batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
του μακι πλακα κανεις ετσι????Τυπε, μηπως ειναι η δικια σου και αυτοαποθεωνεσαι;
του μακι πλακα κανεις ετσι????Τυπε, μηπως ειναι η δικια σου και αυτοαποθεωνεσαι;
Τυπε, μηπως ειναι η δικια σου και αυτοαποθεωνεσαι;
Εχετε κατουρησει διπλα-διπλα;του μακι πλακα κανεις ετσι????
οχι βρε συ..ευτυχως κιολας!!
Δεν ξερω τιποτα για την πρωτη. Θα σου πω για την δευτερη. Παλιά καραβανα στην περιοχη του αποθανόντος CITYGATE και ακομα πιο παλιά της πολης. Εκ Γερμανίας εβγαινε με μια μερσεντες χρωματος μπεζ στα φανάρια της Δυτικής εισόδου στριβοντας για μυλο. Μετα το γυρισε σε ποδαράτο. Έχω παει μαζί της δύο φορές. Η τελευταια πριν απο ένα χρόνο περιπου. Τωρα στις φωτο την βλέπω ανανεωμενη. Σε γενικές γραμμές περασα καλα, καλό σώμα και καλά προσόντα, ευγενική, καθαρή, παιζει και τα δύο παιχνίδια αν την βαθμολογούσα θα της εβαζα ένα 6,5/10 Δεχεται σε μια παροδο πριν την γνωστη μπουγατσερί. Η επιλογή δική σας.Παιδια καλησπερα. Παρακολουθω καιρο το site αλλα ειναι η 2η φορα που γραφω
Θελοντας να αλλαξω λιγο το ολο κλιμα θα ρωτησω πληροφοριες για τις παρακατω αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι πλεον λογο οικονομικων σπανια κανω καταθεσεις κ οσο περισσοτερα γνωριζει καποιος τοσο πιο λιγες οι πιθανοτητες να την πατησει
Η μια ειναι αυτη
Την πηρα τηλ 70 ειπε κ μιλουσε με ξενη προφορα
Η δευτερη ειναι αυτη Ευχαριστω προκαταβολικα
Η πρώτη δηλώνει Ρωσίδα απο Μόσχα.
Κανει παιχνιδάκια με μια άλλη που δηλώνει τουρκάλα.
80 και οι δύο 40 η μία.
Ασε τι σου είπε.
Σιντιά και οι δύο μάλλον γυφτοτουρκοβούλγαροι,
του μακι πλακα κανεις ετσι????
αν κοστίζει όντως 40 η πρώτη με ψήνει πολύ άσχημα. Στα 80 με τίποτα, πολλά λεφτά, ειδικά για την εποχή μας.
Διερευνησε πρωτα όταν αν την συναντήσεις το θέμα υγείας.
Το θεμα καυλας μετά! ;)
Δεν ξέρω δεν υπονοώ και ειλικρινά δεν υποδηλώνω τίποτε.Με τρομάζεις... Τι υπονοείς? πες το ξεκάθαρα φίλε, δεν παίζουμε με υγεία
Δεν ξέρω δεν υπονοώ και ειλικρινά δεν υποδηλώνω τίποτε.
Απλα καθε σεξοτουρίστρια είναι εδώ για ότι αρπάξει πάει και με σκύλο αν χρειαστεί και δεν εχει καμμία ευθύνη αφου αν φύγει ψάξε να την βρείς να ζητήσεις τα ρέστα.
Η ντόπια δεν το ρισκάρει γιατί θα είναι εδώ πάντα ετσι και αλλοιώς.
Ζήτα βιβλιάριο υγείας φίλε μου. είναι απλο.
ναι η περουκα ειναι καλη
μαγκες ξερει κανεις τιποτα για την ??? ζηταει 80€..
ευχαριστω
πραγματι τα μπουρια απο το καλοκαιρι και μετα δεν ξαναεμφανιστηκανΧαιρετω το φορουμ!!την Αλεκα στη Φραγκων και την Ζωζω με το πρασινο τζιπ τις εχετε δει καθολου??καιρο εχουν να εμφανιστουν??
εχει ειπωθει πιο πισω οτι ειναι δυνατη.....