Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Ξερει καποιος τπτ για την κοπελια??   :huh:
επισκεψη πριν 2-3 χρονια, σπιτι αττικη η αγ.παντελεημωνα δεν θυμαμαι καλα. πολυ καθαρος χωρος οπως πολυ καθαρη και αυτη. φιλικη και  πολυ θηλυκη, ανετα την περνας για γυναικα, νορμαλ προσοντα, ειχε ωραιο στηθος και εμαθα πως το εφτιαξε και αλλο και εγινε τουμπανο. καπου γραφτηκε οτι πηρε μερικα κιλα, αλλα δεν το γνωριζω σιγουρα. το πολυ αρνητικο για εμενα, το δωρο της, ζηταγε 100+. ειχα περασει πολυ καλα, αλλα και τα λεφτα πολλα. αν εχει ριξει την τιμη αξιζει την επισκεψη.

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
η κυρια νινα που βγενει ρε παιδια?
Αν και έχω καιρό να περάσω από εκεί λογικά στη μπουγάτσα.Εκεί ήταν η έδρα της πάντα.
Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί κάνει μόνο πιάτσα λογικά δεν είναι θέμα cult γούστου
αλλά επιλογής.Έχω την εντύπωση ότι δεν πάει με οποιονδήποτε αλλά επιλέγει με ποιούς θα πάει
βλέποντας τους πρώτα.Και επειδή δια τηλεφώνου δεν μπορείς να έχεις οπτική εντύπωση του πελάτη
πριν πας μαζί του κάνει μόνο πιάτσα που προσφέρει αυτό το ατού.Σε κάθε περίπτωση βέβαια η ίδια
είναι θαμώνας του site και μπορεί να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη δική μου υπόθεση.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Αν και έχω καιρό να περάσω από εκεί λογικά στη μπουγάτσα.Εκεί ήταν η έδρα της πάντα.
Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί κάνει μόνο πιάτσα λογικά δεν είναι θέμα cult γούστου
αλλά επιλογής.Έχω την εντύπωση ότι δεν πάει με οποιονδήποτε αλλά επιλέγει με ποιούς θα πάει
βλέποντας τους πρώτα.Και επειδή δια τηλεφώνου δεν μπορείς να έχεις οπτική εντύπωση του πελάτη
πριν πας μαζί του κάνει μόνο πιάτσα που προσφέρει αυτό το ατού.Σε κάθε περίπτωση βέβαια η ίδια
είναι θαμώνας του site και μπορεί να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη δική μου υπόθεση.

ΣΩΣΤΟΣ.....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
καλημερα lakis1975 η συγκεκριμενη ισως ειναι η πιο προσγειωμενη και η πιο σωστη στην δουλεια της. ειναι παρα πολυ φιλικη ανετη και συζητήσιμη. δεν βιαζεται μπορεις να καθησεις χαλαρα και να μιλησιες για πολλα θεματα και φυσικα για το τι θελεις και πως το θελεις. λειτουργει και ενεργετικα σε πολυ καλο επιπεδο. με σκληρο εργαλειο και αρκετα καλο. δεν την λες χοντρη αλλα ουτε και λεπτη. ειναι μετρια στα κιλα που θα λεγαμε και εμεις. δεν εχεις φετες κοιλιακους. εχει απιστευτο βυζομπαλο . γενικα ειναι καλη. σε συμπεριφορα επαγγελματικη την κατατάσσω στις αριστουχες. οπως και μερικες αλλες εδω μεσα που εχω παει
να'σαι καλα κοσμικε ησουν κατατοπιστικος θα την εχουμε στα υποψιν μας!!!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ομορφη η ξανθια νανσυ την ειχα παρει παλιοτερα παιδια.
αλλα πολυ ψυχρη επαγγελματιασ κ ξεπετα εγω δεν σασ την προτινω.

nansy papada

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
για ενημερωσε αν μπορεις ποια ειναι αυτη που θα κανει εγχειρηση να το εχουμε υποψιν...
Καταρχας … καλησπερα σε ολους , το ονομα μου ειναι Νανσυ ,,,, εδω μεσα δεν εχω μπει ποτε οχι επειδη σνομπαρω αλλα απλα δεν θελω γι αυτο και γινεται αυτο που γινεται με το ονομα μου … και εχει γινει πολλες φορες καταφευγοντας να υπερασπιστω τον ευατο μου, πολλοι φιλοι μου λενε κατα καιρους οτι γραφουν εδω μεσα για εμενα …λοιπον εσυ που ποσταρεις εδω μεσα το topic για μενα θελω να διαβασεις αυτο , αν διαβασει καποιος το τι γραφεις θα καταλαβει πως λες ασυναρτισιες, τα κεφαλαια ανακατευεις αλλα ονοματα Κ.Λ.Π....ο κοσμος δεν ειναι χαζος για να καταλαβει το τι κρυβεται απο πισω απο το προφιλ σου και την διαθεση εχεις για το ατομο μου και με τι σκεπτικο αναρτισες τον υποτιθεμενο θαυμασμο σου χωρις να θυμασε το ονομα μου και προωθοντας αλλα και ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ το τι θα ηθελες να ημουν πιστευοντας να κοψεις την δουλεια και να ξεφτυλισεις με ευγενικο τροπο εμενα .της Θεομουνες θυμομαστε ολοι. τις κακοχαρακτιριζουσες αγαπη μου θαβουμε κατι που εσυ δεν το κανεις ξερω πολυ καλα απο τοτε που ξεκινησα οτι ο κοσμος μας ειναι πολυ κακος και γεματο ζηλια και με διαθεση να βλαψουν αυτες που δεν εχουν διαθεση να πειραξουν κανενα,ο ανταγωνισμος σημερα δυστιχως ειναι ο θανατο σου ι ζωη μου, σε εναν κοσμο που κανουν κρα να ειναι στα 4 για ενα 20,30,40,50 ευρω και ο προωθητης εισαι εσυ και το καταλαβαινουν πολυ και στην δουλεια μου ειμαι καθε μερα και οχι οπως εσυ που με θελεις Παρασκευη Σαββατο γιατι αραγε!!!!!
Ειδη ξεκινησα των νομικο δρομο  για την προηγουμενη δυσφημιση, την επομενη περιμενω

Υ.Γ Εγω δεν εχω προβλημα με καμια και ειδικα με κανεναν..αλλες εχουν προβλημα μαζι μου γιατι αραγε!! και παλι ο κοσμος δεν ειναι χαζος χτεσινα πλασμενος τα φιλια μου. πολλα ψευτικα προφιλ βρε παιδια την ταπεινη μου συμβουλι να προσεχεται....ειναι πολυ κακο να αρεσεται εχει κ αυτο το τιμημα του.....

nansy papada

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τριτη βραδυ πηρα το Transoθεομουνο το ψηλο ξανθο, εκει που συνηθως βρισκεται η κελυ και η φιονα, με σπιτι Αντιγονιδων. (ονομα μου διαφευγει)
Μονο btm και εδινε πιπα, αλλα με διαφορα η πιο μουναρα τρανς της πολης.
Οι λατρεισ προλαβετε γιατι με ενημερωσε οτι επικειται εγχειριση αλλαγης φυλου!
[/quoteΚαταρχας … καλησπερα σε ολους , το ονομα μου ειναι Νανσυ ,,,, εδω μεσα δεν εχω μπει ποτε οχι επειδη σνομπαρω αλλα απλα δεν θελω γι αυτο και γινεται αυτο που γινεται με το ονομα μου … και εχει γινει πολλες φορες καταφευγοντας να υπερασπιστω τον ευατο μου, πολλοι φιλοι μου λενε κατα καιρους οτι γραφουν εδω μεσα για εμενα …λοιπον εσυ που ποσταρεις εδω μεσα το topic για μενα θελω να διαβασεις αυτο , αν διαβασει καποιος το τι γραφεις θα καταλαβει πως λες ασυναρτισιες, τα κεφαλαια ανακατευεις αλλα ονοματα Κ.Λ.Π....ο κοσμος δεν ειναι χαζος για να καταλαβει το τι κρυβεται απο πισω απο το προφιλ σου και την διαθεση εχεις για το ατομο μου και με τι σκεπτικο αναρτισες τον υποτιθεμενο θαυμασμο σου χωρις να θυμασε το ονομα μου και προωθοντας αλλα και ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ το τι θα ηθελες να ημουν πιστευοντας να κοψεις την δουλεια και να ξεφτυλισεις με ευγενικο τροπο εμενα .της Θεομουνες θυμομαστε ολοι. τις κακοχαρακτιριζουσες αγαπη μου θαβουμε κατι που εσυ δεν το κανεις ξερω πολυ καλα απο τοτε που ξεκινησα οτι ο κοσμος μας ειναι πολυ κακος και γεματο ζηλια και με διαθεση να βλαψουν αυτες που δεν εχουν διαθεση να πειραξουν κανενα,ο ανταγωνισμος σημερα δυστιχως ειναι ο θανατο σου ι ζωη μου, σε εναν κοσμο που κανουν κρα να ειναι στα 4 για ενα 20,30,40,50 ευρω και ο προωθητης εισαι εσυ και το καταλαβαινουν πολυ και στην δουλεια μου ειμαι καθε μερα και οχι οπως εσυ που με θελεις Παρασκευη Σαββατο γιατι αραγε!!!!!
Ειδη ξεκινησα των νομικο δρομο  για την προηγουμενη δυσφημιση, την επομενη περιμενω

Υ.Γ Εγω δεν εχω προβλημα με καμια και ειδικα με κανεναν..αλλες εχουν προβλημα μαζι μου γιατι αραγε!! και παλι ο κοσμος δεν ειναι χαζος χτεσινα πλασμενος τα φιλια μου. πολλα ψευτικα προφιλ βρε παιδια την ταπεινη μου συμβουλι να προσεχεται....ειναι πολυ κακο να αρεσεται εχει κ αυτο το τιμημα του.....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μερικεσ νομιζουν οτι τα 50αρια σε αυτη τη ζωη βγαινουν σε 5 λεπτα.
μια απο αυτεσ εινε νανσυ παιδια εκμεταλευοντασ την ομορφια που εχει γιατι να λεμε την αληθεια εινε πανεμορφη.ξερετε ποσα εχω προσφερει εδω μεσα χωρισ απολυτοσ κανενα συμφερων .
καλεσ τρανσ για μενα απο την πιατσα εινε η κελλυ δεν την αλαζω με τιποτα πολυ καλη σε ολα και καλο παιδι κ επισησ πολυ καλη η νανα η κυπρια σε ολα.
ελπιζω να σασ βοηθησα παιδια.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καταρχας … καλησπερα σε ολους , το ονομα μου ειναι Νανσυ ,,,, .................. και οχι οπως εσυ που με θελεις Παρασκευη Σαββατο γιατι αραγε!!!!!
Ειδη ξεκινησα των νομικο δρομο  για την προηγουμενη δυσφημιση, την επομενη περιμενω

:think: :think: :think: Το  pap τι είναι βρε Νάνσυ μου;

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μπισκοτα παπαδοπουλου μαλλων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SexyNikolThess30

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

*poutsovios* ότι και να είσαι από πίσω καταλαβαίνουμε ότι έχεις κακία για αυτήν ,.....εγώ την έχω γνωρίσει τη nancy και ότι και αν γράψεις δε με πείθεις , σε όλα της είναι καλή και φαίνεται αυτό , περπατάει την ημέρα και είναι ένας άγγελος , διαδικτυακά έχω γνωρίσει άτομα που έχουν πάει μαζί της και μου έχουν πει τα καλύτερα, εσύ τί προσπαθείς να κάνεις? το να την κατηγορείς δεν είναι σωστό ούτε πρέπον! μάλλον έχεις προσωπικά μαζί της και τα κάνεις όλα αυτά.....είναι κούκλα και δε θέλει να την  λένε κούκλα και εκνευρίζεται όταν το ακούει αυτό, αυτή η συμπεριφορά της τα λέει όλα , έχεις δει scorpina και ξενέρωτη? χαχαχαχαχ έλεος ασχολείσου με τίποτα άλλο παρά να κάνεις την κατίνα και τον ντελάλι..........φιλάκια....... 

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φιλε προσφερε πρωτα κατι εδω μεσα κ μετα μιλα.εγω την νανσυ μια φωρα πριν 2 χρονια την πηρα κ αν κ ειμε φιλικοσ κ εμφανισημοσ εκλαψα τα λεφτα μου κ μαλιστα την αφησα στην δυτικη εισοδο δεν την πηγα καν ο στην 26ησ γιατι ημουν ετιμοσ να την πλακοσω κ στα μπατσιδια απο την ξενερα που εφαγα...απο και κ περα δεν την ξερω κ δε με ξερι αλλα η νεκροφιλιεσ δεν με ενδιαφερουν.
εσυ τι εισε και απο που ξεφυτρωσεσ αποψε .

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ααααα συγνωμη τωρα ειδα οτι εισε πουτανακι η μαλλον πουστρα με περουκα γιατι τα πουτανακια εινε και κουκλεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η μεγαλυτερη ομωσ αδυναμια μου παιδια κ το λεωδημοσια εζεισα πολυ ομορφεσ στιγμεσ με αυτη παλια στην καλαμαρια εινε  ξανθια κουκλαρα η κελλυ.σηνυθωσ στην 26ησ μετα τησ 2 πολυ καλη την ερωτευτηκα μπορω να πω αυτην την κουκλα και εινε και καλο παιδι.

SexyNikolThess30

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ -ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ piatsovie  ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ μάλλον ΣΩΣΤΑ ΜΕ Ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Ω. ΑΝ ΜΗΤΟΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΟΚ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΫ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣΤΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?STRAIGHT?ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΄!!!!!!!!!!!! Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom