Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

christranslover69

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Από προσόντα για παθητικούς τι λέει μύστη μου;
Με εμένα καύλωσε κανονικά με καλη στύση με έδωσε πίπα και έχυσε την ώρα που την γάμαγα. Αλλά δε το κόβω το κορίτσι να γουστάρει ενεργητικό. Ίσως επειδή από ότι μου είπε παίρνει ορμόνες αυτή τη περίοδο.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.470
Πόντοι
731
Μπρο αυτήν την θυμάμαι έκανε YouTube video με όνομα Mr ampa έχει 2-3 μέρες που ξεκίνησε της βίζιτες. Δεν περίμενα να είναι αυτή αλλά ξέρω την φωνή της και είναι όντως αυτή γιατί την πήρα τηλ εν τέλει δεν μπόρεσα να πάω.
Το ινστα είναι Login • Instagram
Και το τηλ 6940330068
Αυτη εβγαινε στο ινστα της και ελεγε οτι δεν κανει βιζιτες και οτι δεν ειναι πραγμα ωστε να θελεις να δοκιμασεις να κανεις σεξ μαζι της. Μαλλον επεσε στην αναγκη η ψαχνει λεφτα για να κανει μουνι, οποτε φολα αλερτ!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.925
Πόντοι
206
Καυλιάρικο κροσάκι φαίνεται...

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Εγω ζητησα τιμή εξαρχής για 2 εκτονώσεις όποτε δε ξέρω ποσο χρεώνει κανονικά τη 1 που κάνει για να σ πω. Από πρόσωπο πολύ γυναικείο θα έλεγα. Μου έδωσε την αίσθηση ότι ήμουν με την κοπέλα μου
Τιμη για δυο εκτονωσεις;;

• Like
Αντιδράσεις: Gmate

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
επαρχια γιατι δεν κανουν κανενα τουρ τα κοριτσια?? υπαρχει και κοσμος που δεν μπορει να παει θεσσαλονικη!

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.069
Πόντοι
446
Αγόρια πώς είστε??
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα με βρείτε και εδώ!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Η Λυδία αξίζει; Η φωτό πρόσωπου είναι αυτή στην αγγελία?

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Θέλει κανείς να πάρουμε καμιά τρανς εσκορτ παρτουζα?

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Για μένα θα πληρώσω......δε θα πληρώσω και του άλλου ...

Faker23

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά σε μια συνάντηση που είχα και εγώ μετά από καιρό με την Κατερίνα μετά 21cm που φημίζεται είχα ξανά πάει αλλά πλέον έχει καβαλήσει το καλάμι μιλάει στον κόσμο σαν δεν ξέρω και εγώ τι… κακή εντύπωση τελευταίας φοράς δεν το προτείνω προσοχή εκθέτει κόσμο

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά σε μια συνάντηση που είχα και εγώ μετά από καιρό με την Κατερίνα μετά 21cm που φημίζεται είχα ξανά πάει αλλά πλέον έχει καβαλήσει το καλάμι μιλάει στον κόσμο σαν δεν ξέρω και εγώ τι… κακή εντύπωση τελευταίας φοράς δεν το προτείνω προσοχή εκθέτει κόσμο
Αγάπη μου είμαι η μόνη που γράφω τιμή στο κάνε σεξ .. εάν δεν έχεις αυτό που ζητάω μην καλείς απλά …. Άσε που τελευταία φορά ήθελες δυο εκτονώσεις με το έτσι θέλω … όταν λες εκθέτω κόσμο δεν το καταλαβαίνω αυτό … είμαι επαγγελματίας ποτε δεν θα μιλούσα για τίποτα και για κανέναν … θύμωσες επειδή με κούρασες με τα άρρωστα βίτσια σου και σου είπα μην με ξανά ενοχλήσεις … οποίος με ξέρει θα ξέρει και τι παιδί είμαι .. μήπως ζηλεύεις που βγάζω πιο πολλά από εσενα κάθε μήνα ; … γιατί τόση κακια να υπάρχει σε αυτό τον κόσμο ;

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Αγάπη μου είμαι η μόνη που γράφω τιμή στο κάνε σεξ ..… θύμωσες επειδή με κούρασες με τα άρρωστα βίτσια
καλά αμα δεν ειχαμε άρρωστα βίτσια δεν θα ερχομασταν σε σας,ασε που τα χρεωνεται βασιλικα

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
84
Πόντοι
0
καλά αμα δεν ειχαμε άρρωστα βίτσια δεν θα ερχομασταν σε σας,ασε που τα χρεωνεται βασιλικα
Βασιλικά θα τα πληρώσεις εάν θες να έρθεις και να έχω καθαρά σεντόνια καθαρό σώμα εξετάσεις κάθε μήνα μεγάλα προσόντα με άψογη στηση καλό σεξ σωμα βελουδο χωρις ιχνος Τρίχας και η τρυπουλα σου να στάζει οταν πάω να μπω τωρα εάν δεν τα θες πήγαινε σε μια άπλυτη πουτσα που την έβαλε ο άλλος πιο πριν στο στόμα του πήγαινε σε χυμένα σεντόνια με κορμιά γεμάτα τρίχες ξερω τι προσφέρω βλέπω τι παίζει στην αγορά και θα ζητάω ότι πιστεύω όσοι πιστοί προσέλθετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom