Νέα

Θρέντ μόνο για εργένηδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε κιθάρα  1.000 χρόνια θα ζήσεις , τώρα μόλις σκεφτόμουν πως και δεν έχεις εμφανιστεί  ακόμα   :)   Για πες μας και εσύ καμιά γνώμη για τις χωρισμένες ?

Οι χωρισμένες άμα έχουν παιδιά και μένουν μαζί καλύτερα να ξεχάσουν τα γκομενιλίκια....αλλιώς....ελεύθερα λέμε ε΄θτε έχουν παιδιά είτε όχι :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Οι χωρισμένες άμα έχουν παιδιά και μένουν μαζί καλύτερα να ξεχάσουν τα γκομενιλίκια....αλλιώς....ελεύθερα λέμε ε΄θτε έχουν παιδιά είτε όχι :rockon:

Εάν έχει η άλλη παιδιά δεν σημαίνει ότι σταματά να είναι και γυναίκα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Οταν ειναι μικρα κλαρινο,υπαρχει προβλημα...

Δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω , θεωρώ όμως ίσως  ότι το να είναι επιφορτισμένη με την ανατροφή των παιδιών της δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσει και τον εαυτό της.

Επισκέπτης
Οταν ειναι μικρα κλαρινο,υπαρχει προβλημα...
Γιατί?Είναι κακό να βγαίνεις 1-2 φορές την εβδομάδα αν είσαι χωρισμένη? :think:
Ναι,αλλά δε μπορεί να φέρνει τους γκόμενους της στο σπίτι με τα παιδιά..... :think:
Εννοείται πως όχι!Αυτό είναι τεράστια μαλακία.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Ναι,αλλά δε μπορεί να φέρνει τους γκόμενους της στο σπίτι με τα παιδιά..... :think:

Εμένα μου έχει τύχει να βγω με τα παιδιά χωρισμένης γκόμενας μου και να πάω και σπίτι της ... τα σεβόμουν απόλυτα  τα παιδιά,  ούτε ξεβράκωτος κυκλοφορούσα στο σπίτι , ούτε τον κώλο της μαμάς τους έπιασα μπροστά σε αυτά. Πιστεύω μάλιστα ότι από την στιγμή που η γυναίκα είναι και μητέρα, τσεκάρει πάρα πολύ με ποιον θα τραβηχτεί.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω , θεωρώ όμως ίσως  ότι το να είναι επιφορτισμένη με την ανατροφή των παιδιών της δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσει και τον εαυτό της.
Δεν σημαινει αλλα συμβαινει....Η δικη μου πρωην οσο ηταν πιο μικρα τα παιδια δεν ειχε τιποτα οταν μεγαλωσαν χτυπησε τον γκομενο...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Γιατί ρε παιδιά , εγώ με 4 χρόνο και 9 χρόνο χωρισμένης γκόμενας μου τα πάω μια χαρά !!
Και σπίτι τους πάω και σπίτι μου έρχονται, όταν είναι να  :fuck1: με την μαμά πάμε σε ξενοδοχείο και αφήνει τα παιδιά στην μαμά της  

Επισκέπτης
Εμένα μου έχει τύχει να βγω με τα παιδιά χωρισμένης γκόμενας μου και να πάω και σπίτι της ... τα σεβόμουν απόλυτα  τα παιδιά,  ούτε ξεβράκωτος κυκλοφορούσα στο σπίτι , ούτε τον κώλο της μαμάς τους έπιασα μπροστά σε αυτά. Πιστεύω μάλιστα ότι από την στιγμή που η γυναίκα είναι και μητέρα, τσεκάρει πάρα πολύ με ποιον θα τραβηχτεί.
Κι όμως αυτό που έκανε είναι τεράστια μαλακία.Τότε ήσουν εσύ...μετά θα είχε κάποιον άλλον..τον καθένα που τραβιέται τον πάει στο σπίτι?Ακόμα και πολύχρονη σχέση να είχα δεν θα τον γνώριζα στα παιδιά σε καμία περίπτωση.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Δεν σημαινει αλλα συμβαινει....Η δικη μου πρωην οσο ηταν πιο μικρα τα παιδια δεν ειχε τιποτα οταν μεγαλωσαν χτυπησε τον γκομενο...

Εάν ο τύπος σέβεται τα παιδιά νομίζω είναι ok

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι ρε αλιντισα δεν ειπα οτι ειναι κακο,απλα εδω στην ελλαδα οι αντρες σκεφτονται διαφορετικα για μια γυναικα με δυο παιδια μικρα,δεν μπλεκουν μαζι της,ειναι δυσκολα να βρει καποιον...σε αυτη τη φαση

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Κι όμως αυτό που έκανε είναι τεράστια μαλακία.Τότε ήσουν εσύ...μετά θα είχε κάποιον άλλον..τον καθένα που τραβιέται τον πάει στο σπίτι?Ακόμα και πολύχρονη σχέση να είχα δεν θα τον γνώριζα στα παιδιά σε καμία περίπτωση.

Δεν τους είπε ότι είμαι ο γκόμενος της , σαν φίλο με γνώρισε , άλλωστε τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά για να καταλαβαίνουν.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ενταξει αν ειχες πολυχρονη σχεση ειναι μαλακια να μην τον γνωρισεις στα παιδια...αν ο τυποε ειναι οκ

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Οχι ρε αλιντισα δεν ειπα οτι ειναι κακο,απλα εδω στην ελλαδα οι αντρες σκεφτονται διαφορετικα για μια γυναικα με δυο παιδια μικρα,δεν μπλεκουν μαζι της,ειναι δυσκολα να βρει καποιον...σε αυτη τη φαση

Φυσικά και δεν μπλέκεις, αλλά όπως είπε και η φιλενάδα νωρίτερα και αυτές με τα παιδιά θέλουν να  :knockinb:
Σε άλλη φίλη μου χωρισμένη με ένα παιδί , χωρίς να παίζει τίποτα το ερωτικό ούτε τώρα, ούτε παλαιά, την βοηθάω κρατώντας τον πιτσιρικά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι ο μικρός.  

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Δεν σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τα παιδιά σου εάν ξέρουν τους φίλους σου ... Μαλακία είναι να σαλιαρίζεις και να κωλοτριβεσαι μπροστά στα παιδιά.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Ρε sin σε έχουν δει τα παιδιά ποτέ να συνοδεύεσαι από  εφήμερη σχέση ?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Φυσικά και δεν μπλέκεις, αλλά όπως είπε και η φιλενάδα νωρίτερα και αυτές με τα παιδιά θέλουν να  :knockinb:
Σε άλλη φίλη μου χωρισμένη με ένα παιδί , χωρίς να παίζει τίποτα το ερωτικό ούτε τώρα, ούτε παλαιά, την βοηθάω κρατώντας τον πιτσιρικά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι ο μικρός.  
Ναι ρε κλαρινο συμφωνο με αυτα που λες..δεν εχω τετοια κοληματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom