kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
συμφωνω 1000% χρηστο με τον castell οποιος φοβαται τα παμπερς του και νωρις για υπνο δεν κανει να ασχολειται με το αθλημα
και στην τελικη τωρα εσυ πιστευεις οτι αν δεν γραψεις κατι κακο εδω θα εχεις μεγαλο κρεββατι?
η οταν πας με καποια πρεπει να αποκαλυπτεις την ταυτοτητα σου εδω?
πας σαν ενας απλος πελατης κανεις το deal τελειωνεις και μετα κρινεις και το λες οχι να πας να γλειψεις εδω και μετα να πας να πεις ειμαι ο ταδε εκει τα ειπα καλα κανε παπαδες τωρα
οπως επισης τελευταια εχει παρατηρηθει το φαινομενο να πηγαινουν κατι τσογλανακια στις κοπελες και να χρησιμοποιουν τις εδω ταυτοτητες μας νομιζοντας οτι θα εχουν καλητερες υπηρεσιες
μαγκακια πληρωστε γραψτε εδω διαμορφωστε την δικια σας προσωπικοτητα στο φορουμ αυτο και μην ασχολειστε με τις δικες μας ταυτοτητες
αι στο διαλο τζαμπα μαγκες με ξενα κολυβα κηδεια
[size=10pt]Φιλε αλε και εγω μαζι σου ειμαι και συμφωνω. και, οχι, δεν πιστευω πως θα εχω καλυτερο κρεβατι διοτι οπως εχω ξανα πει παιζει μεγαλο ρολο και η χημεια, η καθαριοτητα, ο σωματοτυπος η αντριλα και πολλα αλλα με τον πελατη που θα εχει η καθε τρανς . οπως επισης συμφωνω στο οτι οπως λες πολλα τσαγλανια πανε και λενε οτι ειμαι ο ταδε απο το μπουρδλα κομ και δεν ειναι καν. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να εκθετουν πολλα ατομα απο εδω αξιολογα και πολυ σωστα στις τοποθετησεις τους. [/size]