gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ετσι λες λουκρητια ε;ολοι αργα η γρηγορα εκει θα καταληξεται![]()
![]()
ετσι λες λουκρητια ε;ολοι αργα η γρηγορα εκει θα καταληξεται![]()
![]()
εχει σκεφτει κανεις να πεθανουν οι γονεις του για να πουλησει την περιουσια του να κανει τρελη ζωη με μουνια και αυτοκηνιτα??????????????Ας απαντησετε ειλικρινα.....(επειδη δεν την παλευει με γονεις και με τα 1000 ευρω τον μηνα)
Νομιζω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ για ολους τους εργενηδες του μπουρδελα,εκ πεποιθησεως και μη...
Ενοειται οτι συμπεριλαμβανονται και οι χωρισμενοι,και αποκλειονται τυποι που μενουν με μπαμπα μαμα...
Αυτοι ασ ανοιξουν αναλογο θρεντ δικο τους...να τα λενε..
σορρυ ρε φιλε αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει ποτε,την εχω γραμμενη την περιουσια και δεν μου λεει τιποτα και ισως ειμαι απο τους λιγους που εχουν πει στο γερο τους πουλατα και ζησε καλα τα υπολοιπα χρονια.εχει σκεφτει κανεις να πεθανουν οι γονεις του για να πουλησει την περιουσια του να κανει τρελη ζωη με μουνια και αυτοκηνιτα??????????????Ας απαντησετε ειλικρινα.....(επειδη δεν την παλευει με γονεις και με τα 1000 ευρω τον μηνα)
που να παντρευτεις χοντρη φτωχια και ασχημη τριστακαταρατεετσι λες λουκρητια ε;![]()
σορρυ ρε φιλε αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει ποτε,την εχω γραμμενη την περιουσια και δεν μου λεει τιποτα και ισως ειμαι απο τους λιγους που εχουν πει στο γερο τους πουλατα και ζησε καλα τα υπολοιπα χρονια.
η περιουσια δεν εχει καμια αξια αλλα οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι.
ρε παιδια ερωτηση εκανα τι τρελενεστε......και για να ξερεις υπαρχουν παιδια που δεν εχουν περασει καθολου καλα με την συμπεριφορα των γονιων τους και το εχουν πει.εσυ μπορει να εισαι το εντελως αντιθετο.....
η περιουσια δεν εχει καμια αξια αλλα οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι.
Για όσους μίλησαν για γηροκομείο.αρα αφου οι γονεις εχουν τεραστια συναισθηματικη αξια ειτε τα πας καλα μαζι τους ειτε οχι να μην τους βαλετε σε γηροκομειο που ειπωθηκε απο καποιους εδω μεσα....
Στοα συγκεκριμενο θρεντ να διαβασεις ολες τις σελιδες να μορφωθεις,αν δεν διαβασεις εδω που θα διαβασεις,τα πολιτικα θρεντ?anyway...Για να μη διαβάζω τώρα τόσες σελίδες ποστ, ερώτηση: οι (εκ πεποιθήσεως) εργένισσες περιλαμβάνονται ή μπα;
Ρε ματζεστικ υπαρχει θρεντ δικο σου το ξεπουλημα το ματζεστικ....γραφε εκει τις παπαριες σου...εχει σκεφτει κανεις να πεθανουν οι γονεις του για να πουλησει την περιουσια του να κανει τρελη ζωη με μουνια και αυτοκηνιτα??????????????Ας απαντησετε ειλικρινα.....(επειδη δεν την παλευει με γονεις και με τα 1000 ευρω τον μηνα)
Κλαρινο μετα δικε μου αφου κανουμε την δουλεια μας .....Ρε συνάδελφοι εργένηδες μια απορία ... Έστω 30 - 45 εργένης , ο οποίος ξεσκίζεται στα τυχερά , μια που σε κάθε παρέα που θα βρεθεί , όποια από 28 μέχρι 38 βλέπει στο πρόσωπό του τον πιθανό σύζυγο. Ο καφές κλέινεται πολύ εύκολα και το δοκιμαστικόεπίσης εύκολα. Η ερώτηση είναι ΠΟΤΕ Ο ΕΡΓΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ??? Πριν ή μετά το
![]()
Τυπε μου το καταλαβα σε σκεφτομουν λεω ο κλαρινος σπρωχνει τωρα..Sinnnnnn!!!
Aποστολή εξετελέσθει... μέχρι τις 10.00 με το μωρό ήμουν ... αύριο θα ανεβάσω υλικό. ;)
Λίγα πράγματα βέβαια γιατί είναι από χωριό και δεν έχει απελευθερωθεί ακόμα...
Τυπε ετσι ακριβως...ρισπεκτ...ι προκειμένου να κάνουμε άλλους ανθρώπους δυστυχισμένους ή να υποκρινόμαστε , εγκαταλείψαμε !!