daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Θερμά η ψυχρά;
θερμα μωρο μου.ελα στον θειο..
Θερμά η ψυχρά;
ρε κόουτς παίζει ρόλο και η ώρα μη κοιτάς μόνο το ποσό.(τζονι 100 στη στελλα ρε φιλε? με τρελανες ρε συ απαραδεκτο για δυναμικο μελος του bourdela σαν εσενα τουλαχιστον επλιζω να περασες καλα οπως μας ειπες)
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΖΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ TS-DATING ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΕΛΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΜ
Καλησπέρα σε όλα τα καυλομενα " αγόρια "
Καλησπέρα σε όλα τα καυλομενα " αγόρια "
καλησπερα και στα καυλωμενα κοριτσια ;)
Νινα βαλε κωλαρα να κανουμε προθερμανση...
θα την εχω απο αυριο στημενη στην πιατσα μετα τις 12,30 καθε μερα !Νινα βαλε κωλαρα να κανουμε προθερμανση...
θα την εχω απο αυριο στημενη στην πιατσα μετα τις 12,30 καθε μερα !
θα την εχω απο αυριο στημενη στην πιατσα μετα τις 12,30 καθε μερα !
εκεί πετάς τις βυζάρες και γίνονται ατυχήματαθα την εχω απο αυριο στημενη στην πιατσα μετα τις 12,30 καθε μερα !
Συναγωνιστες εχω απελπιστει ολα τα καλα πανε Αθηνα. Μηπως πρεπει να οργανωθουμε και να κατεβασουμε ενα ολοκληρωμενο ταξιδιωτικό πακέτο ωστε να προσελκυσουμε κόσμο στις ομορφιές τις πολης μας και κοντα στον βασιλικο να ποτιστει και η γλαστρα διοτι διαφορετικά δεν βλέπω χαϊρι.
Ούκ εν το πολλώ το εύ!
Αν αφαιρέσεις τις άπειρες ξεπετουά στην Αθήνα μένουν 2-3 κάπως της προκοπής. Ασε που και αυτές τις 2-3 τις κράζουν οι κλώνοι των ξεπετουά.
Ασε ρε είστε καλλίτεροι και έχετε μαζέψει τις καλλίτερες τι να λέμε.
Συναγωνιστες εχω απελπιστει ολα τα καλα πανε Αθηνα. Μηπως πρεπει να οργανωθουμε και να κατεβασουμε ενα ολοκληρωμενο ταξιδιωτικό πακέτο ωστε να προσελκυσουμε κόσμο στις ομορφιές τις πολης μας και κοντα στον βασιλικο να ποτιστει και η γλαστρα διοτι διαφορετικά δεν βλέπω χαϊρι.
Πολύ καλή.
Μόνο που δεν φαίνονται οι μπουτάρες να γουσταρουμε πιο πολύ.
καλα ρε φιλε θ'ανεβεις θεσσαλονικη μονο και μονο για να γαμησεις ενα τραβελι? δεν παμε καθολου καλαΕτοιμαζω τον ΠΥΡΑΥΛΟ και ανεβαινω Θεσ/κη για να σαλιωσω την κωλαρα σου... χυυυυυυστρα μου.
καλα ρε φιλε θ'ανεβεις θεσσαλονικη μονο και μονο για να γαμησεις ενα τραβελι? δεν παμε καθολου καλα