Τριτη βραδυ πηρα το Transoθεομουνο το ψηλο ξανθο, εκει που συνηθως βρισκεται η κελυ και η φιονα, με σπιτι Αντιγονιδων. (ονομα μου διαφευγει)
Μονο btm και εδινε πιπα, αλλα με διαφορα η πιο μουναρα τρανς της πολης.
Οι λατρεισ προλαβετε γιατι με ενημερωσε οτι επικειται εγχειριση αλλαγης φυλου!
[/quoteΚαταρχας … καλησπερα σε ολους , το ονομα μου ειναι Νανσυ ,,,, εδω μεσα δεν εχω μπει ποτε οχι επειδη σνομπαρω αλλα απλα δεν θελω γι αυτο και γινεται αυτο που γινεται με το ονομα μου … και εχει γινει πολλες φορες καταφευγοντας να υπερασπιστω τον ευατο μου, πολλοι φιλοι μου λενε κατα καιρους οτι γραφουν εδω μεσα για εμενα …λοιπον εσυ που ποσταρεις εδω μεσα το topic για μενα θελω να διαβασεις αυτο , αν διαβασει καποιος το τι γραφεις θα καταλαβει πως λες ασυναρτισιες, τα κεφαλαια ανακατευεις αλλα ονοματα Κ.Λ.Π....ο κοσμος δεν ειναι χαζος για να καταλαβει το τι κρυβεται απο πισω απο το προφιλ σου και την διαθεση εχεις για το ατομο μου και με τι σκεπτικο αναρτισες τον υποτιθεμενο θαυμασμο σου χωρις να θυμασε το ονομα μου και προωθοντας αλλα και ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ το τι θα ηθελες να ημουν πιστευοντας να κοψεις την δουλεια και να ξεφτυλισεις με ευγενικο τροπο εμενα .της Θεομουνες θυμομαστε ολοι. τις κακοχαρακτιριζουσες αγαπη μου θαβουμε κατι που εσυ δεν το κανεις ξερω πολυ καλα απο τοτε που ξεκινησα οτι ο κοσμος μας ειναι πολυ κακος και γεματο ζηλια και με διαθεση να βλαψουν αυτες που δεν εχουν διαθεση να πειραξουν κανενα,ο ανταγωνισμος σημερα δυστιχως ειναι ο θανατο σου ι ζωη μου, σε εναν κοσμο που κανουν κρα να ειναι στα 4 για ενα 20,30,40,50 ευρω και ο προωθητης εισαι εσυ και το καταλαβαινουν πολυ και στην δουλεια μου ειμαι καθε μερα και οχι οπως εσυ που με θελεις Παρασκευη Σαββατο γιατι αραγε!!!!!
Ειδη ξεκινησα των νομικο δρομο για την προηγουμενη δυσφημιση, την επομενη περιμενω
Υ.Γ Εγω δεν εχω προβλημα με καμια και ειδικα με κανεναν..αλλες εχουν προβλημα μαζι μου γιατι αραγε!! και παλι ο κοσμος δεν ειναι χαζος χτεσινα πλασμενος τα φιλια μου. πολλα ψευτικα προφιλ βρε παιδια την ταπεινη μου συμβουλι να προσεχεται....ειναι πολυ κακο να αρεσεται εχει κ αυτο το τιμημα του.....