δεν διαφωνω σε αυτα που ειπες αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα οποτε εγραψες αυτα που ηθελες απλα να πειςΒασιλικά θα τα πληρώσεις εάν θες να έρθεις και να έχω καθαρά σεντόνια καθαρό σώμα εξετάσεις κάθε μήνα μεγάλα προσόντα με άψογη στηση καλό σεξ σωμα βελουδο χωρις ιχνος Τρίχας και η τρυπουλα σου να στάζει οταν πάω να μπω τωρα εάν δεν τα θες πήγαινε σε μια άπλυτη πουτσα που την έβαλε ο άλλος πιο πριν στο στόμα του πήγαινε σε χυμένα σεντόνια με κορμιά γεμάτα τρίχες ξερω τι προσφέρω βλέπω τι παίζει στην αγορά και θα ζητάω ότι πιστεύω όσοι πιστοί προσέλθετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Απάντησα στο δεύτερο σκελος τις απαντησης σου ..Θα γράψω την δίκη μου οπτική γιατί η τσέπη μου ξέρει τι χαλάω για να έρθεις να βρεις την καθαριότητα και να το διασκεδάσουμε safe τώρα εσυ τι ήθελες να πεις δεν ξέρω μάλλον επειδή είμαι ξανθιά δεν το έπιασαδεν διαφωνω σε αυτα που ειπες αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα οποτε εγραψες αυτα που ηθελες απλα να πεις
να την γραψεις και θα την διαβασουμε ολοι με προσοχη πιστευω ,εγω δεν σε γνωριζω ομως εγραψες οτι ο τυπος εχει βιτσια και εκει σε απαντησα οχι στα ποσα λεφτα χρεωνεις ,αυτο εξαλλου ειναι δικαιωμα σου αλλα οχι να κατηγορεις τους πελατες σου για βιτσια ,βαζω το μηνυμα σου "" θύμωσες επειδή με κούρασες με τα άρρωστα βίτσια "" ε αμα δεν ειχαμε βιτσια με μουναρες θα πηγαιναμε και οχι με βαμενα τραβελιαΘα γράψω την δίκη μου οπτική γιατί η τσέπη μου ξέρει τι χαλάω για να έρθεις να βρεις την καθαριότητα και να το διασκεδάσουμε safe τώρα εσυ τι ήθελες να πεις δεν ξέρω μάλλον επειδή είμαι ξανθιά δεν το έπιασα
Τα έχω αυτά που ζητάς και το ξέρεις καλά αλλά ξέρω η αλαζονεία σου θα σε φάει εσένα δεν τηρείς ότι γράφειςΑγάπη μου είμαι η μόνη που γράφω τιμή στο κάνε σεξ .. εάν δεν έχεις αυτό που ζητάω μην καλείς απλά …. Άσε που τελευταία φορά ήθελες δυο εκτονώσεις με το έτσι θέλω … όταν λες εκθέτω κόσμο δεν το καταλαβαίνω αυτό … είμαι επαγγελματίας ποτε δεν θα μιλούσα για τίποτα και για κανέναν … θύμωσες επειδή με κούρασες με τα άρρωστα βίτσια σου και σου είπα μην με ξανά ενοχλήσεις … οποίος με ξέρει θα ξέρει και τι παιδί είμαι .. μήπως ζηλεύεις που βγάζω πιο πολλά από εσενα κάθε μήνα ; … γιατί τόση κακια να υπάρχει σε αυτό τον κόσμο ;
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Μπες στο ίνσταγκραμ μου να με δεις Katerina Asim και άβαφη μουναρα είμαι παίζει να είμαι πιο όμορφη και από την γυναίκα σουνα την γραψεις και θα την διαβασουμε ολοι με προσοχη πιστευω ,εγω δεν σε γνωριζω ομως εγραψες οτι ο τυπος εχει βιτσια και εκει σε απαντησα οχι στα ποσα λεφτα χρεωνεις ,αυτο εξαλλου ειναι δικαιωμα σου αλλα οχι να κατηγορεις τους πελατες σου για βιτσια ,βαζω το μηνυμα σου "" θύμωσες επειδή με κούρασες με τα άρρωστα βίτσια "" ε αμα δεν ειχαμε βιτσια με μουναρες θα πηγαιναμε και οχι με βαμενα τραβελια
Κατέβα από το καλάμι και φτάνει να κανείς επίθεση σε όλους έλεοςΜπες στο ίνσταγκραμ μου να με δεις Katerina Asim και άβαφη μουναρα είμαι παίζει να είμαι πιο όμορφη και από την γυναίκα σου
πικροχωλη εισαι για αυτο δεν ασχολουμε με τα τραβελια της θεσσαλονικης ,πολλα ψυχολογικα εχετε και κινδυνευω να το μαθει και η γυναικα μου ασχετα αν ειναι ομορφη η οχι ,βραζιλιανες μουναρες και δεν σε ξερω δεν με ξερειςΜπες στο ίνσταγκραμ μου να με δεις Katerina Asim και άβαφη μουναρα είμαι παίζει να είμαι πιο όμορφη και από την γυναίκα σου
Αυτό ακριβώς φιλεεεε μπράβοπικροχωλη εισαι για αυτο δεν ασχολουμε με τα τραβελια της θεσσαλονικης ,πολλα ψυχολογικα εχετε και κινδυνευω να το μαθει και η γυναικα μου ασχετα αν ειναι ομορφη η οχι ,βραζιλιανες μουναρες και δεν σε ξερω δεν με ξερεις
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εφο
πικροχωλη εισαι για αυτο δεν ασχολουμε με τα τραβελια της θεσσαλονικης ,πολλα ψυχολογικα εχετε και κινδυνευω να το μαθει και η γυναικα μου ασχετα αν ειναι ομορφη η οχι ,βραζιλιανες μουναρες και δεν σε ξερω δεν με ξέρεις α
Χαχαχαχα γελάω με το τι μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου ώστε να βγεις ένα βήμα μπροστάπικροχωλη εισαι για αυτο δεν ασχολουμε με τα τραβελια της θεσσαλονικης ,πολλα ψυχολογικα εχετε και κινδυνευω να το μαθει και η γυναικα μου ασχετα αν ειναι ομορφη η οχι ,βραζιλιανες μουναρες και δεν σε ξερω δεν με ξερεις
συγνωμη ρε παιδεια ,απο περιεργεια μπηκα στο insta για να την δω γιατι οπως ειπα δεν την γνωριζω καθοτι δεν ασχολουμε με τις εγχωριες ,αυτη νομιζει οτι ειναι ομορφη ?πληρωνεται παραπανω απο ενα 50-70 για τον στραβοχυμενο λουκουμα?αυτη ειπε οτι ειναι πιο ομορφη απο την γυναικα μου ?(μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο) ,βρε λεβεντες ,οσοι δεν εχετε για βραζιλιανες πατε τις μισες φορες και μην τρωτε προλογο
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εσείς είστε η έννοια του κακός πουστης δεν σου κάνω αυτό που θες επειδή άνθρωπος είμαι και έχω όρια και μπαίνεις και γράφεις για εμενα ψεύδη σχολιασμό
Κατέβα από το καλάμι και φτάνει να κανείς επίθεση σε όλους έλεος
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Έκανα με κάποιες συνεργασία και είδα σας τα κάνουν όλα … τα χυσια μια εγλυφε από τους παππούδες και την τρύπα άντε μετά εσυ φίλα την στο στόμα Η να σου βάλει την πουτσα σου στο στόμα της στους γιατρούς και δίπλα θα τα δώσειςσυγνωμη ρε παιδεια ,απο περιεργεια μπηκα στο insta για να την δω γιατι οπως ειπα δεν την γνωριζω καθοτι δεν ασχολουμε με τις εγχωριες ,αυτη νομιζει οτι ειναι ομορφη ?πληρωνεται παραπανω απο ενα 50-70 για τον στραβοχυμενο λουκουμα?αυτη ειπε οτι ειναι πιο ομορφη απο την γυναικα μου ?(μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο) ,βρε λεβεντες ,οσοι δεν εχετε για βραζιλιανες πατε τις μισες φορες και μην τρωτε προλογο
ενω απο σενα θα γλυτωσουμε ε?απο την μαστουρα σου δεν ξερεις τι γραφεις ποσο μαλλον τι κανειςΈκανα με κάποιες συνεργασία και είδα σας τα κάνουν όλα … τα χυσια μια εγλυφε από τους παππούδες και την τρύπα άντε μετά εσυ φίλα την στο στόμα Η να σου βάλει την πουτσα σου στο στόμα της στους γιατρούς και δίπλα θα τα δώσεις
Χαχαχαχα σωστόςσυγνωμη ρε παιδεια ,απο περιεργεια μπηκα στο insta για να την δω γιατι οπως ειπα δεν την γνωριζω καθοτι δεν ασχολουμε με τις εγχωριες ,αυτη νομιζει οτι ειναι ομορφη ?πληρωνεται παραπανω απο ενα 50-70 για τον στραβοχυμενο λουκουμα?αυτη ειπε οτι ειναι πιο ομορφη απο την γυναικα μου ?(μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο) ,βρε λεβεντες ,οσοι δεν εχετε για βραζιλιανες πατε τις μισες φορες και μην τρωτε προλογο
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Φτιάξε ψεύτικα προφίλ και σχολίασε … τι έγινε πολλά νέα προφίλ ξεπηδούν άραγε ποιος τα φτιάχνει ; Δεν πίνω ναρκωτικά το ναρκωτικό μου είναι να ανοίγω τρύπες
ενω απο σενα θα γλυτωσουμε ε?απο την μαστουρα σου δεν ξερεις τι γραφει
Βρίζεις δημόσια ενώ εγώ έκανα τν κριτική μου και αν δεν την δέχεσαι δεν έχεις θέση εδώ μέσα και δεν έχεις θέση για αυτό που κανείς πουλας φύκια για μεταξωτές κορδέλες βρίζεις κόσμος εκθέτεις οικογένειεςΕσείς είστε η έννοια του κακός πουστης δεν σου κάνω αυτό που θες επειδή άνθρωπος είμαι και έχω όρια και μπαίνεις και γράφεις για εμενα ψεύδη σχολιασμό
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Κορίτσι μου ηρέμησε λέω εγώ. Πολλά μας τα είπες σήμεραΒρίζεις δημόσια ενώ εγώ έκανα τν κριτική μου και αν δεν την δέχεσαι δεν έχεις θέση εδώ μέσα και δεν έχεις θέση για αυτό που κανείς πουλας φύκια για μεταξωτές κορδέλες βρίζεις κόσμος εκθέτεις οικογένειες
Ελπίζω ο κόσμος εδώ που βλέπει να σε τιμήσει να πιασουν πάτο οι αγγελίες σου να μην έχεις ούτε πελάτη για να καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι άνθρωποςΚορίτσι μου ηρέμησε λέω εγώ. Πολλά μας τα είπες σήμερα
δικιο εχεις μονο που το δικο μου καινουργιο προφιλ ειναι απο το 2008 ενω το δικο σου σου απο το 2023 ,ποσο μαστουρα πιαΦτιάξε ψεύτικα προφίλ και σχολίασε … τι έγινε πολλά νέα προφίλ ξεπηδούν άραγε ποιος τα φτιάχνει ; Δεν πίνω ναρκωτικά το ναρκωτικό μου είναι να ανοίγω τρύπες
παλι κατηγορει πελατη ,που τα δινεται τα λεφτα σας ρε μαγκες,θα την πληρωσεται στο τελος,προσεχτε μονο αυτο σας λεωΚορίτσι μου ηρέμησε λέω εγώ. Πολλά μας τα είπες σήμερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K