Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tranylover

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
5
Πόντοι
0
ναι αυτη λεει σκεφτομαι να την οδυγεισω αλλα δεν ειμαι σιγουρος εχει καλο σκληρο καυλι η μπα?

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες στην λαρισα παιζει καμια καλη τρανς με βυζια και κολο κατα προτιμηση. :kissass: :kissass: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :fuck1:

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας μάγκες. Επειδή είμαι καινούργιος στην ιστοσελίδα και στη Θεσσαλονίκη μόλις μετακόμισα, και μου αρέσουν πολύ τα τρανς που ακριβώς κάνουν πιάτσα στη Θεσσαλονίκη;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

mixalisTS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
σπανια η παρουσια της στην πιατσα πλεον.Βγαινει στην Πολυτεχνειου σε ασπρο πεζο καμπριο και ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι

γεια σας και απο εμενα! ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι αληθινες οι φωτογραφιες της και αν ειναι ενεργητικη η παθητικη? ευχαριστω

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σπανια η παρουσια της στην πιατσα πλεον.Βγαινει στην Πολυτεχνειου σε ασπρο πεζο καμπριο και ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι

Όταν ανέβηκα θεσσαλονίκη για κάποιες δουλειές την τίμησα. Οπτικά ωραία, μεγάλη σε ηλικία, 80ε το μαλλί, 16cm υδραυλικά (δύσκολο να λειτουργήσουν), δεν θα την ξανατιμήσω. Η επιλογή είναι δικής σας.

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
μια φιλη μου(γυναικα) που εργαζεται στην περιοχη της γιανιτσων μ ειπε οτι διοργανωνονται διωκτικες πορειες απο τουσ κατοικουσ της περιοχης...αληθευει αυτο? ακραιο...

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
καταλαβα............

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
μια φιλη μου(γυναικα) που εργαζεται στην περιοχη της γιανιτσων μ ειπε οτι διοργανωνονται διωκτικες πορειες απο τουσ κατοικουσ της περιοχης...αληθευει αυτο? ακραιο...

αληθευει,δηστυχως!την εχουν πεσει σε αρκετες(και στις καβατζες)....και ολα αυτα γινονται καθημερινα τον τελευταιο (κανα 2 βδομαδες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αληθευει,δηστυχως!την εχουν πεσει σε αρκετες(και στις καβατζες)....και ολα αυτα γινονται καθημερινα τον τελευταιο (κανα 2 βδομαδες)
Πουλάω σε καλή τιμή περούκες με κράνος εσωτερικά!!!  :2funny:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Victoria  ή αλλιώς  Kelly Vogue

Πρόσφατα την επισκέφθηκε άτομο, που η γνώμη του για μένα μετράει πολύ και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Αλλά και παλιότερα ο γνωστός στους παλιούς Dick Rambone εδώ μέσα είχε αναφερθεί με τα καλύτερα για την συγκεκριμένη

Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, αλλά για μένα μετράει η γνώμη 2 ατόμων πάρα πολύ.

Αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε την. Αξίζει. 200 ζητά και δεν βιάζεται καθόλου.

Ενδείκνειται παθητικους, εχει μεγαλο χοντρο και στραβό εργαλειο. Οι ενεργητικοι μακρια!!! το μονο που επιδειωκει ειναι να τους πηδηξει. Δεχεται σε ενα κολωδιαμερισμα κοντα στον σταθμο (το χρησιμοποιουν και αλλα τραβελια απο βραζιλια και οχι μονο) που αντι για σεντονι εχει μαλινη κουβερτα (σαν αυτες που ειχαμε στον στρατο!!!)
Ζηταει 150 την ωρα και 200 για να τελειωσει. Για τετοιες συνθηκες ειναι πολλα τα λεφτα!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Παιδία καλημέρα είμαι καινούργιος εδώ μίπως έχει παεί κανείς με τι στέλλα βρίσκετε στη μποτσαρι μια ξανθία φένετε πολύ γνωρίζει κανεις τπτ?

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδία καλημέρα είμαι καινούργιος εδώ μίπως έχει παεί κανείς με τι στέλλα βρίσκετε στη μποτσαρι μια ξανθία φένετε πολύ γνωρίζει κανεις τπτ?

αφού είσαι καινούργιος διάβασε και έχουμε γράψει για την προαναφερθήσα .... καλή συνέχεια
ΜΑΚΚΙΝΕΝ

nicaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
27
Πόντοι
10
παιδες 2 φορα γραφω, κ συγχαρητηρια.
εχω καλες πληροφοριες για την Victoria Vogue:
ακουστε.....
εγω την εβγαζα με κανενα 50αρικο σε χορτο. '

ειναι τρελη για χορτο παιδες κ αν της βρισκεται μπορει κ να μην πληρωνετε.
τωρα το πως θα το κανετε αυτο ειναι δικος σας θεμα.'

εμεις ειχαμε κ κωδικο στα μηνυματα που λεγοτανε "mary"

καλο βολι! :rockon:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι