Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Ξημερωματα Παρασκευης...

-26ης Οκτωβριου
η Φιονα και η Σονια

-Οπαπ
Λαουρα παλι πολυ σεξυ με μινι,Σουζυ σε ασημι φορντ και Ελεανα σε βυσσινι σιτροεν στην οδο Μαζαρακη αυτες
Στην οδο Καβαλας στις 2 γωνιες με Μαζαρακη ηταν η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι και αυτη η ξανθια με το μερσεντες το κομπακτ.Οχι η Αλεκα με το slk...η αλλη

Την ξανθια την ειδα πολυ ωρα μετα εξω απο το Μεταξυ μας στη Γιαννιτσων με αλλα τραβελια.Στο ιδιο μαγαζι εχω δει να βγαινει και η Γιωτα και επισης πολλα απο τα βουλγαροτραβελα της γειτονιας εκει.Αυτο με κανει να καταληξω στο συμπερασμα οτι το Μεταξυ μας εχει εξελιχθει σε μεγαλο στεκι των τρανς για οσους ρωτανε κατα καιρους που μπορουν βρουν μαζεμενες τρανς

Στη δυτικη εισοδο πριν τη μπουγατσα επι πολλη ωρα ξανθο αλλοδαπο συμπαθητικο τραβελι που ζητουσε 20ε

Παρατηρηση...
Τα 2 τεραστια πεη της πιατσας δεν υπαρχουν πια  :2funny: :2funny:.Αλεξια στη Φραγκων και Ζωζω στην Πολυτεχνειου με πρασινο τζιπ εγω προσωπικα εχω να τις πετυχω μηνες

Και ενα συμπερασμα σχετικα με τη Νινα...
Μπορει να ειναι τσογλανακι...μπορει να ειναι κωλοχαραχτηρας...μπορει να ειναι μεγαλη ξεπετα...ΟΜΩΣ μετα και τη χθεσινοβραδυνη οπτικη επαφη που ειχα μαζι της μετα απο πολυ καιρο,ειμαι αναγκασμενος να πω οτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΪΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!!!!
Δεν ειχα καμια διαθεση να την διαφημισω,παραδεχομαι πως πολλες φορες επιδεικτικα δε την αναφερω στο ρεπορταζ μου ενω την βλεπω και το εχει καταλαβει κιολας :birdman: :birdman:,αλλα εμφανισιακα δεν παιζεται το ατομο...Δε μιλαμε απλα για συγκριση μεταξυ τρανς τωρα,αυτη βγαινει ξερω γω σταρ Ελλας για πλακα.Κατα τη γνωμη μου το ατομο αυτο αδικειται με το να κανει απλα πιατσα σε εναν κωλοδρομο της θεσσαλονικης
Καποια πραγματα πρεπει να λεγονται...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Ξημερωματα Παρασκευης...

-26ης Οκτωβριου
η Φιονα και η Σονια

-Οπαπ
Λαουρα παλι πολυ σεξυ με μινι,Σουζυ σε ασημι φορντ και Ελεανα σε βυσσινι σιτροεν στην οδο Μαζαρακη αυτες
Στην οδο Καβαλας στις 2 γωνιες με Μαζαρακη ηταν η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι και αυτη η ξανθια με το μερσεντες το κομπακτ.Οχι η Αλεκα με το slk...η αλλη

Την ξανθια την ειδα πολυ ωρα μετα εξω απο το Μεταξυ μας στη Γιαννιτσων με αλλα τραβελια.Στο ιδιο μαγαζι εχω δει να βγαινει και η Γιωτα και επισης πολλα απο τα βουλγαροτραβελα της γειτονιας εκει.Αυτο με κανει να καταληξω στο συμπερασμα οτι το Μεταξυ μας εχει εξελιχθει σε μεγαλο στεκι των τρανς για οσους ρωτανε κατα καιρους που μπορουν βρουν μαζεμενες τρανς

Στη δυτικη εισοδο πριν τη μπουγατσα επι πολλη ωρα ξανθο αλλοδαπο συμπαθητικο τραβελι που ζητουσε 20ε

Παρατηρηση...
Τα 2 τεραστια πεη της πιατσας δεν υπαρχουν πια  :2funny: :2funny:.Αλεξια στη Φραγκων και Ζωζω στην Πολυτεχνειου με πρασινο τζιπ εγω προσωπικα εχω να τις πετυχω μηνες

Μπορει να ειναι τσογλανακι...μπορει να ειναι κωλοχαραχτηρας...μπορει να ειναι μεγαλη ξεπετα...ΟΜΩΣ μετα και τη χθεσινοβραδυνη οπτικη επαφη που ειχα μαζι της μετα απο πολυ καιρο,ειμαι αναγκασμενος να πω οτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΪΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!!!!
Δεν ειχα καμια διαθεση να την διαφημισω,παραδεχομαι πως πολλες φορες επιδεικτικα δε την αναφερω στο ρεπορταζ μου ενω την βλεπω και το εχει καταλαβει κιολας :birdman: :birdman:,αλλα εμφανισιακα δεν παιζεται το ατομο...Δε μιλαμε απλα για συγκριση μεταξυ τρανς τωρα,αυτη βγαινει ξερω γω σταρ Ελλας για πλακα.Κατα τη γνωμη μου το ατομο αυτο αδικειται με το να κανει απλα πιατσα σε εναν κωλοδρομο της θεσσαλονικης
δασκαλος is back!!!
για το τελευταιο σκελος της τοποθετησης του δασκαλου τη να πει κανεις εχουν γραφει σελιδες επι σελιδων εχουν χυθει πολλα δασκρυα και ακομη ποιο πολυ σπερμα :pipa2: :pipa1: :pipa2: :pipa1: :cum: :cum: :cum:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
καλησπερα,

επιβεβαιωθηκα σημερα  για οσα ειπα προχθες.
παιδια οποιοι κι αν ειστε μην εκτειθεστε.

εκθειαζετε κοπελες που σταυρωνατε.
αυτες με τη σειρα τους σας κατηγορουσαν πως κανετε αβαντες σε οσες ειναι γεναιοδωρες.
συμπερασμα?????

για οσους μου στειλατε μηνυμα και με ρωτατε ποιον-ους εννοω μυαλο εχετε . διαβαστε λιγες λιγες ( δε θελει πολλες) σελιδες του thread και θα δειτε κατι κωλοτουμπες που θα τις ζηλευε ο θρυλικος κινεζος Lee Ning ( για οσους τον θυμουνται)

ειναι θεμιτο να εχω αδικησει καποιον στη ζωη μου και μετα να το καταλαβω και να ζητησω συγγνωμη αλλα το να ανακηρυσσω καλυτερο τον παλαι ποτε χειροτερο κατα τα λεγομενα μου ε, αυτο ειναι καπως...

θα με ξεσκισετε στα σχολια τωρα αλλα δεν πειραζει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
καλησπερα,

επιβεβαιωθηκα σημερα  για οσα ειπα προχθες.
παιδια οποιοι κι αν ειστε μην εκτειθεστε.

εκθειαζετε κοπελες που σταυρωνατε.
αυτες με τη σειρα τους σας κατηγορουσαν πως κανετε αβαντες σε οσες ειναι γεναιοδωρες.
συμπερασμα?????

για οσους μου στειλατε μηνυμα και με ρωτατε ποιον-ους εννοω μυαλο εχετε . διαβαστε λιγες λιγες ( δε θελει πολλες) σελιδες του thread και θα δειτε κατι κωλοτουμπες που θα τις ζηλευε ο θρυλικος κινεζος Lee Ning ( για οσους τον θυμουνται)

ειναι θεμιτο να εχω αδικησει καποιον στη ζωη μου και μετα να το καταλαβω και να ζητησω συγγνωμη αλλα το να ανακηρυσσω καλυτερο τον παλαι ποτε χειροτερο κατα τα λεγομενα μου ε, αυτο ειναι καπως...

θα με ξεσκισετε στα σχολια τωρα αλλα δεν πειραζει...
Φανταζομαι δεν εννοεις οτι ειμαι η Νινα τωρα  :jerking: :jerking: :jerking:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
οχι φυσικα...
μην πετας τη μπαλα στην εξεδρα...
δε μιλησα για προφιλ-κλωνους

ημουν ξεκαθαρος. καποιες που ειχαν θαφτει τωρα σηκωνονται στα χερια σαν Κλεοπατρες.
και οταν ηταν θαμμενες ελεγαν πως οι "Κλεοπατρες" δινουν το κατιτι σε καποιους για να τις αβανταρουν.

επουδενι για μενα δε μπορει να πει κανεις το παραμικρο για κλωνος καποιας κλπ κλπ γιατι εχω εδω και χρονια ενεργο συμμετοχη σε αλλα thread

καληνυχτα σας!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Ξημερωματα Παρασκευης...

-26ης Οκτωβριου
η Φιονα και η Σονια

-Οπαπ

Παρατηρηση...

Περα απο την πλακα αν και "σιχαινομαι" τα τραβελια μπορω να πω πως η Νινα κανει την διαφορα, (με το κιτρινο fox που ειναι με αλαρμ)
Δεν ειμαι μπουρδελιαρης ουτε πηδαω πουτανες ξεπετες τραβελια κτλ. απλα καμια φορα πηγαινω με το αμαξι απο εκει κανω τσαρκα και φευγω προς το σπιτι μου.
Μπορω να πω εκει που "παρκαιρνει" η Νινα γινεται πανικος, εκει που πηγαινεις πχ με 100...βλεπεις μπροστα σου καμια 3-4 αμαξια με αλαρμ να κοβουνε την κυκλοφορια και εσυ νομιζεις πως εχει γινει καποιο τρακαρισμα και κοβεις ταχυτητα αποτομα... :) :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
οχι φυσικα...
μην πετας τη μπαλα στην εξεδρα...
δε μιλησα για προφιλ-κλωνους
ποια μπαλα στην εξεδρα ρε φιλε?Οταν κανεις αυτο το σχολιο μια μερα μετα το σχολιο μου για τη Νινα το οποιο εχει να κανει μονο με την εμφανιση της εγω τι πρεπει να σκεφτω?

Εγω σε ρωτησα ευθεως αν εννοεις τον αλεφαντο αλλα δε μου απαντησες.Κι εμενα μου κανει εντυπωση οτι το συγκεκριμενο νικ ειναι πολυ φιλικο απεναντι μου και με αποκαλει δασκαλο ενω στην ουσια εγω μονο μια απλη περιγραφη της πιατσας κανω χωρις να εχω πει τρομερες λεπτομερειες για τις τρανς που εχω γνωρισει.

Αυτο σε συνδυασμο με τα καλα του λογια για τη Λια και με την ευθιξια της Λιας οταν εγω εγραφα οτι ειναι μαλλον ξεπετα μιας και μου το ειπανε καμια 10 ατομα σε πμ,μπορει να με κανει να σκεφτω οτι ειναι η Λια και με βρηκε ως πατημα για να μη την δυσφημω...αν και της ειχα πει σε πμ οτι πραγματι μπορει να ειμαι αδικος μαζι της μιας και δε την εχω δοκιμασει αλλα τοτε μαλλον υπαρχει σχεδιο εξοντωσης της αφου οσους ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ξεπετα
Αλλα και παλι δε μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι το ιδιο προσωπο...

επουδενι για μενα δε μπορει να πει κανεις το παραμικρο για κλωνος καποιας κλπ κλπ γιατι εχω εδω και χρονια ενεργο συμμετοχη σε αλλα thread
και αυτο τωρα το λες εσυ σε μενα?
Τελοσπαντων δεχομαι οτι δεν αναφεροσουν σε μενα και οποιος λεει το ιδιο για σενα ειναι μαλακας...

Οπωσδηποτε ομως κατι περιεργο συμβαινει στο θρεντ τον τελευταιο καιρο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
και κατι για τις φιλες Νινα,Λια και λοιπες αυτοδιαφημιζομενες....

Το να διαδιδετε μαλακιες για μενα με πμ οτι ειμαι τραβελι και παινευω μονο τις φιλες μου :2funny:,οτι ειμαι πουστης και με γαμανε τραβελια τζαμπα κι εγω τα διαφημιζω και την γνωστη ψαρωτικη ατακα'ξερω ποιος εισαι" και τετοιες μαλακιες δεν εχουν καμια πρακτικη αξια για εσας διοτι εμενα ουτε με ξερει κανεις και ουτε μαλλον θα με μαθει αν δε το θελω εγω...και στην τελικη το nickname μου φερει νομιζω αρκετα κιλα απο αυταποδεικτο υλικο στα πορνοθεματα της θεσσαλονικης

Αντιστροφως για εσας,μαλλον θα πρεπει να προσεχετε πολυ το τι λετε και πως φερεστε διοτι ειστε υπαρκτα προσωπα και σας ξερουν ολοι,μονοι σας αποφασισατε να γραφετε κι εδω μεσα και μπορει να εκτεθειτε...ενιοτε τα πμ βγαινουν και αληθινα ξερετε...οποτε ειτε σε διαφημισω ειτε σε δυσφημισω κυρια Λια αυτος που θα σε δοκιμασει απο κοντα θα καταλαβει ποιος λεει μαλακιες και ποιος γραφει με σκοπιμοτητα

Και τελικα αποφασιστε...εχω bmw καμπριο ή mercedes καμπριο τελικα?

trigonos

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακια πεζει καμια θηληκια τραβεστι στη θεσσαλονικη με βιζια μεγαλο καβλι και κολο κορμι και λιπα

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Και ποία εχεις "τιμίσει" μεχρι τώρα μωρή ξεφωνημένη;
Με ποια πέρασες καλά;
Ντύθηκες αντρας και πήγες; Πως εγινε αυτό;
"
τι πεταγεσαι παλι μωρη πουστρα χοτυ ακουσες οτι γαμαμε και γυρωφερνεις????αντε τον πουλο παλιο αγαμητη...σκασε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
τι πεταγεσαι παλι μωρη πουστρα χοτυ ακουσες οτι γαμαμε και γυρωφερνεις????αντε τον πουλο παλιο αγαμητη...σκασε

Τρέχα στον ψυχίατρο να σου αλλάξει τα μαντζούνια.
Ασε το σπαμάρισμα δεν σου φταίνε τα άλλα παιδια εδω.
Σου είπα στειλε πμ με το τηλεφωνάκι σου να σου κάνω μια καλή ψυχανάληση.
Και μην την ξανακοπανήσεις απο το Δρομοκαϊτιο άχρηστη.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Τρέχα στον ψυχίατρο να σου αλλάξει τα μαντζούνια.
Ασε το σπαμάρισμα δεν σου φταίνε τα άλλα παιδια εδω.
Σου είπα στειλε πμ με το τηλεφωνάκι σου να σου κάνω μια καλή ψυχανάληση.
Και μην την ξανακοπανήσεις απο το Δρομοκαϊτιο άχρηστη.
ασε το τηλεφωνο μωρη πουστρα λυσαξες....βγαλε την φουστα κι ελα εκει που δηλωσα δημωσιως...σου ειπα και ωρα και ημερομηνια...αν δεν ερθεις την γαμησες στο σαιτ μετα....πουτσογλειφτρα σε τιμη ξεπετας....η ελενα η αλλιως ο χοτυ δοκιμαστε να δειτε....ουτε στη συγγρου δε βγαονει η ελενα την εχουν στην μπουκα ολα τα τραβελια γιατι κραζει αρκετες...οσοι εχετε παει μαζι της θα ξερετε....ετσι κραζει κι ο χοτυ η ελενα δηλαδη....παει το εχασες το παιχνιδι ελενα...σε πειρανε χαμπαρι αλλωστε ολοι μονο εσυ λες καλα λογια για την ελενα....κι ο λαμπορκινα που εισαι εσυ παλι....δειξε μας με τα copy paste που ξερεις καλα να κανεις μια κριτικη για την ελενα εσενα δηλαδη που εχει καποιος αλλιως μη πεταγεσαι και πες μας μια κριτικη δικη σου μια εμπειρια σου....δεν εχεις καμια....τι να μας πεις πως τον περνει η σουφρα σου κι οτι εισαι αχρηστος ανθρωπος της κοινωνιας και το μονο που εμαθες να κανεις ειναι εμποριο πουτσας εισαγωγικη εταιρεια εν ολιγοις....ουστ βρωμοκωλαρου...πλυνε και την κωλοτρυπιδα σου την μαυρη ελενα...υπαρχει και η λευκανση πρωκτου αν ξερεις....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Ξημερωματα Παρασκευης...

-26ης Οκτωβριου
η Φιονα και η Σονια

-Οπαπ

Παρατηρηση...

trigonos

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
πηγε κανενασ στην ελενα σαραιζ ευχαριστω

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Σε καλο δρόμο είστε μπράβο  :knockinb:Και :s&m_3:Πανε μαζι . Ερχομαι απο 1 του μήνα για κανένα 20αημερο να τα πούμε απο κοντα .αχ είμαι πολυ ερωτευμένη σας αγαπω όλους .και που είστε η Έλενα σανραιζ καρακουκλαρα τώρα που είναι θεσσαλονικη για 5 ημέρες να την τίμησετε την Φιλη . Μάλλον θα συνεργαστούμε όταν κατέβω Αθήνα

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αγαπητοί συναγωνιστές, αντί να παρασύρεστε σε εμφύλιες διαμάχες που αποσπούν από τον κυρίως σκοπό του θρεντ γιατί δεν επικεντρωνόμαστε στο θέμα του, δηλαδή "Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς);
Άρα για να πάμε στο ψητό, η Έλενα Sunrise τι λέει;
Κάποια άλλη που να σουλατσάρει προς τα εδώ αυτή την περίοδο;
Είχα διαβάσει για την Ήβη από Αθήνα πριν λίγες μέρες αλλά δεν πρόλαβα να την τιμήσω όσο ήταν εδώ.
Επίσης κάπου πρέπει να πήρε το μάτι μου κάποια Ηρώ; Δεν ξέρω αν είναι μόνιμη παρουσία ή εποχιακή

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ασε το τηλεφωνο μωρη πουστρα λυσαξες....βγαλε την φουστα κι ελα εκει που δηλωσα δημωσιως...σου ειπα και ωρα και ημερομηνια...αν δεν ερθεις την γαμησες στο σαιτ μετα....πουτσογλειφτρα σε τιμη ξεπετας....η ελενα η αλλιως ο χοτυ δοκιμαστε να δειτε....ουτε στη συγγρου δε βγαονει η ελενα την εχουν στην μπουκα ολα τα τραβελια γιατι κραζει αρκετες...οσοι εχετε παει μαζι της θα ξερετε....ετσι κραζει κι ο χοτυ η ελενα δηλαδη....παει το εχασες το παιχνιδι ελενα...σε πειρανε χαμπαρι αλλωστε ολοι μονο εσυ λες καλα λογια για την ελενα....κι ο λαμπορκινα που εισαι εσυ παλι....δειξε μας με τα copy paste που ξερεις καλα να κανεις μια κριτικη για την ελενα εσενα δηλαδη που εχει καποιος αλλιως μη πεταγεσαι και πες μας μια κριτικη δικη σου μια εμπειρια σου....δεν εχεις καμια....τι να μας πεις πως τον περνει η σουφρα σου κι οτι εισαι αχρηστος ανθρωπος της κοινωνιας και το μονο που εμαθες να κανεις ειναι εμποριο πουτσας εισαγωγικη εταιρεια εν ολιγοις....ουστ βρωμοκωλαρου...πλυνε και την κωλοτρυπιδα σου την μαυρη ελενα...υπαρχει και η λευκανση πρωκτου αν ξερεις....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις...τι εχετε παθει?
μπηκε ο κρυος στον παρθενο σας....?
μη ασχολειστε ρεεεεε
αυτες ειναι ψευτογκεμενες,μην πεφτετε στο επιπεδο τους.
εδω ειμαστε για να περναμε καλα κ να βγαζουμε γουστα οχι για να μαλωνουμε με τις πουστρες
η ιστορια θα δειξει ποιος ειναι κλωνος κ τι ρολο βαραει,μην ανταποκρινεστε σε ποστ απο μαλακακους κ επικεντρωθειτε σε αναφορες απο μελη παλια η νεα που εχουν δωσει στο site

αλ,κοψε τις μαλακιες...το αμαξι σου ειναι audi καμπριο κ σε ξερω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
[move] Φύτεψε και εσύ ένα δέντρο, μπορείς[/move]
Διεθνής εκστρατεία:

Το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για το περιβάλλον άρχισε μια διεθνή εκστρατεία για τη φύτευση δέντρων, με το όνομα "Φυτά για τον Πλανήτη: Εκστρατεία 1 δις δέντρων" (Plant for the Planet: Billion Tree Campaign). Ιδιώτες, κοινότητες, εταιρείες, κοινωνικοί οργανισμοί και κυβερνήσεις καλούνται να δεσμευτούν στο διαδίκτυο ώστε να φυτευθούν τουλάχιστον 1 δις δέντρα παγκοσμίως.

Ήδη οι πολίτες του κόσμου έχουν αναλάβει να φυτεύσουν πάνω από 1.061.941.141, αλλά έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν η φύτευση 32.926.029. Σίγουρα όμως και αυτό είναι μία σημαντική επιτυχία για τον πλανήτη μας!

Ανέλαβε και εσύ τη δέσμευση να φυτεύσεις έστω 1 δέντρο, ακόμη και στο μπαλκόνι ή την ταράτσα σου.

λευτερια στον δοκιμαζομενο αρνητη εργασιας απεργο πεινας ραμι συριανο

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Ναι αγαπητοί συναγωνιστές, αντί να παρασύρεστε σε εμφύλιες διαμάχες που αποσπούν από τον κυρίως σκοπό του θρεντ γιατί δεν επικεντρωνόμαστε στο θέμα του, δηλαδή "Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς);
Άρα για να πάμε στο ψητό, η Έλενα Sunrise τι λέει;
Κάποια άλλη που να σουλατσάρει προς τα εδώ αυτή την περίοδο;
Είχα διαβάσει για την Ήβη από Αθήνα πριν λίγες μέρες αλλά δεν πρόλαβα να την τιμήσω όσο ήταν εδώ.
Επίσης κάπου πρέπει να πήρε το μάτι μου κάποια Ηρώ; Δεν ξέρω αν είναι μόνιμη παρουσία ή εποχιακή

Δοκιμασα με την ελενα αλλα ατυχησα ειναι κλεισμενη και θα δοκιμασω μαλλον την ΗΡΩ μου ειπε 70 κοντα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ. Σε ερωτηση μου ειπε οτι ειναι ιδια με την φωτο μαλλον για κουκουλα το βλεπω ευχηθειτε μου καλη τυχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom