Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
παιδες 2 φορα γραφω, κ συγχαρητηρια.
εχω καλες πληροφοριες για την Victoria Vogue:
ακουστε.....
εγω την εβγαζα με κανενα 50αρικο σε χορτο. '

ειναι τρελη για χορτο παιδες κ αν της βρισκεται μπορει κ να μην πληρωνετε.
τωρα το πως θα το κανετε αυτο ειναι δικος σας θεμα.'

εμεις ειχαμε κ κωδικο στα μηνυματα που λεγοτανε "mary"

καλο βολι! :rockon:
δηλαδή για να τη πηδήξουμε τσάμπα πρέπει να γίνουμε χασικλήδες ?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ναι ενημέρωσαν και την σελίδα τους...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
παιδες 2 φορα γραφω, κ συγχαρητηρια.
εχω καλες πληροφοριες για την Victoria Vogue:
ακουστε.....
εγω την εβγαζα με κανενα 50αρικο σε χορτο. '

ειναι τρελη για χορτο παιδες κ αν της βρισκεται μπορει κ να μην πληρωνετε.
τωρα το πως θα το κανετε αυτο ειναι δικος σας θεμα.'

εμεις ειχαμε κ κωδικο στα μηνυματα που λεγοτανε "mary"

καλο βολι! :rockon:

Μάλλον από την πολύ μαστούρα ξεχάστηκε και έχει εδώ και 1-2 μήνες στη σελίδα
της στο τι ες ντέιτινγκ ότι ακόμα είναι στην πόλη μας...

nicaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
27
Πόντοι
10
:cum: παντως στην Αθηνα το προφιλ της ελεγε active/passive
τωρα στη θεσσ/κη τι εγινε κ αλλαξε θα μας το πειτε εσεις.

παντως οταν τη σκιζεις κανει σα παρθενα
:pipa3:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Ανήκουν στο φοβερό τίμ της γνωστής Αθηναϊκής ΞΕΠΕΤΟΑΛΥΣΙΔΑΣ!!! ;)
Σύνθημά τους:
Ακουμπήστε τα χοντρά, ψεκάστε στα γρήγορα και άντε δρόμο απο δώ!!  :2funny:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
χαχαχα καλοοο!!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ανήκουν στο φοβερό τίμ της γνωστής Αθηναϊκής ΞΕΠΕΤΟΑΛΥΣΙΔΑΣ!!! ;)
Σύνθημά τους:
Ακουμπήστε τα χοντρά, ψεκάστε στα γρήγορα και άντε δρόμο απο δώ!!  :2funny:
Ηοτ-ΙΑΝ πραγματικά τα γράφεις απο προσωπική εμπειρία ή έτσι ράδιο αρβύλα να είχαμε να λέγαμε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ηοτ-ΙΑΝ πραγματικά τα γράφεις απο προσωπική εμπειρία ή έτσι ράδιο αρβύλα να είχαμε να λέγαμε?
:dunno: Είναι το απόσταγμα μελέτης εγκύρων και σοφών αναφορών εδώ μέσα.
Μπορείτε να πάτε να δοκιμάσετε και ευχαρίστως να μας διαψεύσετε!!!  :tooth:
Και στην περίπτωση που δεν είστε αυτομαζοχιστής και σκορποευράκιας , ααααααν λέγω αααααάν μείνετε ικανοποιημένος θα κάτσω να με χέσετε!!!!  :2funny: :2funny:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
:dunno: Είναι το απόσταγμα μελέτης εγκύρων και σοφών αναφορών εδώ μέσα.
Μπορείτε να πάτε να δοκιμάσετε και ευχαρίστως να μας διαψεύσετε!!!  :tooth:
Και στην περίπτωση που δεν είστε αυτομαζοχιστής και σκορποευράκιας , ααααααν λέγω αααααάν μείνετε ικανοποιημένος θα κάτσω να με χέσετε!!!!  :2funny: :2funny:

πέρα απο το χαβαλέ δεν ήταν ένας τύπος ο οποίος περιέγραψε την ερωτική του συνεύρεση με τις εν λόγω και είχε γίνει τρελή καζούρα?? Πάντως just for the record το παλικάρι είχε μείνει ευχαριστημένος όπως και πολύ άλλοι φυσικά με την καζούρα και τον χαβαλέ που έβγαλε το πόστ.
Τώρα σχετικά με την τελευταία προσφορά σου ΚΑΥΤΕ-ΙΑΝ θα μου επιτρέψεις να πάω πάσο (παρόλο που πιάνω εαυτό να παρουσιάζει όλα τα κλινικά συμπτώματα που αναφέρεις σε διάφορες καταστάσεις) ... για προσωπικούς και ευνόητους λόγους... :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πέρα απο το χαβαλέ δεν ήταν ένας τύπος ο οποίος περιέγραψε την ερωτική του συνεύρεση με τις εν λόγω και είχε γίνει τρελή καζούρα?? Πάντως just for the record το παλικάρι είχε μείνει ευχαριστημένος όπως και πολύ άλλοι φυσικά με την καζούρα και τον χαβαλέ που έβγαλε το πόστ.
Τώρα σχετικά με την τελευταία προσφορά σου ΚΑΥΤΕ-ΙΑΝ θα μου επιτρέψεις να πάω πάσο (παρόλο που πιάνω εαυτό να παρουσιάζει όλα τα κλινικά συμπτώματα που αναφέρεις σε διάφορες καταστάσεις) ... για προσωπικούς και ευνόητους λόγους... :2funny:
O kubador είχε πει πως έγραψε μούφες για να δεί αντιδράσεις.

Εσείς να προσέχετε αγαπητέ τις ανεξέλεγχτες ορμές σας!!! :cheesy:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλά με τέτοια γιούχα τι περίμενες να πεί... σε λίγο θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες????? Και κατάφερες ξέθαψες το εν λόγο αμφιλεγόμενο πόστ αλλά πραγματικά πόστ το οποίο να καταθέτουν αρνητικές εντυπώσεις ??? επομένως με την δια άτοπο απαγωγή ... γιατί αν κάποιος έκλεγε τα ευρώ του όλο και θα έλεγε τον πόνο του ή έστω για να μην τον πάρουν στο ψιλό κάποια σπόντα θα την έριχνε... anyway μέχρι να έχουμε ολοκληρωμένο πόστ επιφυλάσσομαι.
Τέλος σχετικά με την αμοιβή σαφώς και είναι υψηλότερη απο τα εγχώρια δεδομένα...οπότε μαύρο στα σίγουρα. 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλά με τέτοια γιούχα τι περίμενες να πεί... σε λίγο θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες????? Και κατάφερες ξέθαψες το εν λόγο αμφιλεγόμενο πόστ αλλά πραγματικά πόστ το οποίο να καταθέτουν αρνητικές εντυπώσεις ??? επομένως με την δια άτοπο απαγωγή ... γιατί αν κάποιος έκλεγε τα ευρώ του όλο και θα έλεγε τον πόνο του ή έστω για να μην τον πάρουν στο ψιλό κάποια σπόντα θα την έριχνε... anyway μέχρι να έχουμε ολοκληρωμένο πόστ επιφυλάσσομαι.
Τέλος σχετικά με την αμοιβή σαφώς και είναι υψηλότερη απο τα εγχώρια δεδομένα...οπότε μαύρο στα σίγουρα.   
Για να μην μακρυγορούμε παραύτα , σας συμβουλεύω με την δια άτοπο απαγωγή όπως είπατε , να πάτε να ατοπήσετε!!!
Και κατόπιν δεκτόν και να μας πείσετε!!  :dunno:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
θεωρω αδικο το σχολιο του hotyan,εχω παει 2 φορες (την πρωτη στην αθηνα) και θεωρω οτι εχει πολυ ομορφη παρουσια,ανεση χρονου,τωρα τα 200 ε αν θεωρουνται πολλα δεν ξερω αλλα εμενα μου φαινονται πολυ λογικα για φουλ προγραμμα οι ξενες παιρνουν 250 και προσπαθουν να σου τσιμπισουν το 50αρικο ,χωρια που σου την σπανε εκεινη την στιγμη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
θεωρω αδικο το σχολιο του hotyan,εχω παει 2 φορες (την πρωτη στην αθηνα) και θεωρω οτι εχει πολυ ομορφη παρουσια,ανεση χρονου,τωρα τα 200 ε αν θεωρουνται πολλα δεν ξερω αλλα εμενα μου φαινονται πολυ λογικα για φουλ προγραμμα οι ξενες παιρνουν 250 και προσπαθουν να σου τσιμπισουν το 50αρικο ,χωρια που σου την σπανε εκεινη την στιγμη

:S :S :S

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καυτέ-ΙΑΝ δόθηκε τελικά μια απάντηση ... πάντως Θεσσαλονίκη νομίζω είναι στα 100.00€ ...τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. Τέλος τα 200.€  :think: για όποιον τα δίνει πιστεύω ότι θα πρέπει να ψαχτεί να μήπως και βρει τα κλινικά συμπτώματα που αναφέρθηκαν άνωθεν... :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom