Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
φιλε δεν ειναι κανεις gay αν βαζει πανω απ'ολα τους κολλητους...εκτος αν εχει γνωρισει τη γυναικα της ζωης του,τη γυναικα που θα ζησει διπλα της...αλλα κ παλι τοτε οι καλοι φιλοι ποτε δεν πρεπει να ξεχνιονται...η ζωη θελει ισορροπια κ να μοιραζεσαι το χρονο σου αναλογα...υπαρχουν πχ καποιοι τυποι που εκμεταλλευονται τους φιλους τους για να βρουν καμια γυναικα κ μολις την βρουν εξαφανιζονται...αυτοι ειναι χειροτεροι κ απο gay...αυτοι ειναι πουστρακια του κερατα αν θελεις να μαθεις

Επισκέπτης
φιλε δεν ειναι κανεις gay αν βαζει πανω απ'ολα τους κολλητους...εκτος αν εχει γνωρισει τη γυναικα της ζωης του,τη γυναικα που θα ζησει διπλα της...αλλα κ παλι τοτε οι καλοι φιλοι ποτε δεν πρεπει να ξεχνιονται...η ζωη θελει ισορροπια κ να μοιραζεσαι το χρονο σου αναλογα...υπαρχουν πχ καποιοι τυποι που εκμεταλλευονται τους φιλους τους για να βρουν καμια γυναικα κ μολις την βρουν εξαφανιζονται...αυτοι ειναι χειροτεροι κ απο gay...αυτοι ειναι πουστρακια του κερατα αν θελεις να μαθεις

Άμα όμως σου κάνουν πρόταση για να βγείτε απόψε η γκόμενα σου και οι φίλοι σου....εσύ θα προτιμήσεις την γκομενά σου....έτσι; :birdman:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Θα συμφωνήσω με το  Playboy ... Ο εργένης καλό είναι να είναι πάντα καλοντυμένος , σπορτσμαν , πολυταξιδεμένος με αρκετές εμπειρίες εντός και εκτός του τόπου του. Να έχει καλούς τρόπους , πραγματικούς φίλους να είναι Bon vivaire...  Επίσης είναι λογικό να έχει καλά σπίτια και αυτοκίνητα αφού μπορεί να δουλεύει όσο θέλει χωρίς περιορισμούς και δεν έχει σχολεία , φροντιστήρια, supermarket , αγγλικά, διακοπές για την οικογένεια , όλες τις ανελαστικές δαπάνες της οικογένειας με λίγα λόγια.  
Τέλος για τον εργένη δυστυχώς, κάθε νέα σχέση ξέρει ότι  έχει και ημερομηνία λήξης , όσο καλή και να είναι, μόνο οι φίλοι του και η ευρύτερη οικογένεια υπάρχουν.  Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία...

Επισκέπτης
Από μαλλί τι στυλ να έχει;;; :think:

Χαίτη,φράντζα,καρφάκια,γουλί;;; :think:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
1.καταρχην ενας γνησιος εργενης δεν περνει χαμπαρι απο γιορτες πασχα-χριστουγεννα-και οτι αλλη μαλακια,ολες οι μερες γιαυτον ειναι ιδιες.δεν τον πιανει καταθλιψη δηλαδη στις γιορτες,γιατι δεν εχει καμια γκομενα,να στηθει σε κανενα τζακι μπροστα και να πινει κρασια και μαλακιες,και να τρωει και αυτος και η γκομενα σαν ζωα.

2. ενας εργενης κανει διακοπες ολο το χρονο παντου,και παντα,και δεν προγραματιζει διακοπες,απο τωρα για το καλοκαιρι,επισης δεν παει ποτε να κοιματε σε σπιτια φιλων-φιλες,και αλλες σχετικες μαλακιες.(σε σπιτι φιλου παει μονο αν και ο αλλος ειναι εργενης).

3.προσεχει το ντυσιμο του,και ειναι παντα καθαρος και περιποιημενος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ βάζω πρώτες τις γκόμενες που κυνηγάω να γαμήσω ή να ξαναγαμήσω. Οι φίλοι μου δείχνουν κατανόηση γιατί η φιλία κρατάει πολύ,τα γκομενιλίκια έρχονται και παρέρχονται.Αντίστοιχα οι φίλοι μου είναι ελεύθεροι να κυνηγήσουν οποιαδήποτε γκόμενα γουστάρουν και μετά πάλι εδώ είμαστε σαν παρέα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Εγώ βάζω πρώτες τις γκόμενες που κυνηγάω να γαμήσω ή να ξαναγαμήσω. Οι φίλοι μου δείχνουν κατανόηση γιατί η φιλία κρατάει πολύ,τα γκομενιλίκια έρχονται και παρέρχονται.Αντίστοιχα οι φίλοι μου είναι ελεύθεροι να κυνηγήσουν οποιαδήποτε γκόμενα γουστάρουν και μετά πάλι εδώ είμαστε σαν παρέα.

Συμφωνώ και εγώ , εάν είναι να γαμήσει ένας φίλος ή να κυνηγήσει γκόμενα είναι λόγος ακύρωσης ραντεβού , ο οποίος σε κάνει να νιώθεις καλά που ματαιώθηκε κάτι.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
1.καταρχην ενας γνησιος εργενης δεν περνει χαμπαρι απο γιορτες πασχα-χριστουγεννα-και οτι αλλη μαλακια,ολες οι μερες γιαυτον ειναι ιδιες.δεν τον πιανει καταθλιψη δηλαδη στις γιορτες,γιατι δεν εχει καμια γκομενα,να στηθει σε κανενα τζακι μπροστα και να πινει κρασια και μαλακιες,και να τρωει και αυτος και η γκομενα σαν ζωα.

2. ενας εργενης κανει διακοπες ολο το χρονο παντου,και παντα,και δεν προγραματιζει διακοπες,απο τωρα για το καλοκαιρι,επισης δεν παει ποτε να κοιματε σε σπιτια φιλων-φιλες,και αλλες σχετικες μαλακιες.(σε σπιτι φιλου παει μονο αν και ο αλλος ειναι εργενης).

3.προσεχει το ντυσιμο του,και ειναι παντα καθαρος και περιποιημενος.

Σωστά και αυτά  :rockon:

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Συμφωνώ και εγώ , εάν είναι να γαμήσει ένας φίλος ή να κυνηγήσει γκόμενα είναι λόγος ακύρωσης ραντεβού , ο οποίος σε κάνει να νιώθεις καλά που ματαιώθηκε κάτι.
Οι φίλοι, κατα πάσα πιθανότητα εργένηδες και αυτοί, περιμένουν να γαμήσει κάποιος από την παρέα ενά νέο μνάκι, στην επόμενη συνάντηση φέρνει εντυπώσεις, σχόλια, πιόματα κλπ!!!!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eλα ρε κλαρινο..τι εγινε...? Β λεπω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του γραφει εδω μεσα για τον εργενη..πολλοι θα ηθελαν να ειναι αλλα δεν το εχουν, οπως ειπες αρετη και τολμη....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μονο ο φιλος αρκανσ ειπε δυο σωστα πραγματα.... :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το αποψινό δίλημμα ενός εργένη. Call Girl σπίτι πριν η μετά το ματς?  :rockon:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο εργενης ποτε δεν εχει φιλους,κανει παρεα με παντρεμενους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom