Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παιδια δεν οργανωνουμε μια βραδυνη εξοδο εμεις οι εργηνηδες?καπου καλα με μπουκαλακι...μπουζουκια,club,οπουδηποτε...κ φυσικα να εξασκηθουμε στο ευγενες σπορ το καμακι..ανε,γιατι εχω βαρεθει με ολους τους μουροχαυλους!
Τυποι εγω προσ το παρων λογω δουλειας ουτε σαββατοκυριακο δεν μπορω να ανεβω αθηνα...αν γουσταρετε ασ οργανωσειι ο κλαρινος ενα τιμ και κατεβειται εσεις κανα πσκ κεφαλονια,η φιλοξενια δικη μου..να παμε κανα ψλθμπακι σαββατο βραδυ στις τειτζουδες...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τύπε τι είναι αυτά που γράφετε;
Αμαν τη παπαρια εγραψα ακυρο..ρε τυποι σορυ τωρα ξυπνησα και δεν εχω πιει καφε ακομα...ηθελα να πω ο εργενης δεν κανει παρεα με παντρεμενους...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Ο εργενης ποτε δεν εχει φιλους,κανει παρεα με παντρεμενους....

Δυστυχώς όταν μεγαλώσεις ( 35 +) , κάνεις παρέα με παντρεμένους , γιατί όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί.  Πολλές φορές δε, τους βλέπεις και κρυφά από τις γυναίκες τους Γιατι ???
α) Δεν σε γουστάρουν οι γυναίκες τους γιατί , είσαι εργένης εκ πεποιθήσεως και φοβούνται ότι θα τους τον χαλάσεις ή θα τους τον επηρεάσεις
β) Από καμιά γνωριμία που σου έκαναν , έχεις  :knockinb: καμιά ξαδέρφη ή καμιά κολλητή της γυναίκας τους και πλέον είσαι persona non grata !!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Καλήσπέρα στους εργένιδες... και στον πρόεδρο μας τον Sinnerman !!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δυστυχώς όταν μεγαλώσεις ( 35 +) , κάνεις παρέα με παντρεμένους , γιατί όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί.  Πολλές φορές δε, τους βλέπεις και κρυφά από τις γυναίκες τους Γιατι ???
α) Δεν σε γουστάρουν οι γυναίκες τους γιατί , είσαι εργένης εκ πεποιθήσεως και φοβούνται ότι θα τους τον χαλάσεις ή θα τους τον επηρεάσεις
β) Από καμιά γνωριμία που σου έκαναν , έχεις  :knockinb: καμιά ξαδέρφη ή καμιά κολλητή της γυναίκας τους και πλέον είσαι persona non grata !!!
Καλησπερα κλαρινο...100% σωστος οπως παντα....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο σωστος εργενης στα διαφορα σοσιαλ νετγουορκσ πρεπει να εχει μονε φιλες και ουχι φιλους...αντε κανα δυο εξαιρεσεις...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
βασικα γνησιος εργενης ενοιωσα μετα απο κανα 2 καλες γεματες πληρεις και φινιτο σχεσεις.
Αν σ αυτες προσθεσεις ολες τις αρπαχτες,περιστασιακες και τυχαιες σχεσεις ,ερχεται καποιο σημειο που χωρις να σκεφτεσαι τιποτε,λειτουργεις αυτοματα ως εργενης, εφ οσον φυσικα εχεις και τα κοτσια να απομυθοποησεις πολλα απ αυτα που ακουγες και εβλεπες μικρος.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βασικα γνησιος εργενης ενοιωσα μετα απο κανα 2 καλες γεματες πληρεις και φινιτο σχεσεις.
Αν σ αυτες προσθεσεις ολες τις αρπαχτες,περιστασιακες και τυχαιες σχεσεις ,ερχεται καποιο σημειο που χωρις να σκεφτεσαι τιποτε,λειτουργεις αυτοματα ως εργενης, εφ οσον φυσικα εχεις και τα κοτσια να απομυθοποησεις πολλα απ αυτα που ακουγες και εβλεπες μικρος.
Σωστος,ετσι ειναι τυπε μου,περασες ειδες επαθες και αποφασισες.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ρε συνάδελφοι εργένηδες μια απορία ... Έστω 30 - 45 εργένης , ο οποίος ξεσκίζεται στα τυχερά , μια που σε κάθε παρέα που θα βρεθεί , όποια από 28 μέχρι 38 βλέπει στο πρόσωπό του τον πιθανό σύζυγο. Ο καφές κλέινεται πολύ εύκολα και το δοκιμαστικό  :knockinb: επίσης εύκολα.  Η ερώτηση είναι   ΠΟΤΕ Ο ΕΡΓΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ???  Πριν ή μετά το  :fuck1:  
Δε λεμε τετοια... δε κανει... Λεμε δεν ειμαι ετοιμος... η βγηκα τωρα απο μια μεγαλη σχεση...
Αν ειναι πολυ ηλιθια πεστης "δεν κανω εγω για σενα..." η "αξιζεις κατι καλυτερο..."
μια φορα με πιασανε τα γελια κατα τη διαρκεια...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δε λεμε τετοια... δε κανει... Λεμε δεν ειμαι ετοιμος... η βγηκα τωρα απο μια μεγαλη σχεση...
Αν ειναι πολυ ηλιθια πεστης "δεν κανω εγω για σενα..." η "αξιζεις κατι καλυτερο..."
μια φορα με πιασανε τα γελια κατα τη διαρκεια...
Ωραιοσ ο gary..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ο σωστος εργενης στα διαφορα σοσιαλ νετγουορκσ πρεπει να εχει μονε φιλες και ουχι φιλους...αντε κανα δυο εξαιρεσεις...
Εχουμε και φιλους, απλα ειναι λιγοι διοτι υπαρχουν και απωλειες... και μερικοι παντρευονται...
και μετα πανε στο "νησι" (βλεπε MEGA)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736

Νά θέσω και εγώ λοιπόν το ερώτημα ... Ο εργένης έχει φίλες ?

Σαν φίλη δεν νοώ τις καβάτζες μας ή την πρώην μας που μας θυμήθηκε
Εννοώ φίλες που κάνουμε ότι και με τους φίλους μας , χωρίς να παίζει
να τις δούμε ποτέ ερωτικά.  

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ή είσαι bachelor ή δεν είσαι.

Όποιος κλαίγεται ή "υπόσχεται" γάμους για να γαμήσει, μούφα bachelor είναι.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Ή είσαι bachelor ή δεν είσαι.

Όποιος κλαίγεται ή "υπόσχεται" γάμους για να γαμήσει, μούφα bachelor είναι.

Κανένας δεν υπόσχεται γάμο ... ¨όταν η άλλη όμως αποφασίζει ( ενω της έχεις πει ότι είσαι κατά του γάμου)  ότι με τα γαμήσια που πιθανών να σου κάνει θα αλλάξεις γνώμη τι κάνεις ??

Την αφήνεις να προσπαθήσει  :pipa1: και την στέλνεις μετά ή μια που εσύ ξέρεις ότι δεν θα βγάλει πουθενά την στέλνεις κατευθείαν?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κανένας δεν υπόσχεται γάμο ... ¨όταν η άλλη όμως αποφασίζει ( ενω της έχεις πει ότι είσαι κατά του γάμου)  ότι με τα γαμήσια που πιθανών να σου κάνει θα αλλάξεις γνώμη τι κάνεις ??

Την αφήνεις να προσπαθήσει  :pipa1: και την στέλνεις μετά ή μια που δεν θα βγάλει πουθενά την στέλνεις κατευθείαν?

Αναφέρθηκα στην περίπτωση που διάφορες 30άρες (δλδ σκονισμένες στο ράφι) βλέπουν στο πρόσωπό του εργένη πιθανό γαρμπό και αυτός το εκμεταλλεύεται για να σπρώξει.

Μου ακούγεται τελείως pathetic.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Νά θέσω και εγώ λοιπόν το ερώτημα ... Ο εργένης έχει φίλες ?

Σαν φίλη δεν νοώ τις καβάτζες μας ή την πρώην μας που μας θυμήθηκε
Εννοώ φίλες που κάνουμε ότι και με τους φίλους μας , χωρίς να παίζει
να τις δούμε ποτέ ερωτικά.  
Τυπε κλαρινο εγω προσωπικα το να μην δω γυναικα ,εστω και φιλη μη ερωτικα δεν παιζει,δεν μπορω καποια στιγμη που θα το παω που θα το φερω στο :fuck2: θα παει το πραγμα...Επομενως οσες εχω τις αποκαλω γνωστες και τις κρατω σε αποσταση ασφαλειας,ουτος ωστε αν προκυψει κατι να μπωρο να της την πεσω για :fuck2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αναφέρθηκα στην περίπτωση που διάφορες 30άρες (δλδ σκονισμένες στο ράφι) βλέπουν στο πρόσωπό του εργένη πιθανό γαρμπό και αυτός το εκμεταλλεύεται για να σπρώξει.

EINAI τελείως pathetic.
:thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom