TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
γιατι ρε μαστορα αμα ειναι τουμπανο το τραβελλι? εδω αλλοι ξενιτευονται για τον ιδιο λογο.
γιατι ρε μαστορα αμα ειναι τουμπανο το τραβελλι? εδω αλλοι ξενιτευονται για τον ιδιο λογο.
Το γιατι συμβαινει αυτο ειναι κατανοητό. Μεγαλυτερος πληθυσμος, μεγαλυτερη συγκεντρωση πελατων με μεγαλα εισοδηματα, λιγο πολυ ειναι αυτο που συμβαινει και με τα υπολοιπα επαγγελματα. Δεν ειναι τυχαιο οτι η Αθηνα σε μισθους εχει 20 ισως και 30% παραπανω σε αμοιβές και φυσικά αυτο οδηγει στα μεγαλα πρακτορεία (yva...a) να φερνουν καλυτερο εμπορευμα. Και εσυ συμβασιλεύουσα παρε τα Χ/μου.
Μεγαλυτερος πληθυσμος, μεγαλυτερη συγκεντρωση αφελών και ΞΕΠΕΤΟΥΆ που αλωνίζουν και τις οποίες τις παίρνουν ίσως χαμπάρι μετα απο πολλά πολλλά χρόνια.
Ενω στη Σαλόνικα όλοιες γίνονται λίγο πολύ γνωστοί/ες και σύντομα βγαίνουν στο περιθώριο οι καθε μορφής φραγκοφόνισες και με ειδικότητα στις ξεπέτες.
Επομένως φίλε μου μην χολοσκάς.
Νομίζω είστε σε πολύ καλλίτερη μοίρα αν κρίνει κανείς τουλάχιστον απο την φωτογραφική εμφάνιση και τα καλά λόγια που ακούγονται για τα "κορίτσια σας" .
γιατι ρε μαστορα αμα ειναι τουμπανο τοτραβελλιtrans (ενα σκασμο λεφτα εχει δωσει)? εδω αλλοι ξενιτευονται για τον ιδιο λογο.
τι εργαλειαρα ειναι αυτο που πιπιλας ρε νιναρα??αχχχχ!!!!!!!!
της νινας το εργαλειο ειναι μακη και το πιπιλαει αλλος
πούστης είναι ο Μάκης;
σιγα μην ειναι και της Mariana Cordoba
αφου βλεπεις απο κατω τα βυζια της Νινας
;)ακριβως ετσι θεια. λιγοι την πατανε και πολλοι γλυτωνουνε
πούστης είναι ο Μάκης;