Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Παιδια καλησπερα. Παρακολουθω καιρο το site αλλα ειναι η 2η φορα που γραφω
Θελοντας να αλλαξω λιγο το ολο κλιμα θα ρωτησω πληροφοριες για τις παρακατω αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι πλεον λογο οικονομικων σπανια κανω καταθεσεις κ οσο περισσοτερα γνωριζει καποιος τοσο πιο λιγες οι πιθανοτητες να την πατησει
Η μια ειναι αυτη

Την πηρα τηλ 70 ειπε κ μιλουσε με ξενη προφορα

Η δευτερη ειναι αυτη Ευχαριστω προκαταβολικα
Δεν ξερω τιποτα για την πρωτη. Θα σου πω για την δευτερη. Παλιά καραβανα στην περιοχη του αποθανόντος CITYGATE και ακομα πιο παλιά της πολης. Εκ Γερμανίας εβγαινε με μια μερσεντες χρωματος μπεζ στα φανάρια της Δυτικής εισόδου στριβοντας για μυλο. Μετα το γυρισε σε ποδαράτο. Έχω παει μαζί της δύο φορές. Η τελευταια πριν απο ένα χρόνο περιπου. Τωρα στις φωτο την βλέπω ανανεωμενη. Σε γενικές γραμμές περασα καλα, καλό σώμα και καλά προσόντα, ευγενική, καθαρή, παιζει και τα δύο παιχνίδια αν την βαθμολογούσα θα της εβαζα ένα 6,5/10 Δεχεται σε μια παροδο πριν την γνωστη μπουγατσερί. Η επιλογή δική σας.

petros_000_000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η πρώτη δηλώνει Ρωσίδα απο Μόσχα.
Κανει παιχνιδάκια με μια άλλη που δηλώνει τουρκάλα.

80 και οι δύο 40 η μία.
Ασε τι σου είπε.

Σιντιά και οι δύο μάλλον γυφτοτουρκοβούλγαροι,

αν κοστίζει όντως 40 η πρώτη με ψήνει πολύ άσχημα. Στα 80 με τίποτα, πολλά λεφτά, ειδικά για την εποχή μας.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

:think: Τον ηθελες σε μαυρο;
[/quote]

δεν τον ηθελα καθολου...κριμα τετοιο εργαλειο να μενει αχρησιμοποιητο.. ;) ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αν κοστίζει όντως 40 η πρώτη με ψήνει πολύ άσχημα. Στα 80 με τίποτα, πολλά λεφτά, ειδικά για την εποχή μας.

Διερευνησε πρωτα όταν αν την συναντήσεις το θέμα υγείας.
Το θεμα καυλας μετά!  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Με τρομάζεις... Τι υπονοείς? πες το ξεκάθαρα φίλε, δεν παίζουμε με υγεία :)
Δεν ξέρω δεν υπονοώ και ειλικρινά δεν υποδηλώνω τίποτε.
Απλα καθε σεξοτουρίστρια είναι εδώ για ότι αρπάξει πάει και με σκύλο αν χρειαστεί και δεν εχει καμμία ευθύνη αφου αν φύγει ψάξε να την βρείς να ζητήσεις τα ρέστα.
Η ντόπια δεν το ρισκάρει γιατί θα είναι εδώ πάντα ετσι και αλλοιώς.
Ζήτα βιβλιάριο υγείας φίλε μου. είναι απλο.

petros_000_000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω δεν υπονοώ και ειλικρινά δεν υποδηλώνω τίποτε.
Απλα καθε σεξοτουρίστρια είναι εδώ για ότι αρπάξει πάει και με σκύλο αν χρειαστεί και δεν εχει καμμία ευθύνη αφου αν φύγει ψάξε να την βρείς να ζητήσεις τα ρέστα.
Η ντόπια δεν το ρισκάρει γιατί θα είναι εδώ πάντα ετσι και αλλοιώς.
Ζήτα βιβλιάριο υγείας φίλε μου. είναι απλο.

δεν θα το διακινδυνευσω καν φιλε μου. Κρίμα και μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . thanks για το warning

δεν έχω διαβάσει τπτ πουθενά για αυτήν και φαίνεται απίστευτα δυνατή, γνωρίζουμε τίποτα? -->

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ναι η περουκα ειναι καλη

Akis1977

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω το φορουμ!!την Αλεκα στη Φραγκων και την Ζωζω με το πρασινο τζιπ τις εχετε δει καθολου??καιρο εχουν να εμφανιστουν??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Χαιρετω το φορουμ!!την Αλεκα στη Φραγκων και την Ζωζω με το πρασινο τζιπ τις εχετε δει καθολου??καιρο εχουν να εμφανιστουν??
πραγματι τα μπουρια απο το καλοκαιρι και μετα δεν ξαναεμφανιστηκαν :grin:
Οπως και η Στελλα στην Πολυτεχνειου αλλα ειναι και λογικο νομιζω επειδη εκεινο το τετραγωνο πλεον σφιζει απο ζωη καθε βραδυ οποτε θα ηταν πολυ δυσκολο και γι'αυτες αλλα και για τους πελατες νομιζω να γινει η πιατσα.

Παντως αλλη μια που εβγαινε στη Ναυμαχιας Λημνου ηλικιωμενη με περουκα εμφανιζεται πλεον στην 26ης διπλα στη Φιονα.Τις παραπανω ομως δε τις πετυχα σε κανενα αλλο σημειο αν και κανω πολλες βολτες....μη κοιτατε που δε μιλαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom