Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

thess09

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,αν μπορει καποιος να με βοηθησει....υπαρχει κατω στον οπαπ μια τρανσ με ενα μερσεντες πρασινο αν εχει καποιος το τηλ της να μου το στειλει με π.μ.ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα,αν μπορει καποιος να με βοηθησει....υπαρχει κατω στον οπαπ μια τρανσ με ενα μερσεντες πρασινο αν εχει καποιος το τηλ της να μου το στειλει με π.μ.ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα.

Ενας μονο μπορει. ο al που ολα τα παρακολουθει. δωσε τα φωτα σου φιλε αλ.

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Δεν βρήκα στο τμήμα των κριτικών προφίλ της Ήβης που επισκέφθηκα πριν μερικές μέρες.Δεν υπάρχει;

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Υπαρχει καποιος εδω μεσα που αποδειχθηκε τεραστιος προμοτορας!!!!
εκθειαζει καποια-ες συγκεκριμενη-ες ( αφου πηρε δωρακι ΚΑΙ σε ειδος) και κριτικαρει τις υπολοιπες!

ενω μεχρι σχετικα προσφατα μονο ρωτουσε και επικροτουσε πληροφοριες που διναμε ολοι  οι αλλοι...

Ονοματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε...
Ο στοιχειωδης νους μπορει να σκεφτει και να καταλαβει

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ενα ειναι σιγουρο η χουφτα σου ζει μερες δοξας :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
αλεφαντος....παντου χωνεται ο χοτυ...σε ολους εξυπναδες λεει...μη το δινουμε σημασια...ξερουμε οτι ειναι τραβεστι και μαλλον ειναι η Ελενα...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ποιος λαζοπουλος και μαλακιες τωρα διαβαστε αυτον τον φελο να ξεραθειτε στα γελια
αδικησε δικε μου που μενεις στα στενα ορια του σαιτ μονο
αλλα οπως λεει και ενας συγχρονος φιλοσοφος με το βλακα δεν τα βαζεις ποτε ειναι ανικητος
χααχχαχααχαχ....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: πες τα Αλεφαντε!!!

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ποιο χιουμορ σου ρε μαστορα μ αυτα που λες θα πρεπει να καθομαστε σε σομπα πανω για μην παγωσουμε
ο χοτυ με αυτα που λεει νομιζει οτι γελανε ολοι...ας του μαθει καποιος οτι χιουμορ ειναι οταν ειναι 5 ατομα σε μια παρεα και πει κατι καποιος και γελασουν ολοι....οχι να γελανε οι 4 εις βαρος του πεμπτου....μαθε χοτυ αυτα τα μαθαιναμε δημοτικο... τραβελοδημοτικο πρεπει να ανοιξω να σε σπουδασω χοτακο...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
συναγωνιστες της βορειου Ελλαδος...η Στελλιτσα τι λεει εχει βυζι τελικα???? απο υπηρεσιες τι λεει??? μηπως να μας την στειλετε κατω να στειλουμε κι εμεις καμια απο εδω???και στην ανταλλαγη να κανονισουμε να πιουν ενα καφεδακι στη Λαρισα τα κοριτσια να γνωριστουν κι αυτα....για αυτην την Στελλα λεω που εχει προαναφερθει παλαιοτερα...

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστες της βορειου Ελλαδος...η Στελλιτσα τι λεει εχει βυζι τελικα???? απο υπηρεσιες τι λεει??? μηπως να μας την στειλετε κατω να στειλουμε κι εμεις καμια απο εδω???και στην ανταλλαγη να κανονισουμε να πιουν ενα καφεδακι στη Λαρισα τα κοριτσια να γνωριστουν κι αυτα....για αυτην την Στελλα λεω που εχει προαναφερθει παλαιοτερα...

Φιλε parr η στελλα ειναι μια κινουμενη βομβα. πολυ καλη παρουσια. δεν ειχε μεγαλο βυζι . τωρα βλεπω ειναι πιο τονισμενο. δεν ξερω αν εβαλε ή αν το σφιγγει με τα διαφορα που φοραει. ειναι ενεργοπαθητικη με πολυ καλο εργαλειο αρκετα χοντρο και σκληρο. παρα πολυ φιλκη και οσο ομορφη δειχνει. πολυ καλη επικοινωνια σαν ατομο θετικο και παντα ετοιμη για καθε παιχνιδι. γενικα ειναι απο τα καλα παιδια . την εχω παρει αρκετες φορες. δεν εχω κανενα παραπονο. αλλα οπως εχω πει και αλλες φορες οτι αρεσει σε μενα μπορει να χαλαει τον αλλον. αυτα ειναι γουστα. αλλα γενικα σαν παρουσια  μετραει.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Φιλε parr η στελλα ειναι μια κινουμενη βομβα. πολυ καλη παρουσια. δεν ειχε μεγαλο βυζι . τωρα βλεπω ειναι πιο τονισμενο. δεν ξερω αν εβαλε ή αν το σφιγγει με τα διαφορα που φοραει. ειναι ενεργοπαθητικη με πολυ καλο εργαλειο αρκετα χοντρο και σκληρο. παρα πολυ φιλκη και οσο ομορφη δειχνει. πολυ καλη επικοινωνια σαν ατομο θετικο και παντα ετοιμη για καθε παιχνιδι. γενικα ειναι απο τα καλα παιδια . την εχω παρει αρκετες φορες. δεν εχω κανενα παραπονο. αλλα οπως εχω πει και αλλες φορες οτι αρεσει σε μενα μπορει να χαλαει τον αλλον. αυτα ειναι γουστα. αλλα γενικα σαν παρουσια  μετραει.
οκ συναγωνιστη μου.....αν ερθει Αθηνα θα την τιμησω.....ησουν κατατοπιστικος!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οκ συναγωνιστη μου.....αν ερθει Αθηνα θα την τιμησω.....ησουν κατατοπιστικος!

Και ποία εχεις "τιμίσει" μεχρι τώρα μωρή ξεφωνημένη;
Με ποια πέρασες καλά;
Ντύθηκες αντρας και πήγες; Πως εγινε αυτό;
"

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
εχει  δοκιμασει  κανεις  την  ελενα  ?

Εχω παει μαζί της 2 φορές. Την πρωτη πριν απο χρόνια οταν το επαιζε ιντερνασιοναλ εσκορτ gillian σε ενα ξενοδοχείο στην θεσσαλονικη και ειχα τρελαθει μαζί της. Μετα όμως την δοκιμασα στην Αθηνα και απογοητευτικα ξεπέτα εντελώς. Το θέμα ειναι οτι στην νεα φωτογράφηση δειχνει κόμματος και απο κοντα ετσι είναι. Εχει φάει πολυ κραξιμο απο τους συναγωνιστες μπορει να έχει βαλει μυαλό. Αν εισαι παθητικος μην έχεις πολλες ελπιδες. Συνεχίζει να έχει Τιμές υψηλές οπως βλεπω και στο site της. Η επιλογη δική σου.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ωχ λες να ειναι και αυτος κλωνος;;;
περιεργα πραγματα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εχω παει μαζί της 2 φορές. Την πρωτη πριν απο χρόνια οταν το επαιζε ιντερνασιοναλ εσκορτ gillian σε ενα ξενοδοχείο στην θεσσαλονικη και ειχα τρελαθει μαζί της. Μετα όμως την δοκιμασα στην Αθηνα και απογοητευτικα ξεπέτα εντελώς. Το θέμα ειναι οτι στην νεα φωτογράφηση δειχνει κόμματος και απο κοντα ετσι είναι. Εχει φάει πολυ κραξιμο απο τους συναγωνιστες μπορει να έχει βαλει μυαλό. Αν εισαι παθητικος μην έχεις πολλες ελπιδες. Συνεχίζει να έχει Τιμές υψηλές οπως βλεπω και στο site της. Η επιλογη δική σου.
γιγαντας ο συναγωνιστης μεγαλος τι να λεμε τωρα 50 μηνυματα ξυραφιες το ενα καλητερο απο τα αλλα πληροφοριες κριτικες τελος πραγματικο διαμαντη μπραβο φιλε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γιγαντας ο συναγωνιστης μεγαλος τι να λεμε τωρα 50 μηνυματα ξυραφιες το ενα καλητερο απο τα αλλα πληροφοριες κριτικες τελος πραγματικο διαμαντή μπραβο φιλε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Όπως λέμε δεν είναι ο βόας δεν είναι ο κροταλίας.
Είναι τρομερό φιδάκι ο διαμαντής!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom