tranylover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
ναι αυτη λεει σκεφτομαι να την οδυγεισω αλλα δεν ειμαι σιγουρος εχει καλο σκληρο καυλι η μπα?
σπανια η παρουσια της στην πιατσα πλεον.Βγαινει στην Πολυτεχνειου σε ασπρο πεζο καμπριο και ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτιwww.adoos.gr/post/20169179/trans_stella]Τυχερά καρτάσια!!!![/url]
Ομολογουμένως πολύ καλο κομματι, τουλάχιστον οπτικά....
σπανια η παρουσια της στην πιατσα πλεον.Βγαινει στην Πολυτεχνειου σε ασπρο πεζο καμπριο και ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι
σπανια η παρουσια της στην πιατσα πλεον.Βγαινει στην Πολυτεχνειου σε ασπρο πεζο καμπριο και ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι
μια φιλη μου(γυναικα) που εργαζεται στην περιοχη της γιανιτσων μ ειπε οτι διοργανωνονται διωκτικες πορειες απο τουσ κατοικουσ της περιοχης...αληθευει αυτο? ακραιο...
Πουλάω σε καλή τιμή περούκες με κράνος εσωτερικά!!!αληθευει,δηστυχως!την εχουν πεσει σε αρκετες(και στις καβατζες)....και ολα αυτα γινονται καθημερινα τον τελευταιο (κανα 2 βδομαδες)
Victoria ή αλλιώς Kelly Vogue
Πρόσφατα την επισκέφθηκε άτομο, που η γνώμη του για μένα μετράει πολύ και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.
Αλλά και παλιότερα ο γνωστός στους παλιούς Dick Rambone εδώ μέσα είχε αναφερθεί με τα καλύτερα για την συγκεκριμένη
Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, αλλά για μένα μετράει η γνώμη 2 ατόμων πάρα πολύ.
Αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε την. Αξίζει. 200 ζητά και δεν βιάζεται καθόλου.
Παιδία καλημέρα είμαι καινούργιος εδώ μίπως έχει παεί κανείς με τι στέλλα βρίσκετε στη μποτσαρι μια ξανθία φένετε πολύ γνωρίζει κανεις τπτ?
φιλε δες αν θελεις και καμια πιτσα τσιγαρα καφε χαρτη υγειας κτλ αφου θα ερθει απο θεςςαλονικη επισης καμια μπουγατσα θελεις?