Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736

Sinnerman , σαν να βλέπω εμάς τι θα κάνουμε όταν βγούμε στην σύνταξη !!!! :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
KΛΑΡΙΝΟ οι καλες συνηθειες δεν κοβονται..... :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Τα σεβη μου κλαρινο και σε ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις σου... :grin:
Το θεμα με το μικρο ειναι τελειωμενη υποθεση...δεν θα μου την γλιτωσει..

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ !!!
ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΜΕ Ι.Χ

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Η μόνη διαφορά με το video είναι ότι εμείς την καντάδα θα την κάνουμε σε κάνα 20 χρόνο !!!
Ναι ρε κλαρινο...Η μονη μαλακια ειναι μερικες φορες που με πιανει ενα πραγμα που δεν γουσταρω να πηγαινω σπιτη το βραδυ,μονο και μονο γιατι ξερω οτι κανεις δεν με περιμενει.
Αλα τυπε αυτο ειναι το αντιτιμο που πληρωνουμε για να ειμαστε ελευθεροι...VIVA LA LIBERTA...... :rockon: :rockon: :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ναι ρε κλαρινο...Η μονη μαλακια ειναι μερικες φορες που με πιανει ενα πραγμα που δεν γουσταρω να πηγαινω σπιτη το βραδυ,μονο και μονο γιατι ξερω οτι κανεις δεν με περιμενει.
Αλα τυπε αυτο ειναι το αντιτιμο που πληρωνουμε για να ειμαστε ελευθεροι...VIVA LA LIBERTA...... :rockon: :rockon: :rockon:

Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ  ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού  :headbang: :argue:  ...Ένα τεράστιο χαμόγελο  :grin: σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει  να  :pipa1: :s&m_1: :fuck1: εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν  !!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα αυτό  το έχεις μόνο το χειμώνα  ;)

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ   ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού  :headbang: :argue:  ...Ένα τεράστιο χαμόγελο  :grin: σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει  να  :pipa1: :s&m_1: :fuck1: εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν  !!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ   ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού  :headbang: :argue:  ...Ένα τεράστιο χαμόγελο  :grin: σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει  να  :pipa1: :s&m_1: :fuck1: εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν  !!

Η γκρινια ειναι του στυλ "ακομη να βαλεις την διατροφη στην τραπεζα αχαΐρευτε"?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Η γκρινια ειναι του στυλ "ακομη να βαλεις την διατροφη στην τραπεζα αχαΐρευτε"?

Όχι φίλε μου της παραχώρησα την μεζονέτα που μέναμε , το smartaki και όλο τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό ... Για να ζω φτωχότερος αρκετά πλέον , απολαμβάνοντας στο νέο σπίτι μου, μόνο τον ήχο της σιωπής ή τα βογγητά από κάνα τυχερό !

Δεν το μετάνιωσα ποτέ   VIVA LA LIBERTA !!!!!

Νιώθω ότι το τίμημα της ηρεμίας και της ελευθερίας μου, τελικά ήταν μικρο !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι φίλε μου της παραχώρησα την μεζονέτα που μέναμε , το smartaki και όλο τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό ... Για να ζω φτωχότερος αρκετά πλέον , απολαμβάνοντας στο νέο σπίτι μου μόνο τον ήχο της σιωπής ή τα βογγητά από κάνα τυχερό !

Δεν το μετάνιωσα ποτέ   VIVA LA LIBERTA !!!!!

Απο σενα ομως εχω παραπονο. Τις ψοφιες δεν τις συναντησαμε ακομη.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Απο σενα ομως εχω παραπονο. Τις ψοφιες δεν τις συναντησαμε ακομη.

Πέμπτη ή Παρασκευή ?

Στο κολονάκι μόνο για να είμαστε κοντά ...
Σου στέλνω με pm το τηλ. μου να κανονίσουμε- το πότε και το από που θα πούμε ότι γνωριζόμαστε  - παλαίε μου συμμαθητή !

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Επειδή και εγώ καμιά φορά μπορεί να αισθανθώ σφίξιμο ... Παίρνω ένα τηλέφωνο την πρώην σύζυγο μόλις το αισθανθώ   ... στα 35 έως 58 δευτερόλεπτα με την γκρίνια της με έχει βγάλει εκτός εαυτού  :headbang: :argue:  ...Ένα τεράστιο χαμόγελο  :grin: σχηματίζεται στο πρόσωπο μου και είτε πάω ευτυχισμένος για ύπνο ... η αποφασίζω έαν μου κάτσει  να  :pipa1: :s&m_1: :fuck1: εκδικηθώ κάποια άλλη στο κρεββάτι που κοιμόμασταν  !!
Ναι ρε κλαρινο,τυχερος εισαι που εχεις αυτη την καβατζα,εγω δεν μπορω να το κανω λογω του οτι με την πρωην μου ειμαστε και γαμω τα φιλαρακια,οποτε δεν παιζει κατι τετοιο..

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
είμαι 33 άλλα μένω μονός από 18

και είμαι εργένης τον πιο  μεγάλο διάστημα

που και που κανένα '' κατοικίδιο '' για κανε 2 μηνο και μετά πάλι στα ίδια
γιατί είναι καλή φάση να είσαι εργένης
:rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ναι ρε κλαρινο,τυχερος εισαι που εχεις αυτη την καβατζα,εγω δεν μπορω να το κανω λογω του οτι με την πρωην μου ειμαστε και γαμω τα φιλαρακια,οποτε δεν παιζει κατι τετοιο..

Και εγώ φίλος είμαι μαζί της ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ !!!!!! :ak: :uzi:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Όχι φίλε μου της παραχώρησα την μεζονέτα που μέναμε , το smartaki και όλο τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό ... Για να ζω φτωχότερος αρκετά πλέον , απολαμβάνοντας στο νέο σπίτι μου, μόνο τον ήχο της σιωπής ή τα βογγητά από κάνα τυχερό !

Δεν το μετάνιωσα ποτέ   VIVA LA LIBERTA !!!!!

Νιώθω ότι το τίμημα της ηρεμίας και της ελευθερίας μου, τελικά ήταν μικρο !
Εισαι ωραιος φιλε κλαρινο.....μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Άκου ρε φίλε μου sin τι μου είπε ... ( όταν ήμουν μαζί της δεν την κεράτωσα ποτέ, ούτε καν ξενοκοίταξα , από την στιγμή που χωρίσαμε το έχω γαμήσει στην κυριολεξία , χωρίς να λέω μεγάλες κουβέντες έχω πηδήξει ότι μπορούσα να πηδήξω.)

Μου λέει , όταν ήσουν μαζί μου δεν είχες αφήσει γκόμενα για γκόμενα και τις κολλητές μου πρέπει να πήδηξες και να μην μου το λέτε ... Τώρα κάθεσαι μόνος σου σαν τον ΜΑΛΑΚΑ και κλαίς για εμένα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom