Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλήμερα εργένηδες ... μετεκλογική ...Μάλλον οι εργένηδες είναι πολιτικοποιημένοι διότι εχθές κανείς δεν εμφανίσθει !!

Sin που είσαι ???    Δεν νομίζω να παντρεύτηκες ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παρα λιγο συναγωνιστη κλαρινο,τις καλημερες μου...
Χθες βγηκα με μια φιλη 50αρα,αλλα πολυ καλοδιατηρημενη,οκ εγω δεν παω με 50αρες και ασ ψαχνεται η ετσι..τεσ πα.
στην αρχη ειπιαμε ενα ποτακι οι δυο μας χαλαρα και μετα πηγαμε σε αλλο μαγαζι που διασκεδαζε η κορη της με τον δικο της,23χρονη και γαμω τα καβλετα..στην παρεα ηταν και η αδελφη του γκομενου της κορης της ετων 20,αλλο καβλετο απο εκει....Το πουτανακι ειχε ψιλοπιει και ηρθε και μου ετριβε τον κωλο της πανω στον πουτσο μου,φυσικα το καταλαβε και γουσταρε τρελλα,αλα ρε κλαρινο ημουν με την αλλη και απο σεβασμο ντρεπομουν να κανω κινηση.
Ρε πουστη μου γαμω την ατυχια μου...

Επισκέπτης
Χθες βγηκα με μια φιλη 50αρα,αλλα πολυ καλοδιατηρημενη,οκ εγω δεν παω με 50αρες και ασ ψαχνεται η ετσι..τεσ πα.
στην αρχη ειπιαμε ενα ποτακι οι δυο μας χαλαρα και μετα πηγαμε σε αλλο μαγαζι που διασκεδαζε η κορη της με τον δικο της,23χρονη και γαμω τα καβλετα..στην παρεα ηταν και η αδελφη του γκομενου της κορης της ετων 20,αλλο καβλετο απο εκει....Το πουτανακι ειχε ψιλοπιει και ηρθε και μου ετριβε τον κωλο της πανω στον πουτσο μου,φυσικα το καταλαβε και γουσταρε τρελλα,αλα ρε κλαρινο ημουν με την αλλη και απο σεβασμο ντρεπομουν να κανω κινηση.

Άμα είσαι42,μην παντρευτείς καλύτερα...το έχασες. :headbang:

Γιατί μετά,πες ότι κάνεις παιδιά και τα κάνεις στα 46 ξέρωγω. :think:

Και όταν εσύ θα είσαι 60,το παιδί σου θα είναι 14.... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
klarina ...kithares ....δεν πατε σε κανα θρεντ για μουσικα οργανα; :grin: :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

Το 20 χρόνο ΠΡΕΠΕΙ να σπρωχτεί πάραυτα... νομίζω καλή ιδέα είναι το άλλο Σάββατο να πας πάλι στο ίδιο μπαράκι ή στα όμορα αυτού  , η Κεφαλλονιά τον χειμώνα έχει το καλό , ότι όποιον θες τον βρίσκεις!!
Το πρόβλημα με τις γυναίκες ... δεν ξέρω εάν συμφωνείς,  είναι ότι είναι ιδιαίτερα ασταθείς ( σαν δοκάρι από ζελέ που πάει πέρα δώθε) και έχασες την ευκαιρία, την στιγμή που ήταν σε φάση το μικρό, να δράσεις.  Δεν σε φοβάμαι όμως,  έχεις τις εμπειρίες να δημιουργήσεις εκ νέου το κατάλληλο κλίμα.  

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Κλαρίνα και κιθάρες δεν πάει....βλαχορόκ θα το κάνουμε; :birdman:

¨Οχι ρε είναι Metal συναυλία στην κιθάρα και μετά οι groupies παίζουν το κλαρίνο backstage !!
Το μόνο που με χαλάει είναι ο προσδιορισμός " πούστικη  :birdman: " στην κιθάρα  :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
klarina ...kithares ....δεν πατε σε κανα θρεντ για μουσικα οργανα; :grin: :grin:

Χόρια που με Κεφαλλονίτη πρόεδρο των εργένηδων πρέπει να έχουμε καλή σχέση με την μουσική !!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Άμα είσαι42,μην παντρευτείς καλύτερα...το έχασες. :headbang:

Γιατί μετά,πες ότι κάνεις παιδιά και τα κάνεις στα 46 ξέρωγω. :think:

Και όταν εσύ θα είσαι 60,το παιδί σου θα είναι 14.... :headbang:
Tυπε ουτε παντρευομε,μια φορα εγινε αυτο....ουτε παιδια αλλα θελω,να ειναι καλα οι δυο μου κορες,μου φτανουν....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κιθαρα για σενα

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το 20 χρόνο ΠΡΕΠΕΙ να σπρωχτεί πάραυτα... νομίζω καλή ιδέα είναι το άλλο Σάββατο να πας πάλι στο ίδιο μπαράκι ή στα όμορα αυτού  , η Κεφαλλονιά τον χειμώνα έχει το καλό , ότι όποιον θες τον βρίσκεις!!
Το πρόβλημα με τις γυναίκες ... δεν ξέρω εάν συμφωνείς,  είναι ότι είναι ιδιαίτερα ασταθείς ( σαν δοκάρι από ζελέ που πάει πέρα δώθε) και έχασες την ευκαιρία, την στιγμή που ήταν σε φάση το μικρό, να δράσεις.  Δεν σε φοβάμαι όμως,  έχεις τις εμπειρίες να δημιουργήσεις εκ νέου το κατάλληλο κλίμα. 
Τα σεβη μου κλαρινο και σε ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις σου... :grin:
Το θεμα με το μικρο ειναι τελειωμενη υποθεση...δεν θα μου την γλιτωσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom