Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

SexyNikolThess30

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗ ΝΑΝΣΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΣΥΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΤΟ 'ΧΕΙ " ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΑΨΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΘΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ , ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τα υπουργεια υγεια&κοινωνικης αλληλεγγυης και το προστασιας του πολιτη
                  προειδοποιηση εν οψη γιορτων:
προσοχη αλκοολ και οδηγηση δεν πανε μαζι ειναι θανατηφορος συνδυασμος που ευθυνεται για τα περισσοτερα τροχια ατυχηματα στη χωρα μας
για αυτο την επομενη φορα που θα πιεις ασε τον φιλο σου να οδηγησει

λευτερια στον στεριθεντα της μυκονου λακη γαβαλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ -ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ piatsovie  ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ μάλλον ΣΩΣΤΑ ΜΕ Ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Ω. ΑΝ ΜΗΤΟΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΟΚ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΫ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣΤΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?STRAIGHT?ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΄!!!!!!!!!!!! Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Aντε γαμησου ρε μαλακα  :birdman: :birdman:
Ποιος εισαι εσυ και απο που ξεφυτρωσες εδω μεσα και ποιος ασχολειται μαζι σου?...θα την πεις και στον piatsovio που ξερει ολη την πιατσα απ'εξω ο ανθρωπος...

Μ'εσενα παντως αποκλειεται ν'ασχοληθει κανεις οποτε μη μας κανεις και υποδειξεις.
Πραγματι η Νανσυ ειναι γκομεναρα ποιος το αμφισβητει?...απλα αυτουνου δε του αρεσε,τι να κανουμε τωρα?

Κι εγω αντιστροφα θα του πω οτι η Κελλυ ναι μεν ειναι δεκτικη και καλο ατομο αλλα απο κοντα ειναι μεγαλο μπαζακι

Και στην τελικη ας μπει η Νανσυ και ας μιλησει μονη της.2 χρονια την ψαχνει τοσος κοσμος,εχει απο 5 προφιλ σε καθε σαϊτ και δε μιλαει ποτε...Κι εγω εχω παρα πολυ καιρο να την πετυχω αποκλειεται να βγαινει καθε νυχτα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ποιος εισαι εσυ και απο που ξεφυτρωσες εδω μεσα και ποιος ασχολειται μαζι σου?...θα την πεις και στον piatsovio που ξερει ολη την πιατσα απ'εξω ο ανθρωπος...

Μ'εσενα παντως αποκλειεται ν'ασχοληθει κανεις οποτε μη μας κανεις και υποδειξεις.
Πραγματι η Νανσυ ειναι γκομεναρα ποιος το αμφισβητει?...απλα αυτουνου δε του αρεσε,τι να κανουμε τωρα?

Κι εγω αντιστροφα θα του πω οτι η Κελλυ ναι μεν ειναι δεκτικη και καλο ατομο αλλα απο κοντα ειναι μεγαλο μπαζακι

Και στην τελικη ας μπει η Νανσυ και ας μιλησει μονη της.2 χρονια την ψαχνει τοσος κοσμος,εχει απο 5 προφιλ σε καθε σαϊτ και δε μιλαει ποτε...Κι εγω εχω παρα πολυ καιρο να την πετυχω αποκλειεται να βγαινει καθε νυχτα
+1 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ε μα πια μας τα εχουν πρηξει...βεβαια οσοι γυρναμε στις πιατσες λιγο πολυ καταλαβανουμε τι αναδουλεια εχει πεσει αλλα αυτος δεν ειναι ο καταλληλος τροπος για διαφημση...γιατι ειπες ετσι για μενα,θα σου κανω μηνυση και θα σου κλασω τ'αρχιδια  :jerking: :jerking:

Εισαι γκομεναρα κυρια Νανσυ,οχι σαν το μωρο μου τη Νινα βεβαια,δεν εχεις αναγκη τις ψευτοϊντριγκες για διαφημιση

Και αν εισαι πραγματι η Νανσυ γιατι εχω και καποιες αμφιβολιες,σε προκαλω να μου στειλεις πμ να μου πεις
1)αν θυμασαι πριν 3 χρονια για ποιο λογο σε υπερασπιστηκα
2)που ηταν η καβατζα σου
3)που ηταν το σπιτι σου
4)τα 3 τελευταια νουμερα του κινητου σου
Αν εισαι η Νανσυ απαντησε μου...

Μη τα σφυριξει κανεις εδω μεσα πριν βεβαιωθω :knuppel: :knuppel:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
και
5)πως αποκαλουσες τη Φιονα?της ειχες ενα παρατσουκλι...

Για απαντησε να σε δω

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21

+10000000 να αγιασει το στομα σου!!!

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
οταν τον λεω δασκαλο της πιατσας τον ανθρωπο γελαται μερικοι :thumbsup: :thumbsup:

εισαι σωστος!!!!ολοι ξερουμε πανω κατω τι ρολο βαραει ο καθενας εδω μεσα.
Απλα εγω καταλαβα οτι μερικοι ζηλευουν αυτο το καλο που γινεται μεταξυ μας κ η επικοινωνια κ σπερνουν διχονοιες

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ........ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αποκλειεται να ηταν η Νανσυ αυτη...αυτος ο γελοιος μαλλον με την περουκα θελησε να αυτοδιαφημιστει και την χρησιμοποιησε επειδη ξερει οτι πολλοι απο δω μεσα την ψαχνουν και θα τραβουσε την προσοχη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εισαι σωστος!!!!ολοι ξερουμε πανω κατω τι ρολο βαραει ο καθενας εδω μεσα.
Απλα εγω καταλαβα οτι μερικοι ζηλευουν αυτο το καλο που γινεται μεταξυ μας κ η επικοινωνια κ σπερνουν διχονοιες

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ........ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
τι να λεμε τωρα ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι επιστημονας στο θεμα πιατσα εχει φαει λεφτα και ωρες με το τσουβαλι ξερει να σου πει μεχρι και ποσα μετρα ειναι ο καθε δρομος στις πιατσες ξεχωριστα εχει γραψει χιλιομετρα και χιλιομετρα
βγαινουν τωρα βριζουν ασυστολα απειλουν σε πμ και δημοσια σε ξερω ποιος εισαι και θα δεις και θα σου κανω μηνυση και θα σε εξαφανισω ειναι δυνατον την τρελα μας κανουμε και να φοβομαστε να πουμε 2 κουβεντες
αι στο διαλο μπαγλαμαδες μερικοι και μερικες εδω μεσα :headbang: :headbang: :headbang:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Λοιπόν όπως είχα πεί ξεκίνησα να πάω στην Ηρω. Ζητώ κατευθύνσεις και μου λέει σε μια περιοχή πάνω απο την παρασκευοπούλου στην οδο που φερει το όνομα ενος παλαιού πρωθυπουργού της Ελλαδίτσας μας. Τρωω φλασιά στην ίδια πολυκατοικία είχα επισκεφτει μια άλλη με το όνομα Ιρις πουύ παρεπιπτόντως, τι σου είναι οι συμπτώσεις, είχε και την ίδια φωνή. ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ την ΙΡΙΣ θα σας πώ. Ειναι ποοοοοολυ παλια καραβάνα στο κουρμπετι οταν η πιάτσα ηταν στα Ανω Λαδαδικα δηλαδη πρίν την Εμπορική, αριστερά απο την Δωδεκανήσου, είχε και σπίτι στην Τσιμισκή. Ενα θα σας πω καμία σχεση με την φωτογραφία της Ηρως, γα..τω γιατι ειπα παλι Ηρω. Δηλώνω, μακρυά. Τώρα έγινε και ΛΙΛΙ ή συστεγάζονται στο ιδιο τηλέφωνο.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πεστα βρε al pacino δασκαλε πεστα αγωρι μου .που μου τη λεει ο καθε μπετατζησ με περουκα εδω μεσα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.
οσο για την κελλυ διαφωνουμε δασκαλε αλλα βεβαιοσ η καθε αποψη σεβαστη.

SexyNikolThess30

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
mpetatzhs me perouka ise kai fenese entaksei?emena tha theles polu na me pidikseis alla sorry den paw me atoma aney fwtografias anoite tha theles polu na pas mazi mou kai an ime mpetatzhs me perouka esy ise straight me perouka akoma xeirotera

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Συνημμένα

• 127827_1354039005.jpg
    127827_1354039005.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 30

SexyNikolThess30

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
epeidi ise mia kouradomixani pou an se gurisw anapoda mono kouradia tha vgaleis sou lew oti egw exw ta arxidia na exw ton kosmo mou kai exw foto enw esy san kota kai xesths de vazeis foto etsi ine , em agapi mou esy mallon ise kourada me perouka gia ayto ntrepese, kalitera na ime mpetatzhs me perouka opws les esy para kouraoperouka :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
epeidi ise mia kouradomixani pou an se gurisw anapoda mono kouradia tha vgaleis sou lew oti egw exw ta arxidia na exw ton kosmo mou kai exw foto enw esy san kota kai xesths de vazeis foto etsi ine , em agapi mou esy mallon ise kourada me perouka gia ayto ntrepese, kalitera na ime mpetatzhs me perouka opws les esy para kouraoperouka :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σου πω κατι και θα στο πω τελευταια φορα...σε δικαιολογω απο μια αποψη διοτι προφανως τωρα ξεκινας και θελεις κι εσυ να τσιμπησεις κανεναν πελατη για να βγαλεις το μηνα σου.Ειναι θεμιτο απο αυτην την αποψη διοτι μπορει να εισαι και βασανισμενο παιδι οπως πολλες τρανς.

Διαλεξες ομως λαθος τροπο...αφενος επιτεθηκες στον πιατσοβιο στον θρυλικο ρεπορτερ πιατσας χωρις κανενα λογο και αφετερου χρησιμοποιησες μια κορυφαια τρανς οπως ειναι η Νανσυ για να τραβηξεις την προσοχη μιας και υπαρχει ενα μυστηριο γυρω απ'το ονομα της και την ψαχνουν πολλοι.

Θα σου πω λοιπον να σταματησεις εδω και να το κοψουμε φιλικα αλλιως μεχρι αυριο θα εχεις διαγραφει απο δω μεσα.Εχεις καθε δικαιωμα να ανοιξεις ενα δικο σου θρεντ και να διαφημιστεις απο κει μεσα αν υποθεσουμε οτι υπαρχει ανθρωπος που θα θελησει να σε πηδηξει ή να μπει καν στη διαδικασια να διαβασει τις βλακειες σου.

Εδω μεσα τελος ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom