dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 585
- Πόντοι
- 6.060
Ψηλη ε/π χοντρουλα με καλα προσοντα. Συμπαθητικη με πολύ ορεξη για κουβέντα συμμετεχει σε αυτο που κάνει οι φωτογραφίες ειναι καλυτερες απο την πραγματικότητα
Τι?αγαπητοι θεσσαλονικεις, διαβαζω το φορουμ σας γιατι πεθιμησα την τοσο ομορφη θεσσαλονικη!! ειμουνα φανταρος εκει στα βορεια, τι ωρεες οι τσαρκες που καναμε με φιλους σαλονικιους, στα τραβελια καναμε πλακιτσες. Ως εκει ομως, ποτε δεν πηραμε καμια. Αντε το πολυ κανα πουλι σε κανα οικο στα δικαστηρια!! και μετα τσιπουρα και μεζεδες!! Αρε θεσσαλονικη αξεχαστη, ξελογιαστρα!!!
ξερεται τι παιζει με αυτην την τυπισα?καλη φαινεται στις φωτογραφιες,εχετε καποια εμπειρια?
υπερβαλεις,φαινεται αρκετα θυληπρεπηςΓια αντρας παντως καλος !!
υπερβαλεις,φαινεται αρκετα θυληπρεπης
δικιο εχεις αλλα δεν ειναι αναγκη να το δεις...για μενα πιο πολυ προκλητικες ειναι οι προστυχοφατσεςΝαι αλλα...Οταν ξερεις οτι υπαρχει παπαρι..εκει κατω..αστα να πανε φιλε !!
δικιο εχεις αλλα δεν ειναι αναγκη να το δεις...για μενα πιο πολυ προκλητικες ειναι οι προστυχοφατσες
Aγαπη η απόλυτη ξεπετα. Μακρυά!!!!! Την είχα πάρει στην ΑΘΗΝΑ.παλι αγαπη σαμανθα εδω....πηγε κανεις??
ακουγετε ενδιαφερον...ξερει κανεις τιποτα???
οκ ευχαριστω παιδια!!!!Maκρια φιλε μακριά θα πετάξεις τα χρήματα σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΠΕΤΑ
Πήγες αρχηγέ?Victoria ή αλλιώς Kelly Vogue
Πρόσφατα την επισκέφθηκε άτομο, που η γνώμη του για μένα μετράει πολύ και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.
Αλλά και παλιότερα ο γνωστός στους παλιούς Dick Rambone εδώ μέσα είχε αναφερθεί με τα καλύτερα για την συγκεκριμένη
Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, αλλά για μένα μετράει η γνώμη 2 ατόμων πάρα πολύ.
Αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε την. Αξίζει. 200 ζητά και δεν βιάζεται καθόλου.
Πήγες αρχηγέ?
Νομίζω ότι δεν πρέπει να χάσεις τέτοια ευκαιρία.Αν πήγαινα εννοείται ότι θα το έλεγα, αφού ξέρεις δεν είμαι κόμπλας..