Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Τυπε παρατηρησες ολοι εχουν παει για υπνο με γυναικες,γκομενες...οι δυο μας μειναμε..

Ναι ρε κολλήτε , εάν γαμάνε ή εαν κοιμούνται ΟΚ !  Φαντάσεσαι να παίζει όμως Κρεββατομουρμούρα?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Για πες τι παίζει ?
Οπως τα ειπες,ποσοτητα οχι ποιοτητα,βεβαια εκει που παω τα τελευταια 6-7 εχει μαζευτει ολη η πολωνια,πολυ πολονεζα τυπε,οι αγγλιδες οι γνωστες ξενερωτες,τις εχω μπουχτισει και εκει και εδω..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Οπως τα ειπες,ποσοτητα οχι ποιοτητα,βεβαια εκει που παω τα τελευταια 6-7 εχει μαζευτει ολη η πολωνια,πολυ πολονεζα τυπε,οι αγγλιδες οι γνωστες ξενερωτες,τις εχω μπουχτισει και εκει και εδω..
Ναι για τις Πολωνέζες έχω ακούσει ότι στην Αγγλία τις  πηδάει ακόμα και ο κάθε πικραμένος, μαύρος , Ινδός κ.τ.λ  

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ναι για τις Πολωνέζες έχω ακούσει ότι στην Αγγλία τις  πηδάει ακόμα και ο κάθε πικραμένος, μαύρος , Ινδός κ.τ.λ 
Ετσι ειναι...Τυπε μου θα την πεσω μπας και κοιμηθω..τα λεμε αυριο..καλο ξημερωμα..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ετσι ειναι...Τυπε μου θα την πεσω μπας και κοιμηθω..τα λεμε αυριο..καλο ξημερωμα..

Καληνύχτα πρόεδρε και σου εύχομαι το δίχτυ αύριο να έχει ψάρια ίσα με το βάρος δύο Αγγλίδων !

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Καλημέρα συναγωνιστή εκ των Ιονίων Νήσων ορμώμενε !! 

σιγοτραγουδώ το

Όλοι καλαρουνε μα δεν βγάζουν ψάρια
καλάρει ο sinnerman και βγάζει  ?????

Πως πήγε η ψαριά?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλημέρα συναγωνιστή εκ των Ιονίων Νήσων ορμώμενε !! 

σιγοτραγουδώ το

Όλοι καλαρουνε μα δεν βγάζουν ψάρια
καλάρει ο sinnerman και βγάζει  ?????

Πως πήγε η ψαριά?
Και βγαζει 5 κιλα ψαρια,και ενα χταποδι του κιλου...ανακατεμενα κατι μπαρμπουνια,χελουδες σκορπιδακια 3-4 σαργουδακια τα μοιραστικαμε με τον φιλο..ολα καλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ που είμαι μεν παντρεμένος αλλά είμαι επαγγελματίας στο ξενοπήδημα κάνει να γράφω εδώ  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγώ που είμαι μεν παντρεμένος αλλά είμαι επαγγελματίας στο ξενοπήδημα κάνει να γράφω εδώ  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τυπε αμα πεφτει κρεβατομουρμουρα το βραδυ οσο και να ξενογαμης τι να σου πω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εστω,αλλα και παλι εργενης δεν εισαι,απο την αλλη δεν σου απαγορευει κανενας να γραφεις την γνωμη σου... ;)
εχω πάψει προ πολλού να είμαι εργένης.. ίσως σε 5-6 χρόνια και πάλι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Δάσκαλε Tramountana είναι τιμή μας να είσαι quest star  εδώ !!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Sinnermann εννοω οτι οταν εισαι σε ενα μερος σαν την κεφαλονια που ολι πανω κατω γνωριζονται δεν μπορεις να παιξεις ωραια μπαλιτσα.Κ οπως λες στο φιλο σου να κατεβουμε Αθηνα να δουμε την Αεκαρα ετσι πρεπει να λες και στον μητσο σου μπας και γαμησεις μουνια καλα και οχι βλαχες και κομπλεξικες με τον γαμο.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια δεν οργανωνουμε μια βραδυνη εξοδο εμεις οι εργηνηδες?καπου καλα με μπουκαλακι...μπουζουκια,club,οπουδηποτε...κ φυσικα να εξασκηθουμε στο ευγενες σπορ το καμακι..ανε,γιατι εχω βαρεθει με ολους τους μουροχαυλους!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παιδια δεν οργανωνουμε μια βραδυνη εξοδο εμεις οι εργηνηδες?καπου καλα με μπουκαλακι...μπουζουκια,club,οπουδηποτε...κ φυσικα να εξασκηθουμε στο ευγενες σπορ το καμακι..ανε,γιατι εχω βαρεθει με ολους τους μουροχαυλους!
Μια απο τα ιδια και εγω τυπε..οπως τους ειπες μουροχαυλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom