Άκου αδερφέ Sin και λοιποί εργένηδες τι έπαιξε...
Πριν παντρευτώ είχα μια γκόμενα την οποία την υπεραγαπούσα , ήμουν και σε περίεργη φάση που μέχρι και προοπτική γάμου είχε περάσει από το μυαλό μου και η ίδια άλλωστε μου το είχε ζητήσει... κάποια στιγμή μετά από 6 μήνες σχέσης χωρίς προβλήματα , τυχαία ανακαλύπτω ότι με απατά με ένα παλικάρι. Μόλις τσέκαρα , ότι όντως συνέβαινε , της ζήτησα να βγούμε ρομαντικό ραντεβού σε εστιατόριο , τριαντάφυλλα, βιολιά κ.τ.λ Στο ραντεβού , πολύ πολιτισμένα της εξήγησα , ότι τα είχε μπερδέψει , ότι δεν ήμουν εγώ ο σύζυγος και ο άλλος ο εραστής, εάν κάποιος θα έκανε τον εραστή αυτός θα ήμουν εγώ και κάτι άλλες τέτοιες παπαριές μια που είχα φάει το σοκ!
Όταν χώρισα και ξαναβρεθηκαμε , ήταν παντρεμένη πλέον με το ίδιο παλικάρι που με απατούσε και πιστός στις προγραμματικές μου δηλώσεις ... άρχισα να είμαι εγώ ό εραστής κοινώς την
Πρίν κάνα δίμηνο μου ζήτησε να της τα σπρώχνω κανονικά μια που ήταν έγκυος. Η αλήθεια ήταν ότι ήθελα να σταματήσω , αλλά να ομολόγήσω την αμαρτία μου για κάνα μήνα συνέχισα να την
Χάθηκε πριν κάνα μήνα , είχε και κάποια θέματα με την εγκυμοσύνη και αυτό που κατάλαβα ήταν ότι έκοψε τις μαλακίες και αποφάσισε να λογικευτεί...
Σήμερα ... με πήρε τηλέφωνο ( είναι 4 μηνών) και ενώ εγώ πραγματικά ενδοιαφερόμουν για την πορεία της εγκυμοσύνης , αυτή με ρώταγε πότε να έρθει στο σπίτι να την
.
Ενώ της έλεγα ότι πλέον ηθικά δεν μπορώ, άρχισε να μου λέει ότι έχει ανάγκη το sex και θέλει να
.
Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα , αλλά είπα να ρωτήσω μέχρι πότε η γυναίκα έχει όρεξη γιατί μου έκανε εντύπωση.