικαιωματα,εργασιακα στο δημοσιο δημιουργια αυτονομου στρατου και αστυνομιας και οτι αλλο συνεπαγεται.
αλλα μηπως ολη η ιστορια δεν ειναι η ανεξαρτησια αλλα η συνεργασια με το ιταλικο κρατος.

Αδέρφια μην πολιτικοποιούμε την συζήτηση στο εν λόγω θρεντ , μέρα που είναι !!! 

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Kλαρινο οπως παντα τζεντλεμαν,για αυτο και εγω παντα σεβομαι και λαμβανο υποψην τα γραφομενα του....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
Αδέρφια μην πολιτικοποιούμε την συζήτηση στο εν λόγω θρεντ , μέρα που είναι !!! 
δεν πολιτικοποιο τιποτα γιατι δεν ειμαι πολιτικοποιημενος γενικα απλα τρελαινομαι ακουγοντας παρανοιες και εχει τυχει να δω συνεντευξη ενος παπαρα δε θυμαμαι το ονομα του που υποστηριζε φανατικα αυτη τη σκεψη.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
δεν πολιτικοποιο τιποτα γιατι δεν ειμαι πολιτικοποιημενος γενικα απλα τρελαινομαι ακουγοντας παρανοιες και εχει τυχει να δω συνεντευξη ενος παπαρα δε θυμαμαι το ονομα του που υποστηριζε φανατικα αυτη τη σκεψη.

Και η δική σου άποψη σεβαστή  ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ  :offtopic:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom