Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
την έχεις δοκιμάσει μεσιέ? αξίζει τον κόπο ή να την αφήσουμε να επιστρέψει αγάμητη ?
Καλη ειναι και καλο παιδι.Τωρα εβαλε και βυζαρες βλεπω αλλα αυτη η φατσα της δεν παλευεται με τιποτα.
Ο χωρος της βρισκεται σε διακριτικο σημειο στα Ξυλαδικα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
την γιωτα την ειχα παρει κ εγω παιδεσ με 60 ευρω αν θυμαμαι καλα στο σπιτι τησ.καλα ητανε καλα περασα αλλα οχι και κατι το τρομερω,ευτυχωσ τωρα ειπε ο φιλοσ μου ο al pacino οτι εβαλε και βυζαρεσ γιατι εγω πριν μηνεσ που την ειχα παρει ηταν αβυζη.τη βυζαρεσ εινε αυτεσ που πεταξε η ανωμαλιαρα γιωτα μασ.ωραιο σωμα αλλα οντωσ η φατσα τησ .μετρια φατσα ανδρωδιχνει λιγακη.οντωσ το σπιτι τησ εινε στα ξυλαδικα ανεβηκαμε με ασανσερ στον 2ο οροφω αν θυμαμαι καλα.

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι η τρανς Γιωτα που βγαινει με κοκκινο σιτροεν στην Οδο Σταθμου αλλα και στην οδο Καβαλας καποιες φορες.Παλιοτερα εβγαινε στη Γιαννιτσων στη γωνια πριν το city gate και συνηθως ειχε πεταμενο το κωλαρακι απ'εξω.Κωλος κολαση ομως...Για παρτη της μεχρι και νταλικα ειχε κανει επιτοπια αναστροφη πανω στη Γιαννιτσων  :2funny: :2funny:

www.adoos.gr/post/21655282/trans_athina_gia_liges_meres_]http://www.adoos.gr/post/21655282/trans_athina_gia_liges_meres_[/url]

Φίλε Al,
το κόκκινο citroen αυτής της Γιώτας ειναί C2? Γνωρίζεις? Αν είναι αυτή που νομίζω, την έχω πάρει παιδιά. Μπορεί να είναι σκατοφατσα αλλά ήταν πολύ καλή στα υπόλοιπα!!!

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Που μπορώ να βρώ τραβεστί στη Θεσσαλονίκη; Είμαι καινούργιος στην πόλη και δεν ξέρω τίποτε. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απο τραβεστι οσα θελεις.μπες στο θρεντ πιατσες θεσσαλονικης και πιστευω θα σου ληθουν ολες οι αποριες

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Που μπορώ να βρώ τραβεστί στη Θεσσαλονίκη; Είμαι καινούργιος στη πόλη και δεν ξέρω τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κανένας;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
Που μπορώ να βρώ τραβεστί στη Θεσσαλονίκη; Είμαι καινούργιος στη πόλη και δεν ξέρω τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κανένας;
Aδιαβαστο σε βρισκω αν και ειχες ξανακανει την ιδια ερωτηση και πριν 4 μηνες...
1)Στο τετραγωνο του Οπαπ.Μολις περασεις το city gate επι της Γιαννιτσων στο δευτερο στενο αριστερα κατω ειναι η οδος Μαζαρακη που σε οδηγει εκει.16 τρανς μετρημενες εκει
2)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα πανω στις πρωτες γραμμες.Περιπου 8 τρανς εκει
3)Φραγκων-Λημνου-Πολυτεχνειου αλλες 8 τρανς περιπου
Αυτες ειναι οι πιατσες τρανς και βεβαια υπαρχουν και απο κανα 2 μεμονωμενες περιπτωσεις σε αλλα σημεια ή και κατα καιρους απο καμια αλλοδαπη Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω όμως τα μέρη που αναφέρονται, γιατί είμαι καινούργιος στην πόλη. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες για τις πιάτσες των τραβεστί;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
Δεν ξέρω όμως τα μέρη που αναφέρονται, γιατί είμαι καινούργιος στην πόλη. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες για τις πιάτσες των τραβεστί;
σου απανταω στο γενικο θρεντ που υπαρχει παραπανω.Δε το καταλαβες?
Δεν υπηρχε λογος να ανοιξεις καινουριο θρεντ

Μπες εδω www.ploigos.gr/]http://www.ploigos.gr/χτυπα[/URL] τις οδους που λεω και θα καταλαβεις.Κεντρο ειναι ολα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ

Στις 2.30 αποψε εμφανιστηκε πανω στη Γιαννιτσων στο ρευμα ανοδου και υψος εκει που καταληγει η Οικονομου ενα ψηλο εντυπωσιακο θηριο.Απο μακρυα μου θυμισε την τρανς Νανα.Ιδιο μαλλι,βυζαρες,εκφυλο στυλ...Κανω αναστροφη να δω απο κοντα τι παιζει.
Σταματαω λοιπον και βλεπω ενα μυστηριο πλασμα με ασιατικα χαρακτηριστικα(Φιλιππινες,Ταυλανδη κατι τετοιο),ομορφη φατσα και βυζαρες που ξεχειλιζαν αλλα ακομα εχω αμφιβολιες..
Ποσο παει ρωταω...20ε για πιπα λεει.Σεξ δεν εχει ρωταω εγω...και μου λεει 30ε για σεξ αλλα μονο εγω γαμαω  :o :o :o
Δηλαδη εσυ εχεις πουτσο ρωταω...Ναι και πολυ καλο μου λεει.Μιλουσε σπαστα ελληνικα.
Τεσπα δε ξερω τι ρολο βαραει και απο που ξεφυτρωσε αλλα μιλαμε για εντυπωσιακοτατο τρανς βγαλμενο απο ασιατικες τσοντες που αν μεινει θα συζητηθει πολυ σιγουρα.

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη μου
Μεγάλη Φτωχομάνα

Εσύ που βγάζεις
Τα Μεγαλύτερα....

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ

Στις 2.30 αποψε εμφανιστηκε πανω στη Γιαννιτσων στο ρευμα ανοδου και υψος εκει που καταληγει η Οικονομου ενα ψηλο εντυπωσιακο θηριο.Απο μακρυα μου θυμισε την τρανς Νανα.Ιδιο μαλλι,βυζαρες,εκφυλο στυλ...Κανω αναστροφη να δω απο κοντα τι παιζει.
Σταματαω λοιπον και βλεπω ενα μυστηριο πλασμα με ασιατικα χαρακτηριστικα(Φιλιππινες,Ταυλανδη κατι τετοιο),ομορφη φατσα και βυζαρες που ξεχειλιζαν αλλα ακομα εχω αμφιβολιες..
Ποσο παει ρωταω...20ε για πιπα λεει.Σεξ δεν εχει ρωταω εγω...και μου λεει 30ε για σεξ αλλα μονο εγω γαμαω  :o :o :o
Δηλαδη εσυ εχεις πουτσο ρωταω...Ναι και πολυ καλο μου λεει.Μιλουσε σπαστα ελληνικα.
Τεσπα δε ξερω τι ρολο βαραει και απο που ξεφυτρωσε αλλα μιλαμε για εντυπωσιακοτατο τρανς βγαλμενο απο ασιατικες τσοντες που αν μεινει θα συζητηθει πολυ σιγουρα.

Ρε αλ....με πληγώνεις...
Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ή να μην κατάλαβες ποια είναι...
Ο thetdoc ειναι ο πρώτος που το ήξερε και μου το είπε πριν μήνες....(Είσαι ΘΕΟΣ ταχουμε ξαναπεί... :rockon: )

Άντε για να βοηθήσω..Παίρνει 200 αν την πάρεις τηλέφωνο...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
Ρε αλ....με πληγώνεις...
Ο thetdoc ειναι ο πρώτος που το ήξερε και μου το είπε πριν μήνες....(Είσαι ΘΕΟΣ ταχουμε ξαναπεί... :rockon: )

ποια ειναι δηλαδη? :think: :think:Πρωτη φορα την εβλεπα...
Το παιζει δηλαδη διασημη και ct και τετοια??ειχε και καμια αγγελια στο ts dating μηπως?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ρε αλ....με πληγώνεις...

ο ανθρωπος μπορει να προτιμαει την πιατσα...

παντως η διαφορα της τιμης πιατσας και βιζιτας ειναι σοκαριστικη
αν και η τιμη της πιατσας παραειναι μικρη και μου προκαλει αποριες

gioni99

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
ποια ειναι δηλαδη? :think: :think:Πρωτη φορα την εβλεπα...
Το παιζει δηλαδη διασημη και ct και τετοια??ειχε και καμια αγγελια στο ts dating μηπως?

, λέω εγώ... 4 μήνες συνεχόμενους στην Ελλάδα έχει σπάσει ρεκόρ...μια φορά πήγα στη Μοναστηρίου σε διαμέρισμα, με το ζόρι να πηδήξει μόνο αυτή, με σκισμένο καλσόν...μια μάλλινη κουβέρτα στο κρεβάτι.... έφυγα βολίδα...άσε που κάποιος εδώ μέσα είπε ότι την έπαιρνε τζάμπα δίνοντας της λίγο μαύρο,αν μαστουρώνει το τι κάνει και της κάνουν.....πολύ παρακμή... εξού και το πόσο φθηνή είναι στο δρόμο..... 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
, λέω εγώ... 4 μήνες συνεχόμενους στην Ελλάδα έχει σπάσει ρεκόρ...μια φορά πήγα στη Μοναστηρίου σε διαμέρισμα, με το ζόρι να πηδήξει μόνο αυτή, με σκισμένο καλσόν...μια μάλλινη κουβέρτα στο κρεβάτι.... έφυγα βολίδα...άσε που κάποιος εδώ μέσα είπε ότι την έπαιρνε τζάμπα δίνοντας της λίγο μαύρο,αν μαστουρώνει το τι κάνει και της κάνουν.....πολύ παρακμή... εξού και το πόσο φθηνή είναι στο δρόμο..... 
ναι αυτη ειναι αλλα οι φωτο ειναι πειραγμενες νομιζω.200ε ζηταει οταν το παιζει ντιβα?? :jerking: :jerking:σα την αλλη τη Βουλγαρα που ηταν καθε βραδυ Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια αλλα στο ιντερνετ το'παιζε ακριβη...και χθες γιατι ξεπεσε στο 20αρικο?
Ρε μπας και ειναι κανενας απολυμενος Φιλιπιννεζος μπατλερ που προσπαθει να μαζεψει τα αεροπορικα να γυρισει πισω?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.337
ναι αυτη ειναι αλλα οι φωτο ειναι πειραγμενες νομιζω.200ε ζηταει οταν το παιζει ντιβα?? :jerking: :jerking:σα την αλλη τη Βουλγαρα που ηταν καθε βραδυ Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια αλλα στο ιντερνετ το'παιζε ακριβη...και χθες γιατι ξεπεσε στο 20αρικο?
Ρε μπας και ειναι κανενας απολυμενος Φιλιπιννεζος μπατλερ που προσπαθει να μαζεψει τα αεροπορικα να γυρισει πισω?
ετσι πες τα μαναρι μου .. !!

καλησπερουδια και απο εμενα !!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6