Σου λέει δεν έχει έρθει ποτέ τι κάθεσαι και λες ανακρίβειεςΜωρέ μπράβο κακια … όλα αυτά επειδή δεν σου έκανα τα κέφια σου … μωρέ που πάει αυτός ο κόσμος απορώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μωρέ μπράβο κακια … όλα αυτά επειδή δεν σου έκανα τα κέφια σου … μωρέ που πάει αυτός ο κόσμος απορώουτε ηρθα ουτε θα ερθω ,τωρα για ποια κεφια μιλας δεν ξερω
ουτε ηρθα ουτε θα ερθω,τωρα για ποια κεφια μιλας ειλικρινα δεν ξερω ,τα αλβανικα στην πιατσα να τα αποφευγεις πληρωσε κανενα πιο ποιοτικο,μην απαιτεις να πληρωνουν μονο οι πελατες σουΣου λέει δεν έχει έρθει ποτέ τι κάθεσαι και λες ανακρίβειες
VaR22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.241
- Πόντοι
- 201
Επειδή δε σε ξέρω και τώρα μπήκα στο instagram και σε είδα, αν έβαζα τόσα φίλτρα που βάζεις και εσύ στις φωτογραφίες σου τότε θα ήμουν και γω πιο όμορφος από τη γυναίκα μου.Μπες στο ίνσταγκραμ μου να με δεις Katerina Asim και άβαφη μουναρα είμαι παίζει να είμαι πιο όμορφη και από την γυναίκα σου
Έτσι όπως το έγραψες, λέω: "καμιά μουνάρα θα είναι". Τελικά έχεις λίγο φωτογραφία στα φίλτρα σου.
Δες εδώ κάτι τύπισσες ρε
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Επειδή δε σε ξέρω και τώρα μπήκα στο instagram και σε είδα, αν έβαζα τόσα φίλτρα που βάζεις και εσύ στις φωτογραφίες σου τότε θα ήμουν και γω πιο όμορφος από τη γυναίκα μου.
Έτσι όπως το έγραψες, λέω: "καμιά μουνάρα θα είναι". Τελικά έχεις λίγο φωτογραφία στα φίλτρα σου.
Δες εδώ κάτι τύπισσες
Φίλτρα βάζω μόνο καμία βλεφαρίδα τίποτα παραπάνω καταρχήν έχω και ξεβαμμένη τέλος πάντων δεν θα δημιουργήσετε εσείς αναστολές μια χαρά είμαι τουλάχιστον βλέπομαιΕπειδή δε σε ξέρω και τώρα μπήκα στο instagram και σε είδα, αν έβαζα τόσα φίλτρα που βάζεις και εσύ στις φωτογραφίες σου τότε θα ήμουν και γω πιο όμορφος από τη γυναίκα μου.
Δες εδώ κάτι τύπισσες ρε
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Εσυ είσαι μια μάζα κρέατος πάνω σε δυο πόδια και από ότι βλέπω αδυναμίες στους μαύρους έχεις … εγώ είμαι λευκή αλλά από προσόντα μαύρου ελα να σε γλεντήσω εάν θες και άσε τα φίλτραΑπό το "μουνάρα" στο "βλέπομαι". Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Με το ζόρι 1.65
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Γειά χαρα στην παρέα.
Για αυτήν εδώ έχει κάποιος εμπειρία?
Δεν έχει τηλέφωνο στην αγγελία. Λεει να της στείλουμε μήνυμα στο κάνε σεξ ,αλλά εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ, ξέχασα τους κωδικούς.
Αν έχει κάποιος τηλέφωνο, η να ξέρει πως ειναι στο ινσταγκραμ ,ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Κλεοπάτρα 6940330068
Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 19 εκ. Για ραντεβού μη διαστάσεις να με καλέσεις στο 6940330068 ❤️ Διαθέσιμη από μεσημέρι μέχρι ξημέρωμα (1μμ- 4 πμ) Όχι Viber , μόνο κλήση στο κινητό ή Whatsappkanesex.com
Καλό κορίτσι, μπήκε βίζιτα καθαρά για τα γκαφρά, αν κάνεις πολύ παρέα με την Νάνσυ αυτά παθαίνεις. Καθαρά παθητική και μόνο.
Παιδιά μια ερώτηση για την Alice κάποιος που ξέρει να πει άποψη
30 699 308 7949 Brazilian 19 cm
+30 699 308 7949 VIBER AND WHATSAPP) hello I'm Brazilian waiting for you for a hot date with a lot of horny so that we have a lot of fun Για το όνομά μου είναι άλλης είμαι από τη Βραζιλία σε περιμένω για ένα καυτό ραντεβού μαζί μου στον χώρο μου η εμπειρία μαζί μου θα σου μείνει αξέχαστη
kanesex.com
giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Έχεις δοκιμάσει; Τι λέει από υπηρεσίες; Δωράκι πόσο;Καλό κορίτσι, μπήκε βίζιτα καθαρά για τα γκαφρά, αν κάνεις πολύ παρέα με την Νάνσυ αυτά παθαίνεις. Καθαρά παθητική και μόνο.
Για ποιον άλλο λόγο μπορεί να έμπαινε στην βίζιτα εκτός από τα λεφτά;Καλό κορίτσι, μπήκε βίζιτα καθαρά για τα γκαφρά, αν κάνεις πολύ παρέα με την Νάνσυ αυτά παθαίνεις. Καθαρά παθητική και μόνο.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.547
- Πόντοι
- 456
θελει να κοψει τα υδραυλικα της ο τυπος...γιαυτο συγκεκριμενα μπηκε στην βιζιταΓια ποιον άλλο λόγο μπορεί να έμπαινε στην βίζιτα εκτός από τα λεφτά;
Έχει κανένας εμπειρία ?
LAST DAY Sofia 25 years old 22 CM STRONG COCK 30 6942594995
+30 6942594995 WHATSAPP .....VIBER SERVICES: * I am good of blowjobs * active * Passive - with a nice ass nice skin * Blowjob (I * Domination, light * Kisses kisses, French kisses * relaxing massage * erotic massage * Girlfriend experience * 69 * foot fetish *Smile and education I DO NOT MAKE...
kanesex.com
Δέχεται παζάρι αλλά δεν πήγα. Αν θες κάνε καταδρομική και ενημέρωσεΈχει κανένας εμπειρία ?
LAST DAY Sofia 25 years old 22 CM STRONG COCK 30 6942594995
+30 6942594995 WHATSAPP .....VIBER SERVICES: * I am good of blowjobs * active * Passive - with a nice ass nice skin * Blowjob (I * Domination, light * Kisses kisses, French kisses * relaxing massage * erotic massage * Girlfriend experience * 69 * foot fetish *Smile and education I DO NOT MAKE...kanesex.com
Thesspostorgasm
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Cleopatra 6940330068
Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 19 εκ. Για ραντεβού μη διαστάσεις να με καλέσεις στο 6940330068 ❤️ Διαθέσιμη από μεσημέρι μέχρι ξημέρωμα (1μμ- 4 πμ) Όχι Viber , μόνο κλήση στο κινητό ή Whatsapp
kanesex.com
Τελικα γι αυτη εχει κανεις γνώμη?
Όχι ...πήγαινε και ενημέρωσε μαςCleopatra 6940330068
Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 19 εκ. Για ραντεβού μη διαστάσεις να με καλέσεις στο 6940330068 ❤️ Διαθέσιμη από μεσημέρι μέχρι ξημέρωμα (1μμ- 4 πμ) Όχι Viber , μόνο κλήση στο κινητό ή Whatsappkanesex.com
Τελικα γι αυτη εχει κανεις γνώμη?
Εμη καυλιάρα 694 283 3306 trans
Καλησπέρα μωράκια μου, είμαι η Έμι 23 ετών καυλιάρα ναζειάρα παιχνιδιάρα παίζω ενεργητικά παθητικά σε δικό μου χώρο προσόντα 19 και χοντρό Σκληρό σαν πέτρα αν ενδιαφέρεσαι πάρε τηλ και δεν θα χάσεις 6942833306
kanesex.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 201