Επισκέπτης
Κλαρινο μετα δικε μου αφου κανουμε την δουλεια μας .....
α και εργενηδες και πουστιδοι. Δλδ τη λες την παραμυθα σου για να πηδηξεις κατι τις παραπανω. Κι ελεγα εγω τοσα τυχερα , ποιος ειναι τελος παντων
Κλαρινο μετα δικε μου αφου κανουμε την δουλεια μας .....
Ρε ματζεστικ υπαρχει θρεντ δικο σου το ξεπουλημα το ματζεστικ....γραφε εκει τις παπαριες σου...
ΡΕ συ αφου ολες γαμο θελετε,δηλαδη εμεις να μην γαμησουμε?α και εργενηδες και πουστιδοι. Δλδ τη λες την παραμυθα σου για να πηδηξεις κατι τις παραπανω. Κι ελεγα εγω τοσα τυχερα , ποιος ειναι τελος παντων
ΡΕ συ αφου ολες γαμο θελετε,δηλαδη εμεις να μην γαμησουμε?
Αν ρωτας εμενα σου λεω οτι με τον πατερα μου τον συγχωρεμενο καθε τρεις και λιγο πλακωνομασταν και ενωο ξυλο μπουνιες κλωτσιες...στην κυριολεξεια..αλλα τυπε οχι ποτε δεν περασε απο το μυαλο μου κατι τετοιο..Άμα σε χτύπαγε ο πατέρας σου μικρός δε θα το σκεφτόσουν ποτέ;
Καρατσεκαρισμενο,και θεωρω τον εαυτο μου κελεπουρι γκομενο οχι γαμπρο....Τσεκαρισμενο? Η ετσι υποθετεις , επειδη θεωρεις τον εαυτο σου κελεπουρι γαμπρο ας πουμε?
Στοα συγκεκριμενο θρεντ να διαβασεις ολες τις σελιδες να μορφωθεις,αν δεν διαβασεις εδω που θα διαβασεις,τα πολιτικα θρεντ?anyway...
Εισαι σιγουρα εκ πεποιθησεως,και περιζητητη?αν ναιθα το κουβεντιασω με τον κλαρινο και θα σου απαντησουμε...
α και εργενηδες και πουστιδοι. Δλδ τη λες την παραμυθα σου για να πηδηξεις κατι τις παραπανω. Κι ελεγα εγω τοσα τυχερα , ποιος ειναι τελος παντων
Καρατσεκαρισμενο,και θεωρω τον εαυτο μου κελεπουρι γκομενο οχι γαμπρο....
και ο εργενης στα 70μηντα του τι κανει μαγκες??????παει και αυτος στα γηροκομεια οπως ειχε στειλει και τους γονεις του??????τι θα κανει τοτε χωρις παιδια να τον προσεχουνε και χωρις οικογενεια??????Ας απαντησει καποιος ειλικρινα χωρις μαλακιες.....
και ο εργενης στα 70μηντα του τι κανει μαγκες??????παει και αυτος στα γηροκομεια οπως ειχε στειλει και τους γονεις του??????τι θα κανει τοτε χωρις παιδια να τον προσεχουνε και χωρις οικογενεια??????Ας απαντησει καποιος ειλικρινα χωρις μαλακιες.....
Και ποιος σου ειπε οτι αμα εχεις παιδια θα σε προσεξουνε???? Καλυτερα να εχεις λεφτα και να σε προσεξει καμμια Ρωσσιδα. Αν εισαι τυχερος μπορει και να ξεψυχησεις μες τα βυζια της.και ο εργενης στα 70μηντα του τι κανει μαγκες??????παει και αυτος στα γηροκομεια οπως ειχε στειλει και τους γονεις του??????τι θα κανει τοτε χωρις παιδια να τον προσεχουνε και χωρις οικογενεια??????Ας απαντησει καποιος ειλικρινα χωρις μαλακιες.....
Και ποιος σου ειπε οτι αμα εχεις παιδια θα σε προσεξουνε???? Καλυτερα να εχεις λεφτα και να σε προσεξει καμμια Ρωσσιδα. Αν εισαι τυχερος μπορει και να ξεψυχησεις μες τα βυζια της.
εγω μεταλασομαι ηδη σε γνωστη ρατσα κοπροσκυλουΘα πάρουμε τον πούλο φίλε μου !! Το ξέρουμε και είναι το μοναδικό αρνητικό !
Είναι γνωστό ότι ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και γερνάει σαν άνθρωπος , ενώ ο εργένης ζει σαν άνθρωπος και γερνάει σαν σκύλος !
και δλδ ρε φιλε σε ολες τις γιορτες σε ολες τις οικογενειακες στιγμες μεχρι τα 70μηντα σου που θα ειστε?με το ρωσσιδακι σπιτι?εκτος απο το γαμησι μπορει να προσφερει τιποτα αλλο γιατι και στην τελικη το γαμησι δεν ειναι το παν σε μια ζωη.οταν θα πηγαινεις σε ενα παρτυ η σε ενα σπιτι κ θα βλεπεις ολους τους γνωστους κ φιλους με της γυναικες τους και εσυ θα εισαι μονος θα νιωθεις ωραια??Χριστουγεννα??πρωτοχρονια?? πασχα??που θα εισαι δικε μου???στην Κασσανδρας??
και δλδ ρε φιλε σε ολες τις γιορτες σε ολες τις οικογενειακες στιγμες μεχρι τα 70μηντα σου που θα ειστε?με το ρωσσιδακι σπιτι?εκτος απο το γαμησι μπορει να προσφερει τιποτα αλλο γιατι και στην τελικη το γαμησι δεν ειναι το παν σε μια ζωη.οταν θα πηγαινεις σε ενα παρτυ η σε ενα σπιτι κ θα βλεπεις ολους τους γνωστους κ φιλους με της γυναικες τους και εσυ θα εισαι μονος θα νιωθεις ωραια??Χριστουγεννα??πρωτοχρονια?? πασχα??που θα εισαι δικε μου???στην Κασσανδρας??
Περα απο την πλακα, γνωριζω προσωπικα περιπτωσεις οπου καρκινοπαθεις δεν τους κοιταξαν τα παιδια τους...Αν είσαι σωστός απέναντι τους θα σε προσέξουν ... αυτό είναι το αναμενόμενο