Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλε εδώ κάπου κάνεις λάθος. Τη Λία ή Λουΐζα με το smart, την έχω πάρει, έχει ωραίο και ζεστό χώρο,τέλειο σώμα και είναι αστέρι,αξίζει τα λεφτά που δίνεις. Ούτε η Νίνα, ούτε η ...(αυτή με το σπίτι στην ΔΕΗ στην Μπότσαρη) δεν μετράνε φράγγο μπροστά της. Άν δεν ξέρεις από προσωπική εμπειρία, άσε τι λένε. Πηγαίνω με trans εδώ και 15 χρόνια, επαγγελματίας σαν αυτήν, δεν υπάρχει.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
απο προσωπικη εμπειρια με τι λια ειναι ο ορισμος της ξεπετας "ελα μωρο μου τελειωνε" ειναι τοσο ψυχρη λες και κανεισ δουλεια με γερμανο δημοσιο υπαληλο

ntinosman

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
PALIKARIA SAS PARAKALO THELO PLIROFORIES GIA TS STIN THESALONIKI AS MOU PEI KAPOIOS POU THA VRO . THA EIMAI GIA 4 MERES EPANO KAI DEN THA EXO AUTOKINITO . EUCARISTO

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
PALIKARIA SAS PARAKALO THELO PLIROFORIES GIA TS STIN THESALONIKI AS MOU PEI KAPOIOS POU THA VRO . THA EIMAI GIA 4 MERES EPANO KAI DEN THA EXO AUTOKINITO . EUCARISTO
1)Στο τετραγωνο του Οπαπ.Μολις περασεις το city gate επι της Γιαννιτσων στο δευτερο στενο αριστερα κατω ειναι η οδος Μαζαρακη που σε οδηγει εκει.16 τρανς μετρημενες εκει
2)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα πανω στις πρωτες γραμμες.Περιπου 8 τρανς εκει
3)Φραγκων-Λημνου-Πολυτεχνειου αλλες 8 τρανς περιπου
Αυτες ειναι οι πιατσες τρανς και βεβαια υπαρχουν και απο κανα 2 μεμονωμενες περιπτωσεις σε αλλα σημεια ή και κατα καιρους απο καμια αλλοδαπη Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
Παντως δυσκολα χωρις αμαξι να βγεις στις πιατσες....δες στο ts-daiting για καμοια που εχει χωρο στο κεντρο να μπορεις να παρεις κανα ταξι

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
Παρεπιπτοντως μηπως ξερει καποιος απο εδω αυτη την κοπελια?
ειχε ερθει αρχες καλοκαιριου εδω και χαλκιδικη.....παιζει να ξανα'ρθει???

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε καλημερα , λες για την ιζαμπελα που εμενε πλατεια βικτοριας? και τωρα μενει στην κολομβου  κοντα? ειναι οντως πολυ καλη...

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
καλε σεις μηπως ξερει κανεις αν βγαινει τη Δευτερα η Ηλεκτρα και ποσο παιρνει; Εχει δικη της σελιδα στο ιντερνετ;

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
1)Στο τετραγωνο του Οπαπ.Μολις περασεις το city gate επι της Γιαννιτσων στο δευτερο στενο αριστερα κατω ειναι η οδος Μαζαρακη που σε οδηγει εκει.16 τρανς μετρημενες εκει
2)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα πανω στις πρωτες γραμμες.Περιπου 8 τρανς εκει
3)Φραγκων-Λημνου-Πολυτεχνειου αλλες 8 τρανς περιπου
Αυτες ειναι οι πιατσες τρανς και βεβαια υπαρχουν και απο κανα 2 μεμονωμενες περιπτωσεις σε αλλα σημεια ή και κατα καιρους απο καμια αλλοδαπη Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια
πάντως αν μέτρησα καλά, εσείς εκεί πάνω έχετε περισσότερες απ΄ότι στη αθήνα...

green_gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.Έχω δει ανάλογα θέματα τα οποία δεν προχωράνε γι αυτό αν και άσχετο με το κεντρικό θέμα απευθύνομαι εδώ.Είμαι και εγώ πρωτάρης με trans και ζητώ τα φώτα σας για το ποια να επιλέξω από Θεσσαλονίκη.Στα υπόψιν μου για πρώτη φορά έχω τη Νίνα,τη Στέλλα(Estellax),Agapi 21,Gabriele και Βlondangel-marilena από ts-dating.Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια.Περιμένω μηνύματα πμ για να μην κουράζω.Δε μπορώ να πάω σε πιάτσα μια και μένω εκτός θεσσαλονίκης και μου είναι αδύνατο να πάω βράδυ,οπότε θα προτιμούσα να τη συναντήσω απευθείας σπίτι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλημέρα σε όλους.Έχω δει ανάλογα θέματα τα οποία δεν προχωράνε γι αυτό αν και άσχετο με το κεντρικό θέμα απευθύνομαι εδώ.Είμαι και εγώ πρωτάρης με trans και ζητώ τα φώτα σας για το ποια να επιλέξω από Θεσσαλονίκη.Στα υπόψιν μου για πρώτη φορά έχω τη Νίνα,τη Στέλλα(Estellax),Agapi 21,Gabriele και Βlondangel-marilena από ts-dating.Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια.Περιμένω μηνύματα πμ για να μην κουράζω.Δε μπορώ να πάω σε πιάτσα μια και μένω εκτός θεσσαλονίκης και μου είναι αδύνατο να πάω βράδυ,οπότε θα προτιμούσα να τη συναντήσω απευθείας σπίτι

Για να πάρεις την σωστή απάντηση πρέπει να πείς στους σοφούς και τι γουστάρεις.
Θέλςι να πηδήσεις η γουστάρεις να σε πηδήσει?  ;)

green_gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να πηδήξω και αν νιώσω άνετα να με πηδήξει κιόλας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
γεια σας ρε παιδες
ειμαι κ εγω παλιος στο σαιτ αλλα δεν πολυγραφω μονο διαβαζω.
μηπως ξερει κανενας τι λεει η νατασσα?

θα περιμενω απαντηση μαχητες!!!
σας ευχαριστω...

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
Η Ηλεκτρα βγαινει αλλο παιδεια? και αν ναι ....που????

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα αποψε στις πιατσες...

Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.

Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.

Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
καλησπερα
χρειαζομαι οπωσδηποτε το τλεφωνο της ηλεκτρας
το εχασα και πρεπει να της μιλησω

nikos733

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι σαλονίκη αύριο και δεν ξερω τις πιάτσες.Είναι κανεις να με ξεναγήσει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom