Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ναι αλλά μην τρως παππά αδερφέ και άκου τον παλιό.
Πριν πας στο ξενοδοχείο που θα σου πει η τρανς, της τηλεφωνείς και της λες πόσο πάει, τι ώρα να έρθω και μπίρι μπίρι...
Αυτή σου απαντάει και σου λέει έλα σε 5-10 λεπτά.

Μέσα λοιπόν σε αυτά τα 5-10 λεπτά θα έχει ήδη ενημερώσει τον ρεσεψιονίστ,
ο οποίος με το που θα πας στα ασανσέρ θα ξέρει ότι εσύ θα είσαι
ο μάγκας που θα πάει με την τρανς, γιατί πολύ απλά δεν είσαι πελάτης του ξενοδοχείου.

Εμένα αυτή όλη η κατάσταση με ρεσεψιονίστ κλπ κλπ δεν μου πολυαρέσει, γιατί στο κωλοχώρι που μένουμε ο κόσμος παραείναι μικρός
εισαι νομιζω υπερβολικος. δε χρειαζεται να πανικοβληθουν ανθρωποι εδω μεσα που δεν εχουν τις δικες σου και δικες μου παραστασεις!
αυτη ερχται μονη της και εψαχνε και η ιδια ξενοδοχειο με διαμερισματα αλλα στο χωριο μας δεν εχουμε.
δε θα υπαρξει νομιζω κανενα προβλημα και αν ριξει την τιμη της φυσικα πιστευω πως επιτελους θα δουμε κατι αξιολογο στα μερη μας...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δεν ενημερωνεται κανενας ρεσεψιονιστ
στο ξενοδοχειο μπαινεις κανονικα σαν κυριος και πας στο ασανσερ
τα ξενοδοχεια εκτος απο δωματια εχουν και αλλους χωρους (εστιατορια, καφε, πισινες κλπ) οποτε ειναι εξαιρετικα σπανιο να σε σταματησει η να σε ρωτησει καποιος που πας. Μονο αν πιστευουν οτι κινησε υποπτα.
ακριβως

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
δεν ενημερωνεται κανενας ρεσεψιονιστ
στο ξενοδοχειο μπαινεις κανονικα σαν κυριος και πας στο ασανσερ
τα ξενοδοχεια εκτος απο δωματια εχουν και αλλους χωρους (εστιατορια, καφε, πισινες κλπ) οποτε ειναι εξαιρετικα σπανιο να σε σταματησει η να σε ρωτησει καποιος που πας. Μονο αν πιστευουν οτι κινησε υποπτα.

Μακάρι ρε συ...αλλά πισίνες στο kapsis και στο holiday-inn στο χωριό μας δεν έχουμε..
Και τα καφέ τους και τα εστιατόρια δεν πήζουν στον κόσμο...
Τέλοσπάντων μακάρι να είναι έτσι ρε φίλος.

εισαι νομιζω υπερβολικος. δε χρειαζεται να πανικοβληθουν ανθρωποι εδω μεσα που δεν εχουν τις δικες σου και δικες μου παραστασεις!
αυτη ερχται μονη της και εψαχνε και η ιδια ξενοδοχειο με διαμερισματα αλλα στο χωριο μας δεν εχουμε.
δε θα υπαρξει νομιζω κανενα προβλημα και αν ριξει την τιμη της φυσικα πιστευω πως επιτελους θα δουμε κατι αξιολογο στα μερη μας...

Δεν το λέω για να πανικοβάλω κανέναν, κουβέντα κάνουμε ρε συ και σας διαβάζω, απλά γενικώς είμαι πολύ επιφυλακτικός

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
επι του θεματος πρεπει να τοποθετηθει συντομα ο προεδρος αλ γιατι εχει χαθει τελευταια!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
επι του θεματος πρεπει να τοποθετηθει συντομα ο προεδρος αλ γιατι εχει χαθει τελευταια!!!
φιλε τον al δεν τον γνωριζω προσωπικα φυσικα. διαβαζω και σεβομαι οσα γραφεικαι τα περισσοτερα τα βρισκω σωστα.
ομως θελω καποια στιγμη να απαντησει σε κατι που γραφτηκε καποτε και το αφησε αναπαντητο.
οτι ειναι ενας gay (δικαιωμα του φυσικοτατα ΑΝ ΕΙΝΑΙ) που αβανταρει και κατακρινει τραβεστι στην πιατσα επειδη εχει συμφερον.
δεν πρεπει να αφηνουμε τετοιες βλακειες να αιωρουνται :)))

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ο αλ φιλε μου καλε ειναι αρχηγος οσον αφορα τις τρανς στην πολη μας ειναι επιστημονας στο θεμα σε οσα εχει πει ειναι 100% μεσα τις περισοτερες φορες αν οχι ολες οποτε η αποψη του εχει μεγαλη βαρυτητα τορα οσον αφορα αν ειναι gay δεν το νομιζω γιατι τον εχω πετυχη εδω να ασχολητε και με τα σπιτακια με τις γκομενες πιστευω ομως οτι θα απαντηση σηντομα σε ολα ειναι παντως προεδροσ και με το παραπανω!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ο αλ φιλε μου καλε ειναι αρχηγος οσον αφορα τις τρανς στην πολη μας ειναι επιστημονας στο θεμα σε οσα εχει πει ειναι 100% μεσα τις περισοτερες φορες αν οχι ολες οποτε η αποψη του εχει μεγαλη βαρυτητα τορα οσον αφορα αν ειναι gay δεν το νομιζω γιατι τον εχω πετυχη εδω να ασχολητε και με τα σπιτακια με τις γκομενες πιστευω ομως οτι θα απαντηση σηντομα σε ολα ειναι παντως προεδροσ και με το παραπανω!!
ρε δεν αντιλεγω γιαυτο επρεπε να απαντησει προ καιρου!

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Παντως νομιζω πως δεν θα εχει τοση δουλεια αν παει σε ξενοδοχειο και εγω οταν ηρθε η Andreia Vargas και ηταν σε ξενοδοχειο δεν πηγα για τους παραπανω λογους,οι πιο οργανομενες βρισκουν διαμερισματα (βλεπε αθηνα αυτην την εβδομαδα)και υπαρχουν αρκετα στον δρομο της μοναστηριου

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Παντως νομιζω πως δεν θα εχει τοση δουλεια αν παει σε ξενοδοχειο και εγω οταν ηρθε η Andreia Vargas και ηταν σε ξενοδοχειο δεν πηγα για τους παραπανω λογους,οι πιο οργανομενες βρισκουν διαμερισματα (βλεπε αθηνα αυτην την εβδομαδα)και υπαρχουν αρκετα στον δρομο της μοναστηριου

Αν πάντως ξέρεις κανέναν που νοικιάζει σπίτι στη Μοναστηρίου σε αλλοδαπές τρανς τότε αδερφέ έκανες την καλή σου...

Θα τις πάρεις όλες τσάμπα, γιατί με όσες έχω μιλήσει τηλεφωνικά όλες με ρωτάνε αν ξέρεις κανένα διαμέρισμα σφύρα...Αχαχαχαχαχα!!!

Πήγες και με τη βάργκας ρε παιχταρά??? Κορυφαία τρανς, έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον και στις υπηρεσίες της φοβερή!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
φιλε τον al δεν τον γνωριζω προσωπικα φυσικα. διαβαζω και σεβομαι οσα γραφεικαι τα περισσοτερα τα βρισκω σωστα.
ομως θελω καποια στιγμη να απαντησει σε κατι που γραφτηκε καποτε και το αφησε αναπαντητο.
οτι ειναι ενας gay (δικαιωμα του φυσικοτατα ΑΝ ΕΙΝΑΙ) που αβανταρει και κατακρινει τραβεστι στην πιατσα επειδη εχει συμφερον.
δεν πρεπει να αφηνουμε τετοιες βλακειες να αιωρουνται :)))
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εκτος απο gay εχω και συμφερον?...Η Νινα σου τα'πε αυτα? :2funny: :2funny: :2funny:Γιατι δημοσια δε το ειπε κανεις αυτο γιατι απλα θα τον ειχα εξαφανισει ως τωρα.Μαλλον σε πμ το ελαβες και καρφωνεσαι τωρα.
Και ποιες ειναι αυτες που παινευω και ποιες αυτες που κατακρινω?Για καντο λιγο πιο συγκεκριμενο....Αλλα και ετσ να'ναι εσυ τι ζορι τραβας?Εχεις συμφερον απο αυτες που κατακρινω?

Το οτι δινω ρεπορταζ πιατσας δε σημαινει οτι εχω γαμησει και οτι περιγραφω.Και εχω παρεξηγηθει γι'αυτο μαλλον διοτι με ρωτανε απιστευτα πραματα σε πμ.Με καμια 10 τρανς εχω παει ολο κι ολο σε μια τετραετια περιπου.Ειχα την ατυχια η πρωτη να ειναι η Φιονα....ε απο κει και περα το χαος!Σου θιξαμε καμια Σονια ή καμια Νινα εσενα και ταχα μου την λες κιολας?

Φιλαρακι μαλλον δε με διαβαζεις καλα.Κατσε διαβασε λιγο τι ενημερωτικο υλικο κρυβει το νικ al pacino απο πισω και μετα ελα να τα πουμε.
Επισης με τη δικη σου λογικη πρεπει να ειμαι ιδοκτητης του Ιγκουανα,του Σολ,καμια 10αρια μπουρδελων και νταβατζης καμια 20αρια κοριτσιων που προμοταρω καθημερινα με τα σχολια μου :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Και ποιες ειναι αυτες που παινευω και ποιες αυτες που κατακρινω?Για καντο λιγο πιο συγκεκριμενο....Αλλα και ετσ να'ναι εσυ τι ζορι τραβας?Εχεις συμφερον απο αυτες που κατακρινω?
εκτος βεβαια αν εβγαλες αυτο το συμπερασμα επειδη δε σου δωσα το τηλ της Ηλεκτρας που εσυ μου ζητησες με πμ.Μηπως θεωρεις οτι δε στο δωσα για να μη την ευννοησω δηλαδη :2funny: :2funny:

Αλλα ετσι κι αλλιως δε το'χω :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μεγαλε αλ για αυτο εισαι προεδρος αγγιζεις τα ορια του μυθου τελος!!οταν θα μιλαει ο αλ για τρανς στην πολη ολοι αλλοι θα ακουμε με θρησκευτικη ευλαβια γιατι ειναι επιστημονας ο ανθρωπος τελος

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αλ ι νινα εχει βαλει ατομα και σου κανουν πολεμο δεστω το θεμα σου τι μπενει ασχημα εχει φαει στραβωμα με σενα!!!ακου gay o προεδρος θα τρελαθουμε εντελως!! :uglystupid:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μεγαλε αλ για αυτο εισαι προεδρος αγγιζεις τα ορια του μυθου τελος!!οταν θα μιλαει ο αλ για τρανς στην πολη ολοι αλλοι θα ακουμε με θρησκευτικη ευλαβια γιατι ειναι επιστημονας ο ανθρωπος τελος
:2funny: :2funny:...καλα κοψε κατι.Εγω μια περιγραφη της καταστασης της πιατσας δινω καθε τοσο...
Αλλα να μου πει ποιος ειναι αυτος που ειπε οτι εγω εχω συμφερον και το αφησα και αναπαντητο μαλιστα.
Εδω ρε τα σκατωσα μεχρι και με το φιλαρακι μου τον jo και δε με μιλαει 10 μερες τωρα.Θα αφηνα αναπαντητη μια τετοια μαλακια?

Και τι ειδους συμφερον εχω?Εχει βραδιες που αναφερω και 25 ονοματα τρανς.Με λαδωνουν και οι 25 για να τις διαφημιζω?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σε παρακαλω τωρα εχεις σωσει κοσμο και ντουνια απο τις κριτικες σου και τις περιγραφες που κανεις!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
:2funny: :2funny:...καλα κοψε κατι.Εγω μια περιγραφη της καταστασης της πιατσας δινω καθε τοσο...
Αλλα να μου πει ποιος ειναι αυτος που ειπε οτι εγω εχω συμφερον και το αφησα και αναπαντητο μαλιστα.
Εδω ρε τα σκατωσα μεχρι και με το φιλαρακι μου τον jo και δε με μιλαει 10 μερες τωρα.Θα αφηνα αναπαντητη μια τετοια μαλακια?

Και τι ειδους συμφερον εχω?Εχει βραδιες που αναφερω και 25 ονοματα τρανς.Με λαδωνουν και οι 25 για να τις διαφημιζω?
ακου φιλε προεδροσ ξεπροεδρος για καποιους δε θα λες οτι καρφωνομαι και οτι λεω λογια καποιου ή καποιας...

δες καλα τι εχει γραψει η συγκεκριμενη για σενα και απαντησε πρωτα εκει και μετα σε μενα.
δε με νοιαζει να αντιπαρατεθω μαζι σου επουδενι. αν προσεξες θεωρησα βλακειες ολα αυτα που ειχαν γραφτει τοτε και οτι σεβομαι και συμφωνω με οσα γραφεις εσυ

το ποιος ειναι ο καθενας μας που γραφει με ενα ψευδωνυμο εδω μεσα δε μπορουμε να το αποδειξουμε . κανενας μας για τον εαυτο του...
μπορει καλλιστα ο καθενας μας να πει για τον αλλον οτιδηποτε. βγαζεις  για μενα κατι μισος και δεν καταλαβαινω το λογο...

οσο για τον οπαδο σου με τα 9 μηνυματα δεν εχω να πω κατι. ας σε θεωρει επιστημονα
δεν ξερω ποια ειναι η σονια , την αλλη την ξερω αφου βγαζει και φωτογραφιες της εδω.
σου ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο πως δεν ειμαι ουτε κατευθυνομενος ουτε υπερασπιζομαι συμφεροντα.
τελος αντιπαραθεσης Al :) :) :)

αλ ι νινα εχει βαλει ατομα και σου κανουν πολεμο δεστω το θεμα σου τι μπενει ασχημα εχει φαει στραβωμα με σενα!!!ακου gay o προεδρος θα τρελαθουμε εντελως!! :uglystupid:
εσυ μικρουλη μην τρελαθεις τοσο γρηγορα.
βουτα τη γλωσα στο μυαλο σου και μετα λεγε αυτα που λες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δες καλα τι εχει γραψει η συγκεκριμενη για σενα και απαντησε πρωτα εκει και μετα σε μενα.
δε με νοιαζει να αντιπαρατεθω μαζι σου επουδενι. αν προσεξες θεωρησα βλακειες ολα αυτα που ειχαν γραφτει τοτε και οτι σεβομαι και συμφωνω με οσα γραφεις εσυ
ΠΟΙΑΑΑΑ???Που ειναι δειξτο μου...Σοβαρα δεν ξερω.Και αν θεωρεις σωστα αυτα που γραφω τοτε τι με ρωτας να σου απαντησω οτι δεν εχω συμφερον

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το οτι δεν γραφω μεγαλε εσυ δεν σημενει οτι δεν διαβαζω τι γραφετε κιολας

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ΠΟΙΑΑΑΑ???Που ειναι δειξτο μου...Σοβαρα δεν ξερω.Και αν θεωρεις σωστα αυτα που γραφω τοτε τι με ρωτας να σου απαντησω οτι δεν εχω συμφερον
ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ειπα να απαντησεις στις βλακειες που αιωρουνται!!!!!
ακριβως ετσι εγραψα!

Al ας βαλουμε ενα τελος φιλε!
αν ειπα κατι που το θεωρησες προσβλητικο ζητω συγγνωμη αλλα δεν υπεννοησα κατι .

το οτι δεν γραφω μεγαλε εσυ δεν σημενει οτι δεν διαβαζω τι γραφετε κιολας
θα σου πω κατι και νομιζω πως  εχω αδικο. το site ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων -εμπειριων και ατομα που δεν εχουν δωσει καποια στοιχεια, πληροφορια κλπ αλλα απλα ζητανε σε pm κατι αντιστοιχο δεν ειναι οτι καλυτερο.
δε συνεχιζω αλλο μαζι σου . λυπαμαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κουρασατε
λυστε τις διαφορες με πμ

Stories