Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191

Συνημμένα

• NINA.jpg
    NINA.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 43

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

γενικα τουμπανο λεω.....αφου το'χεις το θεμα μπεμπα  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Το γιατι συμβαινει αυτο ειναι κατανοητό. Μεγαλυτερος πληθυσμος, μεγαλυτερη συγκεντρωση πελατων με μεγαλα εισοδηματα, λιγο πολυ ειναι αυτο που συμβαινει και με τα υπολοιπα επαγγελματα. Δεν ειναι τυχαιο οτι η Αθηνα σε μισθους εχει 20 ισως και 30% παραπανω σε αμοιβές και φυσικά αυτο οδηγει στα μεγαλα πρακτορεία (yva...a) να φερνουν καλυτερο εμπορευμα. Και εσυ συμβασιλεύουσα παρε τα Χ/μου. :headbang: :headbang: :headbang:

Μεγαλυτερος πληθυσμος, μεγαλυτερη συγκεντρωση αφελών και ΞΕΠΕΤΟΥΆ που αλωνίζουν και τις οποίες τις παίρνουν ίσως χαμπάρι μετα απο πολλά πολλλά χρόνια.
Ενω στη Σαλόνικα όλοιες γίνονται λίγο πολύ γνωστοί/ες και σύντομα βγαίνουν στο περιθώριο οι καθε μορφής φραγκοφόνισες και με ειδικότητα στις ξεπέτες.
Επομένως φίλε μου μην χολοσκάς.
Νομίζω είστε σε πολύ καλλίτερη μοίρα αν κρίνει κανείς  τουλάχιστον απο την φωτογραφική εμφάνιση και τα καλά λόγια που ακούγονται για τα "κορίτσια σας" .

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μεγαλυτερος πληθυσμος, μεγαλυτερη συγκεντρωση αφελών και ΞΕΠΕΤΟΥΆ που αλωνίζουν και τις οποίες τις παίρνουν ίσως χαμπάρι μετα απο πολλά πολλλά χρόνια.
Ενω στη Σαλόνικα όλοιες γίνονται λίγο πολύ γνωστοί/ες και σύντομα βγαίνουν στο περιθώριο οι καθε μορφής φραγκοφόνισες και με ειδικότητα στις ξεπέτες.
Επομένως φίλε μου μην χολοσκάς.
Νομίζω είστε σε πολύ καλλίτερη μοίρα αν κρίνει κανείς  τουλάχιστον απο την φωτογραφική εμφάνιση και τα καλά λόγια που ακούγονται για τα "κορίτσια σας" .

ακριβως ετσι θεια. :grin: λιγοι την πατανε και πολλοι γλυτωνουνε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
α ρε μακι τι σου κανουν νυχτιατηκα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:Νινα τι πραγματα ειναι αυτα......

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
πούστης είναι ο Μάκης;

προς τι το ενδιαφερον και ο ακομψος χαρακτηρισμος στο προσωπο μου??εχει κανενα νοημα αν "ειναι" πουστης,γουσταρει να ντυνεται γκομενα η οτιδηποτε αλλο?

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
σιγα μην ειναι και της Mariana Cordoba
αφου βλεπεις απο κατω τα βυζια της Νινας

σωστος!!!!!!!!!!!!!!!ετσι κι αλλιως απτους πιο σωστους εδω..ενα σχολιο εκανα στην φωτο που εχει βαλει η νινα και με κατακλυσανε με ακυρα σχολια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom