ToOmorfopaido
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ειμαι νεος εδω.. μπορειτε να με καθοδηγησετε για το πια τραν να επιλεξω στη θεσσ? ειμαι περισσοτερο παθητικος.. στειλτε μου πμ.. ευχαριστω
Παπατρολλη, τραβα να διαβασεις...παιδια ειμαι νεος εδω.. μπορειτε να με καθοδηγησετε για το πια τραν να επιλεξω στη θεσσ? ειμαι περισσοτερο παθητικος.. στειλτε μου πμ.. ευχαριστω
Και αντικαθεστωτική!
ΘΕΑ από Κούβα...πάλι μόνο Αθήνα γαμώ το κεφάλι μου μέσα...
hotakο η φιλη σου η laborgina=elena s τι λεει που χαθηκε τσοντα μας ειπε τσοντα δεν βλεπουμεΚαι αντικαθεστωτική!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Μην της πεί κανείς βίβα Φιντέλ γιατι θα τον πηδήξε!!
hotakο η φιλη σου η laborgina=elena s τι λεει που χαθηκε τσοντα μας ειπε τσοντα δεν βλεπουμε
δεν θα της βγηκε το συναισθημα φαινεται...ημαρτον μια ελληνιδα δεν θα βγαλει ποτε ενα καλο βιντεο??
΄hotakο η φιλη σου η laborgina=elena s τι λεει που χαθηκε τσοντα μας ειπε τσοντα δεν βλεπουμε
καταρχην καλη χρονια και υγεια και απο μενα φιλε σε σενα και την οικογενεια σου΄
Αρχηγέ δεν σε είχα να παρασύρεσαι ετσι εύκολα.
Πίστεψε το ούτε φίλη μου είναι η Έλενα και ειλικρινα και μπέσα ποτέ δεν την εχω συναντήσει απο κοντά.
Μόνο εδώ και απο φωτογρασφίες της στο νέτ.
Πιστευω όμως ότι πέρα του ότι απο ότι δείχνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο της μετράει πάρα πολύ σαν παρουσία, ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΙΘΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ και ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ απο μερικούς εδώ μέσα.
Κάποιοι έντεχνα και με στόχο την δυσφίμηση έχουν πεί αυτα που εχουν πεί ( θυμήσου τον μαλακοντζίνη - αλήθεια που πήγε αυτός/η - ο οποίος έλεγε για τριγωνικά πουλάκια και άλλες χαζο παπαριές με πολλά και διάφορα άλλα αρνητικά ;) .
Μερικοί όμως απο αυτούς όμως εκθειάζανε και ψιλο-προμοταρο-διαφημίζαν τις γνωστές ομο0λογουμένως ξεπέτες.
Κάποιοι άλλοι μεταξύ αυτων και εγώ λίγο η πολύ είχαμε ψιλοπαρασυρθεί άλλος έκανε πλάκα άλλος ελεγε το μακρύ του άλλος το μετριό του και άλλος το κοντό του.
Εγω εκεί τα πήρα και άλλαξα γνώμη την οποία δεν μου την αλλάζεις ευκολα.
Για μένα πρόκειται για σκευωρία!!
Αν θέλεις να με πείσεις και να πειστείς οταν καποια στιγμή ανέβει επάνω κάνε μια επίσκεψη να έχεις -σαν πραγματικά εμπειρος γνώστης που πιστευω ότι είσαι στο θέμα- ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΕΜΠΡΆΓΜΑΤΗ ΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΕΙΣ.
Μην μου πείς το κοινότυπο δεν εχω ευρώ για πέταμα τόσες ήτες εχεις φάει πές οτι ίσως να φας και μια παραπάνω αλλα ίσως και όχι.
Το ότι ο dimwhoo ο David και ο John_Holmes ( ατομα για εμένα νομίζω και για εσένα πολύ σοβαρά και έγκυρα) δεν εχουν αναφέρει τίποτε ούτε + ούτε - δεν σε προβληματίζει?
Τώρα για τον λαμπορτζίνα δεν νομίζω να είναι η Ελενα αν εχεις κάποια τεκμηρίωση δεκτή και να την καταθέσεις.
Εδώ ρε συ κάποιος/α παπάρας/ω έφτασε να λέει οτι ο χότυ είναι η Έλενα και άλλα ασύστολα ψεμματα.
Ολα τα παραπάνω πολύ φιλικά και με εκτίμηση φίλε Αλέ.
Επίσης ευχομαι να έχεις καλή χρονιά με υγεία και το καλύτερα.
καταρχην καλη χρονια και υγεια και απο μενα φιλε σε σενα και την οικογενεια σου
δεν εγραψα για να κανω πλακα ουτε για να σε πικαρω απλως ρωτισα εσενα γιατι ισουν ενθρερμως υποστιρικτεις της κυριας και για αυτο το εκανα
οσον αφορα αν η laborgina ειναι η ελενα ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι εχω και τεκμηρια να το αποδειξω μεσω fb αλλα δεν θελω να μπω στη διαδικασια τωρα και φυσικα επ ουδενι λογο δεν πιστευω οτι η ελενα εισαι εσυ
φυσικα και εκτιμω αφανταστα τους 3 συναγωνιστες της πολης μου και το εχω πει πολλες φορες και ειδικα το δαβιδ ο οποιος ηταν μεγας δασκαλος στα ξεκινηματα στο αθλημα(τζονι 100 στη στελλα ρε φιλε? με τρελανες ρε συ απαραδεκτο για δυναμικο μελος του bourdela σαν εσενα τουλαχιστον επλιζω να περασες καλα οπως μας ειπες)
οπως ομως εκτιμω αφανταστα ενα συναγωνιστη τον αθηνων ο οποιος ειναι απο τους πλεον εγκυρους και αποδεδειγμενα με κριτικες και παρεμβασεις λιγες αλλα πραγματικα ξυραφιες.
ο οποιος τις μερες της μεγαλης σου αντιπαραθεσεις με καποιο πρωην μελος στο θρεντ της κυριας(γιατι κατεβηκε αραγε? και ταυτοχρονα εξαφανιστηκε και η laborgina??)
μου εστειλε πμ και μου εξηγησε με τα "καλυτερα"λογια την εμπειρια του με την κυρια πραγματα που αν ισχυουν ειναι το λιγοτερα αντιεπαγγελματικα κατεπτεστα και εντελως απαραδεκτα για να μην πω τπτ χειροτερο
αν θελει ο ιδιος ας μας τα πει εγω δεν μπορω να τον εκθεσω περεταιρω
και φυσικα δεν μπαινω καν στη διαδικασια να παω με την κυρια για πολλους και διαφορετικους λογους
οχι γιατι θα πεταξω 100 ευρω(τα πρωτα η τα τελευταια θα ειναι)αλλα γιατι τα λεγομενα τις στο fb(πολλα μας τα λετε μερικοι και μερικες μεσα απο το φασιστικο fb αν εχετε κωλο ελατε εδω να μας τα πειτε ετσι που ειμαστε απαντες ελευθεροι στο λογο μας οχι τσαμπα μαγκιες εκει) και στη sirina με αποτρεπουν εντελως εστω και αν η εμφανιση της ειναι πραγματικα εξερετικα σπανια
και τελος ποτε δεν αμφισβητησα την εμφανιση της ισα ισα που θα την υπερασπιστω αν το κανεις καποιος οπως εκανα στο παρελθον με κυρια της πολης μας την οποια την κραζαν 5-6 μαζι για την εμφανιση της(η οποια ειναι μοναδικη)και μονο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ
γιατι ειχαμε ραντεβου και σε εστησα γιατρε??πες μου ποση ωρα εγραφες....
γιατι ειχαμε ραντεβου και σε εστησα γιατρε??
πηρα τα μετρα ασφαλειας στο fb γιατρεπως παμε??? με το αλλο το θεμα?
πηρα τα μετρα ασφαλειας στο fb γιατρε
και επαψα να ασχολουμαι λογου φορτου εγρασιας αλλα στο μελλον μπορει να δεις ετσι καμια ομορφη κριτικη(που δεν ηθελα να δημοσιοποιησω για λογους ευγενιας) του 1.1 μεσο ορο και αλλα πολλα και διαφορα ομορφα πραγματα οσο συνεχιζει να σιωπα
εχεις σκοπο να πεταξεις ευρω γιατρε?οταν ανεβω θα με στειλεις εκει να παω και γω......
εχεις σκοπο να πεταξεις ευρω γιατρε?
προσφατα ηταν και αθηνα αν δεν κανω λαθος
πες μου ποση ωρα εγραφες....
γιατι ειχαμε ραντεβου και σε εστησα γιατρε??
Έτσι θα έπρεπε να ξηγηθείς!!!θα παω να παρω τοαιμα μαςσπαιρμα της απο πισω............
Έτσι θα έπρεπε να ξηγηθείς!!!
θεια λεω κατς καλα γιατι θαχουμε επεισοδια