Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχει σκεφτει κανεις να πεθανουν οι γονεις του για να πουλησει την περιουσια του να κανει τρελη ζωη με μουνια και αυτοκηνιτα??????????????Ας απαντησετε ειλικρινα.....(επειδη δεν την παλευει με γονεις και με τα 1000 ευρω τον μηνα)

Επισκέπτης
Τσουρουφλισμενοι οι εργενηδες :2funny: :2funny: :2funny:

Οκ μην επαναλαμβανετε καθε δευτερο ποστ , ποσο γαματα ειναι που ειστε εργενηδες και ποσα μουνια ανα βδομαδα ξεκωλιαζετε γιατι θα μας μπουν ψυλλοι στ'αυτια. :rolleyes:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχει σκεφτει κανεις να πεθανουν οι γονεις του για να πουλησει την περιουσια του να κανει τρελη ζωη με μουνια και αυτοκηνιτα??????????????Ας απαντησετε ειλικρινα.....(επειδη δεν την παλευει με γονεις και με τα 1000 ευρω τον μηνα)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Νομιζω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ για ολους τους εργενηδες του μπουρδελα,εκ πεποιθησεως και μη...
Ενοειται οτι συμπεριλαμβανονται και οι χωρισμενοι,και αποκλειονται τυποι που μενουν με μπαμπα μαμα...
Αυτοι ασ ανοιξουν αναλογο θρεντ δικο τους...να τα λενε..

Για να μη διαβάζω τώρα τόσες σελίδες ποστ, ερώτηση: οι (εκ πεποιθήσεως) εργένισσες περιλαμβάνονται ή μπα;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
σορρυ ρε φιλε αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει ποτε,την εχω γραμμενη την περιουσια και δεν μου λεει τιποτα και ισως ειμαι απο τους λιγους που εχουν πει στο γερο τους πουλατα και ζησε καλα τα υπολοιπα χρονια.
η περιουσια δεν εχει καμια αξια αλλα οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι.

Επισκέπτης
σορρυ ρε φιλε αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει ποτε,την εχω γραμμενη την περιουσια και δεν μου λεει τιποτα και ισως ειμαι απο τους λιγους που εχουν πει στο γερο τους πουλατα και ζησε καλα τα υπολοιπα χρονια.
η περιουσια δεν εχει καμια αξια αλλα οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι.

τι καθεσαι και απαντας?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αντιχρηστοι, αντιχριστοδουλικοι.....        Ακους εκει εργενηδες,,, να παντρευτειτε...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παιδια ερωτηση εκανα τι τρελενεστε......και για να ξερεις υπαρχουν παιδια που δεν εχουν περασει καθολου καλα με την συμπεριφορα των γονιων τους και το εχουν πει.εσυ μπορει να εισαι το εντελως αντιθετο.....

Επισκέπτης
ρε παιδια ερωτηση εκανα τι τρελενεστε......και για να ξερεις υπαρχουν παιδια που δεν εχουν περασει καθολου καλα με την συμπεριφορα των γονιων τους και το εχουν πει.εσυ μπορει να εισαι το εντελως αντιθετο.....

ε και σου απαντησε. Εσυ γιατι απολογεισαι?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αρα αφου οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι να μην τους βαλετε σε γηροκομειο που ειπωθηκε απο καποιους εδω μεσα....

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αρα αφου οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι να μην τους βαλετε σε γηροκομειο που ειπωθηκε απο καποιους εδω μεσα....
Για όσους μίλησαν για γηροκομείο.
Τόσο αξίζουν οι γονείς? Σκεφτείτε μόνο ότι αυτοί σας μεγάλωσαν, με στερήσεις πολλές φορές.
Είναι ντροπή να τους πετάμε σε ένα γηροκομείο και να τους βλέπουμε μία στο τόσο σαν απλοί επισκέπτες.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Για να μη διαβάζω τώρα τόσες σελίδες ποστ, ερώτηση: οι (εκ πεποιθήσεως) εργένισσες περιλαμβάνονται ή μπα;
Στοα συγκεκριμενο θρεντ να διαβασεις ολες τις σελιδες να μορφωθεις,αν δεν διαβασεις εδω που θα διαβασεις,τα πολιτικα θρεντ?anyway...
Εισαι σιγουρα εκ πεποιθησεως,και περιζητητη?αν ναιθα το κουβεντιασω με τον κλαρινο και θα σου απαντησουμε... :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε ματζεστικ υπαρχει θρεντ δικο σου το ξεπουλημα το ματζεστικ....γραφε εκει τις παπαριες σου...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε συνάδελφοι εργένηδες μια απορία ... Έστω 30 - 45 εργένης , ο οποίος ξεσκίζεται στα τυχερά , μια που σε κάθε παρέα που θα βρεθεί , όποια από 28 μέχρι 38 βλέπει στο πρόσωπό του τον πιθανό σύζυγο. Ο καφές κλέινεται πολύ εύκολα και το δοκιμαστικό  :knockinb: επίσης εύκολα.  Η ερώτηση είναι   ΠΟΤΕ Ο ΕΡΓΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ???  Πριν ή μετά το  :fuck1:   
Κλαρινο μετα δικε μου αφου κανουμε την δουλεια μας ..... :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Sinnnnnn!!!
Aποστολή εξετελέσθει...  μέχρι τις 10.00 με το μωρό ήμουν ... αύριο θα ανεβάσω υλικό.  ;)

Λίγα πράγματα βέβαια γιατί είναι από χωριό και δεν έχει απελευθερωθεί ακόμα...
Τυπε μου το καταλαβα σε σκεφτομουν λεω ο κλαρινος σπρωχνει τωρα.. :fuck2:Περιμενω με αγωνια το υλικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom