gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φυσικα...Γλ,εσύ είσαι εργένης;;;;;
φυσικα...Γλ,εσύ είσαι εργένης;;;;;
εμAυτό το Αdded value δεν το είχα σκεφτεί
Τυπε wellcome απολαυσε την ελευθερια και την ανεξαρτησια...,οπως το περιγραφης υπερπληρης τις προυποθεσεις......Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια πάντως είμαι πολύ καλύτερα τώρα από πριν
Σήμερα για παράδειγμα,ένα τυπικό Σάββατο
Ξύπνημα κατά τις 9,καφεδάκι και μπουρδελοφόρουμ
Μετά μπάνιο και 2ος καφές σε κοντινό στο σπίτι καφέ για καυλάντισμα με
πολύ ενδιαφέροντα σερβιτοράκια.
Ακολουθεί μια βόλτα χαλαρή απ τη δουλειά και λίγα ψώνια.
Μετά για φαγητό με φίλους έξω.
Απόγευμα προς βραδάκι θέαση του ντέρμπι σε καφέ με φίλο σύνγαυρο.
Βραδάκι σπίτι κι ετοιμασία για έξοδο ή αναμονή για call girl
στη σπιτική θαλπωρή.
Την πληρώνω για να φύγει και πέφτω να κοιμηθώ....
Οκ συνήθισα πια και να γαμάω με προφυλακτικό
Τυπε μου πω ησουν κρυμενος?....Ενας ενας σκαει....Καλημερα κυριοι, σημερα πηρα χαμπαρι το θρεντακι και χαιρομαι ιδιαιτερα μια και ειμαι
ΕΡΓΕΝΗΣ
Ο ορισμος του εργενη κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι αυτος που πληρει τις παρακατω προυποθεσεις
α) Μενει μονος του και δεν παιρνει λεφτα απο τους γονεις του, ισως φανει σε μερικους ασχετο αλλα
εχει τεραστια σημασια.
β) Ειναι ανω των 25
γ) Οδηγει διπορτο και κατα προτιμηση ροουντ-στερ αυτοκινητο... για να μην μπαινουν ιδεες στην εκαστοτε
τυπου "αγαπη μου πεταγομαστε να παρουμε τη μαμα?" (εννοειται ΟΧΙ)
δ) Εχει γλυτωσει μια τουλαχιστον φορα απο του χαρου... συγνωμη του γαμου τα δοντια.
ε) Δεν ψαχνεται να παντρευτει ενω το "παιζει" εργενης.
ζ) Εκτιμα και σεβεται το θεσμο της οικογενειας απλα δεν ειναι γι'αυτον.
η) Αν βρεθει η καταληλη φυσικα και θα παντρευτει... (αν μου τη βρειτε γραψτε μου)
ΤΥπε ναι το απογευμα ερχονται με το καραβι απο πατρα.....σημερα εχειSinnerman κολλητέ , σήμερα σου έρχονται τα μωρά ? ( νομίζω έχεις επισκέψεις!!! )
Εγώ πάω για εφόδια γιατί βγαίνω με μωρό για καφέ στις 12.00 ...
Μετρα και μενα. Εχω και διαζυγιο και 2 παιδια αυτα μετρανε μειον?Τυπε μου πω ησουν κρυμενος?....Ενας ενας σκαει....
Οχι τυπε στα συν,αυτο σημαινει οτι δεν την ξαναπατας,εργενης σιγουρος και εσυ..Μετρα και μενα. Εχω και διαζυγιο και 2 παιδια αυτα μετρανε μειον?
Αυτο ξαναπες το, το μονο σιγουρο...Οχι τυπε στα συν,αυτο σημαινει οτι δεν την ξαναπατας,εργενης σιγουρος και εσυ..
ρε φωτογραφια με εβγαλες αμαν με μυριστηκανΚαλημερα κυριοι, σημερα πηρα χαμπαρι το θρεντακι και χαιρομαι ιδιαιτερα μια και ειμαι
ΕΡΓΕΝΗΣ
Ο ορισμος του εργενη κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι αυτος που πληρει τις παρακατω προυποθεσεις
α) Μενει μονος του και δεν παιρνει λεφτα απο τους γονεις του, ισως φανει σε μερικους ασχετο αλλα
εχει τεραστια σημασια.
β) Ειναι ανω των 25
γ) Οδηγει διπορτο και κατα προτιμηση ροουντ-στερ αυτοκινητο... για να μην μπαινουν ιδεες στην εκαστοτε
δ) Εχει γλυτωσει μια τουλαχιστον φορα απο του χαρου... συγνωμη του γαμου τα δοντια.
η) Αν βρεθει η καταληλη φυσικα και θα παντρευτει... (αν μου τη βρειτε γραψτε μου)
Wellcome μην ντρεπεσαι..δικος μας...ρε φωτογραφια με εβγαλες αμαν με μυριστηκαν
δε ντρεπομαι γιατι εχω παρατηρηση κατι οι εργενηδες ειμαστε πιο καλοδιατηρημενη απο τους παντρεμενους αραγε γιατιWellcome μην ντρεπεσαι..δικος μας...
Τυπε και εγω το εχω παρατηρηση το φαινομενο....τι να πω...μηπως γιατι ειμαστε στην τσιλια για την καθε επομενη..και προσεχουμε το λουκ για να εχουμε...μηπως γιατι γουσταρουμε την φαση που ειμαστε??? τι να πω...?δε ντρεπομαι γιατι εχω παρατηρηση κατι οι εργενηδες ειμαστε πιο καλοδιατηρημενη απο τους παντρεμενους αραγε γιατι
και για τις γυναικες το ιδιο ισχυει
+1 Και εγώ, διαζευγμένος, με χαρτιά, και δύο παιδιά. Μένω μόνος εδώ και 4 χρόνια. Χωράω????Μετρα και μενα. Εχω και διαζυγιο και 2 παιδια αυτα μετρανε μειον?
ΤΥπε ειπαμε ειδικα για παντρεμενους χωρισμενους εχουμε ιδιαιτερη αδυναμια...τι εγινε ρε πουστη μου..ολοιπαντρεμενοι χωρισμενοι με δυο παιδια ειμαστε?Wellcome...+1 Και εγώ, διαζευγμένος, με χαρτιά, και δύο παιδιά. Μένω μόνος εδώ και 4 χρόνια. Χωράω????
ΤΥπε ναι το απογευμα ερχονται με το καραβι απο πατρα.....σημερα εχει
Κανονισε να παρεις τιποτα φωτο να ποσταρεις κολητε.....
τσσσσσσσσσσ παιχτη μου τι εγραψεςΚαλημερα κυριοι, σημερα πηρα χαμπαρι το θρεντακι και χαιρομαι ιδιαιτερα μια και ειμαι
ΕΡΓΕΝΗΣ
εχει τεραστια σημασια.
β) Ειναι ανω των 25
ολοι αργα η γρηγορα εκει θα καταληξεταιΡε συνάδελφοι εργένηδες μια απορία ... Έστω 30 - 45 εργένης , ο οποίος ξεσκίζεται στα τυχερά , μια που σε κάθε παρέα που θα βρεθεί , όποια από 28 μέχρι 38 βλέπει στο πρόσωπό του τον πιθανό σύζυγο. Ο καφές κλέινεται πολύ εύκολα και το δοκιμαστικό επίσης εύκολα. Η ερώτηση είναι ΠΟΤΕ Ο ΕΡΓΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ??? Πριν ή μετά το
ολοι αργα η γρηγορα εκει θα καταληξεται