Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνω 1000% χρηστο με τον castell οποιος φοβαται τα παμπερς του και νωρις για υπνο δεν κανει να ασχολειται με το αθλημα
και στην τελικη τωρα εσυ πιστευεις οτι αν δεν γραψεις κατι κακο εδω θα εχεις μεγαλο κρεββατι?
η οταν πας με καποια πρεπει να αποκαλυπτεις την ταυτοτητα σου εδω?
πας σαν ενας απλος πελατης κανεις το deal τελειωνεις και μετα κρινεις και το λες οχι να πας να γλειψεις εδω και μετα να πας να πεις ειμαι ο ταδε εκει τα ειπα καλα κανε παπαδες τωρα
οπως επισης τελευταια εχει παρατηρηθει το φαινομενο να πηγαινουν κατι τσογλανακια στις κοπελες και να χρησιμοποιουν τις εδω ταυτοτητες μας νομιζοντας οτι θα εχουν καλητερες υπηρεσιες
μαγκακια πληρωστε γραψτε εδω διαμορφωστε την δικια σας προσωπικοτητα στο φορουμ αυτο και μην ασχολειστε με τις δικες μας ταυτοτητες
αι στο διαλο τζαμπα μαγκες με ξενα κολυβα κηδεια

[size=10pt]Φιλε αλε και εγω μαζι σου ειμαι και συμφωνω. και, οχι, δεν πιστευω πως θα εχω καλυτερο κρεβατι διοτι οπως εχω ξανα πει παιζει μεγαλο ρολο και η χημεια, η καθαριοτητα, ο σωματοτυπος η αντριλα και πολλα αλλα με τον πελατη που θα εχει η καθε τρανς . οπως επισης συμφωνω στο οτι οπως λες  πολλα τσαγλανια πανε και λενε οτι ειμαι ο ταδε απο το μπουρδλα κομ και δεν ειναι καν. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να εκθετουν πολλα ατομα απο εδω αξιολογα και πολυ σωστα στις τοποθετησεις τους. [/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τι πεφτει και κοιμαται αφου σας εχουνε ψαρωσει ολες οι ξεπετες εδω μεσα για να μην μπορειτε να γραφετε τιποτα...και κανουν κατι εικονικους διαλογους μεταξυ τους με τα κλωναρια τους για να κατευθυνουν την κουβεντα.
Και αμα καποιος επιμεινει αρχιζουν και τα πμ στα υπολοιπα μελη ο ταδε ειναι ετσι...ή ειναι μια αλλη τρανς που με ανταγωνιζεται και τετοιες μαλακιες οπως εκανε εδω μεσα το γνωστο τσογλανακι

Το θεμα ειναι ομως οτι το γνωστο τσογλανακι στο οποιο μαλλον αναφερεσαι για την βελτιωση του,οσες φορες και να περασω απο την πιατσα,ο,τι μερα και να'ναι ειναι εκει στη θεση του....1 η ωρα,2 η ωρα...4.30 η ωρα το πρωι ειναι παντα εκει.Πως γινεται να παιρνει 20 πελατες τη βραδια οπως καθεται και σας λεει εδω μεσα και σας δουλευει ενω εγω την βλεπω παντα στο αμαξι της?

Μην τρωτε τα παραμυθια των τρανς και μην μασατε με τις μαλακιες που σας λενε...ξερω ποιος εισαι...σε ειδα κι εγω που περασες χθες κλπ
[size=10pt]Για μια ακομα φορα ο αλ εγκυρος και Σωστοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς[/size]
:) :) :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Το σιγουρο εινα οτι εσυ δν στεκεισ στα μυαλλα σου μαλλον,????
πρωτο μυνημα με το νεο προφιλ και ειναι οτι νανε
δες οτι το μισο απο το μηνυμα ειναι παραθεση απο ποστ που γραφτηκε λιγο πριν. εγω αναφερθηκα σε αλλη <κοπελα>και οχι σε σενα,παντως αν θα με ρωτουσες θα σου ελεγα οτι και εγω εχω την ιδια αποψη με τον συναδελο αλλα ειμαι συγουρος οτι δεν θελεις να με ρωτησεις ,ευχαριστω.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αλ πάρτο αλλιώς φίλος ... δεν αναφέρομαι στο πουλέν σου το οποίο είναι μεγάλη ξεπέτα και θα συμφωνήσω στο κοσμητικό επίθετο που της αποδίδεις. Πραγματικά μπορεί να έχει 3-5 βολεψάκιδες, ρούλιδες τους οποίους και κατευθύνει όπως και όπου θέλει και να σε πρήζουν με τις κριτικές ΑΛΛΑ μπορείς απλά (δεν αναφέρομαι σε σένα-γενικά μιλάω)
1)να κάνεις ρεπορτάζ - αναφορά απο το τι είδες κάτω (τιμές-καλή-κακή-νέκρα) μέχρι  
2)και ρεπορτάζ με σχολιασμό και να αναφέρεις την προσωπική σου άποψη και εμπειρία.    
το δεύτερο σου λέω ότι λίγοι θα το κάνουν για να μην έχουν το πρήξιμο (στο οποίο αναφέρεσαι)αλλά όταν βλέπω ατομάκια να ανοίγουν λογαριασμό και με 8 ποστ όλα ερωτήσεις ... συγνώμη αλλά και να ξέρω (που ξέρω) στα @@ θα τον γράψω...όταν ο πρόεδρος ρώτησε που να πάει 1η φορά και μετά ήρθε και έγραψε εμπειρία ήταν βλάκας και ο άλλος έξυπνος ή ειδικός?    
αυτός όπως κατάλαβες είναι η αιτία που δεν γράφω και όχι ότι φοβάμαι...και εμένα μου έγραψαν μυστήρια ΠΜ, μου είπαν τι χρώμα αμάξι πιστεύουν ότι έχω και τι μάρκα είναι ... η γνώμη μου δεν άλλαξε ούτε πρόκειται και να σου πώ την αλήθεια απαντάω μονάχα άν αξίζει να απαντήσω και να γράψω κάτι...αυτά φίλε μου ΑΛ

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Τυχερα καρντάσια.  Αυτο και αν είναι ουρί του παραδείσου!

:pipa1: :pipa2: :fuck1: :cum:
Σιγά μην είναι αυτή. Το τηλέφωνό της αντιστοιχεί και σε άλλα προφίλ σε άλλα σάιτ με ότι νά'ναι φώτο,από βραζιλιάνες κλπ.
Όποιος δεν βαριέται ας το γκουγκλάρει. Πάει κανείς χωρίς να έχει δει φάτσα; Δε νομίζω...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σιγά μην είναι αυτή. Το τηλέφωνό της αντιστοιχεί και σε άλλα προφίλ σε άλλα σάιτ με ότι νά'ναι φώτο,από βραζιλιάνες κλπ.
Όποιος δεν βαριέται ας το γκουγκλάρει. Πάει κανείς χωρίς να έχει δει φάτσα; Δε νομίζω...
:thumbsup:

Ακριβώς !!
Γι αυτο το έβαλα, αλλα οι μετρ απαξιούν να τοποθετηθούν και αυτο μου γεννα κάποιες "καλοπροαίρετες " απορίες .  :(

Πολύ περίιεργο όμως που οι επαΐοντες καρτάσηδες δεν εχουν πάρει χαμπάρι και δεν αναφέρουν  :S κουβέντα.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
:thumbsup:

Ακριβώς !!
Γι αυτο το έβαλα, αλλα οι μετρ απαξιούν να τοποθετηθούν και αυτο μου γεννα κάποιες "καλοπροαίρετες " απορίες .  :(

Πολύ περίιεργο όμως που οι επαΐοντες καρτάσηδες δεν εχουν πάρει χαμπάρι και δεν αναφέρουν  :S κουβέντα.
ενταξυ μαγκες ειναι καραμουφα,δεν παιζει με τιποτα να ειναι η ιδια που ειναι στην φωτο.μια αλλη φορα εβαζε φωτογραφια απο μια μαυρομαλλα ισπανιδα.τωρα λεει οτι εβαψε τα μαλλια ξανθα.θελει πολλες φαπες για να στρωσει αυτη.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες,ναι μεν εχετε δικιο για καποιους σαν και μενα που δεν κανουμε πολλα σχολια και κριτικες αλλα προσωπικα για μενα ουτε ολη την ωρα γυρναει στο μυαλο μου αυτο ουτε καθε μερα πηγαινω σε στουντιο η μπουρδελα η με τρανς.το να αποφασισω να παω καπου μια φορα στο τοσο και να μπω να παρω πληροφοριες απο δω δεν ειναι κακο.εμενα προσωπικα μ εχετε βοηθησει και ευχαριστω γι αυτο.μακαρι να μπορουσα να ημουν καθε βραδυ στη γυρα να δινω και γω πληροφορειες.δεν εχω τη δυνατοτητα.επισης δε λεω οτι ολοι ειναι σαν εμενα.υπαρχουν και προμοτορες κ.ο.κ.
Καλη συναχεια καλα γαμησια

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ρε καρτασια πολυ νεκρα επεσε απο θεσσαλονικη μερια.κανενας να μας δωσει κανενα νεο,αν εχουμε καποια καινουργια παρουσια αξια αναφορας?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ρε καρτασια πολυ νεκρα επεσε απο θεσσαλονικη μερια.κανενας να μας δωσει κανενα νεο,αν εχουμε καποια καινουργια παρουσια αξια αναφορας?

καλα εδω εχει πεθανει αθηνα τη περιμενεις τωρα εσυ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Τυπε, κουραγιο. Συμπαραστεκομαι στο δραμα σου. :grin:

φιλε δεν ειναι το δικομου δραμα ειναι το δραμα του φιλου του του αδερφου του γνωστου.θεμα που εχει να κανει με πραγματα που αγγιζουν το αυτονοητο..

Επισκέπτης
φιλε δεν ειναι το δικομου δραμα ειναι το δραμα του φιλου του του αδερφου του γνωστου.θεμα που εχει να κανει με πραγματα που αγγιζουν το αυτονοητο..
Μεγαλο δραμα τυπε μου...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 46

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like