Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενταξει αν ειχες πολυχρονη σχεση ειναι μαλακια να μην τον γνωρισεις στα παιδια...αν ο τυποε ειναι οκ
Καθόλου μαλακία.Αυτό είναι το σωστό.
Αν κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω γκόμενο(σταθερή σχέση είναι κι αυτή) θα τον γνωρίζω κάθε φορά στα παιδιά?Ε όχι χρυσό μου...πειράματα θα κάνουμε?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε sin σε έχουν δει τα παιδιά ποτέ να συνοδεύεσαι από  εφήμερη σχέση ?
Ναι με την διαφορα οτι τα παιδια μου μεγαλωσαν αγγλια...και στο λεω αυτο γιατι εχει σημασια το που μεγαλωσαν...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Αν κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω γκόμενο(σταθερή σχέση είναι κι αυτή) θα τον γνωρίζω κάθε φορά στα παιδιά?Ε όχι χρυσό μου...πειράματα θα κάνουμε?

Δεν τον γνωρίζεις σαν γκόμενο , ούτε δίνεις αναφορά εάν κοιμάσαι μαζί του ή όχι στα παιδιά ... όταν είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν , όταν μεγαλώσουν δεν νομίζω να τα ενοχλεί ότι η μαμά έχει φίλο.  Αρκεί η επιλογή σου να είναι σωστή και ο τύπος να σέβεται και εσένα και τα παιδιά.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οκ σεβαστο,απλα δεν συμφωνο,εχω αλλεσ αποψεις...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν τον γνωρίζεις σαν γκόμενο , ούτε δίνεις αναφορά εάν κοιμάσαι μαζί του ή όχι στα παιδιά ... όταν είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν , όταν μεγαλώσουν δεν νομίζω να τα ενοχλεί ότι η μαμά έχει φίλο.  Αρκεί η επιλογή σου να είναι σωστή και ο τύπος να σέβεται και εσένα και τα παιδιά.
Παντα σωστος ρε κλαρινο..ρισπεκτ..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δηλαδή ? τι διαφορά παίζει?
Κλαρινο η διαφορα ειναι οτι εχουν μεγαλωσει σε μια εντελως διαφορετικη κοινωνια,αρκετα πιο ανοιχτομυαλη και με διαφορετικες αξιες και ηθοι.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Κλαρινο η διαφορα ειναι οτι εχουν μεγαλωσει σε μια εντελως διαφορετικη κοινωνια,αρκετα πιο ανοιχτομυαλη και με διαφορετικες αξιες και ηθοι.

Και σίγουρα δεν είχαν παππούδες, γιαγιάδες και συγγενείς να  κατηγορούν εκατέρωθεν τους γονείς.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και σίγουρα δεν είχαν παππούδες, γιαγιάδες και συγγενείς να  κατηγορούν εκατέρωθεν τους γονείς.
Ρε κλαρινο αυτο ηθελα να σου αναπτυξω πιο πριν,αλλα βαριομουν.
Ενα θα σου πω,οταν χωρισα ουτε ο πεθερος μου ουτε η πεθερα μου μου ζαλισαν τα αρχιδια,οι ανθρωποι ουτε καν με ρωτησαν γιατι,ουτε που ανακατεφθηκαν.
Η πεθερα μου,οταν πηγαινω αγγλια ειναι τοσο φιλοξενη απεναντι μου,να μου κανει τραπεζι,να με επισκεφθει θα κανει τα παντα..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Ρε κλαρινο αυτο ηθελα να σου αναπτυξω πιο πριν,αλλα βαριομουν.
Ενα θα σου πω,οταν χωρισα ουτε ο πεθερος μου ουτε η πεθερα μου μου ζαλισαν τα αρχιδια,οι ανθρωποι ουτε καν με ρωτησαν γιατι,ουτε που ανακατεφθηκαν.
Η πεθερα μου,οταν πηγαινω αγγλια ειναι τοσο φιλοξενη απεναντι μου,να μου κανει τραπεζι,να με επισκεφθει θα κανει τα παντα..

Και εμένα ρε φίλε το ίδιο ακριβώς τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους και ας είναι και έλληνες !!  Μόνο με την κόρη τους δεν τα έβρισκα  :cheesy:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Sin σου στέλνω την καληνύχτα μου εγώ πάω να την πέσω!
Καληνύχτα και σε όλους τους υπολοίπους που τα είπαμε tonight...
:zzzzz:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εμένα ρε φίλε το ίδιο ακριβώς τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους και ας είναι και έλληνες !!  Μόνο με την κόρη τους δεν τα έβρισκα  :cheesy:
Ενταξει αυτο ρε κλαρινο,δεν τα βρισκεις με καποιον σαν ζευγαρι χωριζεις..τι να λει,στο τελος ειναι καλυτερα και για τους δυο.
Εγω με την πρωην μου τα βρισκουμε τελεια σαν φιλαρακια παρα οταν ημασταν ζευγαρη...καληνυχτα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Άκου αδερφέ Sin και λοιποί εργένηδες τι έπαιξε...
Πριν παντρευτώ είχα μια γκόμενα την οποία την υπεραγαπούσα , ήμουν και σε περίεργη φάση που μέχρι και προοπτική γάμου είχε περάσει από το μυαλό μου και η ίδια άλλωστε μου το είχε ζητήσει... κάποια στιγμή μετά από 6 μήνες σχέσης χωρίς προβλήματα , τυχαία ανακαλύπτω ότι με απατά με ένα παλικάρι. Μόλις τσέκαρα , ότι όντως συνέβαινε , της ζήτησα να βγούμε ρομαντικό ραντεβού σε εστιατόριο , τριαντάφυλλα, βιολιά κ.τ.λ  Στο ραντεβού , πολύ πολιτισμένα της εξήγησα , ότι τα είχε μπερδέψει , ότι δεν ήμουν εγώ ο σύζυγος και ο  άλλος ο εραστής, εάν κάποιος θα έκανε τον εραστή αυτός θα ήμουν εγώ και κάτι άλλες τέτοιες παπαριές μια που είχα φάει το σοκ!

Όταν χώρισα και ξαναβρεθηκαμε , ήταν παντρεμένη πλέον με το ίδιο παλικάρι που με απατούσε και πιστός στις προγραμματικές μου δηλώσεις ... άρχισα να είμαι εγώ ό εραστής κοινώς την  :fuck1:  

Πρίν κάνα δίμηνο μου ζήτησε να της τα σπρώχνω κανονικά μια που ήταν έγκυος. Η αλήθεια ήταν ότι ήθελα να σταματήσω , αλλά να ομολόγήσω την αμαρτία μου για κάνα μήνα συνέχισα να την  :fuck1:

Χάθηκε πριν κάνα μήνα , είχε και κάποια θέματα με την εγκυμοσύνη και αυτό που κατάλαβα ήταν ότι έκοψε τις μαλακίες και αποφάσισε να λογικευτεί...

Σήμερα ... με πήρε τηλέφωνο ( είναι 4 μηνών) και ενώ εγώ πραγματικά ενδοιαφερόμουν για την πορεία της εγκυμοσύνης , αυτή με ρώταγε πότε να έρθει στο σπίτι να την  :knockinb: .
Ενώ της έλεγα ότι πλέον ηθικά δεν μπορώ,  άρχισε να μου λέει ότι έχει ανάγκη το sex και θέλει να  :pipa1: :fuck1: :tits: .
Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα , αλλά είπα να ρωτήσω μέχρι πότε η γυναίκα έχει όρεξη  γιατί μου έκανε εντύπωση.  

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Aδερφε κλαρινο καταρχην εισαι σιγουρος οτι δεν την γκαστρωσες εσυ.... :grin:
Ρε κλαρινο τι να σου πω,εγω απο οτι θυμαμε μεχρι τον τριτο μηνα  :fuck2: την πρωην μου,μετα δεν ειχε ορεξη και δεν γουσταρα και εγω,δεν ξερω ετσι μου βγηκε.
Υποθετω οτι σε καθε γκομενα βγαινει διαφορετικα...τι να πω,αν σου κανει ορεξη κιπ  :fuck2:...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
1000 % δεν την γκάστρωσα εγώ .
1000 % δεν μου κάνει όρεξη , δεν την βλέπω πια σαν γκόμενα , την βλέπω σαν μαμά ενός παιδιού και το αγγελούδι δεν μου φταίει σε κάτι , από σεβασμό μόνο και μόνο σε αυτό και τον εαύτο μου ούτε καν σκέφτομαι να κάνω κάτι.
Απλά μου έκανε εντύπωση πως μου είπε τέτοια πράγματα... όντας 4 μηνών έγκυος.   

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Και  ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλησπέρα πάιχτες
Κλαρίνο σου ζήτησε λεφτά η εγκυμονούσα?  :think:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
KΑΛΗΜΕΡΑ στους μπουρδελοεργενηδες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Καλησπέρα πάιχτες
Κλαρίνο σου ζήτησε λεφτά η εγκυμονούσα?  :think:

Φυσικά και όχι,  εάν ζήταγε χρήματα με αυτή την κρίση θα το καταλάβαινα , αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι... γιατί ζήτησε  :knockinb:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οκ
Αλλά αν με κεράτωνε προσωπικά δε θα κρατούσα καμία επαφή