Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
(τζονι 100 στη στελλα ρε φιλε? με τρελανες ρε συ απαραδεκτο για δυναμικο μελος του bourdela σαν εσενα :2funny: τουλαχιστον επλιζω να περασες καλα οπως μας ειπες)
ρε κόουτς παίζει ρόλο και η ώρα μη κοιτάς μόνο το ποσό.
δύο ώρες έκατσα αν σου φαίνεται ένα πενηντάρι η ώρα υπερβολικό τι να πω..

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εμφανιστηκε στη πολη (χωριο) μας τρανς εγχειρισμενη που δεχεται σε ξενοδοχειο...

τη βρηκα τυχαια και επαθα ενα σοκ γιατι τη γνωριζω αρκετα χρονια και δεν ασχολουταν με το αθλημα αλλα ξεκινησε λογω κρισης.
η κοπελα 5 χρονια που την ξερω ασχολειται με κατι εντελως διαφορετικο αλλα...

35+ αγριο προσωπο και φ-ο-β-ε-ρ-ο θηλυκοτατο σωμα...
80 ευρω η ωρα κοστιζει και μετα τις 20.00 μπορει καθημερινα.

να ξεκαθαρισω κατι επειδη προσφατα αρπαχτηκα αδικα με το φιλο NITRO  απο αθηνα, πως δεν εχω την παραμικρη σχεση επαγγελματικη με την κοπελα και απλα ηθελα να γινει γνωστη η υπαρξη της.

για να μη με ρωτατε δεν υπαρχει καποιο link ή φωτογραφια της...

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΖΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ TS-DATING ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΕΛΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΜ

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.183

Συνημμένα

• 12328.png
    12328.png
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 46

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πολύ καλή. :cum:
Μόνο που δεν φαίνονται οι μπουτάρες να γουσταρουμε πιο πολύ.  :cum: :cum: :cum:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Συναγωνιστες εχω απελπιστει ολα τα καλα πανε Αθηνα. Μηπως πρεπει να οργανωθουμε  και να κατεβασουμε ενα ολοκληρωμενο ταξιδιωτικό πακέτο ωστε να προσελκυσουμε κόσμο στις ομορφιές τις πολης μας και κοντα στον βασιλικο να ποτιστει και η γλαστρα διοτι διαφορετικά δεν βλέπω χαϊρι.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστες εχω απελπιστει ολα τα καλα πανε Αθηνα. Μηπως πρεπει να οργανωθουμε  και να κατεβασουμε ενα ολοκληρωμενο ταξιδιωτικό πακέτο ωστε να προσελκυσουμε κόσμο στις ομορφιές τις πολης μας και κοντα στον βασιλικο να ποτιστει και η γλαστρα διοτι διαφορετικά δεν βλέπω χαϊρι.
Ούκ εν το πολλώ το εύ!

Αν αφαιρέσεις τις άπειρες ξεπετουά στην Αθήνα μένουν 2-3 κάπως της προκοπής. Ασε που και αυτές τις 2-3 τις κράζουν οι κλώνοι των ξεπετουά.
Ασε ρε είστε καλλίτεροι και έχετε μαζέψει τις καλλίτερες τι να λέμε.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Το γιατι συμβαινει αυτο ειναι κατανοητό. Μεγαλυτερος πληθυσμος, μεγαλυτερη συγκεντρωση πελατων με μεγαλα εισοδηματα, λιγο πολυ ειναι αυτο που συμβαινει και με τα υπολοιπα επαγγελματα. Δεν ειναι τυχαιο οτι η Αθηνα σε μισθους εχει 20 ισως και 30% παραπανω σε αμοιβές και φυσικά αυτο οδηγει στα μεγαλα πρακτορεία (yva...a) να φερνουν καλυτερο εμπορευμα. Και εσυ συμβασιλεύουσα παρε τα Χ/μου. :headbang: :headbang: :headbang:

wrestl

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ετοιμαζω τον ΠΥΡΑΥΛΟ και ανεβαινω Θεσ/κη για να σαλιωσω την κωλαρα σου... χυυυυυυστρα μου.
καλα ρε φιλε θ'ανεβεις θεσσαλονικη μονο και μονο για να γαμησεις ενα τραβελι? δεν παμε καθολου καλα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλα ρε φιλε θ'ανεβεις θεσσαλονικη μονο και μονο για να γαμησεις ενα τραβελι? δεν παμε καθολου καλα

γιατι ρε μαστορα αμα ειναι τουμπανο το τραβελλι? εδω αλλοι ξενιτευονται για τον ιδιο λογο. :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom