Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26

μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις οχι οι βλακειες γιαυτο και σαν πολυ αρχαιο μελος μιλαω σπανια.,μιλαω οταν υπαρχουν αποριες,(βλεπε απαντησεις περι ταυλανδης),και οχι σε ανθροπουσ που απλα ειρονευονται,που λενε ενα ναι η ενα οχι η οποια ασχετη μαλακια ειρωνια που απλα μας κανει να δουμε το τελευταιο τοπικ

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Καυτέ-ΙΑΝ δόθηκε τελικά μια απάντηση ... πάντως Θεσσαλονίκη νομίζω είναι στα 100.00€ ...τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. Τέλος τα 200.€  :think: για όποιον τα δίνει πιστεύω ότι θα πρέπει να ψαχτεί να μήπως και βρει τα κλινικά συμπτώματα που αναφέρθηκαν άνωθεν... :s&m_2:

φιλε μου,υπαρχουν κοριτσακια που σου αφηνουν να τις πιασεις επι 5 λεπτα  παντου με 10 ευρο,αν τα 100 ε ειναι φουλ σερβις ολοι εδωμεσα να κλεινουμε απο εσενα ,διοτι αυτα που λες η κουφα ειναι η .....να μην το πω

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
και συγνωμη που ξαναγραφω για το ηλιθιο ανουσιο θεμα απλα δεν το ανεφερα

Καυτέ-ΙΑΝ δόθηκε τελικά μια απάντηση ... πάντως Θεσσαλονίκη νομίζω είναι στα 100.00€ ...τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω

αν δεν ξερεις περισσοτερες λεπτομερειεσ μη μιλας ,βαριομαστε να διαβαζουμε μηνηματα απο ασχετους

ελεος

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τωρα ανακαλυψες την πυριτιδα?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και συγνωμη που ξαναγραφω για το ηλιθιο ανουσιο θεμα απλα δεν το ανεφερα

Καυτέ-ΙΑΝ δόθηκε τελικά μια απάντηση ... πάντως Θεσσαλονίκη νομίζω είναι στα 100.00€ ...τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω

αν δεν ξερεις περισσοτερες λεπτομερειεσ μη μιλας ,βαριομαστε να διαβαζουμε μηνηματα απο ασχετους

ελεος
Οκ
Τότε πήγαινε δοκίμασε μάθε περισσότερες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζεις όπως λές   κάνε συγκεκριμένη περιγραφή και μας έπεισες. Γιατι αλλοιώς είσαι και εσύ ασχετος και δεν πρέπει ούτε και εσύ να μιλάς....
ΓΚΕΓΚΕ? :idiot:

τωρα ανακαλυψες την πυριτιδα?

Εγώ την πυτιρίδα!!!  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=124616.0]Elena transexoual [/url]

Καλά όλοι αυτοί τώρα βαλτοί για να δυσφημίσουν την εν λόγω αθηναϊκή ξεπετοαλυσίδα , και ταυτοχρόνως να σου πάνε κόντρα ?
Ή είναι όντως έτσι όπως τα λένε???
Παρ όλα αυτά είπαμε!
Δοκίμασε καλέ μας φίλε και ξαναέλα να τους διαψευσεις όλους αυτούς κι εμένα τους .... "άσχετους"
Και αν δεν είναι έτσι όιπως σου είπα θα κάτσω να με  :shit:

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@SLK200
" ...To doraki mou einai 100 euro 6-9-8-6-4-7-9-6-7-6 ΕΛΕΝΑ "
Αγαπημένε μου SLK ναι μπορώ να σου κλείνω εγώ τα ραντεβού σου με 150.00€ για ΣΕΝΑ και μόνο για σένα, άσε εμάς τους μαλάκες να λέμε μαλακίες (εγώ το είπα-μην κατηγορηθείς εσύ) και να παραπληροφορούμε το site.

Τέλος επιμένω στην αρχική γνωμάτευση...ψάξου...μη το αφήνεις έτσι.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις οχι οι βλακειες γιαυτο και σαν πολυ αρχαιο μελος μιλαω σπανια.,μιλαω οταν υπαρχουν αποριες,(βλεπε απαντησεις περι ταυλανδης),και οχι σε ανθροπουσ που απλα ειρονευονται,που λενε ενα ναι η ενα οχι η οποια ασχετη μαλακια ειρωνια που απλα μας κανει να δουμε το τελευταιο τοπικ
ναι πραγματικά είσαι αρχαίο μέλος...ΔΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΤΟΥ-ΙΑΝ & ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...@@

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ναι πραγματικά είσαι αρχαίο μέλος...ΔΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΤΟΥ-ΙΑΝ & ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...@@
Ασε την ημερομηνία και μπές στην (συν)ουσία.
Εξ άλλου  παλιος εδώ μέσα δεν σημαίνει και παλιός εκέι έξω.... ;)

Α! Επίσης  πληροφοριακά και φιλικά.
Οι κανόνες του σάϊτ δεν επιτρέπυν την δημοσίευση αριθμών τηλεφώνων :sunglasses:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Α! Επίσης  πληροφοριακά και φιλικά.
Οι κανόνες του σάϊτ δεν επιτρέπυν την δημοσίευση αριθμών τηλεφώνων :sunglasses:
Έχεις δίκιο ξέφυγα... :bottom:  ΑΛΛΑ μην μασάς Ιαν το δικό σου τηλ δεν πρόκειται να το βγάλω στην φόρα όσο και να με βασανίσουν !!!  :2funny: :dancing:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

ελα ντε...τουμπανο ειναι,αλλα με αυτα που γραφει μαλλον η επικοινωνια με σκοπο το  :knockinb: :knockinb: :knockinb:γινεται δυσκολη εως ακατόρθωτη...
ειναι αυτη που βγαινει διπλα στη Φιονα στην 26ης Οκτωβριου και χρησιμοπουσε το ονομα Νανσυ για πολυ καιρο.Πρεπει ομως να το'χει αλλαξει γιατι πολλοι μπερδευονται διοτι δε την πετυχαινουν ποτε.Πραγματι εχω κι εγω καιρο να την πετυχω αλλα απ'οτι ακουω βγαινει κυριως Παρασκευη-Σαββατο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειναι αυτη που βγαινει διπλα στη Φιονα στην 26ης Οκτωβριου και χρησιμοπουσε το ονομα Νανσυ για πολυ καιρο.Πρεπει ομως να το'χει αλλαξει γιατι πολλοι μπερδευονται διοτι δε την πετυχαινουν ποτε.Πραγματι εχω κι εγω καιρο να την πετυχω αλλα απ'οτι ακουω βγαινει κυριως Παρασκευη-Σαββατο
ωραιος ο πατσινο... :rockon: :rockon: :rockon:
αν την πετυχω(οταν βρεθω πανω),θα την φορτωσω στανταρτ... :grin: :grin:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
ξερεται τι παιζει με αυτην την τυπισα?καλη φαινεται στις φωτογραφιες,εχετε καποια εμπειρια?
Ευγενική και πεντακάθαρη!!! Την συνάντησα στο σπίτι της στη Καλαμαριά πριν από κανένα χρόνο και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Με πολύ υπομονή, με άφησε να της τον ρουφάω για πολλή ώρα, μετά με πήρε σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση με πολύ καλή συμμετοχή και όρεξη εκ μέρους της. Το δωράκι της λογικό και το κ....υλί της φαρμάκι!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καρντάσια το νου σας!!!
Στο πορτοφόλι σας, και στο τσουτσούνι σας!!!!

Για σας παιδια.Ηρθε η τρανς ΕΛΕΝΑ σαλονικα. Τοσο ξεπετα και χαλια ειναι η γκομενα? Δεν αξηζει καθολου??

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΑΑΑΑΑΑ... ΑΑΑΑΑΑΑ.. Όοομορφη γλυκια Θεσσαλονίκηηηη!! Η Εστέλα είναι σίγουρα μια καλή επιλογή ! ο hotyan είναι χομπίστας με ενσημα. εδω. Βάση μην δίνετε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΑΑΑΑΑΑ... ΑΑΑΑΑΑΑ.. Όοομορφη γλυκια Θεσσαλονίκηηηη!! Η Εστέλα είναι σίγουρα μια καλή επιλογή ! ο hotyan είναι χομπίστας με ενσημα. εδω. Βάση μην δίνετε.
Μέμφετε αδίκως κύριε ταμία!!!  :dunno:
Παρεξηγήσατε!
Απλα ως αγνός πορνοφορτηγατζής, αγόγκιστα μεταφέρει συγκλίνουσες γνώμες άλλων που είναι μάλλον χρήσιμες και ταμειακά για τους άλλους!
Η ισχύς μας εν τη ενώσει!! :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom