Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κλαρινο μετα δικε μου αφου κανουμε την δουλεια μας ..... :grin:

α και εργενηδες και πουστιδοι. Δλδ τη λες την παραμυθα σου για να πηδηξεις κατι τις παραπανω. Κι ελεγα εγω τοσα τυχερα , ποιος ειναι τελος παντων :jerking:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
α και εργενηδες και πουστιδοι. Δλδ τη λες την παραμυθα σου για να πηδηξεις κατι τις παραπανω. Κι ελεγα εγω τοσα τυχερα , ποιος ειναι τελος παντων :jerking:
ΡΕ συ αφου ολες γαμο θελετε,δηλαδη εμεις να μην γαμησουμε?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Άμα σε χτύπαγε ο πατέρας σου μικρός δε θα το σκεφτόσουν ποτέ; :think:
Αν ρωτας εμενα σου λεω οτι με τον πατερα μου τον συγχωρεμενο καθε τρεις και λιγο πλακωνομασταν και ενωο ξυλο μπουνιες κλωτσιες...στην κυριολεξεια..αλλα τυπε οχι ποτε δεν περασε απο το μυαλο μου κατι τετοιο..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τσεκαρισμενο? Η ετσι υποθετεις , επειδη θεωρεις τον εαυτο σου κελεπουρι γαμπρο  ας πουμε?
Καρατσεκαρισμενο,και θεωρω τον εαυτο μου κελεπουρι γκομενο οχι γαμπρο....

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Στοα συγκεκριμενο θρεντ να διαβασεις ολες τις σελιδες να μορφωθεις,αν δεν διαβασεις εδω που θα διαβασεις,τα πολιτικα θρεντ?anyway...
Εισαι σιγουρα εκ πεποιθησεως,και περιζητητη?αν ναιθα το κουβεντιασω με τον κλαρινο και θα σου απαντησουμε... :grin:

Το "εκ πεποιθησεως" είναι γνωστό, τρεις φορές άνοιξα σπίτι και τόκλεισα γιατί δεν τη σήκωνα τη συζυγική ζωή. Το "περιζητητη" είναι επίσης γνωστό; στην κατηγορία gilf όμως ;)
Και να μην το συζητήσεις με κανέναν, ΕΓΩ θα το συζητήσω αν σας δέχομαι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

Δεν είναι παραμύθα ... συνήθως την πρώτη φορά που γνωρίζεις  μια κοπέλα, απλά μαθαίνει ότι είσαι αδέσμευτος , εάν γουστάρει μετά την ανταλλαγή τηλεφώνων βγαίνεις έξω. Στο τέλος του ραντεβού παίζει να  :knockinb: κιόλας , αλλά από την πρώτη φορά που βγαίνεις έξω δεν μπορείς να μιλήσεις για γάμους... θα σε περάσει για καραγκιόζη!!! Το ίδιο και στο δεύτερο και τρίτο ραντεβού ... μέχρι εκεί θα έχεις πηδήξει σίγουρα ή θα έχεις σταματήσεις να βγαίνεις.
Εγώ έχω πρόβλημα να βγαίνω και να ξεσκίζομαι με μια κοπέλα για κάνα δίμηνο και μετά όταν κάνουμε πιο σοβαρή συζήτηση να της λέω τις απόψεις μου ..  Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τις πω και νωρίτερα, δεν μιλάς για γάμους και θεωρείες αμέσως...   

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και ο εργενης στα 70μηντα του τι κανει μαγκες??????παει και αυτος στα γηροκομεια οπως ειχε στειλει και τους γονεις του??????τι θα κανει τοτε χωρις παιδια να τον προσεχουνε και χωρις οικογενεια??????Ας απαντησει καποιος ειλικρινα χωρις μαλακιες.....

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Καρατσεκαρισμενο,και θεωρω τον εαυτο μου κελεπουρι γκομενο οχι γαμπρο....

Πρόεδρε των εργένηδων και τοπικέ εκπρόσωπε  δυτικής στέρεας και  Ιονίων νήσων , χαίρε .  Το πρόβλημα είναι ότι για κελέπουρι γκόμενοι το ξεκινάμε ... αλλά όταν δεν καταλήγουμε γαμπροί τα κορίτσια θεωρούν τις πίπες και τα γούστα που μας έκαναν χαμένα !!!   Εμένα έχει αρχίσει να μου την  δίνει που όταν κάποια επειδή ξεσκίζεται συνεχώς μαζί σου θεωρεί ότι έχεις δώσει και υπόσχεση γάμου... ενώ εσύ δεν έχεις αναφέρει τίποτα , αλλά και να έχεις αναφέρει λες και μίλαγες σε τοίχο ...  

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
και ο εργενης στα 70μηντα του τι κανει μαγκες??????παει και αυτος στα γηροκομεια οπως ειχε στειλει και τους γονεις του??????τι θα κανει τοτε χωρις παιδια να τον προσεχουνε και χωρις οικογενεια??????Ας απαντησει καποιος ειλικρινα χωρις μαλακιες.....

Θα πάρουμε τον πούλο φίλε μου !!  Το ξέρουμε και είναι το μοναδικό αρνητικό !
Είναι γνωστό ότι ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και γερνάει σαν άνθρωπος , ενώ ο εργένης ζει σαν άνθρωπος και γερνάει σαν σκύλος !

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε extra , είναι να προσέχουμε την υγεία μας και το πορτοφόλι μας γιατί στα γεράματα μας  δεν θα έχουμε κανέναν

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Και ποιος σου ειπε οτι αμα εχεις παιδια θα σε προσεξουνε???? Καλυτερα να εχεις λεφτα και να σε προσεξει καμμια Ρωσσιδα. Αν εισαι τυχερος μπορει και να ξεψυχησεις μες τα βυζια της. :tits2: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και δλδ ρε φιλε σε ολες τις γιορτες σε ολες τις οικογενειακες στιγμες μεχρι τα 70μηντα σου που θα ειστε?με το ρωσσιδακι σπιτι?εκτος απο το γαμησι μπορει να προσφερει τιποτα αλλο γιατι και στην τελικη το γαμησι δεν ειναι το παν σε μια ζωη.οταν θα πηγαινεις σε ενα παρτυ η σε ενα σπιτι κ θα βλεπεις ολους τους γνωστους κ φιλους με της γυναικες τους και εσυ θα εισαι μονος θα νιωθεις ωραια??Χριστουγεννα??πρωτοχρονια?? πασχα??που θα εισαι δικε μου???στην Κασσανδρας??

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Και ποιος σου ειπε οτι αμα εχεις παιδια θα σε προσεξουνε???? Καλυτερα να εχεις λεφτα και να σε προσεξει καμμια Ρωσσιδα. Αν εισαι τυχερος μπορει και να ξεψυχησεις μες τα βυζια της. :tits2: :2funny:

Αν είσαι σωστός απέναντι τους θα σε προσέξουν ... αυτό είναι το αναμενόμενο

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Θα πάρουμε τον πούλο φίλε μου !!  Το ξέρουμε και είναι το μοναδικό αρνητικό !
Είναι γνωστό ότι ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και γερνάει σαν άνθρωπος , ενώ ο εργένης ζει σαν άνθρωπος και γερνάει σαν σκύλος !
εγω μεταλασομαι ηδη σε γνωστη ρατσα κοπροσκυλου  :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και δλδ ρε φιλε σε ολες τις γιορτες σε ολες τις οικογενειακες στιγμες μεχρι τα 70μηντα σου που θα ειστε?με το ρωσσιδακι σπιτι?εκτος απο το γαμησι μπορει να προσφερει τιποτα αλλο γιατι και στην τελικη το γαμησι δεν ειναι το παν σε μια ζωη.οταν θα πηγαινεις σε ενα παρτυ η σε ενα σπιτι κ θα βλεπεις ολους τους γνωστους κ φιλους με της γυναικες τους και εσυ θα εισαι μονος θα νιωθεις ωραια??Χριστουγεννα??πρωτοχρονια?? πασχα??που θα εισαι δικε μου???στην Κασσανδρας??

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

Όχι πολλές φορές σκατά νιώθουμε , αλλά και εσείς οι παντρεμένοι το ίδιο νιώθεται καμιά φορά για άλλους λόγους !

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αν είσαι σωστός απέναντι τους θα σε προσέξουν ... αυτό είναι το αναμενόμενο
Περα απο την πλακα, γνωριζω προσωπικα περιπτωσεις οπου καρκινοπαθεις δεν τους κοιταξαν τα παιδια τους...
Δεν υπαρχει εγγυηση για τιποτα. Και αγιος να εισαι μπορει να σε παρατησουν ολοι αν ειναι αχαριστοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom