You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλησπερα,αν μπορει καποιος να με βοηθησει....υπαρχει κατω στον οπαπ μια τρανσ με ενα μερσεντες πρασινο αν εχει καποιος το τηλ της να μου το στειλει με π.μ.ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα.
Ενας μονο μπορει. ο al που ολα τα παρακολουθει. δωσε τα φωτα σου φιλε αλ.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ρε συναδελφοι σαλονικεις, αυτη η Γιωτα τρανς η σεξοβομβα οπως λεει... αξιζει να την τιμησουμε ??
νεα αφιξη στις 23 νοεμβριου
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Δεν βρήκα στο τμήμα των κριτικών προφίλ της Ήβης που επισκέφθηκα πριν μερικές μέρες.Δεν υπάρχει;
πολυ photoshop αδερφε,καμια σχεση με την πραγματικότητα....δε θα στη προτειναρε συναδελφοι σαλονικεις, αυτη η Γιωτα τρανς η σεξοβομβα οπως λεει... αξιζει να την τιμησουμε ??
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Υπαρχει καποιος εδω μεσα που αποδειχθηκε τεραστιος προμοτορας!!!!
εκθειαζει καποια-ες συγκεκριμενη-ες ( αφου πηρε δωρακι ΚΑΙ σε ειδος) και κριτικαρει τις υπολοιπες!
ενω μεχρι σχετικα προσφατα μονο ρωτουσε και επικροτουσε πληροφοριες που διναμε ολοι οι αλλοι...
Ονοματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε...
Ο στοιχειωδης νους μπορει να σκεφτει και να καταλαβει
εκθειαζει καποια-ες συγκεκριμενη-ες ( αφου πηρε δωρακι ΚΑΙ σε ειδος) και κριτικαρει τις υπολοιπες!
ενω μεχρι σχετικα προσφατα μονο ρωτουσε και επικροτουσε πληροφοριες που διναμε ολοι οι αλλοι...
Ονοματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε...
Ο στοιχειωδης νους μπορει να σκεφτει και να καταλαβει
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
αλεφαντος....παντου χωνεται ο χοτυ...σε ολους εξυπναδες λεει...μη το δινουμε σημασια...ξερουμε οτι ειναι τραβεστι και μαλλον ειναι η Ελενα...ενα ειναι σιγουρο η χουφτα σου ζει μερες δοξας
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
χααχχαχααχαχ.... πες τα Αλεφαντε!!!ποιος λαζοπουλος και μαλακιες τωρα διαβαστε αυτον τον φελο να ξεραθειτε στα γελια
αδικησε δικε μου που μενεις στα στενα ορια του σαιτ μονο
αλλα οπως λεει και ενας συγχρονος φιλοσοφος με το βλακα δεν τα βαζεις ποτε ειναι ανικητος
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
ο χοτυ με αυτα που λεει νομιζει οτι γελανε ολοι...ας του μαθει καποιος οτι χιουμορ ειναι οταν ειναι 5 ατομα σε μια παρεα και πει κατι καποιος και γελασουν ολοι....οχι να γελανε οι 4 εις βαρος του πεμπτου....μαθε χοτυ αυτα τα μαθαιναμε δημοτικο... τραβελοδημοτικο πρεπει να ανοιξω να σε σπουδασω χοτακο...ποιο χιουμορ σου ρε μαστορα μ αυτα που λες θα πρεπει να καθομαστε σε σομπα πανω για μην παγωσουμε
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
συναγωνιστες της βορειου Ελλαδος...η Στελλιτσα τι λεει εχει βυζι τελικα???? απο υπηρεσιες τι λεει??? μηπως να μας την στειλετε κατω να στειλουμε κι εμεις καμια απο εδω???και στην ανταλλαγη να κανονισουμε να πιουν ενα καφεδακι στη Λαρισα τα κοριτσια να γνωριστουν κι αυτα....για αυτην την Στελλα λεω που εχει προαναφερθει παλαιοτερα...
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
συναγωνιστες της βορειου Ελλαδος...η Στελλιτσα τι λεει εχει βυζι τελικα???? απο υπηρεσιες τι λεει??? μηπως να μας την στειλετε κατω να στειλουμε κι εμεις καμια απο εδω???και στην ανταλλαγη να κανονισουμε να πιουν ενα καφεδακι στη Λαρισα τα κοριτσια να γνωριστουν κι αυτα....για αυτην την Στελλα λεω που εχει προαναφερθει παλαιοτερα...
Φιλε parr η στελλα ειναι μια κινουμενη βομβα. πολυ καλη παρουσια. δεν ειχε μεγαλο βυζι . τωρα βλεπω ειναι πιο τονισμενο. δεν ξερω αν εβαλε ή αν το σφιγγει με τα διαφορα που φοραει. ειναι ενεργοπαθητικη με πολυ καλο εργαλειο αρκετα χοντρο και σκληρο. παρα πολυ φιλκη και οσο ομορφη δειχνει. πολυ καλη επικοινωνια σαν ατομο θετικο και παντα ετοιμη για καθε παιχνιδι. γενικα ειναι απο τα καλα παιδια . την εχω παρει αρκετες φορες. δεν εχω κανενα παραπονο. αλλα οπως εχω πει και αλλες φορες οτι αρεσει σε μενα μπορει να χαλαει τον αλλον. αυτα ειναι γουστα. αλλα γενικα σαν παρουσια μετραει.
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
οκ συναγωνιστη μου.....αν ερθει Αθηνα θα την τιμησω.....ησουν κατατοπιστικος!Φιλε parr η στελλα ειναι μια κινουμενη βομβα. πολυ καλη παρουσια. δεν ειχε μεγαλο βυζι . τωρα βλεπω ειναι πιο τονισμενο. δεν ξερω αν εβαλε ή αν το σφιγγει με τα διαφορα που φοραει. ειναι ενεργοπαθητικη με πολυ καλο εργαλειο αρκετα χοντρο και σκληρο. παρα πολυ φιλκη και οσο ομορφη δειχνει. πολυ καλη επικοινωνια σαν ατομο θετικο και παντα ετοιμη για καθε παιχνιδι. γενικα ειναι απο τα καλα παιδια . την εχω παρει αρκετες φορες. δεν εχω κανενα παραπονο. αλλα οπως εχω πει και αλλες φορες οτι αρεσει σε μενα μπορει να χαλαει τον αλλον. αυτα ειναι γουστα. αλλα γενικα σαν παρουσια μετραει.
εχει δοκιμασει κανεις την ελενα ?νεα αφιξη στις 23 νοεμβριου
οκ συναγωνιστη μου.....αν ερθει Αθηνα θα την τιμησω.....ησουν κατατοπιστικος!
Και ποία εχεις "τιμίσει" μεχρι τώρα μωρή ξεφωνημένη;
Με ποια πέρασες καλά;
Ντύθηκες αντρας και πήγες; Πως εγινε αυτό;
"
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
εχει δοκιμασει κανεις την ελενα ?
Εχω παει μαζί της 2 φορές. Την πρωτη πριν απο χρόνια οταν το επαιζε ιντερνασιοναλ εσκορτ gillian σε ενα ξενοδοχείο στην θεσσαλονικη και ειχα τρελαθει μαζί της. Μετα όμως την δοκιμασα στην Αθηνα και απογοητευτικα ξεπέτα εντελώς. Το θέμα ειναι οτι στην νεα φωτογράφηση δειχνει κόμματος και απο κοντα ετσι είναι. Εχει φάει πολυ κραξιμο απο τους συναγωνιστες μπορει να έχει βαλει μυαλό. Αν εισαι παθητικος μην έχεις πολλες ελπιδες. Συνεχίζει να έχει Τιμές υψηλές οπως βλεπω και στο site της. Η επιλογη δική σου.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιγαντας ο συναγωνιστης μεγαλος τι να λεμε τωρα 50 μηνυματα ξυραφιες το ενα καλητερο απο τα αλλα πληροφοριες κριτικες τελος πραγματικο διαμαντη μπραβο φιλεΕχω παει μαζί της 2 φορές. Την πρωτη πριν απο χρόνια οταν το επαιζε ιντερνασιοναλ εσκορτ gillian σε ενα ξενοδοχείο στην θεσσαλονικη και ειχα τρελαθει μαζί της. Μετα όμως την δοκιμασα στην Αθηνα και απογοητευτικα ξεπέτα εντελώς. Το θέμα ειναι οτι στην νεα φωτογράφηση δειχνει κόμματος και απο κοντα ετσι είναι. Εχει φάει πολυ κραξιμο απο τους συναγωνιστες μπορει να έχει βαλει μυαλό. Αν εισαι παθητικος μην έχεις πολλες ελπιδες. Συνεχίζει να έχει Τιμές υψηλές οπως βλεπω και στο site της. Η επιλογη δική σου.
γιγαντας ο συναγωνιστης μεγαλος τι να λεμε τωρα 50 μηνυματα ξυραφιες το ενα καλητερο απο τα αλλα πληροφοριες κριτικες τελος πραγματικο διαμαντή μπραβο φιλε
Όπως λέμε δεν είναι ο βόας δεν είναι ο κροταλίας.
Είναι τρομερό φιδάκι ο διαμαντής!! ;)
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια θέματα