Μεγάλε εδώ κάπου κάνεις λάθος. Τη Λία ή Λουΐζα με το smart, την έχω πάρει, έχει ωραίο και ζεστό χώρο,τέλειο σώμα και είναι αστέρι,αξίζει τα λεφτά που δίνεις. Ούτε η Νίνα, ούτε η ...(αυτή με το σπίτι στην ΔΕΗ στην Μπότσαρη) δεν μετράνε φράγγο μπροστά της. Άν δεν ξέρεις από προσωπική εμπειρία, άσε τι λένε. Πηγαίνω με trans εδώ και 15 χρόνια, επαγγελματίας σαν αυτήν, δεν υπάρχει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
απο προσωπικη εμπειρια με τι λια ειναι ο ορισμος της ξεπετας "ελα μωρο μου τελειωνε" ειναι τοσο ψυχρη λες και κανεισ δουλεια με γερμανο δημοσιο υπαληλο
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
1)Στο τετραγωνο του Οπαπ.Μολις περασεις το city gate επι της Γιαννιτσων στο δευτερο στενο αριστερα κατω ειναι η οδος Μαζαρακη που σε οδηγει εκει.16 τρανς μετρημενες εκειPALIKARIA SAS PARAKALO THELO PLIROFORIES GIA TS STIN THESALONIKI AS MOU PEI KAPOIOS POU THA VRO . THA EIMAI GIA 4 MERES EPANO KAI DEN THA EXO AUTOKINITO . EUCARISTO
2)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα πανω στις πρωτες γραμμες.Περιπου 8 τρανς εκει
3)Φραγκων-Λημνου-Πολυτεχνειου αλλες 8 τρανς περιπου
Αυτες ειναι οι πιατσες τρανς και βεβαια υπαρχουν και απο κανα 2 μεμονωμενες περιπτωσεις σε αλλα σημεια ή και κατα καιρους απο καμια αλλοδαπη Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια
lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Παρεπιπτοντως μηπως ξερει καποιος απο εδω αυτη την κοπελια?
ειχε ερθει αρχες καλοκαιριου εδω και χαλκιδικη.....παιζει να ξανα'ρθει???
ειχε ερθει αρχες καλοκαιριου εδω και χαλκιδικη.....παιζει να ξανα'ρθει???
irakleio_psaxnw
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
rannia mou eisai mesa??sou esteila prive
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
πάντως αν μέτρησα καλά, εσείς εκεί πάνω έχετε περισσότερες απ΄ότι στη αθήνα...1)Στο τετραγωνο του Οπαπ.Μολις περασεις το city gate επι της Γιαννιτσων στο δευτερο στενο αριστερα κατω ειναι η οδος Μαζαρακη που σε οδηγει εκει.16 τρανς μετρημενες εκει
2)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα πανω στις πρωτες γραμμες.Περιπου 8 τρανς εκει
3)Φραγκων-Λημνου-Πολυτεχνειου αλλες 8 τρανς περιπου
Αυτες ειναι οι πιατσες τρανς και βεβαια υπαρχουν και απο κανα 2 μεμονωμενες περιπτωσεις σε αλλα σημεια ή και κατα καιρους απο καμια αλλοδαπη Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια
Καλημέρα σε όλους.Έχω δει ανάλογα θέματα τα οποία δεν προχωράνε γι αυτό αν και άσχετο με το κεντρικό θέμα απευθύνομαι εδώ.Είμαι και εγώ πρωτάρης με trans και ζητώ τα φώτα σας για το ποια να επιλέξω από Θεσσαλονίκη.Στα υπόψιν μου για πρώτη φορά έχω τη Νίνα,τη Στέλλα(Estellax),Agapi 21,Gabriele και Βlondangel-marilena από ts-dating.Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια.Περιμένω μηνύματα πμ για να μην κουράζω.Δε μπορώ να πάω σε πιάτσα μια και μένω εκτός θεσσαλονίκης και μου είναι αδύνατο να πάω βράδυ,οπότε θα προτιμούσα να τη συναντήσω απευθείας σπίτι
Καλημέρα σε όλους.Έχω δει ανάλογα θέματα τα οποία δεν προχωράνε γι αυτό αν και άσχετο με το κεντρικό θέμα απευθύνομαι εδώ.Είμαι και εγώ πρωτάρης με trans και ζητώ τα φώτα σας για το ποια να επιλέξω από Θεσσαλονίκη.Στα υπόψιν μου για πρώτη φορά έχω τη Νίνα,τη Στέλλα(Estellax),Agapi 21,Gabriele και Βlondangel-marilena από ts-dating.Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια.Περιμένω μηνύματα πμ για να μην κουράζω.Δε μπορώ να πάω σε πιάτσα μια και μένω εκτός θεσσαλονίκης και μου είναι αδύνατο να πάω βράδυ,οπότε θα προτιμούσα να τη συναντήσω απευθείας σπίτι
Για να πάρεις την σωστή απάντηση πρέπει να πείς στους σοφούς και τι γουστάρεις.
Θέλςι να πηδήσεις η γουστάρεις να σε πηδήσει? ;)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
καμια 35 ειναι συνολικα αλλα βεβαια δε της βλεπεις και ολες σε μια νυχταπάντως αν μέτρησα καλά, εσείς εκεί πάνω έχετε περισσότερες απ΄ότι στη αθήνα...
γεια σας ρε παιδες
ειμαι κ εγω παλιος στο σαιτ αλλα δεν πολυγραφω μονο διαβαζω.
μηπως ξερει κανενας τι λεει η νατασσα?
θα περιμενω απαντηση μαχητες!!!
σας ευχαριστω...
ειμαι κ εγω παλιος στο σαιτ αλλα δεν πολυγραφω μονο διαβαζω.
μηπως ξερει κανενας τι λεει η νατασσα?
θα περιμενω απαντηση μαχητες!!!
σας ευχαριστω...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
στην 26ης Οκτωβριου σε σμαρτ.Αλλα καθεται το πολυ μεχρι τις 00.30,πρεπει να πας νωρις δηλαδηΗ Ηλεκτρα βγαινει αλλο παιδεια? και αν ναι ....που????
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
βολτα αποψε στις πιατσες...
Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.
Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.
Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.
Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.
Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.
Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
καλησπερα
χρειαζομαι οπωσδηποτε το τλεφωνο της ηλεκτρας