Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κοιτα και τα δυο μπαινουνε σε μια ζυγαρια και ζυγιζονται απλα οι χαρες ενος παιδιου θεωρω οτι δεν αντικαθιστουνται με το να μεινω μονος και ερημος για μια ζωη για να γαμαω το καθε μουνι(και εννοειται οτι καποιες στιγμες θα ειμαι και μπακουρης).......Θα ηθελα να μου απαντησει ο κυριος sinnerman ο γαμηκουλας για το προηγουμενο ποστ μου και να μην βγαζει την κολαρα του απεξω.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εγω προσωπικα τα βαριεμαι αυτα αλλα συμετασχω οπου χρειαζεται. Μπορεις να περασεις καλα και με φιλους στις γιορτες χωρις το αγχος της οικογενειας.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και ειδικα μαγκες το χειμωνα στην κεφαλονια εργενης δεν παλευεται με τιποτα γιατι ουτε κασσανδρας εχει και ουτε μπορεις να παιξεις με γκομενακια γιατι ειναι χωριο εκει......και θα καρφωθεις

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω προσωπικα τα βαριεμαι αυτα αλλα συμετασχω οπου χρειαζεται. Μπορεις να περασεις καλα και με φιλους στις γιορτες χωρις το αγχος της οικογενειας.

πως με φιλους βρε εσυ αφου και αυτοι θα ειναι με τους γονεις τους και τις γυναικες τους θα πας εσυ ο μπακουρης εκει να κανεις τι??

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
πως με φιλους βρε εσυ αφου και αυτοι θα ειναι με τους γονεις τους και τις γυναικες τους θα πας εσυ ο μπακουρης εκει να κανεις τι??
Δηλαδη, οσοι δεν ειναι παντρεμενοι πρεπει να νιωθουν καταθλιψη? Στο κατω-κατω μια μερα ειναι θα περασει. Θα πας μια εκδρομη μαζι με αλλα μπακουρια και θα περασετε υπεροχα. Καλη διαθεση να υπαρχει.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
νταξι παω πασο απλα μην σε πιασει καταθλιψη.....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το "εκ πεποιθησεως" είναι γνωστό, τρεις φορές άνοιξα σπίτι και τόκλεισα γιατί δεν τη σήκωνα τη συζυγική ζωή. Το "περιζητητη" είναι επίσης γνωστό; στην κατηγορία gilf όμως ;)
Και να μην το συζητήσεις με κανέναν, ΕΓΩ θα το συζητήσω αν σας δέχομαι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Γνωστο σε εμενα δεν νομιζω..3 φορες σου πηρε για να το καταλαβεις?Περιζητη..χμμμ ενδιαφερον..
Αν μας δεχεσαι που?... :think:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και ειδικα μαγκες το χειμωνα στην κεφαλονια εργενης δεν παλευεται με τιποτα γιατι ουτε κασσανδρας εχει και ουτε μπορεις να παιξεις με γκομενακια γιατι ειναι χωριο εκει......και θα καρφωθεις
Θα καρφωθο?ε και? μηπως φοβηθω μη δεν μου κανουν το προξενιο?Ελα ρε τυπε....
Εχει αργοστολι κατι τειτζουδες γαμησερες...ορεξη να εχεις..γαμιουνται σαν να ειναι η τελευταια τους φορα..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πρόεδρε των εργένηδων και τοπικέ εκπρόσωπε  δυτικής στέρεας και  Ιονίων νήσων , χαίρε .  Το πρόβλημα είναι ότι για κελέπουρι γκόμενοι το ξεκινάμε ... αλλά όταν δεν καταλήγουμε γαμπροί τα κορίτσια θεωρούν τις πίπες και τα γούστα που μας έκαναν χαμένα !!!   Εμένα έχει αρχίσει να μου την  δίνει που όταν κάποια επειδή ξεσκίζεται συνεχώς μαζί σου θεωρεί ότι έχεις δώσει και υπόσχεση γάμου... ενώ εσύ δεν έχεις αναφέρει τίποτα , αλλά και να έχεις αναφέρει λες και μίλαγες σε τοίχο ...   
Κλαρινο με κολακευεις με αυτα που λες... :grin:
Χαθηκαμε τυπε λογω υποχρεωσεων :fuck2: :grin:
Οσο για αυτα που λες τα εχω περασει και ειναι αγριβως ετσι...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Πρόεδρε των εργένηδων , το χθεσινό μικρό φαινόταν απίστευτα όμορφο ντυμένο , αλλά όταν γδύθηκε είχε πολλά προβλήματα. Βασικά ήταν πολύ της πίσω κίνησης , αν και κατά δήλωση της πρώτη φορά δούλεψε το γκρόβερ!  Καλά πόσο μαλάκες μας περνάνε???
Άλλο πρόβλημα που διαπιστώνω , από τις 100 γυναίκες που πήδηξα ( αριθμός τυχαίος και υποθετικός που βολεύει στους υπολογισμούς) οι 97 μου είπαν ότι δεν είχαν κάνει ποτέ anal .
Δηλαδή οι 97 πρώτη φορά από πίσω τον πήραν με εμένα!!!!! Στις περισσότερες δε των περιπτώσεων πραγματικά το είχαν το άθλημα ... μη κρατώντας ούτε καν τα προσχήματα!!!
Μας έχουν για μαλάκες τόσο , που νομίζουν το πιστεύουμε ? ή ντρέπονται να πουν ότι τον παίρνουν κανονικά ? 

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πρόεδρε των εργένηδων , το χθεσινό μικρό φαινόταν απίστευτα όμορφο ντυμένο , αλλά όταν γδύθηκε είχε πολλά προβλήματα. Βασικά ήταν πολύ της πίσω κίνησης , αν και κατά δήλωση της πρώτη φορά δούλεψε το γκρόβερ!  Καλά πόσο μαλάκες μας περνάνε???
Άλλο πρόβλημα που διαπιστώνω , από τις 100 γυναίκες που πήδηξα ( αριθμός τυχαίος και υποθετικός που βολεύει στους υπολογισμούς) οι 97 μου είπαν ότι δεν είχαν κάνει ποτέ anal .
Δηλαδή οι 97 πρώτη φορά από πίσω τον πήραν με εμένα!!!!! Στις περισσότερες δε των περιπτώσεων πραγματικά το είχαν το άθλημα ... μη κρατώντας ούτε καν τα προσχήματα!!!
Μας έχουν για μαλάκες τόσο , που νομίζουν το πιστεύουμε ? ή ντρέπονται να πουν ότι τον παίρνουν κανονικά ? 
Τυπε τα εχουμε πει αυτα,αυτα ειναι κολπα για να μας τυλιξουν..χαχα που να ηξεραν που επεσαν... :grin:
Ε ναι αλλιως ντυμενη και αλλο ξεβρακωτη συμβαινουν και αυτα,κανε την δουλεια σου :fuck2: οσο γουσταρεις και σουταρε την...βρωμαει ο τοπος απο μουνια... :rockon:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κλαρινο αυριο εχω εγερτηριο 7 το πρωι.Εχουμε ριξει κατι δυχτακια με ενα φιλαρακι και παμε το πρωι να τα σηκωσουμε ελπιζωντας να εχουμε την τυχη με το μερος μας και να βγαλουμε καμια τηγανια ψαρια..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Είστε Άρχοντες !!!!!!   Αυτό είναι ποιότητα ζωής , το χειμώνα λιθρίνι και σπαράκι .  Το καλοκαίρι Ζαργάνες εισαγωγής  ;)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είστε Άρχοντες !!!!!!   Αυτό είναι ποιότητα ζωής , το χειμώνα λιθρίνι και φαγκρι .  Το καλοκαίρι Ζαργάνες εισαγωγής  ;)
Ναι ρε τυπε εχει και τα ωραια του το νησι,πουτανες μπορει να μην εχει,αλλα απο λιθρινι και ζαργανα αλλο τιποτα...Η μαλακια ειναι οτι δεν με παιρνει ο υπνος...
Εφυγε και το μωρο το βραδυ και οτι γαμησα γαμησα.. :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ναι ρε τυπε εχει και τα ωραια του το νησι,πουτανες μπορει να μην εχει,αλλα απο λιθρινι και ζαργανα αλλο τιποτα...Η μαλακια ειναι οτι δεν με παιρνει ο υπνος...

Σε έξι μηνάκια, πάλι Απρίλιος , σεζόν ... ξέρεις εσύ  ;) 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

Πουτάνες έχει παντού ... στις επί χρήμασι εκδιδόμενες χολένεται εκεί

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σε έξι μηνάκια, πάλι Απρίλιος , σεζόν ... ξέρεις εσύ  ;)  
Κλαρινο υπαρχει μια περιπτωση να φυγω να ξεχειμονιασω αγγλια,αλλα αν μεινω εδω θα κατεβαινω αργοστολι να χτυπησω κανα πιπινι απο τει,της πουτανας γινεται,και ολα ξεκωλε...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε παρατηρησες ολοι εχουν παει για υπνο με γυναικες,γκομενες...οι δυο μας μειναμε..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Κλαρινο υπαρχει μια περιπτωση να φυγω να ξεχειμονιασω αγγλια,αλλα αν μεινω εδω θα κατεβαινω αργοστολι να χτυπησω κανα πιπινι απο τει,της πουτανας γινεται,και ολα ξεκωλε...

Αγγλία δεν έχω πάει δεν ξέρω , αλλά από φίλους έχω ακούσει τα καλύτερα ( από ποσοτικής πλευράς περισσότερο και όχι από ποιοτικής)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom