Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Τέτοια ώρα ας πούμε θα έπρεπε να ήμουν στο κρεββάτι μου και δεν θα μπορούσα να είμαι στο μπουρδέλα... Ο περιορισμός της ελευθερίας μου όμως και η θυσία αυτής δεν είχε ανάλογη αντιπαροχή σε εμένα. 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τέτοια ώρα ας πούμε θα έπρεπε να ήμουν στο κρεββάτι μου και δεν θα μπορούσα να είμαι στο μπουρδέλα... Ο περιορισμός της ελευθερίας μου όμως και η θυσία αυτής δεν είχε ανάλογη αντιπαροχή σε εμένα.   

Νομιζεις. Εγω εδω ειμαι.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κλαρινο παιδια εχεις αν επιτρεπεται?

Επισκέπτης
Tυπε λες να υπαρξει επομενος που να θελει να την φορτωθει?χωρισμενη γυναικα στην ελλαδα ισον καμενο χαρτι...
Και ποιός σου είπε οτι οι χωρισμένες ψάχνουν κάποιον να του φορτωθούν?Η χωρισμένη ,ειδικά στην περίπτωση που έχει κάνει και παιδιά,το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά και να γαμιέται ακόμα καλύτερα.
Οπότε όχι μόνο δεν είναι καμμένο χαρτί,αλλά περιζήτητη πρέπει να σου πω διότι δεν έχουν άγχος μαζί της οι άντρες.(δεν ζηταει γαμους,δεσμέυσεις ,έχει γίνει ήδη μάνα κτλ κτλ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και ποιός σου είπε οτι οι χωρισμένες ψάχνουν κάποιον να του φορτωθούν?Η χωρισμένη ,ειδικά στην περίπτωση που έχει κάνει και παιδιά,το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά και να γαμιέται ακόμα καλύτερα.
Οπότε όχι μόνο δεν είναι καμμένο χαρτί,αλλά περιζήτητη πρέπει να σου πω διότι δεν έχουν άγχος μαζί της οι άντρες.(δεν ζηταει γαμους,δεσμέυσεις ,έχει γίνει ήδη μάνα κτλ κτλ)

Και που το ξερεις? χωρισμενη εισαι?
Και επαναλαμβανω την χθεσινη ερωτηση.
Τελικα "τι σκατα" ψηφισες?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736

Ναι,  έτσι θεωρητικά είναι ... όμως όπως θα έχεις δει και εσύ οι περισσότερες επιλέγουν να γίνουν φακλάνες και να βρίζουν για την υπόλοιπη ζωή τον προκομμένο που τους κατέστρεψε την ζωή.  Ενώ όπως είπες μπορούν να περνάνε καλά και να γαμιούνται καλύτερα.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι παντα,ισχυει αυτο που λες αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις,εξαρταται,απο παιδεια και μορφωση που εχει απο ηλικια παιδιων αν υπαρχουν κτλ...
Μπαι δε γουει,χωρισμενη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε το προξενιο προχωρα..... :grin: :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Είναι σε θρεντ με εργένηδες αλλά οι προθέσεις είναι αγαθές, απλά καλό είναι όταν η συζήτηση είναι λίγο πιο θεωρητική από το cim της LITSAS24  , να ξέρεις και κάτι παραπάνω για την θέση του ανθρώπου που εκφέρει γνώμη.  :)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είναι σε θρεντ με εργένηδες αλλά οι προθέσεις είναι αγαθές, απλά καλό είναι όταν η συζήτηση είναι λίγο πιο θεωρητική από το cim της LITSAS24  , να ξέρεις και κάτι παραπάνω για την θέση του ανθρώπου που εκφέρει γνώμη.  :)
:thumbsup:

Επισκέπτης
Αλίντ,θέλω να μου πεις...γιατί χώρισες ;) :cheesy: :birdman:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Αλίντ,θέλω να μου πεις...γιατί χώρισες ;) :cheesy: :birdman:

Ρε κιθάρα  1.000 χρόνια θα ζήσεις , τώρα μόλις σκεφτόμουν πως και δεν έχεις εμφανιστεί  ακόμα   :)   Για πες μας και εσύ καμιά γνώμη για τις χωρισμένες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom