Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
συμφωνω φιλε την εχω παρει κ εγω 3 φωρεσ με 30ε στο αμαξι απο τησ καλυτερεσ η τρανσ νανα η κυπρια περασα σουπερ. πλαγιασματακια κ πιπωμα τρελο κ ταυτοχρωνωσ κολοδαχτυλιασμα την καρφωσα το δαχτυλο στην κολοτρυπιδα κ εκανε οχταρακια κ ματα την ξεκολιασα κ τησ τα δωσα στον κολω τησ.
δοκιμασε κ κελλυ απο 26ησ.

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Την περασμενη εβδομαδα προτιμησα την κλασικη αξια τη Νανα την Κυπρια.
Με ενα 50ρακι πηγαμε σε ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο στις γραμμες του τρενου και γαμηθηκαμε ιδιαιτερα καλα και κεφατα.
Αν και μεγαλη σε ηλικια θεωρω οτι κανει τα πιο καλα γαμησια από τις περισσότερες.
Η μονη μαλακια ειναι οτι ενω μου εδωσε τηλ το σημειωσα λαθος και επειδη εχω ορεξη για ενα απογευματινο ξεκωλωμα στο χωρο της, οποιος εχει το τηλ της, ας μου το στειλει PM.
Ευχαριστω!
[/quote
που την βρίσκουμε;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Με ενα 50ρακι πηγαμε σε ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο στις γραμμες του τρενου και γαμηθηκαμε ιδιαιτερα καλα και κεφατα.
Αν και μεγαλη σε ηλικια θεωρω οτι κανει τα πιο καλα γαμησια από τις περισσότερες.
Η μονη μαλακια ειναι οτι ενω μου εδωσε τηλ το σημειωσα λαθος και επειδη εχω ορεξη για ενα απογευματινο ξεκωλωμα στο χωρο της, οποιος εχει το τηλ της, ας μου το στειλει PM.
Ευχαριστω!
δεν προκειτε να την βρεις στο τηλ γιατι δεν δουλευει στο σπιτι της μονο θεωριες πουλαει οτι και καλα παρε το τηλ μου να βρεθουμε και ετσι και αν την παρεις τηλ θα σου πει ελα στην πιατσα εκει θα ειμαι

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Ευχαριστω!
Η Κύπρος είναι το διαμάντι της Ανατολικής Μεσογείου. Ένας τόπος με πανάρχαια ιστορία και πολιτισμό και ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον και κλίμα. Η Κύπρος είχε τη τύχη και την ατυχία μαζί να στέκεται στο σταυροδρόμι τριών Ηπείρων και για 6000 χρόνια να αποτελεί το αντικείμενο του πόθου για όλους εκείνους ζηλεύουν την ομορφιά της. Η Κύπρος προσφέρεται για κάθε είδους ταξίδια καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι σίγουρο ότι θα αποζημιώσει τον επισκέπτη με τον καλύτερο τρόπο.  :-* :-* :-* :smitten:

gymalanaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι 23 απο Θεσσαλονικη δεν εχω ακομα εμπειρια με trans αλλα θα ηθελα να δοκιμασω οποιοσ ειναι πρωταρησς σαν εμενα και εχει να μου δωσει καμια συμβουλη ας μου στειλει pm.

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Ρε φιλε, μετα συγχωρησεως αλλα γαμηθηκες!  το εγραψες 1, 2 ,3 φτανει!  :headbang: :s&m_3:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Είναι όπως τη βλέπεις στις φώτο,σχετικά ψηλή,με έντονες γωνίες και χαρακτηριστικά και μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε στήθος.
Από ότι έχω καταλάβει από εξόδους πρέπει να είναι προστατευόμενη της Στέλλας: Αν ισχύει αυτό δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις μήπως παίξει και καμμιά παρτούζα..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Είναι όπως τη βλέπεις στις φώτο,σχετικά ψηλή,με έντονες γωνίες και χαρακτηριστικά και μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε στήθος.
Από ότι έχω καταλάβει από εξόδους πρέπει να είναι προστατευόμενη της Στέλλας: Αν ισχύει αυτό δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις μήπως παίξει και καμμιά παρτούζα..
γιατι εχει τωρα στηθος? :think:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
γιατί μπερδεύτηκες ρε;
το μέχρι πριν λίγο καιρό το έγραψα γιατί στο ενδιάμεσο μπορεί να έχει βάλει στήθος δεν είναι και κάτι τόσο χρονοβόρο

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
αδερφια σαν τη ταιλα δεν υπαρχει ψαξτε τη δευτερη τι να λεμε τωρα
καλη και αυτη που εβαλες αλλα ταιλα ειναι μια

Θεσσαλονικη ειναι ? Ελληνιδα? εχει προφιλ στο ts-dating? για δωσε πληροφοριες.  :think:

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
ετσι που το ειδα καταλαβα οτι ειναι απο Θεσσαλονικη....τι να πεις!  :tits:

crazy4

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ετσι που το ειδα καταλαβα οτι ειναι απο Θεσσαλονικη....τι να πεις!  :tits:
παιδεσ χθεσ περασα απο 26ησ και ητν μια εξω απο ενα μλπε nissan micra ξερουμε ποια ειναι και καμια πληροφωρια ευχαριστω

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
παιδεσ χθεσ περασα απο 26ησ και ητν μια εξω απο ενα μλπε nissan micra ξερουμε ποια ειναι και καμια πληροφωρια ευχαριστω
μετριων δυνατοτητων σε ολα εχει μοσχαροποιηθει κιολας τελευταια δυσκολα τα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom