sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε ζουσα εκει 12 χρονια..Αγγλία δεν έχω πάει δεν ξέρω , αλλά από φίλους έχω ακούσει τα καλύτερα ( από ποσοτικής πλευράς περισσότερο και όχι από ποιοτικής)
Τυπε ζουσα εκει 12 χρονια..Αγγλία δεν έχω πάει δεν ξέρω , αλλά από φίλους έχω ακούσει τα καλύτερα ( από ποσοτικής πλευράς περισσότερο και όχι από ποιοτικής)
Τυπε παρατηρησες ολοι εχουν παει για υπνο με γυναικες,γκομενες...οι δυο μας μειναμε..
Τυπε ζουσα εκει 12 χρονια..
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ μου σηκωνεται η τριχαΝαι ρε κολλήτε , εάν γαμάνε ή εαν κοιμούνται ΟΚ ! Φαντάσεσαι να παίζει όμως Κρεββατομουρμούρα?
Οπως τα ειπες,ποσοτητα οχι ποιοτητα,βεβαια εκει που παω τα τελευταια 6-7 εχει μαζευτει ολη η πολωνια,πολυ πολονεζα τυπε,οι αγγλιδες οι γνωστες ξενερωτες,τις εχω μπουχτισει και εκει και εδω..Για πες τι παίζει ?
Ναι για τις Πολωνέζες έχω ακούσει ότι στην Αγγλία τις πηδάει ακόμα και ο κάθε πικραμένος, μαύρος , Ινδός κ.τ.λΟπως τα ειπες,ποσοτητα οχι ποιοτητα,βεβαια εκει που παω τα τελευταια 6-7 εχει μαζευτει ολη η πολωνια,πολυ πολονεζα τυπε,οι αγγλιδες οι γνωστες ξενερωτες,τις εχω μπουχτισει και εκει και εδω..
Ετσι ειναι...Τυπε μου θα την πεσω μπας και κοιμηθω..τα λεμε αυριο..καλο ξημερωμα..Ναι για τις Πολωνέζες έχω ακούσει ότι στην Αγγλία τις πηδάει ακόμα και ο κάθε πικραμένος, μαύρος , Ινδός κ.τ.λ
Ετσι ειναι...Τυπε μου θα την πεσω μπας και κοιμηθω..τα λεμε αυριο..καλο ξημερωμα..
Και βγαζει 5 κιλα ψαρια,και ενα χταποδι του κιλου...ανακατεμενα κατι μπαρμπουνια,χελουδες σκορπιδακια 3-4 σαργουδακια τα μοιραστικαμε με τον φιλο..ολα καλα.Καλημέρα συναγωνιστή εκ των Ιονίων Νήσων ορμώμενε !!
σιγοτραγουδώ το
Όλοι καλαρουνε μα δεν βγάζουν ψάρια
καλάρει ο sinnerman και βγάζει ?????
Πως πήγε η ψαριά?
Τυπε αμα πεφτει κρεβατομουρμουρα το βραδυ οσο και να ξενογαμης τι να σου πω?εγώ που είμαι μεν παντρεμένος αλλά είμαι επαγγελματίας στο ξενοπήδημα κάνει να γράφω εδώ
Τυπε αμα πεφτει κρεβατομουρμουρα το βραδυ οσο και να ξενογαμης τι να σου πω?
Εστω,αλλα και παλι εργενης δεν εισαι,απο την αλλη δεν σου απαγορευει κανενας να γραφεις την γνωμη σου... ;)μπα έχω βρεί την λύση ...
εχω πάψει προ πολλού να είμαι εργένης.. ίσως σε 5-6 χρόνια και πάλι..Εστω,αλλα και παλι εργενης δεν εισαι,απο την αλλη δεν σου απαγορευει κανενας να γραφεις την γνωμη σου... ;)
Και βγαζει 5 κιλα ψαρια,και ενα χταποδι του κιλου...ανακατεμενα κατι μπαρμπουνια,χελουδες σκορπιδακια 3-4 σαργουδακια τα μοιραστικαμε με τον φιλο..ολα καλα.
Μια απο τα ιδια και εγω τυπε..οπως τους ειπες μουροχαυλους...ρε παιδια δεν οργανωνουμε μια βραδυνη εξοδο εμεις οι εργηνηδες?καπου καλα με μπουκαλακι...μπουζουκια,club,οπουδηποτε...κ φυσικα να εξασκηθουμε στο ευγενες σπορ το καμακι..ανε,γιατι εχω βαρεθει με ολους τους μουροχαυλους!