Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου έχουν αναφερθεί νωρίτερα στο thread. Περιληπτικά αναφέρω:
Για την πρώτη έχω ακούσει καλά λόγια σε γενικές γραμμές αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
Για την δεύτερη δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι αλλά από τις φωτό μου κάνει πολύ αντρική η φάτσα της και με χαλάει λίγο.
Την τρίτη την έχω δοκιμάσει μερικές φορές. Μέτρια εμφάνιση (καμία σχέση με φωτό) αλλά φοβερές υπηρεσίες, αν και υπάρχει υποψία ότι τελευταία το επίπεδο του σέρβις της έχει πέσει (τι έγινε εκεί το φοβερό deep throat που έκανε παλιότερα;).

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όντως φαίνεται πολύ καλή αλλά στην τοποθεσία γράφει "Αθήνα". Είναι στην Θεσσαλονίκη ή έχεις κάνει λάθος στο thread, φίλε;

Παιδιά τώρα την εντόπισα και δεν την έχει πάρει το μάτι μου σε άλλη συζήτηση. Γνωρίζει κανείς τίποτα? Φαίνεται πάρα πολύ καλή

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
μεγαλη ξηρασια στην θεσσαλονικη.ολα τα καλα πανε στην αθηνα,εδω πανω εχει πολυ καιρο να ερθει καλο πραγμα.

isovitis 43

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πραγματι τα μπουρια απο το καλοκαιρι και μετα δεν ξαναεμφανιστηκαν :grin:
Οπως και η Στελλα στην Πολυτεχνειου αλλα ειναι και λογικο νομιζω επειδη εκεινο το τετραγωνο πλεον σφιζει απο ζωη καθε βραδυ οποτε θα ηταν πολυ δυσκολο και γι'αυτες αλλα και για τους πελατες νομιζω να γινει η πιατσα.

Παντως αλλη μια που εβγαινε στη Ναυμαχιας Λημνου ηλικιωμενη με περουκα εμφανιζεται πλεον στην 26ης διπλα στη Φιονα.Τις παραπανω ομως δε τις πετυχα σε κανενα αλλο σημειο αν και κανω πολλες βολτες....μη κοιτατε που δε                                                                                                                                      την andea asenova ξερεις που μπορω να τη βρω?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πραγματικά νομίζω ότι το θρέντ δεν τραβάει. Το είδα φώς και να' μαι και εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να λέγετε.
Όποιος έχει κάτι να ρωτήσει απλά γράφει ένα πόστ και τέλος...feed back τίποτα...πήγα δεν μου άρεσε, έλεγε παπαριές ο τάδε ή πέρασα καλά τίποτα απλά παίρνουμε την πληροφορία που θέλουμε και γεια σας....Αλ και εγώ κάνω βόλτες αλλά δεν βρίσκω γιατί να γράψω?
Την καλησπέρα μου στους παλιούς καλούς φίλους (Δαβίδ, πρόεδρο, Αλ και όποιον ξεχνάω) καθώς και στους καινούργιους ... Γεια σου ρε Αλεφαντε !!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Πραγματικά νομίζω ότι το θρέντ δεν τραβάει. Το είδα φώς και να' μαι και εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να λέγετε.
Όποιος έχει κάτι να ρωτήσει απλά γράφει ένα πόστ και τέλος...feed back τίποτα...πήγα δεν μου άρεσε, έλεγε παπαριές ο τάδε ή πέρασα καλά τίποτα απλά παίρνουμε την πληροφορία που θέλουμε και γεια σας....Αλ και εγώ κάνω βόλτες αλλά δεν βρίσκω γιατί να γράψω?
Την καλησπέρα μου στους παλιούς καλούς φίλους (Δαβίδ, πρόεδρο, Αλ και όποιον ξεχνάω) καθώς και στους καινούργιους ... Γεια σου ρε Αλεφαντε !!!
συμφωνω με εναν εκ τον μεγαλων δασκαλων του παρελθοντος το εχουμε γαμησει εντελως το θρεντ εδω ο αλλος τωρα του καβλωσε να ρωτησει για μια απο αθηνα
3 μνμ ο αλλος τι λεει αυτη
1 μνμ ο αλλος μεγαλο κορμι η ταδε
μισο μνμ ο αλλος πριν 18 χρονια ειχε μια σε εκεινο το σημειο που ειναι τωρα??(στη συνταξη)
εγγραφη πριν ενα λεπτο ο αλλος το μεγαλητερο σεχ του αιωνα η αλλη
ημαρτον ρε σεις δεν ειμαστε κηριζια γραφουμε 1-2 μελη και διαβαζεται 500 ατομα οι αλλοι 498 δεν εχετε αποψη δλδ??

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνω με εναν εκ τον μεγαλων δασκαλων του παρελθοντος το εχουμε γαμησει εντελως το θρεντ εδω ο αλλος τωρα του καβλωσε να ρωτησει για μια απο αθηνα
3 μνμ ο αλλος τι λεει αυτη
1 μνμ ο αλλος μεγαλο κορμι η ταδε
μισο μνμ ο αλλος πριν 18 χρονια ειχε μια σε εκεινο το σημειο που ειναι τωρα??(στη συνταξη)
εγγραφη πριν ενα λεπτο ο αλλος το μεγαλητερο σεχ του αιωνα η αλλη
ημαρτον ρε σεις δεν ειμαστε κηριζια γραφουμε 1-2 μελη και διαβαζεται 500 ατομα οι αλλοι 498 δεν εχετε αποψη δλδ??
[size=10pt]
Έχουν άποψη αλε έχουν. απλα δεν γραφουν γιατι φοβουνται μην τα διαβαζουν τα κοριτσια και μετα δεν τους ξηγιουνται καλα.
[/size]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
[size=10pt]
Έχουν άποψη αλε έχουν. απλα δεν γραφουν γιατι φοβουνται μην τα διαβαζουν τα κοριτσια και μετα δεν τους ξηγιουνται καλα.
[/size]
ρε χρηστο τωρα το πιστευεις αυτο η πλακα κανεις ρε φιλε? :think: :think:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε χρηστο τωρα το πιστευεις αυτο η πλακα κανεις ρε φιλε? :think: :think:
[size=10pt]
Το πιστευω μεγα αλε  . οι πιο πολλοι που πανε με τα κοριτσια το σκεφτονται να γραψουν κριτική και ειδικα αρνητικη . μετα θα εχουν αυτον τον φοβο της μη καλης εξυπηρετησης. ακου που σου λεω. και πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι ειμαι ο ταδε απο το μπουρδελα. δεν εχω κανενα λογο να σου τα πω αυτα. απλα και σε μενα τα μεταφερανε φυσικα ξερεις ποιοι-ες.  :hmm:
[/size]

petros_000_000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αλε, μπερδεύτηκα με την άλλη.. Νόμιζα είναι απο Θεσσ, γιατί είχα ανοίξει πολλά tabs..

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν εγώ ένα ξέρω ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
το να διαβάσουν μια αρνητική κριτική ... δεν τρέχει τίποτα αλλά το να διαβάσουν 5-6 σημαίνει πολλά. Επίσης το να επιτεθούν σε αυτόν που την έγραψε σημαίνει ακόμη περισσότερα για τον τρόπο σκέψης... Τέλος μεγάλα παιδιά είμαστε και πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί να αξιολογήσει τις εκάστοτε κριτικές που γράφονται εδώ. Κάποιες κακοπροαίρετες ενδεχομένως με δόλο (απο λογαριασμούς πυροτεχνήματα) αλλά άμα τις παρατηρήσεις αυτές δεν έχουν διάρκεια και στο τέλος αποκαλύπτονται. Δεν μπορεί να θάβει κάποιος μια κοπέλα και άλλοι 10 να λένε τα καλύτερα...κάτι συμβαίνει.  
ο πονηρός δικαιολογείται
ο ηλίθιος επιμένει
ο έξυπνος παραδέχεται και βελτιώνεται ... λαμπρό παράδειγμα κορασίδα απο εδω μέσα που την κράξαμε για ξεπέτα... βελτιώθηκε και προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα...άλλες πάλι επιμένουν τόσο σε τιμές όσο και σε παροχές...τι να πω.
Και για να το κλείσω θα μπορούσε να γράψει για το εαν οι προηγούμενες κριτικές ήταν σωστές...ή εμένα δεν μου άρεσε η κοπέλα για αυτό αλλά είναι προσωπική μου άποψη...όχι μούγκα στην στρούγκα

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
το να διαβάσουν μια αρνητική κριτική ... δεν τρέχει τίποτα αλλά το να διαβάσουν 5-6 σημαίνει πολλά. Επίσης το να επιτεθούν σε αυτόν που την έγραψε σημαίνει ακόμη περισσότερα για τον τρόπο σκέψης... Τέλος μεγάλα παιδιά είμαστε και πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί να αξιολογήσει τις εκάστοτε κριτικές που γράφονται εδώ. Κάποιες κακοπροαίρετες ενδεχομένως με δόλο (απο λογαριασμούς πυροτεχνήματα) αλλά άμα τις παρατηρήσεις αυτές δεν έχουν διάρκεια και στο τέλος αποκαλύπτονται. Δεν μπορεί να θάβει κάποιος μια κοπέλα και άλλοι 10 να λένε τα καλύτερα...κάτι συμβαίνει.  
ο πονηρός δικαιολογείται
ο ηλίθιος επιμένει
ο έξυπνος παραδέχεται και βελτιώνεται ... λαμπρό παράδειγμα κορασίδα απο εδω μέσα που την κράξαμε για ξεπέτα... βελτιώθηκε και προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα...άλλες πάλι επιμένουν τόσο σε τιμές όσο και σε παροχές...τι να πω.
Και για να το κλείσω θα μπορούσε να γράψει για το εαν οι προηγούμενες κριτικές ήταν σωστές...ή εμένα δεν μου άρεσε η κοπέλα για αυτό αλλά είναι προσωπική μου άποψη...όχι μούγκα στην στρούγκα
[size=10pt]
Φιλε Castell εχεις δικιο . το θεμα ειναι ομως πιος εφαρμοζει τα γραφομμενα σου ?
[/size]

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
όχι εσύ τουλάχιστον με τα BOLD...  :rolleyes:
Χρηστάρα είσαι ωραίος...   :thumbsup:

laoura Bio

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το σιγουρο εινα οτι εσυ δν στεκεισ στα μυαλλα σου μαλλον,????
μακρια και απο της 2 η πρωτη δεν στεκι και πολυ καλα στα μυαλα τις ειναι για αλαγη κινιτηρα και η δευτερη συναγωνιζετε την νινα στο ποια ειναι πιο μεγαλη ξεπετα στην πολη

....οτι και να κανει παντα δευτερη θα ειναι ,σαν την Νινα δεν εχει αλλη :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
[size=10pt]
Το πιστευω μεγα αλε  . οι πιο πολλοι που πανε με τα κοριτσια το σκεφτονται να γραψουν κριτική και ειδικα αρνητικη . μετα θα εχουν αυτον τον φοβο της μη καλης εξυπηρετησης. ακου που σου λεω. και πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι ειμαι ο ταδε απο το μπουρδελα. δεν εχω κανενα λογο να σου τα πω αυτα. απλα και σε μενα τα μεταφερανε φυσικα ξερεις ποιοι-ες.  :hmm:
[/size]
συμφωνω 1000% χρηστο με τον castell οποιος φοβαται τα παμπερς του και νωρις για υπνο δεν κανει να ασχολειται με το αθλημα
και στην τελικη τωρα εσυ πιστευεις οτι αν δεν γραψεις κατι κακο εδω θα εχεις μεγαλο κρεββατι?
η οταν πας με καποια πρεπει να αποκαλυπτεις την ταυτοτητα σου εδω?
πας σαν ενας απλος πελατης κανεις το deal τελειωνεις και μετα κρινεις και το λες οχι να πας να γλειψεις εδω και μετα να πας να πεις ειμαι ο ταδε εκει τα ειπα καλα κανε παπαδες τωρα
οπως επισης τελευταια εχει παρατηρηθει το φαινομενο να πηγαινουν κατι τσογλανακια στις κοπελες και να χρησιμοποιουν τις εδω ταυτοτητες μας νομιζοντας οτι θα εχουν καλητερες υπηρεσιες
μαγκακια πληρωστε γραψτε εδω διαμορφωστε την δικια σας προσωπικοτητα στο φορουμ αυτο και μην ασχολειστε με τις δικες μας ταυτοτητες
αι στο διαλο τζαμπα μαγκες με ξενα κολυβα κηδεια

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
χρειαζεται και μια ανανεωση ,οι περισοτερες βγαινουν πολλα χρονια και νεες ομορφες δε βλεπω .. :headbang: :headbang:.η πιο νεα ειναι η νινα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Τι πεφτει και κοιμαται αφου σας εχουνε ψαρωσει ολες οι ξεπετες εδω μεσα για να μην μπορειτε να γραφετε τιποτα...και κανουν κατι εικονικους διαλογους μεταξυ τους με τα κλωναρια τους για να κατευθυνουν την κουβεντα.
Και αμα καποιος επιμεινει αρχιζουν και τα πμ στα υπολοιπα μελη ο ταδε ειναι ετσι...ή ειναι μια αλλη τρανς που με ανταγωνιζεται και τετοιες μαλακιες οπως εκανε εδω μεσα το γνωστο τσογλανακι

Το θεμα ειναι ομως οτι το γνωστο τσογλανακι στο οποιο μαλλον αναφερεσαι για την βελτιωση του,οσες φορες και να περασω απο την πιατσα,ο,τι μερα και να'ναι ειναι εκει στη θεση του....1 η ωρα,2 η ωρα...4.30 η ωρα το πρωι ειναι παντα εκει.Πως γινεται να παιρνει 20 πελατες τη βραδια οπως καθεται και σας λεει εδω μεσα και σας δουλευει ενω εγω την βλεπω παντα στο αμαξι της?

Μην τρωτε τα παραμυθια των τρανς και μην μασατε με τις μαλακιες που σας λενε...ξερω ποιος εισαι...σε ειδα κι εγω που περασες χθες κλπ

isovitis 43

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω 1000% χρηστο με τον castell οποιος φοβαται τα παμπερς του και νωρις για υπνο δεν κανει να ασχολειται με το αθλημα
και στην τελικη τωρα εσυ πιστευεις οτι αν δεν γραψεις κατι κακο εδω θα εχεις μεγαλο κρεββατι?
πας σαν ενας απλος πελατης κανεις το deal τελειωνεις και μετα κρινεις και το λες οχι να πας να γλειψεις εδω και μετα να πας να πεις ειμαι ο ταδε εκει τα ειπα καλα κανε παπαδες τωρα
οπως επισης τελευταια εχει παρατηρηθει το φαινομενο να πηγαινουν κατι τσογλανακια στις κοπελες και να χρησιμοποιουν τις εδω ταυτοτητες μας νομιζοντας οτι θα εχουν καλητερες υπηρεσιες
μαγκακια πληρωστε γραψτε εδω διαμορφωστε την δικια σας προσωπικοτητα στο φορουμ αυτο και μην ασχολειστε με τις δικες μας ταυτοτητες
                                          αλεφαντε την andrea asenova ξερεις που μπορω να τη βρω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom