sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αρα το μυαλο σου ειναι ξυραφι...Άρα είσαι χωρισμένος
Αρα το μυαλο σου ειναι ξυραφι...Άρα είσαι χωρισμένος
Τα σεβη μου κλαρινο και σε ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις σου...
Το θεμα με το μικρο ειναι τελειωμενη υποθεση...δεν θα μου την γλιτωσει..
KΛΑΡΙΝΟ οι καλες συνηθειες δεν κοβονται.....
Ναι ρε κλαρινο...Η μονη μαλακια ειναι μερικες φορες που με πιανει ενα πραγμα που δεν γουσταρω να πηγαινω σπιτη το βραδυ,μονο και μονο γιατι ξερω οτι κανεις δεν με περιμενει.Η μόνη διαφορά με το video είναι ότι εμείς την καντάδα θα την κάνουμε σε κάνα 20 χρόνο !!!
Ναι ρε κλαρινο...Η μονη μαλακια ειναι μερικες φορες που με πιανει ενα πραγμα που δεν γουσταρω να πηγαινω σπιτη το βραδυ,μονο και μονο γιατι ξερω οτι κανεις δεν με περιμενει.
Αλα τυπε αυτο ειναι το αντιτιμο που πληρωνουμε για να ειμαστε ελευθεροι...VIVA LA LIBERTA......
Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού ...Ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει να εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν !!
Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού ...Ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει να εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν !!
Η γκρινια ειναι του στυλ "ακομη να βαλεις την διατροφη στην τραπεζα αχαΐρευτε"?
Όχι φίλε μου της παραχώρησα την μεζονέτα που μέναμε , το smartaki και όλο τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό ... Για να ζω φτωχότερος αρκετά πλέον , απολαμβάνοντας στο νέο σπίτι μου μόνο τον ήχο της σιωπής ή τα βογγητά από κάνα τυχερό !
Δεν το μετάνιωσα ποτέ VIVA LA LIBERTA !!!!!
Απο σενα ομως εχω παραπονο. Τις ψοφιες δεν τις συναντησαμε ακομη.
Ναι ρε κλαρινο,τυχερος εισαι που εχεις αυτη την καβατζα,εγω δεν μπορω να το κανω λογω του οτι με την πρωην μου ειμαστε και γαμω τα φιλαρακια,οποτε δεν παιζει κατι τετοιο..Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού ...Ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει να εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν !!
είμαι 33 άλλα μένω μονός από 18
και είμαι εργένης τον πιο μεγάλο διάστημα
που και που κανένα '' κατοικίδιο '' για κανε 2 μηνο και μετά πάλι στα ίδια
γιατί είναι καλή φάση να είσαι εργένης
Μονο χειμωνα,καλοκαιρι το εργενικο σπητι σφυζει απο ζωη..εεεε απο μουνι ηθελα να πω..Νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα αυτό το έχεις μόνο το χειμώνα ;)
Ναι ρε κλαρινο,τυχερος εισαι που εχεις αυτη την καβατζα,εγω δεν μπορω να το κανω λογω του οτι με την πρωην μου ειμαστε και γαμω τα φιλαρακια,οποτε δεν παιζει κατι τετοιο..
Εισαι ωραιος φιλε κλαρινο.....μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου...Όχι φίλε μου της παραχώρησα την μεζονέτα που μέναμε , το smartaki και όλο τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό ... Για να ζω φτωχότερος αρκετά πλέον , απολαμβάνοντας στο νέο σπίτι μου, μόνο τον ήχο της σιωπής ή τα βογγητά από κάνα τυχερό !
Δεν το μετάνιωσα ποτέ VIVA LA LIBERTA !!!!!
Νιώθω ότι το τίμημα της ηρεμίας και της ελευθερίας μου, τελικά ήταν μικρο !